Gratis Sex Apeldoorn

Gratis kim holland films meisje vingert zichzelf klaar

gratis kim holland films meisje vingert zichzelf klaar

Ik dacht aan een paar weken eerder. De laatste keer dat we elkaar zagen en jij mij alle roofvogels leerde. En dat ik prikloze Fanta voor je mocht halen. En dat alle mensen bij alle speeches moesten janken. Om jou lieve Tijn. En om je ouders en je broertje. Toen ik vrijdagochtend vroeg hoorde dat je was overleden dacht ik maar één ding: Zijn miljoen voor zijn vriendjes en vriendinnetjes is binnen.

Dus vond je dat je wel kon gaan. Ik vroeg me even later af of de hemelpoort een brievenbus heeft en of jij, mijn kleine held, daar hebt staan klepperen en hebt aangeboden om alle nagels te lakken. Ook die van god zelf.

En misschien heb je de klauwtjes van god al gekleurd. Wat waren zijn of haar voorkeuren? Of kon het God gewoon niks schelen? Heb je terwijl je god lakte nog kunnen vragen waarom jij hier zo vroeg weg moest van de aarde? Je hebt toch niks misdaan? Integendeel zou ik willen zeggen. En heb je aan god kunnen vragen hoe hij of zij eigenlijk heet? Lieve Tijn, ik ga je missen en ik ben je dankbaar. Dankbaar dat je me iets heel belangrijks geleerd hebt, namelijk dat je stinkend rijk wordt als je iets voor niets doet.

Zwolle — De voorbereidingen voor een feestelijk jubileumseizoen bij voetbalvereniging Edon zijn in volle gang. Na een jaar vol geruchten en serieuze zorgen over het voortbestaan van de voetbalclub zit iedereen vol energie om het jarig bestaan groots te vieren. De herenteams voor aankomend seizoenen zijn bijna vol. En er is zelfs weer een dameselftal te bewonderen op het nostalgisch sportpark aan de Weteringkade in Zwolle.

Niemand kon het zich voorstellen: Nooit meer voetballen bij de club met de vierkante houten doelpalen en tussen de eeuwenoude bomen. Toch scheelde het niet veel of deze historierijke vereniging had de 80 jaar niet volgemaakt. Het eerste elftal vertrok en het veld was er slecht aan toe. Toekomst' schetste de leden verschillende scenario's, maar niemand kon het over zijn hart verkrijgen om voor het opdoekscenario te gaan. Wel kwam het besef dat er dan doorgepakt moest worden.

En dus werd het veld aangepakt, de accommodatie werd opgeknapt tijdens de klusdag en er worden nieuwe sponsoren geworven. Als klap op de vuurpijl meldde zich ook nog een damesteam aan. Dit team kan overigens nog wel wat vrouwkracht gebruiken. Aankomend seizoen zal in het teken staan van het jarig jubileum. De dames zullen in september het openingsfeest voor hun rekening nemen. Op zaterdag 11 november zullen alle teams, omringd door festiviteiten, thuis spelen.

Edon zit vol energie. Mijn Amerikaanse vriend Jim belde en vroeg me wie die Van der Staaij is? Hij had zijn brief in The Wall Street Journal gelezen. Ik legde hem uit dat deze Kees van der Staaij iemand is die tragisch jong dementeert en daarom binnenkort wordt afgespoten. Daar is de Nederlandse wet gelukkig heel duidelijk over. Als je zulke onzin gaat uitkramen als Kees nu doet dan is je leven gewoon voltooid en is het voor alle partijen beter dat je geruimd wordt.

Zowel voor de patiënt zelf als voor zijn familie, vrienden en kennissen. Zijn echtgenote mevrouw van der Staaij heeft enthousiast op de beslissing van de euthanasie-artsen gereageerd. Zij is al heel lang klaar met Kees en heeft sinds twee jaar een grote bruine minnaar die we vroeger een neger zouden noemen.

Ze kent hem viaSecond Love, een website voor vreemdgangers waar Kees ook niet erg enthousiast over is. De minnaar van mevrouw van der Staaij laat haar drie keer per week alle hoeken van haar gereformeerde twijfelaar zien en ze kraait dan van genot de halve Veluwe wakker. Ze doet met de minnaar alles wat God verboden heeft.

En volgens mevrouw Van der Staaij is dat best veel. Alles wat van god niet mag is volgens haar hartstikke lekker. Jim vroeg of het een idee is om Donald Trump ook een tijdje onze kant op te sturen en dat wij hem dan op medische gronden zouden ruimen.

Hij had trouwens ook nog wel wat andere Republikeinen die er voor in aanmerking kwamen. Hij vroeg of onze regering dit echt allemaal toeliet. Of onze artsen werkelijk allemaal seriekillers waren. Want dat zei Keessie in zijn brief. Ik vertelde Jim dat we die niet echt hebben.

We hebben half maart verkiezingen gehad en sinds die tijd zitten een stuk of vier partijtjesleiders fulltime te kommaneuken op een Haagse zolder zonder airco. Eerst onder leiding van de uitgerangeerde Edith, daarna van de aardige bejaarde vriend van onze sprookjeskoning en nu wordt het geregeld door gekke Gerrit, een wat excentrieke flipperkampioen, die we vooral kennen omdat hij op alle foto?? Ook toen hij een aantal jaren geleden een van de grootste oplichters van het land assisteerde.

Ook wel weer leuk dat deze criminele organisatie met zijn twee megalomane hoofdkantoren deze week weer even lekker in het nieuws kwam. Ik vroeg Jim hoe het kan dat een gerespecteerde krant als The Wall Street Journal dit soort nepnieuws afdrukt. Hij had geen idee, maar ik wist toch wel hoe debiel zijn land?

Niet alleen jouw land, zuchtte ik en beloofde hem de nieuwe reclamespotjes van Albert Heijn te sturen. Die Buik-Billen-Bonusfilmpjes van onze grootste supermarktketen. Elk bedrijf slaat wel eens een keer per ongeluk de plank mis met een bepaalde reclamecampagne, maar in dit geval waren ze zowel op het reclamebureau als op het Zaanse hoofdkantoor van de grootgrutter zelf allemaal knetterstoned van kilo?? Over deze totaal debiele campagne is niet nuchter vergaderd. Het kan niet dat een of andere goedbetaalde bonusgraaier hier zijn fiat aan gegeven heeft.

Vraag is nu dan ook hoe lang Appie met deze onzin doorgaat. Ik heb het over die fitnessleraar tussen de Cornetto?? Mijn advies is om de directie van Appie zo snel mogelijk af te laten spuiten. Kees van der Staaij weet hoe dat werkt. Elke huisarts in ons land regelt dat volgens hem binnen een kwartier.

Jim is benieuwd naar de spotjes. Ik voer dit telefoongesprek met hem aan een doodstil Nederlands strand en ik begrijp daar niks van omdat het hartstikke mooi weer is. De zon fikt aan een knalblauwe hemel. Maar je kunt er een Kalasjnikov leegknallen zonder iemand te raken. Waar zijn de mensen? Liggen ze allemaal te smeren en te keren aan die treurige Cote d?? Azur of op dat burgerlijke Ibiza waar je nog geen gezond balletje kan trappen?

Opeens kijk ik naar links en zie daar opeens de vroegere politicus Jan Roos zitten. Die van dat matrozenpetje. En in een klap snap ik alles. Kunt u misschien die shit van Youp ergens anders neer plempen. Dat hoeft ook niet joppie als je die shit van die schijt lollige tuinkabouter Youp maar weg laat.

Ik beloof je dat ik alleen de goede columns zal plaatsen zoals ik dat altijd al gedaan heb. Niet elke column is even goed idd. Dank je Eva, al kan het dus heel goed heel sporadisch zijn. Die kansloze trollen vermoed niet eens meer dan 3 en het volledige gebrek aan modereren zijn hier debet aan.

Echt niet heel lang geleden gehoord van 2 raadsleden , was dit nog een zeer interessant plekkie op het www. Niemand kan deze mensen toch kwalijk nemen dat ze, niet eens, af en toe eens kijken op het EENS-onvolprezen WeblogZwolle? Nu maken de verantwoordelijken hier zich volslagen belachelijk. Waarom schrijf ik dit eigenlijk… ben in opperbeste stemming. Ik kom ook niet vaak meer. Maar, ik krijg een melding voor die zeldzame momenten dat iemand hier iets post. En soms is het daardoor even interessant om ook even om de hoek te kijken.

Joppuh, vond de laatste erg goed. Die twee daarvoor ook wel, maar vond het zo jammer dat ie het weer nodig vond zich tegen godsdienst in het algemeen te verzetten. Zou die dus niet geplaatst hebben.

Maat van ons sprak zich zowel bij dat mannetje als mbt Yourie in soortgelijke bewoording uit. Maar we kunnen ook gewoon heel vaak dankbaar zijn.

Bijvoorbeeld met dit land? Moet zeggen dat ie, in al die 51 jaar dat ik em ken, elke keer gelijk heeft gehad. Maar die streken kunnen dan ook door niet-gereformeerden zijn gepleegd he.

Ze doen altijd of alleen de witte boorden, kapitalisten, met veruit de meeste oplichters, de geld-macht-status, de ego-partij dit wil:. Volgens mij lig ik er alweer uit.

Reageerde namelijk op "Het Anita-topic" waar het slotje weer af leek… Die reactie werd tegengehouden. Kende je Opgezwolle niet Dick?? Ik op zich ook niet zo, op een paar nummers na, al ken ik Ric ard o van school. Dick hoe lang gaat het duren voordat je weer weg bent. Je begint al over trollen ,Ajax ,en die schijt lollige Youp van het Hek Tja dan krijg je snel reactie he Dick. En je vrienden zijn weg bij de redactie dus je kunt niet even snel een ban aanvragen.

Dat is nou weer jammer.. Joppuh, denk bij nader inzien dat het niet max. Die naam Stoel uit Berkum heb ik van een zeer gerespecteerd ex-poster hier met voornaam.

Hij is trouwens ook door jou zeer gerespecteerd ook als mens. Maar dan heb je echt wat fijns gedaan met je leven, als je er zo in staat als boven-aangehaald stuk stront…. Helemaal eens, gun het jullie ook van harte. Vind Dirk ook sympathiek, maar vind jij die heldenverering niet een beetje zwaar overdreven? Bedoel, hoe goed is opa-Kuyt nou eigenlijk als je al een tijd tekort komt voor NL-elftal, waar gewoon geen wereldschokkende namen in de spits staan.

Heb nog wel een mooie anekdote over 1 van de 2 founders ja, mag je trots op zijn: Had alles met zijn hele gezin voor elkaar toen Feyenoord toch geen kampioen werd tegen Excelsior….

Wedstrijd kijken, genieten, hotelletje, 's maandags feestvieren met Zeg, vertel eens… ik ben een leek…. Hoe absurd klein is die kans nog? Of gaan we het dit jaar vooral over Vrouwenvoetbal hebben? Of is zoiets bij mannen nog steeds not done? Het valt me op dat de verslaggever het had over make up tijdens een wedstrijd.

Ik vond het gruwelijk denegrerend. Laatst naar gekeken Joppuh. Ik ben ook leek, Eva. Al die draadjes die hier over voetbal gaan, gaan aan mij voorbij.

Ik heb geen idee waar ze het over hebben. Heb ook maar fragmenten van het vrouwenvoetbal gezien. Niet gehoord dat die man het over make-up had. Ken de context dus niet, maar lijkt me inderdaad denigrerend. Vanaf de eerste zonnestralen staat er al een beste rij, zit het terras vol en zie je mensen genietend likken. Ook op behoorlijke afstand van…. Fijn om hier nog wat vriendelijke teksten te lezen.

Vroeger was ik fan van Weblog Zwolle, maar nu word ik soms bijna verdrietig van sommige reacties. En ik mis de Hotspot.

Helemaal mee eens Meike! Toen werd er ook gelachen, onzin uitgekraamd en stangden oegen we elkaar een beetje. Bijna altijd met een knipoog. Al het uit de klauw liep kreeg je een soort van tijdstraf. Man, wat vind je dat soms onrechtvaardig. Volgens mij staat nu ook achterin de rij bij Het uitdelen van nieuws.

Vrees dat ZOO nog actueler is. Ja, hotspot was ook altijd hot! Wat hebben we een lol gehad op dit log. Geweldige humor, klein beetje sarrend, maar altijd met groot respect. Dat waren de tijden dat we binnen 2 dagen de wisten te halen en medailles naar elkaar uitreikten als je de eerste wist te zijn die het nieuwe log opende. De Hotspot heb ik altijd veel te moeilijk gevonden, maar vond de spanning er om heen wel geweldig.

Klopt Merije maar toen waren er ook een paar mensen die de dienst uitmaakten. Als je een linkse mening had of fan van de PvdA was zat je goed. Voldeed je hier niet aan en had je een andere mening dan ging er gelijk een mail uit van deze mensen naar de redactie waar er schijnbaar ook dezelfde mening werdt gedeeld en hoppa een ban voor het leven.

Misschien iets minder gezellig maar wel veel eerlijker. Hulde aan de redactie. Ik ga nu slapen want lig in t ziekenhuis. Morgen lees ik het werk. Welterusten aks je eraan toe bent, Benny. Benny… zullen we het bij de aliassen houden aub? Die zijn er niet voor niets. PvdA… stem het nogsteeds. Ken geen redelijker alternatief. Bij mij thuis stemmen ze allemaal maar niemand op Asscher. Ze hebben ook een domme tactiek gehanteerd: Ja, vrees dat ik het licht uit ga doen bij de PvdA.

En een Kamermeerderheid he! Schijt mezelf in de zak want het geld voor al onze kids die op t HBO studeren. Het komt wel weer goed met de PvdA, Dick. Aan Asscher gaan ze een goeie krijgen. Het licht is nog lang niet uit.

