Gratis Sex Apeldoorn

Dikke teef pijp sletje

dikke teef pijp sletje

Lekker speels op het terras. Groepje kerels dubbeldekken een super opgewonden blonde n Zie hoe hij of zij haar eerst transseksueel vriendje een Hoerig geil sletje zuigt heerlijk aan een geschoren lul. Terwijl ze een stijve lul pijpt word ze geneukt door de a De lekkerste vette slet sexfilmpjes vind je hier!

De geilste vette slet gratis sex filmpjes vind je hier! Geile stiefmoeder neukt haar lekkere stiefzoon. Dikke tieten en een perfect pijpmondje.

Het bisex meisje krijgt een masturbeer beurt van de ouder Kijk hoe de grote kromme oude lul een pijp beurt krijgt. Ze pijpt de dikke vette lul en krijgt haar mond vol sperma. Deze geile slet geilt de oudere man op.

Rondborstige slet in sexy lingerie pijpt de grote dikke lul. Tussen het neuken door pijpt de geile slet zijn stijve lul. Zijn stijve lul krijgt een pijp beurt van deze rondborsti Deze lolly likkende slet pijpt en word in haar mond geneukt. Geile blonde slet mastubeerd de kale kut in de buitenlucht. Katja Kassin assfucked in the livingroom. KIjk hoe zijn grote negr lul glimt als ze hem neukt. Met twee vingers in de kut krijgt ze een orgasme.

Een stijve lul in haar mond en een harde lul in haar kont. Geile slet met grote borsten vingert haar kut tot ze een Met haar roodgelakte nagels vingert ze haar kale natte kut. Zijn stijve lul krijgt een pijp beurt van deze geile Azia Ze zetten haar met haar kut en anus op hun grote lul. Zijn stijve lul krijgt een lekkere lange pijp beurt.

Hoor haar krijsen als zijn dikke lul haar neukt. Afwisselend neukt hij haar mond kut en anus en laat hij z Hij spuit zijn grote lul leeg in haar natte kale kut.

Mastuberend met een vibrator krijgt ze een orgasme. Kijk hoe zijn grote lul glimt tijdens het neuken. Geile slet zuigt zijn pik en laat zich neuken. Terwijl hij rijd filmt hij zijn vriend die aan het neuken Voor wat vroeg ik. Nou om haar te beschermen. Ik keek van Tim naar Sandra en haalde nonchalant mijn schouders op en grijnsde.

Oh dat, nou ze kan goed voor zichzelf zorgen hoor en zo niet, wat ze wil hoor. Je bent dronken zei Tim lachend en ik giechelde wat dommig knikkend om Tims gedachte dat ik dronken was kracht bij te zetten. Volgens mij vind je het niet eens erg als ze zich laat nemen. Waalom welll zei ik mijn tong een klein beetje expres dubbel laten slaand en grinnikte weer een beetje stom kijkend. Tim keek naar Ben en naar Sandra en zei zacht slikkend, ze is echt lekker. Wie vroeg ik lachend en wat wazig kijkend.

Oh die en ik keek hem aan en lachte en zei zacht, jij wilt haar ook? Wie niet zei Tim lachend. Kan ze een beetje pijpen, vroeg Tim. Ik keek hem aan lachte en zei, als een prof, vraag me niet hoe ze het als preutse vrouw heeft geleerd maar ze is een pro. Misschien is ze niet zo preuts als jij wel denkt.

Dddat zzou best eeeens kunnen zei ik lachend en hakkelend, dat heb ik w w wel vaker gggedacht, niemand weet het ware van zijn vrouw, dat is z z z eker r rr en ik grijnsde breed. Tim zei schor, nou ze mag best een uurtje aan de mijne komen hangen, ik er ben gek op om gepijpt te worden.

Trouwens jij hebt ook een lekker pijp bekkie. Ik schoot in de lach, en kleurde toch een beetje. Ik was best een beetje bi en een pik in mijn mond zag ik best zitten, en snel blikte ik even naar Tims kruis waar het lekkers was verborgen.

Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw.

Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam. Wat zat jij te smoezen zei ik plagend lachend. Ik vertelde Ben dan jij het niet zo erg zou vinden als je vrouw iets zou doen met een ander. En vroeg ik, hij durft het niet. Tuurlijk wel, ik ken Ben al jaren en weet dat hij alles doet om een vrouw te krijgen.

Straks als het feestje te einde is lopen we mee, trouwens Sonja wil ons ook wel helpen. Hoezo vroeg ik, is ze lesbisch? Dat weet ik niet, maar ze wil graag zien hoe Sandra geneukt wordt straks op het industrieterrein en ze wil best helpen door je vrouw op te jutten iets te doen met Ben en mijn persoon.

