Gratis Sex Apeldoorn

Grote schaamlippen geile loesje

grote schaamlippen geile loesje

Deze hier zei Brutus en wees naar Nattespleet heeft een grote kut je kan er je hand in steken de twee andere zijn niet zo groot zal je straks wel voelen. Mogen die jongens straks aan mijn kut voelen dacht ik, dat kan toch niet ik ben geen hoer. Alles uit zei Brutus. Onmiddellijk deden we onze kledij uit en stonden we helemaal naakt ten toon. Brutus trok mijn kut open en zei “ hier zit haar clitoris, dat is heel gevoelig” en wreef met zijn duim op mijn genotsknobbeltje.

Onmiddellijk voelde ik in mijn buik kriebels, en begon ik te vloeien. Gelukkig stopte Brutus anders kreeg ik hier een orgasme waar al die jonge knapen bij waren. Ik voelde een straaltje geil langs mijn billen omlaag lopen.

Als je straks in hun kut zal voelen dan moet je heel diep gaan, dan voel je daar hun baarmoederopening. Het is daaruit dat het slijm komt als deze teven klaarkomen. Omdraaien op jullie knieën en billen open trekken zei Brutus tegen Mij en Nattespleet. Kijk zei hij hier heb je hun poepgat, daarin kan je hen ook neuken, Ieder gat van deze teven kan gevuld worden. Je kan ze zo ook neuken in hun kut dat noemen ze dan op zijn hondjes neuken.

Ook de borsten spelen een rol in het seksleven. Daar kan je aan trekken, in knijpen, ze melken,. Het zijn de uiers van deze proefbeestjes, en dat zijn hun spenen waar melk uit komt. Doordat we op onze handen en knieën zaten hingen mijn borsten als twee rijpe peren aan mij te bengelen. Hij trok hard aan mijn tepels en er kwam een druppel melk uit. Kijk zei Brutus deze begint al melk te geven ze is daarvoor in behandeling, heel goed en hij sloeg op mijn kont.

Zijn er vragen zei Brutus. Een jongen stak zijn hand op en vroeg hoeveel mag je haar neuken?? Brutus zei “ altijd 24 uur op de 24, ze zijn gemaakt om te gebruiken, hun kut is onverslijtbaar. Een meisje vroeg “ hoeveel keer kan je per dag klaarkomen”, “Sommige vrouwen lopen gans de dag loops en willen voortdurend geneukt worden, Je kan dus voortdurend klaarkomen.

Nattespleet die staat altijd met haar kut te spelen die is nooit voldaan” zei Brutus. Jullie mogen nu eens zelf eens komen bekijken wat jullie zojuist gehoord hebt. Ze zullen alles toelaten, dus ze zijn van jullie.

Als je vragen hebt roept maar. Onmiddellijk gingen we liggen en spreiden we onze benen zodat alles heel gemakkelijk toegankelijk was. We waren plots zoals een stuk vee dat gekeurd moest worden. Ik schaamde me dat ik me zo open en bloot aan deze jongens en meisjes moest aanbieden. Mijn intieme delen waren zomaar te grabbel gegeven. De jongens verspreiden zich en de twee meisjes en 1 jongen gingen onmiddellijk naar Nattespleet.

Loesje één van de meisjes opende Nattespleet haar flamoes en keek vol belangstelling naar haar grote schaamlippen. De clitoris van Nattespleet was groot en ze was kletsnat tussen haar benen.

Loesje duwde zachtjes twee vingers in Nattespleet haar kut en zei, “ ze is heel nat, ik ben nog nooit zo nat geweest” en stak meteen nog twee vingers erbij in haar pruim. Het andere meisje trok aan de tepels en kneep in de borsten van Natte spleet terwijl de jongen meer belangstelling had in de handelingen die Loesje deed.

Nattespleet genoot van de handelingen, en voelde hoe ze geil aan het worden was. De jongen zat met een grote bobbel in zijn broek, en Tine het meisje dat met Nattespleet haar borsten speelde wreef tussen haar eigen benen. Loesje trok haar vingers terug en deed haar duim tussen haar vier vingers en stak nu alle 5 haar vingers in Nattespleet haar hapende kut, drukte effen door en meteen zat heel haar hand in de vagina van Nattespleet.