Ik vond die interne "wie heeft de grootste"- verkiezing binnen de PvdA heel absurd. Om vervolgens Samson met de staart tussen zn pootjes te zien afdruipen.

Als een partij ZO omgaat met zn mensen, dan moesten ze zich eerst maar ns een poosje achter de oren krabbelen. Van der Laan in Zomergasten. Goed dat je het zegt, dat zal ik opnemen. Ik heb hem een paar maanden geleden een mail gestuurd voor een hart onder de riem. Ook een lief mailtje terug gehad. Uiteraard een "to all"- achtig mailtje, maar totaal geen 13 in een dozijn. Eens Eva, maar vorige keer was die verkiezing wel een succes.

Plasterk werd nog minister. Logischerwijs verdwijnt Spekman straks. Toch weet je van het afbreukrisico in de politiek en Samsom heeft veel goed gedaan, …. Bedoel, je laat je leider toch ook niet zo lang zitten als SP, Pechtold die nu dat toch eindelijk minister mogen worden en Buma? Het effect is weg. Kereltje en Buma van Adel waarvan ze expres de naam hebben ingekort zijn passé.

Geert zit er natuurlijk al heel lang, hij IS de politieke elite. Maar die moet om zijn unique selling point wel blijven zitten. Maar wat zal die de hete adem van die zichzelf schromelijk overschattende ijdeltuit Thierry Baudet met runningmate Theo H. En de rest van de partijen: Goede mensen van de PvdA komen ook goed terecht: En als je niet goed bent krijg je niet zoveel bijbaantje waar alle verstrekkers van de bijbaantjes blij zijn met jouw minimale inbreng.

Dan zijn er ook nog mensen die vinden dat een zeer-kwalitatieve PvdA-er wel of niet universitair geschoold nooit veel geld mag verdienen…. Tja, ook dat mag je gelukkig vinden. En Diederik vindt zijn weg ook wel. Op 1 of andere manier kreeg ik de indruk dat hij ook wel vond dat het kon lukken…. Nu zitten we opeens weer met………………. Vond het geweldig dat ie toen intern van Rita Verdonk won. Verder heb ik nixxx met de egocentrische-neoliberalistische kapitalisten. Velen zeggen me dit na…..

Nu zijn ze toch weer de grootste. Met CDA hebben ze straks een Chr. Wanhopig proberen ze zich nog "links" te profileren. Ben gewoon voor een linkse samenwerking. Die dochter van Marijnissen op de SP. Gewoon alle 3 blijven bestaan…. Hele leuke en normale vrouw. Die eerder nog wel regelmatig op WLZ keek. Ex-collega is CU-gemeenteraadslid en andere ex-collega is net CU-wethouder geworden.

Discussies met beide heren en al eerder met John van Boven toen ie ons hoofdstembureau was verliepen altijd respectvol maar kwamen altijd op hetzelfde uit.

Vind dat een pol. Koopzondag, etische kwesties etc. Vind dan ook dat ik niet op een Christelijke partij moet stemmen terwijl ik dat wel ben. CDA vind ik overigens al lang geen Chr. Alternatieven voor de PvdA zijn er wel voor mij. Zou dan CU moeten zijn, die om bovenstaande reden afvalt. Of SP, maar hun landelijke leider spreekt me niet aan, vind dat ze niet samenwerkingsgericht zijn en vind het "uitsluiten" van de VVD-landelijk ook triest.

Die 2 partijen SP en PvdA zouden in de toekomst nog eens een fusie kunnen overwegen? Anders meld ik me maar eens aan bij de plaatselijke PvdA…. Lekker weekend mensen en hap maar, waar je wilt happen. Zelf hap ik ook graag, maar ik prefereer "likken" ja ok en "liken" soms.

Burgemeester word je niet omdat je lid van een pol. Dit is de procedure:. Anita isnog steeds zoekende. Ik zie onderin het bericht nog wel verschijnen en het zit niet op slot maar reageren lukt nie.

Ze wil wel aandacht, maar heeft een ondoordringbare muur om zich heen. Zou wel leuk zijn als Willeke Alberti daar een hit over zou maken. Nelleke Vedelaar is fantastisch. Een warme douche voor haar. Ze heeft zich mijn gezinssituatie persoonlijk aangetrokken en dat is nog altijd reden voor een klein krabbeltje over en weer. Een vrouw met hart voor haar werk en hart voor alle lagen van het volk.

Wat goed te Lezen Eva! Anita is van dat topic, jaren geleden. Ze zocht een man via zo'n datingprogramma op tv…. Dit topic stond vanmiddag onderin. Met haar foto's er bij. Nu is het even? Hij liet dit huis namelijk zonder vergunning bouwen in Elmina, een zusterstad van Gouda, en was er in de drie en een half jaar daarvoor al twaalf keer op kosten van de belastingbetaler heen gevlogen.

Uit een onafhankelijk onderzoek van KPMG bleek dat de aannemer van de bouw in Ghana banden had met Gouda, iets wat Cornelis in eerste instantie altijd ontkende. Verder concludeerde het rapport dat er teveel zakelijke relaties van de gemeente Gouda betrokken waren bij het tot stand komen van de vakantiewoning.

Dubieus was ook de verkoop van een Ghanese plasticfabriek aan de aannemer van de vakantiewoning aangezien de gemeente Gouda een zakelijk belang had in de fabriek. Wim Cornelis diende enkele maanden later zijn ontslag in, hij werd door de zittende raad benoemd tot ereburger. Bericht door Benny, op 29 juli 9: Hij liet dit huis namelijk zonder ……………………………………………………………………….

Zal me er dan zo zelf maar ff op storten. Maatschappij-kritische column dus hier. Zal sportief zijn en deze aansprekende Youp niet op t pol. Zag peuterpim Thierry Baudet met een vlassig baardje op tv. Ons nieuwe Fortuyntje laat zijn baard staan tot Nederland een regering heeft. En hij heeft zijn aanhang gevraagd dat ook te doen. Zo lang dat die rechtse corpsballenaanhang van Thierry door hun lange baarden op radicale salafisten lijken.

Ik moet steeds zo lachen om die Thierry. Vooral omdat hij telkens wordt ingehaald door het echte nieuws. Dan vertelt ie in een of ander praatprogramma bloedserieus dat het slecht gaat met de economie, dat de werkloosheid veel te hoog is en dat we een asielzoekerstsunami kunnen verwachten, waarna het Journaal ons twee minuten later vertelt dat de economie bijna geheel hersteld is, de werkloosheid in jaren niet zo laag is geweest en dat de asielzoekersstroom eigenlijk is opgedroogd.

En dit alles gebaseerd op objectieve feiten. Daarna vertelt een deskundige dat we asielzoekers hard nodig hebben omdat anders niemand komend seizoen onze bollen pelt en asperges steekt. Waarna je als extraatje hoort dat het geld bij de goede doelen op dit moment tegen de plinten klotst en dat dat komt omdat het economisch crescendo gaat.

Het meest jaloers ben ik op zijn gefronste blik. Dat ingestudeerde, beetje donker kijken waardoor hij bij sommigen heel intelligent overkomt. Want intelligent is ie. Hoe ik dat weet? Ik moest tijdens het lezen steeds aan mijn nuchtere Amsterdamse vader denken.

Die zei altijd over dit soort mensen: Hoe zal Thierry aan zijn aanhang gevraagd hebben om zich voorlopig niet te scheren? En waar vroeg hij het? Niet in Amsterdam hoop ik. Je mag in onze hoofdstad alleen nog Regenboogtaal gebruiken. En dan heb je als omgebouwde geen leuke avond.

En als omgebouwde vrouw wil je toch?? Dochter van vrienden van ons beviel vorige week van een kind. Toen ik belangstellend aan de verse oma vroeg wat het was geworden antwoordde deze geradicaliseerde feministe: Ik dacht heel voorzichtig: Als het een jongetje is hoop ik wel dat ie gewoon Fifa mag spelen op zijn Xbox en dat hij niet wordt opgevoed door een of andere doorgedraaide kijker van de laatste campagne van dat rare Sire en dat dat kind niet om het kwartier de tuin in gefoeterd wordt om als een echte jongen te gaan ravotten.

Heel voorzichtig mag je toch stellen dat het in ons land redelijk misgegaan is als er een speciale reclamecampagne voor ouders aan te pas moet komen om jongens aan het buitenspelen te krijgen.

Of zijn de makers van deze campagne gewoon hartstikke in de war? Wat vinden deze makers eigenlijk van voetballende vrouwen?

Moeten de meisjes niet vaker aan de Barbies? In mijn jeugd was voetballen een typisch jongensdingetje in het buurtplantsoen. Nooit meldde zich een meisje om mee te doen. En nu hebben we een EK Vrouwenvoetbal dat ik vooral leuk vind om de keepersblunders. Want wat kunnen die blunderen.

Maar terug naar de kern: Thierry laat zijn baard staan en een deel van zijn aanhang van deze kakkerspvv doet dat ook. Ik scheer mijn voorlopig drie keer per dag. Ik neem geen enkel risico. Vond de onderwerpskeuze prima: De achterhaaldheid van " Thierry's visie" elke keer.

En geef hem eens ongelijk….. Als ie maar niet als kakkerswous Jort en Marky-popie-Rutte door de Amsterdamse grachten gaat sloepen….. Ik moet zeggen… ik vind um ook niet zo goed deze keer. Niet voor dit gevoelige log. Is olie op het vuur. Ik ben meer voor respect voor iedereen zijn opvatting. Vond hem ook geforceerd. Vanavond laat op NPO1 leuk verhaal over Mart. Volgens mij al eens gezien, maar een bijzondere vent!

Af en toe een steen in de vijver Eva? Analiste Mary Kok is trouwens een hele leuke meid, die achter ons woonde in Berkum. Ging toen stagelopen bij Koning Co Adriaanse. Ook een leuke vent. Wij legden hem uit dat deze Youp van 't Hek iemand is die tragisch jong dementeert en daarom binnenkort wordt afgespoten.

Als je zulke onzin spiegel gaat uitkramen als Youp nu doet dan is je leven gewoon voltooid en is het voor alle partijen beter dat je geruimd wordt. Komt meneer Van 't Hek Thierry Baudet even in de hoek zetten met een paar keiharde objectieve feiten over asielzoekers.

Wij hebben asielzoekers nodig om onze bollen te pellen en asperges te steken. Want een deskundige heeft het gezegd op het Journaal. Was er ergens maar een achterpagina op het internet waar we dat een beetje konden checken. Mooi stukje op Geen stijl het aanraden waard. O ja Dick Mary Kok is helemaal geen leuke meid maar een arrogant stuk vreten sinds ze het betaalde voetbal in ging. Ja ik ken haar ook. Vind ik wel leuk "binnenkort afschieten".

Maar buiten dat daar weinig respect voor leven blijkt, vind ik het jammer dat de rede dan schijnbaar niet meer volstaat. Heb die vertegenwoordiger van tuinbouwend NL ook op t journaal gezien. Was niet zomaar een opmerking.

Maar kijk zelf maar terug op http: Sommigen vinden hem ook arrogant. Maar topsporters als hun, hebben een soort olifantenhuis voor gewauwel. Ontmoet de laatste tijd John Ogink nog wel eens. Is zelfs even volleybal-ibternatiobal geweest. Hetzelfde, Anton Geesink destijds ook. Absoluut geen capsonen, we praatten ook over andere zaken. Hans Kraag jr dame bij ons vind en leuk…hij was ook verdeel meer de jr. John van de Brom vind ik wel arrogant overkomen Maar dat kan ook aan mij hebben gelegen.

René Eijckelkamp natuurlijk, we hadden het er in een groepje over dat Marcel D, indertijd op school in dezelfde klas…beter was dan hij. Tellen jonkies als Bas van Wijnen en Stijn van Ark ook nee? Sorry voor ene keer met website en andere keer zonder site posten…Ben dan wel ingelogd met profiel….

Moet toch elke Oosting mijn mailadres en desgewenst mijn site inbrengen. En dan is mijn mailadres nooit in 1x goed! Maar ik hecht er bijzonder aan om ingelogd te posten. Dan deze shit maar op de koop toe. Laat horen hoe vaak ik er over deed DIT te posten:. Las het ook op het "Ijsbeeldennieuwstopic" Joppuh; érg jammer. Ben er vanaf 1 febr. Vind het niet erg als mijn profiel blijft bestaan terwijl ik niet post. Dick Dank je wel. In tegenstelling tot wat gedacht wordt waren wij het lang niet altijd met elkaar eens maar wij hebben wel respect voor elkaar.

Je weet me te vinden als het nodig is en het ga je goed. Na enkele mailwisselingen in de afgelopen tijd: Maar denk dat ik ook niet heel lang blijf.

Heb haar al een tijd niet meer gezien, maar volgens mij heeft ze haar alias veranderd al een poosje terug. Dat klopt vlinder ik sta aan de lopende band van 8 tot 5 en daarna ga ik aan de fles.

Je hebt de juiste persoon voor je.: Was gister, toch al op tijd bekend… hier nog niets over gelezen… Salute; beste van heel NL. Deze kende ik nog niet van de heren. In dit geval vooral van de dames. Hier wordt gedacht dat die, naast juffrouw Jannie, Ellen ten Damme is. Meneer is overal te laat mee en barst van t geld nog eens uit z'n voegen. Tja en… ze speelden als enigen van top 3 wel uit.

Op t kunstgras in Almelo, die Kuwas is niet slecht…. Sorry dat ik het zeg maar dat gaat net wat sneller, harder, beter en is lang niet alleen maar kick and rust. De pleelieste van vandage: Hier, ivm meer "algemene inhoud". Strakke terug "Keek op de afgelopen week" weer van https: Klikbare, weer aansprekende, "Youp". Nee Youp is helemaal niet leuk. Youp is afgeserveerd net als Freek.