Ik slikte, de gedachte alleen al wond me flink op, de gedachte Sandra geneukt te zien worden haar te horen kreunen en te zien kronkelen, wow mijn adem ging al wat sneller en van mij mocht het al zover zijn. Trouwens wist je dat Sonja de zus is van Ben. Oh daarom helpt ze haar broer.

Tim lachte en zei ja ook maar dat leg ik later wel uit. Ik keek op de klok en Tim zei, niet zo ongeduldig, ik grijnsde, nog een half uurtje dan stappen we op en ik knikte. De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht. Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing. Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op.

De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek. Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog. Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar. Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje.

Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen. Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen.

Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal. Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer.

Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het.

Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht. Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet.

Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet. Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje. Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend. Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik.

Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend. Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte. Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan.

Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar. Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter. Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel.

Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt. Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh. Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim.

Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit. Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok. Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek.

Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik. Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch. Sandra spreidde haar benen verder uiteen om ook maar alles te voelen van de pik die diep in haar stootte en wilder en wilder zoog ze aan Tims pik, Tim kermde hees grommend, geile hoer geile teef. Sandra kermde jahhh jaahh hoer hoer mompelde ze, neuk me verkracht me doe alles alles kermde ze luider en luider.

Ze was helemaal wild en dol en kermde en kreunde luider bij elke harde stoot in haar bek of kut. Ze werd alles kanten opgeduwd en gestoten en ze genoot van elke stoot haar ogen vreemd draaiend hijgend en grommend van wellust. Ik genoot en keek geil toe. Sonja stond plots naast me, even dacht ik dat ze wat wou maar ze glimlachte en zei, je geniet he en ik knikte lachend gefacineerd kijkend naar mijn eigen wijf die genoot van haar neuk beurt.

Zacht zei sonja plotseling Ben wil haar als slavin. Ik keek haar verbaasd aan maar eigenlijk was ik niet zo verbaasd, ik keek haar aan en zei schor en geil, vraag het haar. Ze glimlachte en zei zacht, die wil wel die wil alles vanaf nu en trouwens ze moet wel en nam demonstratief een paar fotootjes met haar telefoon. Als ze het niet doet dan gaan deze op internet en wees op haar telefoon.

Ik lachte gemeen en zei, ik heb daar geen probleem mee maar ik wil er wel zoveel als mogelijk bij zijn. Je mag haar brengen en halen als ze opgeroepen wordt en ik zei zacht, dat doe ik zeker. Ze moet ten alle tijden klaarstaan om zich te laten neuken door jan en alleman, in de lift in een park waar ze maar willen en wees op Ben en Tim.

Sonja knikte en zei lachend, trouwens ik ken een leuke jongen. Ik keek haar een beetje verbaasd aan niet begrijpend waar ze het over had. Maar zei ze, hij is gek op korte broekjes pijpen en gepijpt worden, iets voor jou. Ik lachte en zei hees begrijpend, oh lekker en we grijnsde beide.

Sandra kermde luider en luider ze schokte wilder en wilder, jaahh dacht ik ze kwam en de Boys verkrampte en spoten mijn teef helemaal vol. Ze kronkelde kermde en keek hemels. Sandra dacht misschien klaar te wezen maar de twee wisselde snel van plaats duwde haar weer ruw voorover en neukte haar nog een keer, de twee grote pikken hard in haar beukend.

Haar naakte lichaam kronkelde wellustig haar rug bezweet haar dijen kin en buik droop van het geil en glinsterde onder het lamplicht. Ze werd heen en weer geslimgerd in een roes van wellust en geiligheid, ze was niet meer te stoppen. Ik had Sandra nog nooit zo geil en wild gezien en ik genoot. Sonja zei lachend, volgende week hebben we een feestje van Bens vrienden, ik denk dat jullie beide daar aanwezig moeten zijn om te bedienen.

Ben duld geen tegenspraak anders hangt er een straf boven jullie hoofden. Ik knikte en lachte en zei, we zullen er zijn. Jullie dragen beide een ultra kort jurkje, ik keek verbaasd lachend, en Sonja zei, als je dat niet wilt mag het ook een kort strak broekje zijn en jullie moeten dan bedienen.

Sandra zal dan aan alle kanten gepakt worden en ook jij zal wat handen voelen. Later op de avond zal Sandra gebruikt en misbruikt worden door mannen en vrouwen. Dus zei Sonja, maar ik denk dat jullie beide een totaal ander leven gaan krijgen als jullie de slaaf van Ben en Tim zijn.

Ik vond het prachtig en wou het voor mijn vrouw en ik. Ons leven stond op zijn kop maar zoals ze genoot, ja dat wou ik voor haar en voor mij. Ik keek hoe Ben en Tim elkaar voldaan aankeken, Sandra stond nog na te trillen van genot en ze lachte haar hele lichaam onder het vele geil van Ben en Tim. Ben keek Sandra aan en zei hees licht in haar wang knijpend, onze lekkere hoer, je bent van nu af aan van ons. Je doet wat wij zeggen en je komt meteen als wij dat gebieden, begrepen.