Ze opende haar hand in de vagina van Nattespleet en ging op verkenning. Nattespleet voelde hoe ze aan het klaarkomen was, en juist toen Loesje de baarmoederingang gevonden had kwam Nattespleet tot een orgasme en spoot hele stromen geil uit haar baarmoeder tegen Loesje haar hand..

Loesje trok haar hand terug en zei tegen Tine “je moet eens voelen hoe nat zij is” Tine stak meteen haar hand in Nattespleet haar kut. Die is nogal loops zei Tine, ik ben ook al nat maar niet zo nat als zij hier. Tine die blijkbaar al wat meer durfde dan haar klasgenoten zei tegen Loesje voel maar eens mijn kutje. Loesje ging onder Tine haar rokje en deed haar slipje wat opzij en voelde Loesje haar schaamlipjes die behoorlijk nat waren. Brutus had het gezien en naderde, Doe maar gerust haar broek je uit hoor, hier mag alles.

Mag je ook neuken vroeg de jongen. Natuurlijk zei Brutus Je mag alles hier daarvoor liggen die sletten hier. Loesje keek effen naar Tine en die knikte goedkeurend, waarna Loesje het slipje van Tine uittrok en 1 vinger in Tine haar kutje stak. Tine maakte met haar handen in Natte spleet neukbewegingen en je jongen wreef over haar clitoris. Natte poes voelde een tweede orgasme naderen, en Tine stond ook te trillen op haar benen door de strelingen van Loesje aan haar kutje, Tine was zodanig geil dat ze niet eens gevoeld had dat Loesje ook haar rokje uitgedaan had en dat ze nu ook met een blote kont stond voor heel de klas.

Samen kwamen Tine en Nattespleet klaar. Bij het zien van het schaamteloos gedrag van Tine en Loesje waren de jongens nu ook heel wat losser geworden, en sommige stonden al met hun lul uit hun broek. Tine ging nu boven het aangezicht van Natte spleet zitten en bood haar kutje aan.

Die bracht de injectienaald nu dichterbij tussen haar wijd opengespreide benen. Hij had een soort bril op met een vergrootglas want wat hij nu wilde uitvoeren eiste volledige concentratie en uiterste precisie. Loesje zag door de spiegel hoe de dokter de injectienaald naar de ingang van haar kutje bracht.

Het angstzweet brak haar uit want de dokter trok met een van zijn handen aan haar schaamlippen die door de zweepslagen open en bloot in het licht van de spots lagen te glimmen.

De injectienaald kwam langzaam dichterbij en boorde zich toen precies midden in het roze vlees van een van haar schaamlippen. Ze beet op de prop in haar mond en probeerde haar onderbuik weg te draaien maar dat werd belet door het gespan waarin ze was vastgebonden.

De injectienaald spoot zijn inhoud helemaal leeg midden en diep in de schaamlip. Toen bette de dokter die ene schaamlip met een steriel propje watten.

Loesje kreeg het gevoel dat haar kutje op ontploffen stond. Maar nog was de marteling niet voorbij want de dokter kwam aandraven met een tweede injectienaald. Ondertussen hielden de jongen en de gymleraar nog steeds die spiegel voor haar gezicht zodat ze kon meevolgen wat de dokter deed. Opnieuw zag ze hoe de dokter nu haar andere schaamlip vastnam tussen zijn vingers en ook daar de injectienaald met een behendig maneuver inpriemde.

Een warme gloed maakte zich meester van haar onderbuik. Gewilloos moest ze toezien hoe haar schaamlip zich meer en meer opspande naarmate de injectienaald werd leeggespoten. Opnieuw streek de dokter met een propje watten over de plaats van de prik. Toen werd het stil en leek het alsof het drietal ergens op stond te wachten. De spiegel werd weggetrokken en Loesje zag dat de dokter zijn uurwerk gadesloeg. Ze keken haar lachwekkend en genietend aan. Loesje kreeg het nu echt wel benauwd vooral omdat de druk op haar onderbuik toenam.