Zijn de laatste stuiptrekkingen van deze koekwousen. Het is bij de Belastingdienst een grote kolerezooi. Onder leiding van onze chaotische staatssecretaris Eric Wiebes doet iedereen maar wat. Je mag blij zijn als je als Nederlandse onderdaan in deze tijd? Daarbij heb ik begrepen dat je op je belastingformulier echt alles kunt invullen. Het wordt toch niet gecontroleerd. De mensen die dat goed konden zijn namelijk met een ruime premie vertrokken en genieten van een fantastisch pensioen.

Meer dan miljoen. Foutje van Wiebes, die geen idee had wat er allemaal op zijn amateuristisch geleide departement speelde. Je moet wel heel dom zijn wil je in deze tijd nog gepakt worden voor sjoemelen met je belastingaangifte. Toch zijn er twee uilskuikens door de mand gevallen.

Allereerst de beroemdste trambestuurder van ons land. Cootje Stompé, die wij vooral kennen als collega van Raymond van Barneveld. Co en zijn vrouw hebben volgens mevrouw Stompé meer dom gedaan dan expres gerommeld.

Toen ik deze week het rechtbankverslag las geloofde ik haar. Mijn gevoel zegt dat het wel goed komt met onze Co. Hij en zijn vrouw hebben trouwringen moeten verkopen om hun schulden te betalen. Dat is wel weer zielig. Het was een fout van zijn boekhouder. Het gaat in zijn geval om iets met BTW. Wel meer dan een tonnetje. En een dommelende accountant natuurlijk.

Volgens de officier van justitie is er gewoon met opzet gefraudeerd. Het kan ook zijn dat zijn belastingaangifte er een beetje tussendoor geschoten is. Dat Robin geen tijd had. Ik keek op Wikipedia even op zijn bijbeunlijstje en dat is nog langer dan dat van Loek Hermans en Edje Nijpels samen. Zit gelukkig ook een schnabbeltje in de uitvaartbranche tussen. Een klusje voor de crematiekeizer Henry, de gevallen voorzitter van de liberalen? Zou mij niet verbazen. En weet u wat nou zo raar is: Komt natuurlijk ook door zijn verleden.

Eens een sjacheraar, altijd een sjacheraar. En eerlijk is eerlijk: Begrijp ook dat hij Dirk nog steeds te vuur en te zwaard verdedigt en dat hij zelfs een boek over Scheringa zijn onschuld wil gaan schrijven. Die bestseller wil ik graag lezen. Ik hoop op een helder voorwoord van Frank de Grave, die ook ooit in die criminele organisatie werkzaam was.

En ik zou het leuk vinden als onze integere informateur Gerrit Zalm als oud-werknemer het eerste exemplaar van dit boekwerkje in ontvangst wil nemen. Robin Linschoten is zo?? Begrijp dat hij nu ridder te voet is. Op al zijn bezit is beslag gelegd. Met Cootje heb ik wel een beetje medelijden, maar met die Linschoten dus niet.

Ook niet als hij moet gaan zwerven en met een Daklozenkrant bij de supermarkt in zijn woonplaats Eemnes komt te staan? VVD-ers redden zich altijd wel. Er is altijd wel een vermogend vriendje. En als hij echt ten einde raad is dan zou ik, als ik hem was, naar het zunige boertje Marc Overmars gaan. Marc is de bulkende directeur van Ajax en die heeft, zoals u weet, niet alleen meer dan honderd miljoen in kas, maar het komend jaar niet zo veel te doen. Alle clubs moeten naast de gewone competitie door de week ergens in Europa voetballen, maar Ajax is heerlijk vrij.

En dat hadden ze ook wel verdiend na zo?? Volgend jaar gaan ze weer werken. En Marc wil best wat financiële adviezen geven. En ook wel wat lenen als het moet. Anders gaat het toch maar naar de belasting. Die vind ik dan weer doordrenkt met frustratie en aversie. Mooi dat Ajacieden onder elkaar zo over onze club voor het leven schrijven. Maar ik vond dit het mooiste van de column:. Dus maandag aanstaande wordt in het Koninklijk Theater Carré die promotiefilm Jesse, de Messiasvertoond.

Is het een idee om in het voorprogramma dat excuusclipje van de genezen Zaanse treitervlogger te vertonen? Om wat te lachen te hebben. En als ze er ook nog een ouderwets Polygoonjournaaltje tussen moffelen is het misschien een idee om daarin een samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk-Nederland te vertonen. Met vooral veel beelden van Oranjesupporters. Van die treurige dikbuiken in een oranje sinterklaaspak, een indianenoutfit en een generaalskostuum.

Dat ze allemaal wat droef kijken heeft deels te maken met het feit dat ons te goed betaalde amateurteam met meedogenloos werd afgedroogd, maar vooral omdat deze week bekend is geworden dat de Oranjesupporters twintig jaar lang financieel genaaid zijn.

Door drie louche cowboys die optraden als bestuurtje van de club waar je verplicht lid van moest worden als je naar een wedstrijd wilde. Deze jongens hebben een paar miljoen in hun diepe zakken gepropt. En de rest uitgegeven aan representatie. Zoals een treurige viptent tijdens de laatste Sail, een bezoekje aan Bono van U2 die zo prachtig kan bezingen hoe het misgaat met de wereld en verder nog wat onduidelijke snoepreisjes en etentjes in Michelinsterrententen.

Echt wat je noemt?? In die sterrentententen zaten ze misschien wel aan dezelfde tafel als de Centrale Ondernemingsraad van de Politie. Wat dat betreft wordt het nog ingewikkeld om aangifte tegen deze drie gladjanussen te doen. De onthulling kwam uiteraard weer van Follow the Money, de club die ook die dikke crematiekeizer van de VVD ontmaskerde. Het enige wat de drie bestuursleden er tot nu toe tegenin gestotterd hebben is dat ze niet op bonnetjesniveau willen discussiëren.

Dat is dubbelgrappig omdat een van deze drie Daltons een gerespecteerd accountant is en die zeiken normaal alleen maar over bonnetjes. Even voor de jongere lezers: Een accountant was vroeger iemand die mensen controleerde op eventuele financiële malversaties. Tegenwoordig zijn het vooral gehaaide types die trucs verzinnen.

Niet echt crimineel, maar ze noemen zich dan consultant en opereren in een obscuur verlicht schemergebied. De mooiste bloemen groeien aan de rand van het ravijn.

Bij clubjes als EY en PWC denk ik de laatste jaren eerder aan een criminele motorbende dan aan gerespecteerde pennenlikkers. Als ik op de A9 langs dat aanstellerige hoofdkantoor van KPMG rijd vermoed ik dat ze zoveel ramen hebben om de wietplantjes lekker te laten groeien.

Bestaat het kantoortje zo lang of is dat de totale gevangenisstraf waar ze op gokken als binnenkort die vuige truc met de nieuwbouw van dat hoofdkantoor voor de rechtbank komt?

Maar het kan een gezellig maandagavondje worden in Carré. Las dat ze na de film ook nog gaan debatteren. De kerntaak van de Publieke Omroep? Het verschil tussen een Sterreclame en een objectieve docu? Mijn advies is om het debat te laten leiden door onze eigen Linda de Mol. Dan wordt er namelijk niet alleen gelachen, maar ook gehuild.

Op aanraden van een vriend heb ik gisteren de uitzending van Linda?? Als gasten had zij een doorlopend snotterende Beau en een diepverdrietige Astrid Joosten.

Beiden vertelden larmoyante privéverhalen die bij ons aan het kerstdiner bruut zouden worden afgebroken door de verteller gewoon niet meer te schenken. Maar Linda wakkerde haar gasten alleen maar aan en trok de tranen met liters uit die twee huilebalken. Het was in de televisiestudio op een gegeven moment natter dan in Texas en Mumbai samen. Het enige wat ontbrak in het decor was die Deense onderzeeër met die amateurslager als hobbykapitein. Op een gegeven moment verlangde ik zelfs naar hem.

Vrees dat Jesse door zijn aanhang nog steviger op het schild wordt gehesen. En dat hij door dit getut van rechtse Thierry en consorten alleen maar meer zieltjes heeft gewonnen. Plus dat Links heel goed op gaat letten wie er ooit een portretje van de zelfbenoemde intellectueel Baudet voor de NPO gaat schieten.

Zijn werkzoekende kompaan Roos? Zijn vriendje Rutger die iets moet terugdoen voor zijn riante salaris? De toon is gezet. Ik hou er wel van. Het worden leuke tijden. Krijg steeds meer zin in een vrolijke oudejaarsconference. Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk vaak de oh-zo-betekenisvolle termen als??

Het gevolg is dat deze groeiende rechtse groep zich vaak niet durft uit te spreken, uit angst voor de agressie en intolerantie van links. Vrienden keren je de rug toe omdat je rechts bent. Je wordt sociaal gelyncht door links. De frustratie groeit en je kan nergens je ei kwijt. Zo fijn om in een vrij land vol tolerante multicultiknuffelaars te wonen! Je zou bijna denken dat je daadwerkelijk voor je mening zou kunnen uitkomen. Ik heb me lang afgevraagd waarom links zo agressief en intolerant is.

Ik kon maar niet begrijpen waarom heel mijn omgeving mij al tien jaar lang de mond probeert te snoeren, want ik geloof in vrijheid van meningsuiting. Die vrijheid bleek slechts een illusie. Ik ben er van overtuigd dat zowel links als rechts behalve de kartelpolitici het beste voorhebben met dit land. Maar rechts en links verschillen in opvatting over hoe die beste situatie, waar iedereen naar streeft, behaald kan worden.

De agressie en intolerantie van links komt voort uit het feit dat links infantiel is. Kinderen van een jaar of 3 leven met het idee dat alles wat zij weten, ieder ander ook weet. Wat zij zien, ieder ander ook ziet.

Van empathie is op die leeftijd weinig sprake. Waar wel sprake van is, is spiegelen. Kind B weet niet wat?? Kind A leeft met het idee dat kind B wel weet wat?? Kind A denkt namelijk dat kind B hem expres wil zieken, omdat dit precies is wat hij zelf zou doen om iemand te zieken.

Links leeft met het idee dat rechts expres haat om maar te haten, omdat dat precies is wat links zelf doet jegens rechts. Zij reflecteren hun eigen haat en intolerantie op rechts. Door het gebrek aan empatisch vermogen kunnen zij niet bedenken dat rechts gewoon het beste wil voor iedereen.

Zij denken dat, als rechts echt het beste zou willen voor iedereen, ze wel links zouden zijn. Oh wat voelt het goed. Nog een reden waarom links infantiel is, is het feit dat ze altijd de oplossing kiezen die op korte termijn goed voelt. Bij kinderen wordt deze eigenschap getest door middel van de marshmallow-test.

Als een kind een kwartier lang de verleiding van het eten van de marshmallow kan weerstaan, krijgt het als beloning een tweede. Veel kinderen kunnen die verleiding niet weerstaan, maar de enkelen die hier wel in slaagden bleken later in hun leven op zowel academisch gebied als beroepsmatig succesvoller te zijn. Links is het kind dat de verleiding niet kan weerstaan. Oh wat voelt het goed om die arme vluchtelingen binnen te halen! Oh wat voelt het goed om iedereen alle ruimte te geven om hun eigen cultuur te behouden!

Oh wat voelt het goed om op te komen voor de zielige minderheden! Ze kijken niet verder naar de gevolgen van al hun feel good praktijken. Feit is dat Europa nu flink in de shit zit en dat het met de dag erger wordt. Ik ben blij dat jullie je even goed hebben kunnen voelen door jullie infantiele naïviteit. Klimaat is wel langetermijndenken. Ik hoor links al tegensputteren: Dat is wel langetermijndenken, dus volwassen!

Het is net zo infantiel als een kind van 5 dat zich druk maakt om de trouwjurk die ze wil dragen tijdens haar bruiloft. Of een kind dat zich druk maakt over de auto die hij over 30 jaar wil kopen. De menselijke invloed op de klimaatverandering is lang niet bewezen, ook al denkt links van wel.

Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie.

Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Dikke lesbische vrouwen geile thai massage


gratis kim holland films meisje vingert zichzelf klaar

Ik dacht aan een paar weken eerder. De laatste keer dat we elkaar zagen en jij mij alle roofvogels leerde. En dat ik prikloze Fanta voor je mocht halen. En dat alle mensen bij alle speeches moesten janken. Om jou lieve Tijn. En om je ouders en je broertje. Toen ik vrijdagochtend vroeg hoorde dat je was overleden dacht ik maar één ding: Zijn miljoen voor zijn vriendjes en vriendinnetjes is binnen. Dus vond je dat je wel kon gaan.

Ik vroeg me even later af of de hemelpoort een brievenbus heeft en of jij, mijn kleine held, daar hebt staan klepperen en hebt aangeboden om alle nagels te lakken.

Ook die van god zelf. En misschien heb je de klauwtjes van god al gekleurd. Wat waren zijn of haar voorkeuren? Of kon het God gewoon niks schelen? Heb je terwijl je god lakte nog kunnen vragen waarom jij hier zo vroeg weg moest van de aarde? Je hebt toch niks misdaan? Integendeel zou ik willen zeggen. En heb je aan god kunnen vragen hoe hij of zij eigenlijk heet? Lieve Tijn, ik ga je missen en ik ben je dankbaar. Dankbaar dat je me iets heel belangrijks geleerd hebt, namelijk dat je stinkend rijk wordt als je iets voor niets doet.

Zwolle — De voorbereidingen voor een feestelijk jubileumseizoen bij voetbalvereniging Edon zijn in volle gang. Na een jaar vol geruchten en serieuze zorgen over het voortbestaan van de voetbalclub zit iedereen vol energie om het jarig bestaan groots te vieren. De herenteams voor aankomend seizoenen zijn bijna vol.