De stem dulde geen tegenspraak en Sandra knikte. Sandra leek opeens niet zo dronken meer, ze keek mij aan en sloeg de ogen neer en haalde de schouders op. Ze kleedde zich aan, haar droge kleren op haar natte huid, het was lekker om dat te zien.

.

Glibberig kutje veilige sex sites

Ik keek naast me en zag hoe Tim plaats nam aan de bar, Tim een aardige gast van kantoor. Ik knikte tegen hem en hij knikte lachend terug. Leuke avond he zei hij zwoel en ik knikte en zei, zeker heel leuk. Ik keek weer naar mijn vrouw en Tim volgde mijn blik, leuke vrouw heb je. Dank je zei ik grijnzend.

Ik zag hoe Ben weer langsliep bij de vrouwen en Tim zei glimlachend, oppassen voor je vrouw als Ben rond loopt. Ik keek hem aan en vroeg, hoezo. Die Ben versiert alle vrouwen die hij leuk vindt, wist je dat niet. Nee zei ik en keek en bekeek Ben even en ik dacht, van mij mag hij. Ik keek Tim aan en Tim mij, ik zag zijn vragende blik maar negeerde dat. Dus vroeg hij, moet je niet naar je vrouw. Waarom zei ik lacherig. Nou hij wil je vrouw versieren en veel mannen gaan direct naast hun vrouw zitten.

Voor wat vroeg ik. Nou om haar te beschermen. Ik keek van Tim naar Sandra en haalde nonchalant mijn schouders op en grijnsde. Oh dat, nou ze kan goed voor zichzelf zorgen hoor en zo niet, wat ze wil hoor. Je bent dronken zei Tim lachend en ik giechelde wat dommig knikkend om Tims gedachte dat ik dronken was kracht bij te zetten. Volgens mij vind je het niet eens erg als ze zich laat nemen. Waalom welll zei ik mijn tong een klein beetje expres dubbel laten slaand en grinnikte weer een beetje stom kijkend.

Tim keek naar Ben en naar Sandra en zei zacht slikkend, ze is echt lekker. Wie vroeg ik lachend en wat wazig kijkend. Oh die en ik keek hem aan en lachte en zei zacht, jij wilt haar ook?

Wie niet zei Tim lachend. Kan ze een beetje pijpen, vroeg Tim. Ik keek hem aan lachte en zei, als een prof, vraag me niet hoe ze het als preutse vrouw heeft geleerd maar ze is een pro. Misschien is ze niet zo preuts als jij wel denkt. Dddat zzou best eeeens kunnen zei ik lachend en hakkelend, dat heb ik w w wel vaker gggedacht, niemand weet het ware van zijn vrouw, dat is z z z eker r rr en ik grijnsde breed.

Tim zei schor, nou ze mag best een uurtje aan de mijne komen hangen, ik er ben gek op om gepijpt te worden. Trouwens jij hebt ook een lekker pijp bekkie. Ik schoot in de lach, en kleurde toch een beetje. Ik was best een beetje bi en een pik in mijn mond zag ik best zitten, en snel blikte ik even naar Tims kruis waar het lekkers was verborgen. Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me.

Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw. Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam. Wat zat jij te smoezen zei ik plagend lachend.

Ik vertelde Ben dan jij het niet zo erg zou vinden als je vrouw iets zou doen met een ander. En vroeg ik, hij durft het niet. Tuurlijk wel, ik ken Ben al jaren en weet dat hij alles doet om een vrouw te krijgen. Straks als het feestje te einde is lopen we mee, trouwens Sonja wil ons ook wel helpen. Hoezo vroeg ik, is ze lesbisch? Dat weet ik niet, maar ze wil graag zien hoe Sandra geneukt wordt straks op het industrieterrein en ze wil best helpen door je vrouw op te jutten iets te doen met Ben en mijn persoon.

Ik slikte, de gedachte alleen al wond me flink op, de gedachte Sandra geneukt te zien worden haar te horen kreunen en te zien kronkelen, wow mijn adem ging al wat sneller en van mij mocht het al zover zijn. Trouwens wist je dat Sonja de zus is van Ben.

Oh daarom helpt ze haar broer. Tim lachte en zei ja ook maar dat leg ik later wel uit. Ik keek op de klok en Tim zei, niet zo ongeduldig, ik grijnsde, nog een half uurtje dan stappen we op en ik knikte.

De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht. Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing.

Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op. De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek.

Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog.

Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar. Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje. Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen.

Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen.

Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal. Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer. Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het. Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht.

Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet. Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet.

Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje. Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend.

Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik. Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend.

Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte. Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan.

Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar. Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter. Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel.

Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt. Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh. Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim. Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit.

Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok. Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek. Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik. Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch.

Sandra spreidde haar benen verder uiteen om ook maar alles te voelen van de pik die diep in haar stootte en wilder en wilder zoog ze aan Tims pik, Tim kermde hees grommend, geile hoer geile teef.

Sandra kermde jahhh jaahh hoer hoer mompelde ze, neuk me verkracht me doe alles alles kermde ze luider en luider.

Ze was helemaal wild en dol en kermde en kreunde luider bij elke harde stoot in haar bek of kut. Ze werd alles kanten opgeduwd en gestoten en ze genoot van elke stoot haar ogen vreemd draaiend hijgend en grommend van wellust. Ik genoot en keek geil toe.

Sonja stond plots naast me, even dacht ik dat ze wat wou maar ze glimlachte en zei, je geniet he en ik knikte lachend gefacineerd kijkend naar mijn eigen wijf die genoot van haar neuk beurt. Zacht zei sonja plotseling Ben wil haar als slavin. Ik keek haar verbaasd aan maar eigenlijk was ik niet zo verbaasd, ik keek haar aan en zei schor en geil, vraag het haar. Ze glimlachte en zei zacht, die wil wel die wil alles vanaf nu en trouwens ze moet wel en nam demonstratief een paar fotootjes met haar telefoon.

Als ze het niet doet dan gaan deze op internet en wees op haar telefoon. Ik lachte gemeen en zei, ik heb daar geen probleem mee maar ik wil er wel zoveel als mogelijk bij zijn.

Je mag haar brengen en halen als ze opgeroepen wordt en ik zei zacht, dat doe ik zeker. Ze moet ten alle tijden klaarstaan om zich te laten neuken door jan en alleman, in de lift in een park waar ze maar willen en wees op Ben en Tim. Sonja knikte en zei lachend, trouwens ik ken een leuke jongen. Ik keek haar een beetje verbaasd aan niet begrijpend waar ze het over had. Maar zei ze, hij is gek op korte broekjes pijpen en gepijpt worden, iets voor jou.

Ik lachte en zei hees begrijpend, oh lekker en we grijnsde beide. Sandra kermde luider en luider ze schokte wilder en wilder, jaahh dacht ik ze kwam en de Boys verkrampte en spoten mijn teef helemaal vol. Ze kronkelde kermde en keek hemels. Sandra dacht misschien klaar te wezen maar de twee wisselde snel van plaats duwde haar weer ruw voorover en neukte haar nog een keer, de twee grote pikken hard in haar beukend.

Haar naakte lichaam kronkelde wellustig haar rug bezweet haar dijen kin en buik droop van het geil en glinsterde onder het lamplicht. Ze werd heen en weer geslimgerd in een roes van wellust en geiligheid, ze was niet meer te stoppen. Ik had Sandra nog nooit zo geil en wild gezien en ik genoot. Sonja zei lachend, volgende week hebben we een feestje van Bens vrienden, ik denk dat jullie beide daar aanwezig moeten zijn om te bedienen.

Ben duld geen tegenspraak anders hangt er een straf boven jullie hoofden. Met haar dikke kont berijd het geile ding een dikke nep lul. Dikke obese sloerie vingert haar vette poes. Tijdens het pijpen word zijn lul stijve. Mollige amateur milf neukt zichzelf op het toilet. Vette zeug word in haar mond gepist door grote negerlul. Na het aftrekken neukt de dikke meid zijn grote lul.

Dikke vrouw net van straat geplukt word porno ster. Mollige slet laat een dubbele dildo in zijn geheel verdwijnen in haar kut. Dikke mature snol krijgt een beurt. Mollige meid wordt doorgesmeerd. Hij neukt de dikke meid helemaal suf. Dikke oude geile taart laat zijn jonge pik dansen van geluk. Free cam seks met sexy mollige geile babe.

Neukend schudden haar tieten uit haar sexy lingerie. Blanke BBW sletten genieten van zwarte piemels.
dikke teef pijp sletje

Lekker speels op het terras. Groepje kerels dubbeldekken een super opgewonden blonde n Zie hoe hij of zij haar eerst transseksueel vriendje een Hoerig geil sletje zuigt heerlijk aan een geschoren lul. Terwijl ze een stijve lul pijpt word ze geneukt door de a De lekkerste vette slet sexfilmpjes vind je hier!

De geilste vette slet gratis sex filmpjes vind je hier! Geile stiefmoeder neukt haar lekkere stiefzoon. Dikke tieten en een perfect pijpmondje. Het bisex meisje krijgt een masturbeer beurt van de ouder Kijk hoe de grote kromme oude lul een pijp beurt krijgt. Ze pijpt de dikke vette lul en krijgt haar mond vol sperma.