Haar kutje bleef maar gloeien. De druk op haar schaamlippen voelde ze branden doorheen haar uitgeput lichaam. Er leek geen einde aan te komen. Een mengeling van jeuk en wellust joeg door haar kutje. En toen de gymleraar eventjes later de spiegel opnieuw voor haar gezicht schoof kon ze meekijken omlaag naar de plek die maar niet ophield met jeuken. Wat Loesje toen zag zou voor de rest van haar leven op haar netvlies blijven gebrand staan.

Haar schaamlippen stondeen rozegloeiend wijd uiteen en staken uitdagend en opgeblazen uit haar kut. Ze waren meer dan verdubbeld in volume waardoor Loesje nu echt op een teefje leek. Loesje herinnerde zich bij een laatste bezoek aan de zoo dat de apen ook dergelijke gezwollen kutlippen hadden. Loesje kon wel in tranen uitbarsten. Nu begreep ze wat de bedoeling van die prikjes waren geweest.

Haar schaamlippen waren nu het uithangbord geworden van haar eigen geilheid. Bij de minste aanraking of sexuele prikkel zouden ze uit haar kutje puilen en glimmend en gloeiend tevoorschijn springen. Ze hoorde nog net wat de dokter tegen de jongen en de gymleraar zei: Wat hadden die mannen een lef! Loesje werd nu uit haar gedachten verlost want ze voelde hoe een paar handen haar billen begon te masseren.

Het was dezelfde jongen die haar daarstraks billenkoek had gegeven. Tussen haar benen stond een pot massage-olie en een nog wat andere potjes. Eerst werd Loesje van kop tot teen met een welriekende olie ingesmeerd. De handen van de jongen lieten geen plekje onaangeroerd en zorgden ervoor dat Loesje het nog zalig vond ook. Ze genoot van de zachte strelingen die haar lichaam te beurt vielen. De jongen profiteerde er van om haar openingetjes lang en zorgvuldig te beroeren.

Vooral de vele rode striemen van de zweepslagen werden extra ingewreven. Na een tijdje gierde haar lichaam om bevredigd te worden. De jongen had ervoor gezorgd dat haar lichaam langzaam naar een hoogtepunt werd gebracht zonder haar echter een orgasme te geven. Vooral toen hij eerst aarzelend maar daarna gedreven zijn vingers langs haar kut en gezwollen schaamlippen liet glijden Na de massagebeurt verdwenen de dokter, de jongen en de gymleraar.

Loesje en de meisjes werden nu alleen acchtergelaten: Het duurde een eeuwigheid vooraleer de deur opnieuw openging. Daar verscheen de directrice! Die stapte naar Loesje en zei kortweg: Jij bent, zoals eerder afgesproken, verantwoordelijk voor het succes van ons schoolfeest.

Jij wordt het leeuwinnetje van het circus samen met die andere 4 leeuwinnetjes" en ze wees naar de meisjes die langs haar waren vastgebonden "Meteen krijg jij reeds een voorsmaakje: Dus jij wordt het leeuwinnetje van het circus en jij moet er op toezien dat die andere meiden precies uitvoeren wat wij verlangen, dus veel succes!

Daar lag Loesje nu in haar touwen en had ze de donderpreek van de directrice moeten aanhoren en had ze gewoon maar kunnen jaknikken met haar hoofd. Eventjes later was ze overgeleverd aan de handelingen van een schminkster. Bij elk van hen was iemand komen postvatten. De 5 schminksters waren eigenlijk allemaal laatstejaarsstudentinnetjes die uitblonken met hun schoolresultaten. Dus ook Loesje lag open en bloot en werd gekeurd en geschminkt door een veel jongere meid die haar misprijzend en minachtend aankeek.

Vooral de venijnige woorden die ze te horen kregen maakte de vernedering nog harder om dragen: De jonge meid kon het niet nalaten om Loesje verder te beschimpen: Haar lange dijen werden beklad met die typische leeuwinnenlook en ook haar voeten bleven niet gespaard. Toen schoof het meisje een soort behaarde klemmetjes over haar tenen zodat Loesje precies de klauwen van een echte leeuwin kreeg.