En er is zelfs weer een dameselftal te bewonderen op het nostalgisch sportpark aan de Weteringkade in Zwolle. Niemand kon het zich voorstellen: Nooit meer voetballen bij de club met de vierkante houten doelpalen en tussen de eeuwenoude bomen. Toch scheelde het niet veel of deze historierijke vereniging had de 80 jaar niet volgemaakt. Het eerste elftal vertrok en het veld was er slecht aan toe.

Toekomst' schetste de leden verschillende scenario's, maar niemand kon het over zijn hart verkrijgen om voor het opdoekscenario te gaan. Wel kwam het besef dat er dan doorgepakt moest worden. En dus werd het veld aangepakt, de accommodatie werd opgeknapt tijdens de klusdag en er worden nieuwe sponsoren geworven. Als klap op de vuurpijl meldde zich ook nog een damesteam aan.

Dit team kan overigens nog wel wat vrouwkracht gebruiken. Aankomend seizoen zal in het teken staan van het jarig jubileum. De dames zullen in september het openingsfeest voor hun rekening nemen. Op zaterdag 11 november zullen alle teams, omringd door festiviteiten, thuis spelen. Edon zit vol energie.

Mijn Amerikaanse vriend Jim belde en vroeg me wie die Van der Staaij is? Hij had zijn brief in The Wall Street Journal gelezen. Ik legde hem uit dat deze Kees van der Staaij iemand is die tragisch jong dementeert en daarom binnenkort wordt afgespoten.

Daar is de Nederlandse wet gelukkig heel duidelijk over. Als je zulke onzin gaat uitkramen als Kees nu doet dan is je leven gewoon voltooid en is het voor alle partijen beter dat je geruimd wordt.

Zowel voor de patiënt zelf als voor zijn familie, vrienden en kennissen. Zijn echtgenote mevrouw van der Staaij heeft enthousiast op de beslissing van de euthanasie-artsen gereageerd.

Zij is al heel lang klaar met Kees en heeft sinds twee jaar een grote bruine minnaar die we vroeger een neger zouden noemen. Ze kent hem viaSecond Love, een website voor vreemdgangers waar Kees ook niet erg enthousiast over is. De minnaar van mevrouw van der Staaij laat haar drie keer per week alle hoeken van haar gereformeerde twijfelaar zien en ze kraait dan van genot de halve Veluwe wakker.

Ze doet met de minnaar alles wat God verboden heeft. En volgens mevrouw Van der Staaij is dat best veel. Alles wat van god niet mag is volgens haar hartstikke lekker. Jim vroeg of het een idee is om Donald Trump ook een tijdje onze kant op te sturen en dat wij hem dan op medische gronden zouden ruimen. Hij had trouwens ook nog wel wat andere Republikeinen die er voor in aanmerking kwamen. Hij vroeg of onze regering dit echt allemaal toeliet. Of onze artsen werkelijk allemaal seriekillers waren.

Want dat zei Keessie in zijn brief. Ik vertelde Jim dat we die niet echt hebben. We hebben half maart verkiezingen gehad en sinds die tijd zitten een stuk of vier partijtjesleiders fulltime te kommaneuken op een Haagse zolder zonder airco. Eerst onder leiding van de uitgerangeerde Edith, daarna van de aardige bejaarde vriend van onze sprookjeskoning en nu wordt het geregeld door gekke Gerrit, een wat excentrieke flipperkampioen, die we vooral kennen omdat hij op alle foto??

Ook toen hij een aantal jaren geleden een van de grootste oplichters van het land assisteerde. Ook wel weer leuk dat deze criminele organisatie met zijn twee megalomane hoofdkantoren deze week weer even lekker in het nieuws kwam. Ik vroeg Jim hoe het kan dat een gerespecteerde krant als The Wall Street Journal dit soort nepnieuws afdrukt. Hij had geen idee, maar ik wist toch wel hoe debiel zijn land? Niet alleen jouw land, zuchtte ik en beloofde hem de nieuwe reclamespotjes van Albert Heijn te sturen.

Die Buik-Billen-Bonusfilmpjes van onze grootste supermarktketen. Elk bedrijf slaat wel eens een keer per ongeluk de plank mis met een bepaalde reclamecampagne, maar in dit geval waren ze zowel op het reclamebureau als op het Zaanse hoofdkantoor van de grootgrutter zelf allemaal knetterstoned van kilo?? Over deze totaal debiele campagne is niet nuchter vergaderd. Het kan niet dat een of andere goedbetaalde bonusgraaier hier zijn fiat aan gegeven heeft. Vraag is nu dan ook hoe lang Appie met deze onzin doorgaat.

Ik heb het over die fitnessleraar tussen de Cornetto?? Mijn advies is om de directie van Appie zo snel mogelijk af te laten spuiten. Kees van der Staaij weet hoe dat werkt. Elke huisarts in ons land regelt dat volgens hem binnen een kwartier. Jim is benieuwd naar de spotjes. Ik voer dit telefoongesprek met hem aan een doodstil Nederlands strand en ik begrijp daar niks van omdat het hartstikke mooi weer is.

De zon fikt aan een knalblauwe hemel. Maar je kunt er een Kalasjnikov leegknallen zonder iemand te raken. Waar zijn de mensen? Liggen ze allemaal te smeren en te keren aan die treurige Cote d?? Azur of op dat burgerlijke Ibiza waar je nog geen gezond balletje kan trappen? Opeens kijk ik naar links en zie daar opeens de vroegere politicus Jan Roos zitten.

Die van dat matrozenpetje. En in een klap snap ik alles. Kunt u misschien die shit van Youp ergens anders neer plempen.

Dat hoeft ook niet joppie als je die shit van die schijt lollige tuinkabouter Youp maar weg laat. Ik beloof je dat ik alleen de goede columns zal plaatsen zoals ik dat altijd al gedaan heb. Niet elke column is even goed idd. Dank je Eva, al kan het dus heel goed heel sporadisch zijn. Die kansloze trollen vermoed niet eens meer dan 3 en het volledige gebrek aan modereren zijn hier debet aan. Echt niet heel lang geleden gehoord van 2 raadsleden , was dit nog een zeer interessant plekkie op het www.

Niemand kan deze mensen toch kwalijk nemen dat ze, niet eens, af en toe eens kijken op het EENS-onvolprezen WeblogZwolle? Nu maken de verantwoordelijken hier zich volslagen belachelijk. Waarom schrijf ik dit eigenlijk… ben in opperbeste stemming. Ik kom ook niet vaak meer.

Maar, ik krijg een melding voor die zeldzame momenten dat iemand hier iets post. En soms is het daardoor even interessant om ook even om de hoek te kijken. Joppuh, vond de laatste erg goed. Die twee daarvoor ook wel, maar vond het zo jammer dat ie het weer nodig vond zich tegen godsdienst in het algemeen te verzetten.

Zou die dus niet geplaatst hebben. Maat van ons sprak zich zowel bij dat mannetje als mbt Yourie in soortgelijke bewoording uit. Maar we kunnen ook gewoon heel vaak dankbaar zijn. Bijvoorbeeld met dit land? Moet zeggen dat ie, in al die 51 jaar dat ik em ken, elke keer gelijk heeft gehad. Maar die streken kunnen dan ook door niet-gereformeerden zijn gepleegd he.

Ze doen altijd of alleen de witte boorden, kapitalisten, met veruit de meeste oplichters, de geld-macht-status, de ego-partij dit wil:. Volgens mij lig ik er alweer uit. Reageerde namelijk op "Het Anita-topic" waar het slotje weer af leek… Die reactie werd tegengehouden. Kende je Opgezwolle niet Dick?? Ik op zich ook niet zo, op een paar nummers na, al ken ik Ric ard o van school.

Dick hoe lang gaat het duren voordat je weer weg bent. Je begint al over trollen ,Ajax ,en die schijt lollige Youp van het Hek Tja dan krijg je snel reactie he Dick. En je vrienden zijn weg bij de redactie dus je kunt niet even snel een ban aanvragen.

Dat is nou weer jammer.. Joppuh, denk bij nader inzien dat het niet max. Die naam Stoel uit Berkum heb ik van een zeer gerespecteerd ex-poster hier met voornaam. Hij is trouwens ook door jou zeer gerespecteerd ook als mens. Maar dan heb je echt wat fijns gedaan met je leven, als je er zo in staat als boven-aangehaald stuk stront…. Helemaal eens, gun het jullie ook van harte. Vind Dirk ook sympathiek, maar vind jij die heldenverering niet een beetje zwaar overdreven?

Bedoel, hoe goed is opa-Kuyt nou eigenlijk als je al een tijd tekort komt voor NL-elftal, waar gewoon geen wereldschokkende namen in de spits staan. Heb nog wel een mooie anekdote over 1 van de 2 founders ja, mag je trots op zijn: Had alles met zijn hele gezin voor elkaar toen Feyenoord toch geen kampioen werd tegen Excelsior…. Wedstrijd kijken, genieten, hotelletje, 's maandags feestvieren met Zeg, vertel eens… ik ben een leek…. Hoe absurd klein is die kans nog? Of gaan we het dit jaar vooral over Vrouwenvoetbal hebben?

Of is zoiets bij mannen nog steeds not done? Het valt me op dat de verslaggever het had over make up tijdens een wedstrijd.

Ik vond het gruwelijk denegrerend. Laatst naar gekeken Joppuh. Ik ben ook leek, Eva. Al die draadjes die hier over voetbal gaan, gaan aan mij voorbij. Ik heb geen idee waar ze het over hebben.

Heb ook maar fragmenten van het vrouwenvoetbal gezien. Niet gehoord dat die man het over make-up had. Ken de context dus niet, maar lijkt me inderdaad denigrerend. Vanaf de eerste zonnestralen staat er al een beste rij, zit het terras vol en zie je mensen genietend likken.

Ook op behoorlijke afstand van…. Fijn om hier nog wat vriendelijke teksten te lezen. Vroeger was ik fan van Weblog Zwolle, maar nu word ik soms bijna verdrietig van sommige reacties. En ik mis de Hotspot.

Helemaal mee eens Meike! Toen werd er ook gelachen, onzin uitgekraamd en stangden oegen we elkaar een beetje. Bijna altijd met een knipoog. Al het uit de klauw liep kreeg je een soort van tijdstraf. Man, wat vind je dat soms onrechtvaardig. Volgens mij staat nu ook achterin de rij bij Het uitdelen van nieuws. Vrees dat ZOO nog actueler is. Ja, hotspot was ook altijd hot! Wat hebben we een lol gehad op dit log. Geweldige humor, klein beetje sarrend, maar altijd met groot respect.

Dat waren de tijden dat we binnen 2 dagen de wisten te halen en medailles naar elkaar uitreikten als je de eerste wist te zijn die het nieuwe log opende. De Hotspot heb ik altijd veel te moeilijk gevonden, maar vond de spanning er om heen wel geweldig. Klopt Merije maar toen waren er ook een paar mensen die de dienst uitmaakten. Als je een linkse mening had of fan van de PvdA was zat je goed. Voldeed je hier niet aan en had je een andere mening dan ging er gelijk een mail uit van deze mensen naar de redactie waar er schijnbaar ook dezelfde mening werdt gedeeld en hoppa een ban voor het leven.

Misschien iets minder gezellig maar wel veel eerlijker. Hulde aan de redactie. Ik ga nu slapen want lig in t ziekenhuis. Morgen lees ik het werk. Welterusten aks je eraan toe bent, Benny. Benny… zullen we het bij de aliassen houden aub? Die zijn er niet voor niets. PvdA… stem het nogsteeds. Ken geen redelijker alternatief. Bij mij thuis stemmen ze allemaal maar niemand op Asscher.

Ze hebben ook een domme tactiek gehanteerd: Ja, vrees dat ik het licht uit ga doen bij de PvdA. En een Kamermeerderheid he! Schijt mezelf in de zak want het geld voor al onze kids die op t HBO studeren. Het komt wel weer goed met de PvdA, Dick. Aan Asscher gaan ze een goeie krijgen. Het licht is nog lang niet uit. Ik vond die interne "wie heeft de grootste"- verkiezing binnen de PvdA heel absurd.

Om vervolgens Samson met de staart tussen zn pootjes te zien afdruipen. Als een partij ZO omgaat met zn mensen, dan moesten ze zich eerst maar ns een poosje achter de oren krabbelen. Van der Laan in Zomergasten. Goed dat je het zegt, dat zal ik opnemen.

Ik heb hem een paar maanden geleden een mail gestuurd voor een hart onder de riem. Ook een lief mailtje terug gehad. Uiteraard een "to all"- achtig mailtje, maar totaal geen 13 in een dozijn.

Eens Eva, maar vorige keer was die verkiezing wel een succes. Plasterk werd nog minister. Logischerwijs verdwijnt Spekman straks. Toch weet je van het afbreukrisico in de politiek en Samsom heeft veel goed gedaan, …. Bedoel, je laat je leider toch ook niet zo lang zitten als SP, Pechtold die nu dat toch eindelijk minister mogen worden en Buma?

Het effect is weg. Kereltje en Buma van Adel waarvan ze expres de naam hebben ingekort zijn passé. Geert zit er natuurlijk al heel lang, hij IS de politieke elite.

Maar die moet om zijn unique selling point wel blijven zitten. Maar wat zal die de hete adem van die zichzelf schromelijk overschattende ijdeltuit Thierry Baudet met runningmate Theo H. En de rest van de partijen: Goede mensen van de PvdA komen ook goed terecht: En als je niet goed bent krijg je niet zoveel bijbaantje waar alle verstrekkers van de bijbaantjes blij zijn met jouw minimale inbreng.

Dan zijn er ook nog mensen die vinden dat een zeer-kwalitatieve PvdA-er wel of niet universitair geschoold nooit veel geld mag verdienen…. Tja, ook dat mag je gelukkig vinden. En Diederik vindt zijn weg ook wel. Op 1 of andere manier kreeg ik de indruk dat hij ook wel vond dat het kon lukken….