Deze geile slet geilt de oudere man op. Rondborstige slet in sexy lingerie pijpt de grote dikke lul. Tussen het neuken door pijpt de geile slet zijn stijve lul. Zijn stijve lul krijgt een pijp beurt van deze rondborsti Deze lolly likkende slet pijpt en word in haar mond geneukt.

Geile blonde slet mastubeerd de kale kut in de buitenlucht. Katja Kassin assfucked in the livingroom. KIjk hoe zijn grote negr lul glimt als ze hem neukt. Met twee vingers in de kut krijgt ze een orgasme. Een stijve lul in haar mond en een harde lul in haar kont. Geile slet met grote borsten vingert haar kut tot ze een Met haar roodgelakte nagels vingert ze haar kale natte kut. Zijn stijve lul krijgt een pijp beurt van deze geile Azia Ze zetten haar met haar kut en anus op hun grote lul.

Zijn stijve lul krijgt een lekkere lange pijp beurt. Hoor haar krijsen als zijn dikke lul haar neukt. Afwisselend neukt hij haar mond kut en anus en laat hij z Hij spuit zijn grote lul leeg in haar natte kale kut. Mastuberend met een vibrator krijgt ze een orgasme. Kijk hoe zijn grote lul glimt tijdens het neuken. Geile slet zuigt zijn pik en laat zich neuken. Terwijl hij rijd filmt hij zijn vriend die aan het neuken Voor wat vroeg ik.

Nou om haar te beschermen. Ik keek van Tim naar Sandra en haalde nonchalant mijn schouders op en grijnsde. Oh dat, nou ze kan goed voor zichzelf zorgen hoor en zo niet, wat ze wil hoor. Je bent dronken zei Tim lachend en ik giechelde wat dommig knikkend om Tims gedachte dat ik dronken was kracht bij te zetten.

Volgens mij vind je het niet eens erg als ze zich laat nemen. Waalom welll zei ik mijn tong een klein beetje expres dubbel laten slaand en grinnikte weer een beetje stom kijkend.

Tim keek naar Ben en naar Sandra en zei zacht slikkend, ze is echt lekker. Wie vroeg ik lachend en wat wazig kijkend. Oh die en ik keek hem aan en lachte en zei zacht, jij wilt haar ook? Wie niet zei Tim lachend. Kan ze een beetje pijpen, vroeg Tim. Ik keek hem aan lachte en zei, als een prof, vraag me niet hoe ze het als preutse vrouw heeft geleerd maar ze is een pro. Misschien is ze niet zo preuts als jij wel denkt. Dddat zzou best eeeens kunnen zei ik lachend en hakkelend, dat heb ik w w wel vaker gggedacht, niemand weet het ware van zijn vrouw, dat is z z z eker r rr en ik grijnsde breed.

Tim zei schor, nou ze mag best een uurtje aan de mijne komen hangen, ik er ben gek op om gepijpt te worden. Trouwens jij hebt ook een lekker pijp bekkie. Ik schoot in de lach, en kleurde toch een beetje. Ik was best een beetje bi en een pik in mijn mond zag ik best zitten, en snel blikte ik even naar Tims kruis waar het lekkers was verborgen.

Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw. Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam. Wat zat jij te smoezen zei ik plagend lachend.

Ik vertelde Ben dan jij het niet zo erg zou vinden als je vrouw iets zou doen met een ander. En vroeg ik, hij durft het niet. Tuurlijk wel, ik ken Ben al jaren en weet dat hij alles doet om een vrouw te krijgen. Straks als het feestje te einde is lopen we mee, trouwens Sonja wil ons ook wel helpen. Hoezo vroeg ik, is ze lesbisch? Dat weet ik niet, maar ze wil graag zien hoe Sandra geneukt wordt straks op het industrieterrein en ze wil best helpen door je vrouw op te jutten iets te doen met Ben en mijn persoon.

Ik slikte, de gedachte alleen al wond me flink op, de gedachte Sandra geneukt te zien worden haar te horen kreunen en te zien kronkelen, wow mijn adem ging al wat sneller en van mij mocht het al zover zijn.

Trouwens wist je dat Sonja de zus is van Ben. Oh daarom helpt ze haar broer. Tim lachte en zei ja ook maar dat leg ik later wel uit. Ik keek op de klok en Tim zei, niet zo ongeduldig, ik grijnsde, nog een half uurtje dan stappen we op en ik knikte. De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht.

Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing. Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op.

De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek.

Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog. Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar. Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje. Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen.

Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen. Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal.

Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer. Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het. Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht. Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet.

Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet. Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje. Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend. Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik.

Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend. Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte.

Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan.

Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar. Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter. Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel.

Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt.

Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh. Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim. Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit.

Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok.

Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek. Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik. Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch.

Sandra spreidde haar benen verder uiteen om ook maar alles te voelen van de pik die diep in haar stootte en wilder en wilder zoog ze aan Tims pik, Tim kermde hees grommend, geile hoer geile teef. Sandra kermde jahhh jaahh hoer hoer mompelde ze, neuk me verkracht me doe alles alles kermde ze luider en luider. Ze was helemaal wild en dol en kermde en kreunde luider bij elke harde stoot in haar bek of kut.

Ze werd alles kanten opgeduwd en gestoten en ze genoot van elke stoot haar ogen vreemd draaiend hijgend en grommend van wellust. Ik genoot en keek geil toe. Sonja stond plots naast me, even dacht ik dat ze wat wou maar ze glimlachte en zei, je geniet he en ik knikte lachend gefacineerd kijkend naar mijn eigen wijf die genoot van haar neuk beurt.

Zacht zei sonja plotseling Ben wil haar als slavin. Ik keek haar verbaasd aan maar eigenlijk was ik niet zo verbaasd, ik keek haar aan en zei schor en geil, vraag het haar. Ze glimlachte en zei zacht, die wil wel die wil alles vanaf nu en trouwens ze moet wel en nam demonstratief een paar fotootjes met haar telefoon. Als ze het niet doet dan gaan deze op internet en wees op haar telefoon. Ik lachte gemeen en zei, ik heb daar geen probleem mee maar ik wil er wel zoveel als mogelijk bij zijn.

Je mag haar brengen en halen als ze opgeroepen wordt en ik zei zacht, dat doe ik zeker. Ze moet ten alle tijden klaarstaan om zich te laten neuken door jan en alleman, in de lift in een park waar ze maar willen en wees op Ben en Tim. Sonja knikte en zei lachend, trouwens ik ken een leuke jongen. Ik keek haar een beetje verbaasd aan niet begrijpend waar ze het over had. Maar zei ze, hij is gek op korte broekjes pijpen en gepijpt worden, iets voor jou.

Ik lachte en zei hees begrijpend, oh lekker en we grijnsde beide. Sandra kermde luider en luider ze schokte wilder en wilder, jaahh dacht ik ze kwam en de Boys verkrampte en spoten mijn teef helemaal vol. Ze kronkelde kermde en keek hemels. Sandra dacht misschien klaar te wezen maar de twee wisselde snel van plaats duwde haar weer ruw voorover en neukte haar nog een keer, de twee grote pikken hard in haar beukend.

Haar naakte lichaam kronkelde wellustig haar rug bezweet haar dijen kin en buik droop van het geil en glinsterde onder het lamplicht. Ze werd heen en weer geslimgerd in een roes van wellust en geiligheid, ze was niet meer te stoppen. Ik had Sandra nog nooit zo geil en wild gezien en ik genoot. Sonja zei lachend, volgende week hebben we een feestje van Bens vrienden, ik denk dat jullie beide daar aanwezig moeten zijn om te bedienen.

Ben duld geen tegenspraak anders hangt er een straf boven jullie hoofden. Ik knikte en lachte en zei, we zullen er zijn. Jullie dragen beide een ultra kort jurkje, ik keek verbaasd lachend, en Sonja zei, als je dat niet wilt mag het ook een kort strak broekje zijn en jullie moeten dan bedienen. Sandra zal dan aan alle kanten gepakt worden en ook jij zal wat handen voelen. Later op de avond zal Sandra gebruikt en misbruikt worden door mannen en vrouwen. Dus zei Sonja, maar ik denk dat jullie beide een totaal ander leven gaan krijgen als jullie de slaaf van Ben en Tim zijn.

Ik vond het prachtig en wou het voor mijn vrouw en ik. Ons leven stond op zijn kop maar zoals ze genoot, ja dat wou ik voor haar en voor mij. Ik keek hoe Ben en Tim elkaar voldaan aankeken, Sandra stond nog na te trillen van genot en ze lachte haar hele lichaam onder het vele geil van Ben en Tim. Ben keek Sandra aan en zei hees licht in haar wang knijpend, onze lekkere hoer, je bent van nu af aan van ons. Je doet wat wij zeggen en je komt meteen als wij dat gebieden, begrepen.

De stem dulde geen tegenspraak en Sandra knikte. Sandra leek opeens niet zo dronken meer, ze keek mij aan en sloeg de ogen neer en haalde de schouders op. Ze kleedde zich aan, haar droge kleren op haar natte huid, het was lekker om dat te zien.

.


Met twee vingers in de kut krijgt ze een orgasme. Een stijve lul in haar mond en een harde lul in haar kont. Geile slet met grote borsten vingert haar kut tot ze een Met haar roodgelakte nagels vingert ze haar kale natte kut. Zijn stijve lul krijgt een pijp beurt van deze geile Azia Ze zetten haar met haar kut en anus op hun grote lul.

Zijn stijve lul krijgt een lekkere lange pijp beurt. Hoor haar krijsen als zijn dikke lul haar neukt. Afwisselend neukt hij haar mond kut en anus en laat hij z Hij spuit zijn grote lul leeg in haar natte kale kut. Mastuberend met een vibrator krijgt ze een orgasme. Kijk hoe zijn grote lul glimt tijdens het neuken.

Geile slet zuigt zijn pik en laat zich neuken. Terwijl hij rijd filmt hij zijn vriend die aan het neuken Terwijl ze van achter geneukt word spuiten meerdere lulle We neuken deze blonde slet helemaal suf.

Ze wil in haar mond kut en anus geneukt worden. Niet lullen je mondje vullen. Tijdens het neuken maakt ze veel geluid. Brildragende meid schreeuwt het uit als ze geneukt word. Blanke kutjes die door grote neger lullen geneukt worden. Zijn hele lading sperma op de mond van dit dikke tieten s Geil sletje likt de sperma van zijn neger lul.

Aziatisch hoertje laat zich anaal neuken door haar klant. Een pijp beurt tieten neuken en vol sperma spuiten. Hoor de slet kreunen tijdens het neuken. De bisex slet likt de sperma uit de anus die vol sperma i Lenig sletje geneukt en in haar gezicht gespoten.

Geile brildragende sperma slikkende slet. Hij laat haar pijpen mastubeerd haar kut en anus en neukt Tussen het neuken door pijpt ze. Ruwe seks met een lenige slet. Latino neukt blond sletje in haar gewillige kontgaatje.

Ze gilt het uit als ze een orgasme krijgt. Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw. Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam. Wat zat jij te smoezen zei ik plagend lachend.

Ik vertelde Ben dan jij het niet zo erg zou vinden als je vrouw iets zou doen met een ander. En vroeg ik, hij durft het niet. Tuurlijk wel, ik ken Ben al jaren en weet dat hij alles doet om een vrouw te krijgen. Straks als het feestje te einde is lopen we mee, trouwens Sonja wil ons ook wel helpen. Hoezo vroeg ik, is ze lesbisch?

Dat weet ik niet, maar ze wil graag zien hoe Sandra geneukt wordt straks op het industrieterrein en ze wil best helpen door je vrouw op te jutten iets te doen met Ben en mijn persoon.

Ik slikte, de gedachte alleen al wond me flink op, de gedachte Sandra geneukt te zien worden haar te horen kreunen en te zien kronkelen, wow mijn adem ging al wat sneller en van mij mocht het al zover zijn. Trouwens wist je dat Sonja de zus is van Ben. Oh daarom helpt ze haar broer.

Tim lachte en zei ja ook maar dat leg ik later wel uit. Ik keek op de klok en Tim zei, niet zo ongeduldig, ik grijnsde, nog een half uurtje dan stappen we op en ik knikte. De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht. Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing. Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op.

De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek. Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog. Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar.

Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje. Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen. Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen. Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal.

Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer. Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het. Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht. Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet.

Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet. Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje.

Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend. Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik.

Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend. Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte. Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan.

Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar. Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter. Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel.

Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt.

Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh.

Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim. Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit.

Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok. Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek. Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik.

Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch. Sandra spreidde haar benen verder uiteen om ook maar alles te voelen van de pik die diep in haar stootte en wilder en wilder zoog ze aan Tims pik, Tim kermde hees grommend, geile hoer geile teef. Sandra kermde jahhh jaahh hoer hoer mompelde ze, neuk me verkracht me doe alles alles kermde ze luider en luider.

Ze was helemaal wild en dol en kermde en kreunde luider bij elke harde stoot in haar bek of kut. Ze werd alles kanten opgeduwd en gestoten en ze genoot van elke stoot haar ogen vreemd draaiend hijgend en grommend van wellust. Ik genoot en keek geil toe. Sonja stond plots naast me, even dacht ik dat ze wat wou maar ze glimlachte en zei, je geniet he en ik knikte lachend gefacineerd kijkend naar mijn eigen wijf die genoot van haar neuk beurt.

Zacht zei sonja plotseling Ben wil haar als slavin. Ik keek haar verbaasd aan maar eigenlijk was ik niet zo verbaasd, ik keek haar aan en zei schor en geil, vraag het haar. Ze glimlachte en zei zacht, die wil wel die wil alles vanaf nu en trouwens ze moet wel en nam demonstratief een paar fotootjes met haar telefoon.