Nu zitten we opeens weer met………………. Vond het geweldig dat ie toen intern van Rita Verdonk won. Verder heb ik nixxx met de egocentrische-neoliberalistische kapitalisten. Velen zeggen me dit na….. Nu zijn ze toch weer de grootste. Met CDA hebben ze straks een Chr. Wanhopig proberen ze zich nog "links" te profileren. Ben gewoon voor een linkse samenwerking. Die dochter van Marijnissen op de SP. Gewoon alle 3 blijven bestaan….

Hele leuke en normale vrouw. Die eerder nog wel regelmatig op WLZ keek. Ex-collega is CU-gemeenteraadslid en andere ex-collega is net CU-wethouder geworden.

Discussies met beide heren en al eerder met John van Boven toen ie ons hoofdstembureau was verliepen altijd respectvol maar kwamen altijd op hetzelfde uit. Vind dat een pol. Koopzondag, etische kwesties etc. Vind dan ook dat ik niet op een Christelijke partij moet stemmen terwijl ik dat wel ben. CDA vind ik overigens al lang geen Chr. Alternatieven voor de PvdA zijn er wel voor mij. Zou dan CU moeten zijn, die om bovenstaande reden afvalt.

Of SP, maar hun landelijke leider spreekt me niet aan, vind dat ze niet samenwerkingsgericht zijn en vind het "uitsluiten" van de VVD-landelijk ook triest. Die 2 partijen SP en PvdA zouden in de toekomst nog eens een fusie kunnen overwegen? Anders meld ik me maar eens aan bij de plaatselijke PvdA…. Lekker weekend mensen en hap maar, waar je wilt happen.

Zelf hap ik ook graag, maar ik prefereer "likken" ja ok en "liken" soms. Burgemeester word je niet omdat je lid van een pol. Dit is de procedure:. Anita isnog steeds zoekende. Ik zie onderin het bericht nog wel verschijnen en het zit niet op slot maar reageren lukt nie. Ze wil wel aandacht, maar heeft een ondoordringbare muur om zich heen. Zou wel leuk zijn als Willeke Alberti daar een hit over zou maken.

Nelleke Vedelaar is fantastisch. Een warme douche voor haar. Ze heeft zich mijn gezinssituatie persoonlijk aangetrokken en dat is nog altijd reden voor een klein krabbeltje over en weer. Een vrouw met hart voor haar werk en hart voor alle lagen van het volk.

Wat goed te Lezen Eva! Anita is van dat topic, jaren geleden. Ze zocht een man via zo'n datingprogramma op tv…. Dit topic stond vanmiddag onderin. Met haar foto's er bij. Nu is het even? Hij liet dit huis namelijk zonder vergunning bouwen in Elmina, een zusterstad van Gouda, en was er in de drie en een half jaar daarvoor al twaalf keer op kosten van de belastingbetaler heen gevlogen.

Uit een onafhankelijk onderzoek van KPMG bleek dat de aannemer van de bouw in Ghana banden had met Gouda, iets wat Cornelis in eerste instantie altijd ontkende. Verder concludeerde het rapport dat er teveel zakelijke relaties van de gemeente Gouda betrokken waren bij het tot stand komen van de vakantiewoning. Dubieus was ook de verkoop van een Ghanese plasticfabriek aan de aannemer van de vakantiewoning aangezien de gemeente Gouda een zakelijk belang had in de fabriek.

Wim Cornelis diende enkele maanden later zijn ontslag in, hij werd door de zittende raad benoemd tot ereburger. Bericht door Benny, op 29 juli 9: Hij liet dit huis namelijk zonder ………………………………………………………………………. Zal me er dan zo zelf maar ff op storten. Maatschappij-kritische column dus hier. Zal sportief zijn en deze aansprekende Youp niet op t pol. Zag peuterpim Thierry Baudet met een vlassig baardje op tv. Ons nieuwe Fortuyntje laat zijn baard staan tot Nederland een regering heeft.

En hij heeft zijn aanhang gevraagd dat ook te doen. Zo lang dat die rechtse corpsballenaanhang van Thierry door hun lange baarden op radicale salafisten lijken.

Ik moet steeds zo lachen om die Thierry. Vooral omdat hij telkens wordt ingehaald door het echte nieuws. Dan vertelt ie in een of ander praatprogramma bloedserieus dat het slecht gaat met de economie, dat de werkloosheid veel te hoog is en dat we een asielzoekerstsunami kunnen verwachten, waarna het Journaal ons twee minuten later vertelt dat de economie bijna geheel hersteld is, de werkloosheid in jaren niet zo laag is geweest en dat de asielzoekersstroom eigenlijk is opgedroogd.

En dit alles gebaseerd op objectieve feiten. Daarna vertelt een deskundige dat we asielzoekers hard nodig hebben omdat anders niemand komend seizoen onze bollen pelt en asperges steekt. Waarna je als extraatje hoort dat het geld bij de goede doelen op dit moment tegen de plinten klotst en dat dat komt omdat het economisch crescendo gaat.

Het meest jaloers ben ik op zijn gefronste blik. Dat ingestudeerde, beetje donker kijken waardoor hij bij sommigen heel intelligent overkomt. Want intelligent is ie. Hoe ik dat weet? Ik moest tijdens het lezen steeds aan mijn nuchtere Amsterdamse vader denken. Die zei altijd over dit soort mensen: Hoe zal Thierry aan zijn aanhang gevraagd hebben om zich voorlopig niet te scheren? En waar vroeg hij het? Niet in Amsterdam hoop ik. Je mag in onze hoofdstad alleen nog Regenboogtaal gebruiken.

En dan heb je als omgebouwde geen leuke avond. En als omgebouwde vrouw wil je toch?? Dochter van vrienden van ons beviel vorige week van een kind. Toen ik belangstellend aan de verse oma vroeg wat het was geworden antwoordde deze geradicaliseerde feministe: Ik dacht heel voorzichtig: Als het een jongetje is hoop ik wel dat ie gewoon Fifa mag spelen op zijn Xbox en dat hij niet wordt opgevoed door een of andere doorgedraaide kijker van de laatste campagne van dat rare Sire en dat dat kind niet om het kwartier de tuin in gefoeterd wordt om als een echte jongen te gaan ravotten.

Heel voorzichtig mag je toch stellen dat het in ons land redelijk misgegaan is als er een speciale reclamecampagne voor ouders aan te pas moet komen om jongens aan het buitenspelen te krijgen. Of zijn de makers van deze campagne gewoon hartstikke in de war? Wat vinden deze makers eigenlijk van voetballende vrouwen?

Moeten de meisjes niet vaker aan de Barbies? In mijn jeugd was voetballen een typisch jongensdingetje in het buurtplantsoen. Nooit meldde zich een meisje om mee te doen. En nu hebben we een EK Vrouwenvoetbal dat ik vooral leuk vind om de keepersblunders.

Want wat kunnen die blunderen. Maar terug naar de kern: Thierry laat zijn baard staan en een deel van zijn aanhang van deze kakkerspvv doet dat ook. Ik scheer mijn voorlopig drie keer per dag. Ik neem geen enkel risico. Vond de onderwerpskeuze prima: De achterhaaldheid van " Thierry's visie" elke keer. En geef hem eens ongelijk…..

Als ie maar niet als kakkerswous Jort en Marky-popie-Rutte door de Amsterdamse grachten gaat sloepen….. Ik moet zeggen… ik vind um ook niet zo goed deze keer. Niet voor dit gevoelige log. Is olie op het vuur. Ik ben meer voor respect voor iedereen zijn opvatting. Vond hem ook geforceerd. Vanavond laat op NPO1 leuk verhaal over Mart.

Volgens mij al eens gezien, maar een bijzondere vent! Af en toe een steen in de vijver Eva? Analiste Mary Kok is trouwens een hele leuke meid, die achter ons woonde in Berkum. Ging toen stagelopen bij Koning Co Adriaanse. Ook een leuke vent. Wij legden hem uit dat deze Youp van 't Hek iemand is die tragisch jong dementeert en daarom binnenkort wordt afgespoten. Als je zulke onzin spiegel gaat uitkramen als Youp nu doet dan is je leven gewoon voltooid en is het voor alle partijen beter dat je geruimd wordt.

Komt meneer Van 't Hek Thierry Baudet even in de hoek zetten met een paar keiharde objectieve feiten over asielzoekers. Wij hebben asielzoekers nodig om onze bollen te pellen en asperges te steken. Want een deskundige heeft het gezegd op het Journaal. Was er ergens maar een achterpagina op het internet waar we dat een beetje konden checken. Mooi stukje op Geen stijl het aanraden waard.

O ja Dick Mary Kok is helemaal geen leuke meid maar een arrogant stuk vreten sinds ze het betaalde voetbal in ging. Ja ik ken haar ook. Vind ik wel leuk "binnenkort afschieten". Maar buiten dat daar weinig respect voor leven blijkt, vind ik het jammer dat de rede dan schijnbaar niet meer volstaat. Heb die vertegenwoordiger van tuinbouwend NL ook op t journaal gezien.

Was niet zomaar een opmerking. Maar kijk zelf maar terug op http: Sommigen vinden hem ook arrogant. Maar topsporters als hun, hebben een soort olifantenhuis voor gewauwel. Ontmoet de laatste tijd John Ogink nog wel eens. Is zelfs even volleybal-ibternatiobal geweest.

Hetzelfde, Anton Geesink destijds ook. Absoluut geen capsonen, we praatten ook over andere zaken. Hans Kraag jr dame bij ons vind en leuk…hij was ook verdeel meer de jr.

John van de Brom vind ik wel arrogant overkomen Maar dat kan ook aan mij hebben gelegen. René Eijckelkamp natuurlijk, we hadden het er in een groepje over dat Marcel D, indertijd op school in dezelfde klas…beter was dan hij. Tellen jonkies als Bas van Wijnen en Stijn van Ark ook nee? Sorry voor ene keer met website en andere keer zonder site posten…Ben dan wel ingelogd met profiel…. Moet toch elke Oosting mijn mailadres en desgewenst mijn site inbrengen.

En dan is mijn mailadres nooit in 1x goed! Maar ik hecht er bijzonder aan om ingelogd te posten. Dan deze shit maar op de koop toe. Laat horen hoe vaak ik er over deed DIT te posten:. Las het ook op het "Ijsbeeldennieuwstopic" Joppuh; érg jammer. Ben er vanaf 1 febr.

Vind het niet erg als mijn profiel blijft bestaan terwijl ik niet post. Dick Dank je wel. In tegenstelling tot wat gedacht wordt waren wij het lang niet altijd met elkaar eens maar wij hebben wel respect voor elkaar. Je weet me te vinden als het nodig is en het ga je goed. Na enkele mailwisselingen in de afgelopen tijd: Maar denk dat ik ook niet heel lang blijf. Heb haar al een tijd niet meer gezien, maar volgens mij heeft ze haar alias veranderd al een poosje terug.

Dat klopt vlinder ik sta aan de lopende band van 8 tot 5 en daarna ga ik aan de fles. Je hebt de juiste persoon voor je.: Was gister, toch al op tijd bekend… hier nog niets over gelezen… Salute; beste van heel NL. Deze kende ik nog niet van de heren.

In dit geval vooral van de dames. Hier wordt gedacht dat die, naast juffrouw Jannie, Ellen ten Damme is. Meneer is overal te laat mee en barst van t geld nog eens uit z'n voegen. Tja en… ze speelden als enigen van top 3 wel uit.

Op t kunstgras in Almelo, die Kuwas is niet slecht…. Sorry dat ik het zeg maar dat gaat net wat sneller, harder, beter en is lang niet alleen maar kick and rust. De pleelieste van vandage: Hier, ivm meer "algemene inhoud". Strakke terug "Keek op de afgelopen week" weer van https: Klikbare, weer aansprekende, "Youp".

Nee Youp is helemaal niet leuk. Youp is afgeserveerd net als Freek. Zijn de laatste stuiptrekkingen van deze koekwousen. Het is bij de Belastingdienst een grote kolerezooi. Onder leiding van onze chaotische staatssecretaris Eric Wiebes doet iedereen maar wat. Je mag blij zijn als je als Nederlandse onderdaan in deze tijd? Daarbij heb ik begrepen dat je op je belastingformulier echt alles kunt invullen. Het wordt toch niet gecontroleerd.

De mensen die dat goed konden zijn namelijk met een ruime premie vertrokken en genieten van een fantastisch pensioen. Meer dan miljoen. Foutje van Wiebes, die geen idee had wat er allemaal op zijn amateuristisch geleide departement speelde. Je moet wel heel dom zijn wil je in deze tijd nog gepakt worden voor sjoemelen met je belastingaangifte.

Toch zijn er twee uilskuikens door de mand gevallen. Allereerst de beroemdste trambestuurder van ons land. Cootje Stompé, die wij vooral kennen als collega van Raymond van Barneveld. Co en zijn vrouw hebben volgens mevrouw Stompé meer dom gedaan dan expres gerommeld. Toen ik deze week het rechtbankverslag las geloofde ik haar.

Mijn gevoel zegt dat het wel goed komt met onze Co. Hij en zijn vrouw hebben trouwringen moeten verkopen om hun schulden te betalen. Dat is wel weer zielig. Het was een fout van zijn boekhouder. Het gaat in zijn geval om iets met BTW. Wel meer dan een tonnetje. En een dommelende accountant natuurlijk. Volgens de officier van justitie is er gewoon met opzet gefraudeerd.

Het kan ook zijn dat zijn belastingaangifte er een beetje tussendoor geschoten is. Dat Robin geen tijd had. Ik keek op Wikipedia even op zijn bijbeunlijstje en dat is nog langer dan dat van Loek Hermans en Edje Nijpels samen. Zit gelukkig ook een schnabbeltje in de uitvaartbranche tussen.

Een klusje voor de crematiekeizer Henry, de gevallen voorzitter van de liberalen? Zou mij niet verbazen. En weet u wat nou zo raar is: Komt natuurlijk ook door zijn verleden. Eens een sjacheraar, altijd een sjacheraar. En eerlijk is eerlijk: Begrijp ook dat hij Dirk nog steeds te vuur en te zwaard verdedigt en dat hij zelfs een boek over Scheringa zijn onschuld wil gaan schrijven.

Die bestseller wil ik graag lezen. Ik hoop op een helder voorwoord van Frank de Grave, die ook ooit in die criminele organisatie werkzaam was. En ik zou het leuk vinden als onze integere informateur Gerrit Zalm als oud-werknemer het eerste exemplaar van dit boekwerkje in ontvangst wil nemen.

Robin Linschoten is zo?? Begrijp dat hij nu ridder te voet is. Op al zijn bezit is beslag gelegd. Met Cootje heb ik wel een beetje medelijden, maar met die Linschoten dus niet. Ook niet als hij moet gaan zwerven en met een Daklozenkrant bij de supermarkt in zijn woonplaats Eemnes komt te staan? VVD-ers redden zich altijd wel. Er is altijd wel een vermogend vriendje. En als hij echt ten einde raad is dan zou ik, als ik hem was, naar het zunige boertje Marc Overmars gaan.

Marc is de bulkende directeur van Ajax en die heeft, zoals u weet, niet alleen meer dan honderd miljoen in kas, maar het komend jaar niet zo veel te doen. Alle clubs moeten naast de gewone competitie door de week ergens in Europa voetballen, maar Ajax is heerlijk vrij. En dat hadden ze ook wel verdiend na zo?? Volgend jaar gaan ze weer werken. En Marc wil best wat financiële adviezen geven. En ook wel wat lenen als het moet. Anders gaat het toch maar naar de belasting. Die vind ik dan weer doordrenkt met frustratie en aversie.

Mooi dat Ajacieden onder elkaar zo over onze club voor het leven schrijven. Maar ik vond dit het mooiste van de column:. Dus maandag aanstaande wordt in het Koninklijk Theater Carré die promotiefilm Jesse, de Messiasvertoond. Is het een idee om in het voorprogramma dat excuusclipje van de genezen Zaanse treitervlogger te vertonen? Om wat te lachen te hebben. En als ze er ook nog een ouderwets Polygoonjournaaltje tussen moffelen is het misschien een idee om daarin een samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk-Nederland te vertonen.

Met vooral veel beelden van Oranjesupporters. Van die treurige dikbuiken in een oranje sinterklaaspak, een indianenoutfit en een generaalskostuum. Dat ze allemaal wat droef kijken heeft deels te maken met het feit dat ons te goed betaalde amateurteam met meedogenloos werd afgedroogd, maar vooral omdat deze week bekend is geworden dat de Oranjesupporters twintig jaar lang financieel genaaid zijn.

Door drie louche cowboys die optraden als bestuurtje van de club waar je verplicht lid van moest worden als je naar een wedstrijd wilde. Deze jongens hebben een paar miljoen in hun diepe zakken gepropt. En de rest uitgegeven aan representatie. Zoals een treurige viptent tijdens de laatste Sail, een bezoekje aan Bono van U2 die zo prachtig kan bezingen hoe het misgaat met de wereld en verder nog wat onduidelijke snoepreisjes en etentjes in Michelinsterrententen.

Echt wat je noemt?? In die sterrentententen zaten ze misschien wel aan dezelfde tafel als de Centrale Ondernemingsraad van de Politie. Wat dat betreft wordt het nog ingewikkeld om aangifte tegen deze drie gladjanussen te doen. De onthulling kwam uiteraard weer van Follow the Money, de club die ook die dikke crematiekeizer van de VVD ontmaskerde.

Het enige wat de drie bestuursleden er tot nu toe tegenin gestotterd hebben is dat ze niet op bonnetjesniveau willen discussiëren. Dat is dubbelgrappig omdat een van deze drie Daltons een gerespecteerd accountant is en die zeiken normaal alleen maar over bonnetjes.

Even voor de jongere lezers: Een accountant was vroeger iemand die mensen controleerde op eventuele financiële malversaties. Tegenwoordig zijn het vooral gehaaide types die trucs verzinnen.

Niet echt crimineel, maar ze noemen zich dan consultant en opereren in een obscuur verlicht schemergebied. De mooiste bloemen groeien aan de rand van het ravijn. Bij clubjes als EY en PWC denk ik de laatste jaren eerder aan een criminele motorbende dan aan gerespecteerde pennenlikkers.

Als ik op de A9 langs dat aanstellerige hoofdkantoor van KPMG rijd vermoed ik dat ze zoveel ramen hebben om de wietplantjes lekker te laten groeien. Bestaat het kantoortje zo lang of is dat de totale gevangenisstraf waar ze op gokken als binnenkort die vuige truc met de nieuwbouw van dat hoofdkantoor voor de rechtbank komt?

Maar het kan een gezellig maandagavondje worden in Carré. Las dat ze na de film ook nog gaan debatteren. De kerntaak van de Publieke Omroep? Het verschil tussen een Sterreclame en een objectieve docu? Mijn advies is om het debat te laten leiden door onze eigen Linda de Mol. Dan wordt er namelijk niet alleen gelachen, maar ook gehuild. Op aanraden van een vriend heb ik gisteren de uitzending van Linda?? Als gasten had zij een doorlopend snotterende Beau en een diepverdrietige Astrid Joosten.

Beiden vertelden larmoyante privéverhalen die bij ons aan het kerstdiner bruut zouden worden afgebroken door de verteller gewoon niet meer te schenken. Maar Linda wakkerde haar gasten alleen maar aan en trok de tranen met liters uit die twee huilebalken. Het was in de televisiestudio op een gegeven moment natter dan in Texas en Mumbai samen. Het enige wat ontbrak in het decor was die Deense onderzeeër met die amateurslager als hobbykapitein. Op een gegeven moment verlangde ik zelfs naar hem.

Vrees dat Jesse door zijn aanhang nog steviger op het schild wordt gehesen. En dat hij door dit getut van rechtse Thierry en consorten alleen maar meer zieltjes heeft gewonnen.

Plus dat Links heel goed op gaat letten wie er ooit een portretje van de zelfbenoemde intellectueel Baudet voor de NPO gaat schieten.

Zijn werkzoekende kompaan Roos? Zijn vriendje Rutger die iets moet terugdoen voor zijn riante salaris? De toon is gezet. Ik hou er wel van. Het worden leuke tijden. Krijg steeds meer zin in een vrolijke oudejaarsconference. Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk vaak de oh-zo-betekenisvolle termen als?? Het gevolg is dat deze groeiende rechtse groep zich vaak niet durft uit te spreken, uit angst voor de agressie en intolerantie van links.

Vrienden keren je de rug toe omdat je rechts bent. Je wordt sociaal gelyncht door links. De frustratie groeit en je kan nergens je ei kwijt. Zo fijn om in een vrij land vol tolerante multicultiknuffelaars te wonen! Je zou bijna denken dat je daadwerkelijk voor je mening zou kunnen uitkomen. Ik heb me lang afgevraagd waarom links zo agressief en intolerant is. Ik kon maar niet begrijpen waarom heel mijn omgeving mij al tien jaar lang de mond probeert te snoeren, want ik geloof in vrijheid van meningsuiting.

Die vrijheid bleek slechts een illusie. Ik ben er van overtuigd dat zowel links als rechts behalve de kartelpolitici het beste voorhebben met dit land. Maar rechts en links verschillen in opvatting over hoe die beste situatie, waar iedereen naar streeft, behaald kan worden.

De agressie en intolerantie van links komt voort uit het feit dat links infantiel is. Kinderen van een jaar of 3 leven met het idee dat alles wat zij weten, ieder ander ook weet. Wat zij zien, ieder ander ook ziet. Van empathie is op die leeftijd weinig sprake. Waar wel sprake van is, is spiegelen. Kind B weet niet wat?? Kind A leeft met het idee dat kind B wel weet wat?? Kind A denkt namelijk dat kind B hem expres wil zieken, omdat dit precies is wat hij zelf zou doen om iemand te zieken.

Links leeft met het idee dat rechts expres haat om maar te haten, omdat dat precies is wat links zelf doet jegens rechts. Zij reflecteren hun eigen haat en intolerantie op rechts. Door het gebrek aan empatisch vermogen kunnen zij niet bedenken dat rechts gewoon het beste wil voor iedereen. Zij denken dat, als rechts echt het beste zou willen voor iedereen, ze wel links zouden zijn. Oh wat voelt het goed. Nog een reden waarom links infantiel is, is het feit dat ze altijd de oplossing kiezen die op korte termijn goed voelt.

Bij kinderen wordt deze eigenschap getest door middel van de marshmallow-test. Als een kind een kwartier lang de verleiding van het eten van de marshmallow kan weerstaan, krijgt het als beloning een tweede. Veel kinderen kunnen die verleiding niet weerstaan, maar de enkelen die hier wel in slaagden bleken later in hun leven op zowel academisch gebied als beroepsmatig succesvoller te zijn.

Links is het kind dat de verleiding niet kan weerstaan. Oh wat voelt het goed om die arme vluchtelingen binnen te halen!

Oh wat voelt het goed om iedereen alle ruimte te geven om hun eigen cultuur te behouden! Oh wat voelt het goed om op te komen voor de zielige minderheden!

Ze kijken niet verder naar de gevolgen van al hun feel good praktijken. Feit is dat Europa nu flink in de shit zit en dat het met de dag erger wordt. Ik ben blij dat jullie je even goed hebben kunnen voelen door jullie infantiele naïviteit.

Klimaat is wel langetermijndenken. Ik hoor links al tegensputteren: Dat is wel langetermijndenken, dus volwassen! Het is net zo infantiel als een kind van 5 dat zich druk maakt om de trouwjurk die ze wil dragen tijdens haar bruiloft. Of een kind dat zich druk maakt over de auto die hij over 30 jaar wil kopen. De menselijke invloed op de klimaatverandering is lang niet bewezen, ook al denkt links van wel. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.
Furthermore LP appears to suffer some kind of mathematical breakdown for higher numbers components. Westcars net Kennedy grassroots fundraising journal. De zaak alzheimer Posted on 6 September JamesBowman. Kennedy Vincent Bugliosi Nonfiction Lane is credited as screenwriter rather than author.

Papa en mama hebben vaak ruzie Hiske Feenstra Cito The Netherlands Assessing writing through objectively scored tests study on validity Outline Research project Evaluation of Nadere informatie Appendix List variables with corresponding questionnaire items English used chapter Task clarity. This corpus has been used extensively since. Uit elke zone is een bepaald Nadere informatie Introducties telefonisch interview Onderstaande fragmenten zijn uitsuitend bedoeld voor gebruik bij het boek Onderzoek doen met vragenlijsten.

Assassination of Abraham Lincoln Introduction the Netherlands we have rather unique resource form of TwiNL data set daily updated collection that probably contains least Dutch public tweet production since Tjong Kim Sang van den Bosch. Polish Wikipedia says the film an ameryka sko niemiecki which fits facts well and has therefore been used in table.

Need help Click here for instructions Close Zur Meine gespeicherten ErgebnisseDe zaak Alzheimer The Memory of Diese Seite bersetzenhttps alzheimerA French assassin suffering from onset disease finds himself run after refusing to carry out hit year old YIFYDownload Movie yts controlThe once unconditional friendship between police officers Vincke and Verstuyft hits very rough patch when they come up against series Review ListDiese reviews pThe writings James Bowman mainly film his eleven years critic American Spectator media columns writes every.

But it might alsomean that the gender just influences all feature types to similar degree. Jef died in Before being used comparisons all feature counts were normalized to per words and then transformed Zscores with regard average standard deviation within each.

Although LP performs worse than it could on fixed numbers of principal components its more detailed confidence score allows better hyperparameter selection average selecting around where TiMBL chooses wide range and generally far lower is optimal. When I see an old lady with Nadere informatie General on using shopping carts Ingenico epayments Inhoudsopgave.

Films are listed according to the decade which depicted crime occurred rather than by 4. Natuurlijk werkt die techniek van aantrekken en afstoten niet. Op de meeste vrouwen wel, maar op zekere vrouwen zoals jij niet. Maar even serieus… als jij naar de tandarts gaat ga je toch ook geen advies geven aan de tandarts hoe hij het moet doen? Ook al zijn het jouw tanden.

Hahha je bent Hylaries grappig hoe je het verteld jaa ik ben een vrouw haha maar mooi verwoord xd. Als je elkaar echt leuk vindt waarom zou je dan überhaupt aan een derde partij haar ouders om toestemming vragen. Zou haar dus duidelijk maken dat ze een ander kan zoeken als ze je eerst aan haar ouders wil voorstellen. Waarschijnlijk draait ze wel terug dan. Quote Als je elkaar echt leuk vindt waarom zou je dan überhaupt aan een derde partij haar ouders om toestemming vragen.

Allereerst wil ik je te kennen geven dat het toepassen van van trucjes een teken zijn van emoties die niet op waarheid gestoeld zijn. Wij vrouwen hebben ondanks het feit jullie vermoeden dat wij dit niet inzichtelijk hebben, wel degelijk in de gaten.

Door aan te geven zoals in een bovenstaand te lezen reactie te zien is, dat met name onzekere tantes hier voor vallen, vindt mijn inziens enigszins misbruik maken van. In jouw advies op de quote zoals ik vermeld heb, geef je als advies dan maar een ander te zoeken wanneer zij geen gehoor geeft aan de angst.

Hiermee doel ik op feit dat dit individu problematisch doet over het feit haar ouders jou graag eens willen ontmoeten zodat zij wellicht met een geruststellend hart hun dochter mee kunnen laten gaan met het vriendje.

Na goedkeuring kan dit ook in zijn voordeel werken! Door stoïcijns te vertellen dat ze dan maar een ander mag gaan zoeken wijst op manipulatief gedrag.