Als ze het niet doet dan gaan deze op internet en wees op haar telefoon. Ik lachte gemeen en zei, ik heb daar geen probleem mee maar ik wil er wel zoveel als mogelijk bij zijn. Je mag haar brengen en halen als ze opgeroepen wordt en ik zei zacht, dat doe ik zeker. Ze moet ten alle tijden klaarstaan om zich te laten neuken door jan en alleman, in de lift in een park waar ze maar willen en wees op Ben en Tim.

Sonja knikte en zei lachend, trouwens ik ken een leuke jongen. Ik keek haar een beetje verbaasd aan niet begrijpend waar ze het over had. Maar zei ze, hij is gek op korte broekjes pijpen en gepijpt worden, iets voor jou. Ik lachte en zei hees begrijpend, oh lekker en we grijnsde beide. Sandra kermde luider en luider ze schokte wilder en wilder, jaahh dacht ik ze kwam en de Boys verkrampte en spoten mijn teef helemaal vol.

Ze kronkelde kermde en keek hemels. Sandra dacht misschien klaar te wezen maar de twee wisselde snel van plaats duwde haar weer ruw voorover en neukte haar nog een keer, de twee grote pikken hard in haar beukend.

Haar naakte lichaam kronkelde wellustig haar rug bezweet haar dijen kin en buik droop van het geil en glinsterde onder het lamplicht. Ze werd heen en weer geslimgerd in een roes van wellust en geiligheid, ze was niet meer te stoppen. Ik had Sandra nog nooit zo geil en wild gezien en ik genoot. Sonja zei lachend, volgende week hebben we een feestje van Bens vrienden, ik denk dat jullie beide daar aanwezig moeten zijn om te bedienen.

Ben duld geen tegenspraak anders hangt er een straf boven jullie hoofden. Ik knikte en lachte en zei, we zullen er zijn. Jullie dragen beide een ultra kort jurkje, ik keek verbaasd lachend, en Sonja zei, als je dat niet wilt mag het ook een kort strak broekje zijn en jullie moeten dan bedienen.

Sandra zal dan aan alle kanten gepakt worden en ook jij zal wat handen voelen. Later op de avond zal Sandra gebruikt en misbruikt worden door mannen en vrouwen. Dus zei Sonja, maar ik denk dat jullie beide een totaal ander leven gaan krijgen als jullie de slaaf van Ben en Tim zijn.

Ik vond het prachtig en wou het voor mijn vrouw en ik. Ons leven stond op zijn kop maar zoals ze genoot, ja dat wou ik voor haar en voor mij. Ik keek hoe Ben en Tim elkaar voldaan aankeken, Sandra stond nog na te trillen van genot en ze lachte haar hele lichaam onder het vele geil van Ben en Tim.

Ben keek Sandra aan en zei hees licht in haar wang knijpend, onze lekkere hoer, je bent van nu af aan van ons. Je doet wat wij zeggen en je komt meteen als wij dat gebieden, begrepen. De stem dulde geen tegenspraak en Sandra knikte. Sandra leek opeens niet zo dronken meer, ze keek mij aan en sloeg de ogen neer en haalde de schouders op. Ze kleedde zich aan, haar droge kleren op haar natte huid, het was lekker om dat te zien.

Ben en Tim trokken hun kleren weer aan. Ben keek mij aan en wenkte om naar hem toe te komen. Zijn lul hing half slap uit zijn gulp. Ik stond voor hem en hij zei gebeidend, knielen en ik deed het. Schoon likken zei hij op zijn pik wijzend. Sandra giegelde hoog en keek mij verbaasd aan, ik lachte en keek haar aan en ik deed het en likte aan Bens pik.

Zijn pik smaakte naar geil en Sandras kutsappen, het was hemels. Ik begon Ben te pijpen en hij gromde, jah geile hoer je pijpt lekker teef en stootte zijn grote lul achter in mijn keel. Ik kokhalsde maar zoog verwoed door, ik wou hem behagen ik wou hem klaarmaken. Plots spoot hij zo achter in mijn keel en ik moest slikken omdat Ben mijn hoofd vast hield en gromde, alles doorslikken hoer en dat deed ik moeizaam maar het wel erg lekker vindend.

Nog na slikkend trok Ben zijn pik uit mijn mond en deed zijn rits dicht. Ik stond op en keek Sandra aan en Sandra mij en ik zei, kom op hoertje van Ben we gaan naar huis.

Ze knikte en lachte en de anderen volgde. Toen wij naar links gingen gingen de anderen naar rechts. Ben zei zacht dwingend, morgen even langs komen he Sandra, je weet waar we wonen.

Sandra lachte en knikte. Ik keek haar aan en ze lachte lief naar Ben en Tim en we liepen door. Ze zei zacht, ze willen me als hoer en slavin. Ik weet het en ik zei, en jij wilt dit?