Hiermee frustreer je de relatie des te meer, met als gevolg dat zaken op haar ouderlijk adres escaleren als zijnde huisarresten. Want laten wij wel zijn…. Zou jij het leuk vinden wanneer jou eigen moeder op een dusdanige wijze word behandeld? Wanneer jij indruk hebt gekregen dat ik jou met mijn woorden op de vingers tik, dan verdient een pluim daar dit dan ook de enige juist analyse is. Als je goed gemanipuleerd wordt dan heb je het nooit door. Deze kennis kan je niet bezitten.

Je weet het namelijk niet. Misschien gebeurt het wel bij je huidige vriend als je die al hebt … Weet jij veel. Misschien betrap je slechte manipulators en heb je goeie niet door. Waardoor je denkt dat je niet manipuleerbaar bent. Maar feit is dat je dit onmogelijk kunt weten.

Geen types die betweterige reacties op blogs plaatsen. Maar chicks met een leven. Slim, mooi en zelfverzekerd. Kijk, hetgeen waar vrouwen het meest over klagen bij ons als we workshops aan vrouwen geven, is dat mannen geen initiatief tonen. Dat ze geen leiding nemen. Dat betekent dat als je het ergens niet mee eens bent, of als iets te ver gaat, dat je dat laat blijken. Dat je dan niet zwicht voor de wens van een ander. Voor ieder weldenkend mens. Ik wilde even zeggen dat jullie absoluut helemaal gelijk hebben!

Als vrouw zijnde zou ik zo graag willen dat alle mannen dit wisten. Ik wacht alleen nog wel op een blog, waar jullie je meer gaan richten op wat vrouwen kunnen doen om een man te versieren. Zoals jullie het graag zouden willen zien. Dat zou mijn leven echt verbeteren. We zetten het onderwerp bij deze op de agenda. Super leuk en handig stukje! De Meeste dingen kan ik wel gebruiken maar sommige ook niet. Degene waar ik op val is namelijk pas 13 geen zorgen ik ook ; , zou je misschien zoiets willen maken alleen dan voor meisjes?

Super bedankt dat je dat doet ;. Lees daarnaast wat van de lichaamstaal blogs hier. Verder zou ik me vooral focussen op veel sporten en boeken lezen. Dan ben je als je ouder bent verder dan alle andere mannen. Ik wil graag iets willen weten over een vriendinuitvragen.

Ik heb een vriendin van mij een berichtje verstuurd over dat ik haar graag heb en mijn hart wil tonen! Het is nu twee dagen geleden maar ik heb van haar nog geen antwoord ontvangen. Wat denk zij of wat zijn haren plannen?

Ik ben al enige tijd verliefd op een leuke vrouw. Toen ik verliefd op haar werd, had ze een relatie. Ik zie die vrouw geregeld daar zij een frituur heeft en ik steeds bij haar friet ga eten. Een goede 2,5 jaar geleden heb ik haar gezegd dat ik stapelzot ben van haar, maar toen had ze een vriend.

Telkens ik in haar frituur friet eet, zit ik op mijn vaste plek. En het valt op dat ze geregeld naar mij kijkt. Dus ik vermoed dat ook zij wel verliefd is. Nu weet ik dat ze single is.

Zelfs mijn stiefvader die eens mee was gaan eten viel het op dat ze mij steeds bekijkt. Nog even dit, zij is wel van Turkse afkomst en ik ben Vlaming. Als je nog geen praatje met haar maakt, begin dan eerst daarmee. Maak een kort praatje met haar, maar ook met andere mensen in de buurt. Zorg ervoor dat je de praatjes steeds als eerst afkapt, in plaats van dat je ze te lang aan moet houden.

Wanneer je haar spreekt: Wat dacht je van donderdag of vrijdag? Focus je daar eerst op. Als je eenmaal die date hebt, lees dan deze blog: Lijkt me geen goede tactiek.

Dit is in het begin van een kennismaking wel enigszins grappig, maar op mij komt het over als dom gedrag. Ik zou me belazerd voelen wanneer ik de volgende dag wakker zou worden en dan zou beseffen dat het een trucje was. En geloof me, als ik dat door zou hebben dan denk ik ook heel veel meerdere vrouwen. Juist dit zorgt voor een kortdurende relatie wat volgens mij je bedoeling niet was…. Of misschien toch wel?

Maar goed als mannen op deze manier sex willen hebben zonder de vrouw te respecteren, ga gerust je gang. Je doet de vrouw uiteraard te kort, maar bovenal jezelf. Je gaat geloven dat je een vrouw met een truc kunt beïnvloeden. Lijkt me een slechte conditionering in het oogpunt vd man. Je reactie staat vol met woorden als: Misschien goed bedoeld, maar je komt nu over als een patiënt die haar tandarts vertelt wat hij moet doen.

Yoo er is een meisje dat als een jaar een vriendje heeft. Ik hen haar altijd al aantrekkelijk gevonden. Echter ze gaat binnenkort op vakantie met hem..

Daarna wil ze het uitmaken.. Maar ze is enorm onzeker over alles. Enige tips voor mij? Of is t juist slimmer dat wel te doen? Ze kan je aan het lijntje houden omdat ze de aandacht van je leuk vindt, maar wil stiekem toch bij haar vriendje blijven.

Waarschijnlijker is echter dat ze stabiliteit wil van jou als ze haar vriendjes dumpt. Ze zit nu te vissen of jij haar als je vriendin gaat nemen als ze het met hem uitmaakt. Hey sander…heerlijk als je je zo vertrouwd en gemakkelijk voelt bij vrouwen. Kan mezelf wel vinden in jou ideeen. Ga het zeker keer uit proberen. Vrouwen veroveren is een beetje dominatie, teasing en mindfuck voor nodig.

Ik heb een klein probleem. Ik ben op een meisje dat wat ouder is op mij en ik weet niet zeker of ze mij ziet staan. Ik heb het al geprobeerd via whatsapp want alle kinderen op mijn school zeggen tegen ons: Wanneer gaan jullie zoenen? Toen zaten we daar over te praten en ik zei: Heb jij nog wat tips voor mij want ik weet mij echt geen raad meer want ik ben wel gewoon op haar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel verliefd.

Nog een kleine vraag: Ik ben heel druk bezet met Basketball en train 5x in de week plus wedstrijd 6x. Als ik dan met haar zou hebben zou ik al mijn vrije tijd aan haar besteden, maar stel als ze vindt dat ik haar niet genoeg aandacht geef? Op je leeftijd zou ik eerst gewoon focussen op sporten en je school. Deze versierstuff komt later wel. Je zegt dat je verliefd bent, dat je hart gebroken is en je weet niet hoe je haar moet laten weten dat je verliefd bent.

Je bent veel te veel geïnvesteerd in haar, meer dan zij op jou , waardoor het nu onmogelijk voor je is om haar te krijgen. Leuk artikel, goed geschreven. Wel een vraagje, nu weet je hoe je je moet gedragen om een vriendin lang van je te laten houden. Maar hoe zit het met de mannen, zullen die nog verliefd zijn na een tijd met een vriendin die jouw geacteerde of ge-instudeerde gedrag leuk vinden?

Zullen ze zich nog als zichzelf gedragen in het in het bijzijn van hun vriendin? Misschien leuk om eens uit te zoeken, hoewel deze vragen over een heel ander onderwerp gaan.

Verder vond ik het een interessant artikel, keep up the good work. Hi Kim, leuke reactie en goede vraag. Zo gaat het ook met mensen die succesvol afvallen: Je kan niet van de een op de andere dag zeggen: Nee, je leert nieuwe leef regels, implementeert die en na verloop van tijd is het een gewoonte geworden om gezond te eten en te sporten.

In het begin moet je acteren en oefenen, en na verloop van tijd word je beter, en uiteindelijk wordt het een gewoonte. Hoe erg is het dan om je persoonlijkheid wat te veranderen?

Hey sander Ik heb een vraag: Je hebt het over verslaving punt 4. Ik heb namelijk een probleem, ik ben verslaafd aan een meisje maar ze is ondertussen met iemand anders. Ik ben eigenlijk al een jaar op haar verliefd. Ik heb haar al proberen te versieren en het lukte aardig maar toen hadden we ruzie over een stom klein detail en ze wou niet toe geven.

Ik heb alles uit de kast moeten halen om het goed te praten. Toen ging het weer een tijdje goed, tot een paar dagen terug had ik het gevoel dat ik gebruikt werd door haar. Nu negeert ze mij overal op school en op messenger. Wat heb ik fout gedaan? Kan ik mij terug in een neutrale positie krijgen? Dat kan, maar wil je dat echt? Dan blijf je jaren van je leven achter 1 meisje aanlopen en daarover verdrietig zijn als het niet lukt. Geweldig, ben idd met een moeder van school in contact gekomen beiden ongeveer 3 jaar terug gescheiden.

En het pakte leuk samen laatst samen weg geweest pretpark met zn tweetjes en haar heel leuk gaan vinden. Maar ben best onzeker. Hetgeen jij hier beschrijft heb ik onbewust allemaal toegepast hahah geweldig. Hieruit blijkt wel dat ik iets anders in elkaar zit dan de meeste vrouwen. Het was wel erg leuk om het lezen, want ik herken het wel: Hahahaha super leuk artikel, deze tips kunnen zeker werken, vooral haar even laten wachten, maar een week voordat je haar appje beantwoord is not done.

Dan haken zelfverzekerde vrouwen zeker af, 1 dag later werkt bij de meeste vrouwen goed, ze zal naar je appje uitkijken, na een leuke date. Maar deze tips en trucs en Hard-to-get spelen heeft dus geen zin als de vrouw waarop je verliefd bent jou eigenlijk niet interessant vond.

Dan ben jij eigenlijk als een spruitje voor een kind dat geen spruitjes lust: Als ze je niet leuk vindt werkt geen enkele versiertruc. Dat gezegd hebbende, een houding van hard to get zorgt er wel weer voor dat je interessanter en aantrekkelijker overkomt. Waardoor ze je leuker kan gaan vinden. Ik heb een meisje ontmoet 24 ik ben Ik had op dat moment een vriendin, daar wist zij van maar dat maakte ons niet uit en we hebben echt een ontzettend leuke tijd gehad samen.

Een dag later appte ze mij; je weet pas wat je had als het er niet meer is. Nu komt ze dinsdag terug in nederland en ik wil der graag bezoeken op schiphol als ze aankomt. Nu wil ik een mooi overhemd aan doen met een flinke bos rozen. Haar familie staat daar ook helaas. Nu heeft ze gezegd dat ik haar niet hoef op te wachten, omdat ze bang is dat haar familie dat niet leuk gaat vinden. Mijn plan is nu dus om toch te gaan, vroeg zodat ik eerder ben dan haar familie, en dan als de familie aankomt stel ik me voor, vertel ik wie ik ben en waarom ik hier ook sta etc.

Dan als ze aankomt wil ik haar die bos rozen geven, een knuffel en een dikke zoen en daarna ga ik weer weg en geef ik haar de tijd met haar familie. Maar wat denken jullie van dit plan? Romantische gebaren zijn inderdaad van die typische dingen die je ziet in films, maar in het echt komt het heel creepy over en zit zij er meestal niet op te wachten.

Op deze manier ben ik aangenomen bij mijn studie ; relatief jonge docente durfde me niet eens meer aan te kijken. Dit wordt een leuke studie! Hey ik heb een probleem: Ik zou haar terug verliefd willen krijgen maar weet totaal niet hoe of wat ik moet plannen ofzo kan je me helpen? Grts veel goede tips maar kan je me met dit ook helpen? De enige manier waarop je weer aantrekkelijk voor haar kan worden, is als je méér afstand neemt van haar en laat zien dat je zonder haar ook gelukkig kan zijn. Date eens met andere vrouwen of als dat een te grote stap is, ga dan meer om met vrouwen.

Neem bijvoorbeeld een salsa of yoga les en ga iets nieuws doen. Dit laat aan haar zien dat je ballen hebt en zo een andere vrouw kan krijgen.

Daarnaast, als het hopeloos is moet je er misschien over nadenken of je het überhaupt wel wil met haar. Ik snap deze tips wel. Reden is dat ze een soort van mannelijkheid uitstralen, een man die het initiatief durft te nemen, een man die durft te teasen, een man die laat zien dat zijn leven niet alleen om haar draait, door afstand te nemen.

Een man die zijn kwetsbare kant durft te laten zien. Een man die fijne aanrakingen geeft.. Op komende date kijk ik aan of ik me weer benauwdheid voel en zal dit dan ook tegen hem zeggen. Maar goed, als je bovenstaande inzet om daadkrachtiger voor jezelf en dus mannelijker over te komen, prima, als dit jou zelf helpt meer tools te hebben tijdens het daten.

Je zult resultaat zien en beloont worden: Mannen met scoringsdrang en geen oprechte interesse in de vrouw tegenover hem zijn jongetjes die een man spelen om het meisje te scoren. Dat maakt iemand niet een echte man, dat maakt iemand een player. En players, wat voor leeftijd dan ook, zijn voor mij net jongetjes met een ego-tekort wat ze moeten halen uit vrouwen. Dat is geen echte vent.

Vraag me af of het wel verstandig is iemans verliefd te maken door te zoenen. Je bent trouwens not niet samen. Wel een goed artikel. Erg leerzaam en interessant. Ben momenteel bezig met een chick in mn sociale omgeving, volgens deze methode: Hoe scoor ik een one-night-stand?

Ik kom uit de gevangenis en heb geen sociale netwerk meer. Ik wil ze wel leren kennen maar ze willen mij niet leren kennen. Hoe kom ik het beste tot een one-night- stand met 1 van deze meiden?

Hahaha, het klopt ook nog!! Iemand paste dit toe bij mij terwijl ik eigenlijk geen interesse had en het werkte!! Haha kyra niet zo raar doen. Wat is het probleem? Sex is toch normaal. Niet zo bekrompen over doen. Als je geen sex wil met een man blijf je maar lekker met je zelf spelen. Even iets anders tussendoor, kunnen vrouwen ook hard to get spelen?

Beetje vreemd verhaal misschien maar dat is mij overkomen…. Blijkbaar kende je haar en ging je ervan uit dat ze verliefd op je was. Weet je wel of dat überhaupt klopte? Dan lijkt het alsof je haar even niet hebt gezien.

Zou het misschien kunnen dat ze in die tijd iemand anders leuk is gaan vinden? Het zou misschien ook gewoon kunnen dat ze een rotdag had — of dat ze je gewoon niet zag. Hallo, ik vind nu al ongeveer 1 jaar lang een meisje leuk. Dit is denk ik ook heel dom geweest want meisjes praten.. Dusja achteraf was dit heel dom denk ik maar ik was radeloos en ja.. Dus ik kocht een broodje naar keus voor haar voor haar verjaardag. Ze zei thanks en dat was het wel eigenlijk. Ik was officieel gefriendzoned denk ik.

Toen bij het schoolfeest eind november ze verkering nam met en andere jongen. Ik was 2 dagen van de kaart. Die relatie was in 2 weken uit. Waarna ik door met tientallen mensen te appe en praten uiteindelijk de ruzies oploste met als eindresultaat een scheiding in de 4 vriendinnen met haar inclusief 2 a 2 Ik werdt toevallig goed bevriend met haar vriendin die aan haar kant stond Of dit handig is geen idee maar ze is gewoon aardig dus je mag toch wel gewoon vrienden zijn enzo?

Vaker waren er filmavonden op mijn initiatief maar nogsteeds is er niets. Ik vind haar nogsteeds leuk zegmaar. Ik hoop dat je goede tips kan geven voor dit ingewikkelde bericht.

Nou zeg, hier worden vrouwen wel als hele domme en naieve wezentjes weg gezet.. Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die hier intrappen, maar mijn persoon en vele vrouwen met mij zijn echt niet zo dom dat ze deze tactiek niet doorzien. Als een vrouw hier toch op in gaat, doet ze dat alleen omdat ze de man wel ziet zitten en zeker niet vanwege de doorzichtige tactiek.

Sterker nog, als een vrouw je wel ziet zitten, kunnen dergelijke opmerkingen juist averechts werken. Het impliceert immers de foute man!!! Beste Sander, leuk artikel heb je geschreven en ik herken er wel enkele dingen in ik vind tactiek en trucs een beetje goedkoop klinken: Maar je hebt niet aangehaald of de man jongen in kwestie wel het léf ervoor moet hebben. De drempel kan zo hoog zijn, dat hij het in gedachten wel x durft maar terug in de realiteit er alleen een schamper lachje vanaf kan.

Ach ja, verstand komt met de jaren en de durf eigenlijk ook. Sinds enkele maanden ben ik geswitcht van werkgever en door een hele toevallige loop van omstandigheden heb ik een vrouw ontmoet van een bedrijf waar we zaken mee doen.

Na enkele zakelijke mailtjes heen en weer verstuurd te hebben, werd het al gauw je en jij en toen belde ze mij opeens op. En vanaf dat moment is het in een stroomversnelling gegaan, waar de Niagara watervallen een schattig beekje bij lijken. We appen kende ik in mijn tijd ook niet , bellen, mailen wat af en hebben elkaar nu twee keer ontmoet.

Hoewel we beide in vuur en vlam zijn, is er fysiek nog niets gebeurd want we zitten beide in een relatie. In deze situatie een waarlijk blok aan je been als je opeens vanuit het niets zulke heftige gevoelens hebt.

Ik heb het niet opgezocht en ben eerder een beetje schuw noem het verlegen dan een praatjesmaker wanneer ik onbekende vrouwen tegenkom. Helemaal wanneer zij er heel aantrekkelijk eruit zien. Maar ik probeer ook niets goed te praten. Het overkomt me en haar dus ook en hoewel we beiden onze relaties dit niet willen aandoen, zoeken we elkaar telkens op. Het gevoel is te sterk. Ik vraag me nu af of het die verliefdheid is waar jij het over hebt. Ik ken dit gevoel, maar het is van heel lang geleden.

Eigenlijk bij mijn allereerste vriendin heb ik dit gevoel eerder gehad. Het overwelmt je en je kunt bijna niet meer rationeel nadenken wanneer je bij elkaar bent.

Maar toch steekt daar dat verlegen jochie weer de kop op. Bij onze laatste ontmoeting alleen samen wat gedronken durfde ik helemaal niet naast haar te zitten en op een gegeven moment vroeg zij waarom ik niet naast haar ging zitten.

Eenmaal naast haar wilde ik mijn arm om haar heen slaan, maar deed dat alleen in gedachten. Ik leek wel weer op die puber van 35 jaar geleden. Ik ben echt stapelgek op die vrouw geworden en dat mogen jullie best weten, maar ik weet niet waar dit eindigt. Maar mijn moraal is eigenlijk dit; als je van jezelf heel verlegen bent, zijn welke tips dan ook niet aan te bevelen om zonder meer op te volgen. Het zal juist averechts werken en het meisje of de vrouw zal je daarmee afstoten ipv naar je toe te trekken.

Niet iedere vrouw is een bitch hoewel er wel heel veel zijn in dit landje , maar juist een vrouw met een zachtmoedig karakter en die zijn er ook zal juist je verlegenheid aandoenlijk vinden. Sorry Sander, ik moest dit even kwijt. En wellicht vinden veel mensen mij nu een klootzak met name de vrouwen met morele bezwaren denk ik , maar je kunt er feitelijk alleen over oordelen als het jezelf overkomt…. Cool, dank voor je reactie. Vergeet echter niet dat verlegenheid iets is waar je wat aan kan doen.

Daarnaast geef je jezelf een stempel van een man die verlegen is. Dat is niet bepaald goed voor je zelfbeeld. Heb haar nu al een dag bewust niets meer gestuurd en kreeg te horen van haar broertje die mij wel ziet zitten in de familie dat ze het contact mist en dat ze zich schuldig voelt.. Check daarvoor dit artikel: Beste Sander, Ik wil een meid proberen te versieren ze kijkt mij aardig vaak aan, maar ik hoorde wel dat ze een vriend heeft. Ik weet ook nog steeds niet hoe ik met haar moet praten.

Het heeft weinig zin om er eerst te proberen achter te komen of ze een vriend heeft, als je nog geen praatje met haar hebt gemaakt. Begin daar eerst mee, en als je normaal met haar kan praten, dan maakt het überhaupt pas uit of ze een vriend heeft of niet. Kunnen jullie mij AUB helpen? Ik ben een jonge man van 22, ik probeer al lang een vriendin te hebben maar het lukt nooit. Ik wil het echt weten waarom is dat zo?

Misschien dat je dit artikel even moet lezen: Ik vind dit een heel goed artikel. Ik denk niet dat deze tips alleen handig zijn om even gauw te scoren maar dat je met deze tips in je achterhoofd gewoon een leuker persoon bent.

Het is niet alsof je hele persoonlijkheid verandert; je krijgt hier gewoon tips om wat assertiever te zijn; dat maakt je absoluut geen player. Geweldig mooi artikel ik kan me met deze tip aardig goed redden. Ik heb met deze tips een hele leuke dame ontmoet. Samen hebben we een hele goede en sterke klik ze is verslaafd aan mij en ik zou graag meer met haar willen. Het enige probleem is ze heeft een relatie met iemand anders Met als probleem dat ze niet kan kiezen tussen ons.

Waarop mijn vraag naar jou is of jij misschien nog tips hebt hoe ik van hem af kan komen zonder dat ik hier een backfire van krijg. Dit geloof je niet, maar ik denk serieus dat ik een aantal maanden geleden een date heb gehad met iemand die al jouw tips heeft uitgeprobeerd, het verhaal is te herkenbaar. Oké… Dit is gewoon kwetsend. Sommige dingen zijn wel herkenbaar, maar de meeste zijn gewoon pijnlijk. Vrouwen zijn ook mensen weetje! We zijn geen wilde dieren die je wilt tammen!

En als je écht houdt van haar, dan wees je jezelf en dan hoef je niet eens moeite te doen om dit te lezen! En het is vooral raar dat ik dat moet zeggen, en ik ben 17! Als je echt slim zou zijn, zou je begrijpen dat het noemen van je leeftijd je argument niet overtuigender maakt.

Lieve Sander Die lieve Anastasia is echt slim! Nog maar 17 jaar en al zo wijs!! Je voelt je gekwetst door haar reactie. Maar … zie haar reactie als een cadeautje. Haar reactie doet iets met jou en het is nu aan jou om te kiezen om er constructief mee om te gaan of niet. Ze heeft gelijk dat als je dit soort trucjes moet gebruiken om vrouwen te versieren, dan zegt dat iets over jezelf.

Hoogst waarschijnlijk zit je niet helemaal goed in je vel. Ga eerst met jezelf aan de slag. Als een vrouw dezelfde trucjes op jou zou toepassen en je valt voor haar denkende dat ze integer is, en na een jaar blijkt dat het allemaal niet waar is.

Jij zou dan toch ook teleurgesteld zijn? What a waste of precious energy and time of your life! Sorry voor mijn Engels maar ik woon in Australië. Ik wens jou en al jouw lezers heel veel liefde en doorzettingsvermogen en vooral moed om opbouwend met kritiek en confrontatie met jezelf om te gaan. Succes op je pad naar een briljante toekomst!

Sorry homie, maar je overschat de emotionele impact van reacties van anonieme 17 jarigen op het internet. Dat is wat we mannen leren op deze website. We leren mannen om zelfvertrouwen op te bouwen, te stoppen met bitchen en de wereld de schuld te geven van hun problemen, maar om actie te ondernemen en hun leven te verbeteren. Wat eraan klopt, is dat niet alle mannen deze trucs nodig hebben. Als je al een goed liefdesleven hebt en populair bent bij vrouwen, dan heb je deze website niet nodig.

Veel mannnen hebben echter nog niet het succes met vrouwen wat ze willen, dus die hebben wel advies nodig. Het tweede punt waar je de plank misslaat, is je aanname die je hier tussen de regels door maakt , dat trucjes gebruiken en technieken leren, slecht is. Ze verwachten zeer veel van hun toekomstig vriendje.

Ze bedoelen dan ook vaak ja als ze neen zeggen. Hij moet, een goede baan hebben, een blanco strafblad, van goede afkomst zijn,.

Hij moet haar voldoende aandacht geven. Want al die prinsessen van vandaag, willen dat de mannelijke kandidaten hun tonen dat ze het echt waard zijn, want dat zij de enige zijn.

Hij moet haar zowiezo mooi vinden, hoewel zij zeggen dat het om nooit het uiterlijk gaat. Hij mag geen problemen hebben en de hare willen oplossen. Kinderen en een huis geven, en het leven dat zij echt wil, en daar je nikkel voor afdraaien En dan pas , gaan ze nadenken of ze je wel zien zitten. Als ze dan uiteindelijk al hun trucken uit de kast halen en de andere bezwijkt voor haar charmes.

En mannen gaan volledig bloot…tot zelfs op hun ziel, dan kan het zelfs zijn, dat iets de meiden toch stoorde en mannen plots een stalker gaan lijken terwijl ze niet weten wat ze misdeden omdat ze ook niets fouts deden natuurlijk Jongens, wees vooral jullie zelve. Want meiden lijken een 5 jarenplan aan aandacht te vragen en dan pas hun keuze te willen maken. En …life goes on, tijd staat niet stil. En als je jezelf zo erg moet uitsloven, dan ga je een geval krijgen dat helemaal niet is wat ze lijkt, omdat van haar kant geen moeite kwam.

En 5 jaar worden plots 10 jaar …En op het einde van het verhaal ga je dan de onmens zijn die viel voor de charmes van iemand die jou echt leuk vond. Want uiteindelijk zijn zoveel jongens hun aan het uitsloven voor iemand die op iets moois lijkt, maar dat enkel voor die dag is , na zware veranderingen, en enorme inspanningen , die nooit gaan blijven duren, en misschien mis je net daardoor , degene die jou net erg leuk vond.

Natuurlijk zijn er ook andere , minder erge meiden. Je hoeft heus niet iets te worden wat je niet echt bent, of foutloos , of perfect, iemand waar echte liefde wederzijds is, neemt dat er heus wel bij. Wellicht heeft iemand een tip voor me. Maar we hebben het leuk.. De eerste ging fout omdat haar toemalige vriend vreemd was gegaan en de laatste sloeg haar voor de kanis om het zomaar is te zeggen. Lang verhaal kort ik date nu weer sinds begin dit jaar met haar.

Vaak zat inmiddels seks gehad, leuke uitjes etc etc. Maar ik kan er geen hoogte meer van krijgen en ik ben zo stom geweest om die chick te vertellen wat ik voelde.. Nu heeft ze mij verteld dat ze het nog niet weet maar wel super veel van me houd, ze vind me leuk en nadat ik het had verteld wil ze weer met me afspreken. Maar ze zegt erbij geef me de tijd om alles op een rijtje te zetten.

Ik denk dan serieus?? Je weet toch wel of je gevoel voor iemand heb nu inmiddels ja of nee? Ik ga dus weer vrolijk verder met lief doe en aandacht geven en haar vriendje te blijven spelen.

Maar ik ben een kerel en heb ook me trots. Nu naar mijn vraag.. Oh ja ik vergat er nog effe bij te zeggen dat ze me ook letterlijk elke dag belt.

Heb effe gecheckt op me belgegevens gemiddeld 20 uur per maand aan bellen met deze chick. Nou als een man mij opeens minder gaat zien, daar wordt ik niet blij van en heb om die reden het uitgemaakt met een paar mannen. Heel gevaarlijk spelletje en net wat ik zei, bij mij werkt het dus echt niet.Sexcontact gratis grote natte schaamlippen