Het meisje hield echt niet op om Loesje te kleineren vooral niet toen ze de gezwollen schaamlippen in het oog kreeg: Om het werk af te kunnen maken werden de touwen losgemaakt en moest Loesje nu op handen en knieen gaan staan.

Amateur hoeren leeuwarden dikke kutlippen

Hij had een soort bril op met een vergrootglas want wat hij nu wilde uitvoeren eiste volledige concentratie en uiterste precisie. Loesje zag door de spiegel hoe de dokter de injectienaald naar de ingang van haar kutje bracht. Het angstzweet brak haar uit want de dokter trok met een van zijn handen aan haar schaamlippen die door de zweepslagen open en bloot in het licht van de spots lagen te glimmen. De injectienaald kwam langzaam dichterbij en boorde zich toen precies midden in het roze vlees van een van haar schaamlippen.

Ze beet op de prop in haar mond en probeerde haar onderbuik weg te draaien maar dat werd belet door het gespan waarin ze was vastgebonden. De injectienaald spoot zijn inhoud helemaal leeg midden en diep in de schaamlip. Toen bette de dokter die ene schaamlip met een steriel propje watten. Loesje kreeg het gevoel dat haar kutje op ontploffen stond.

Maar nog was de marteling niet voorbij want de dokter kwam aandraven met een tweede injectienaald. Ondertussen hielden de jongen en de gymleraar nog steeds die spiegel voor haar gezicht zodat ze kon meevolgen wat de dokter deed.

Opnieuw zag ze hoe de dokter nu haar andere schaamlip vastnam tussen zijn vingers en ook daar de injectienaald met een behendig maneuver inpriemde. Een warme gloed maakte zich meester van haar onderbuik. Gewilloos moest ze toezien hoe haar schaamlip zich meer en meer opspande naarmate de injectienaald werd leeggespoten.

Opnieuw streek de dokter met een propje watten over de plaats van de prik. Toen werd het stil en leek het alsof het drietal ergens op stond te wachten. De spiegel werd weggetrokken en Loesje zag dat de dokter zijn uurwerk gadesloeg.

Ze keken haar lachwekkend en genietend aan. Loesje kreeg het nu echt wel benauwd vooral omdat de druk op haar onderbuik toenam. Haar kutje bleef maar gloeien.

De druk op haar schaamlippen voelde ze branden doorheen haar uitgeput lichaam. Er leek geen einde aan te komen. Een mengeling van jeuk en wellust joeg door haar kutje. En toen de gymleraar eventjes later de spiegel opnieuw voor haar gezicht schoof kon ze meekijken omlaag naar de plek die maar niet ophield met jeuken.

Wat Loesje toen zag zou voor de rest van haar leven op haar netvlies blijven gebrand staan. Haar schaamlippen stondeen rozegloeiend wijd uiteen en staken uitdagend en opgeblazen uit haar kut.

Ze waren meer dan verdubbeld in volume waardoor Loesje nu echt op een teefje leek. Loesje herinnerde zich bij een laatste bezoek aan de zoo dat de apen ook dergelijke gezwollen kutlippen hadden. Loesje kon wel in tranen uitbarsten. Nu begreep ze wat de bedoeling van die prikjes waren geweest. Haar schaamlippen waren nu het uithangbord geworden van haar eigen geilheid. Bij de minste aanraking of sexuele prikkel zouden ze uit haar kutje puilen en glimmend en gloeiend tevoorschijn springen.

Ze hoorde nog net wat de dokter tegen de jongen en de gymleraar zei: Wat hadden die mannen een lef! Loesje werd nu uit haar gedachten verlost want ze voelde hoe een paar handen haar billen begon te masseren.

Het was dezelfde jongen die haar daarstraks billenkoek had gegeven. Tussen haar benen stond een pot massage-olie en een nog wat andere potjes. Eerst werd Loesje van kop tot teen met een welriekende olie ingesmeerd. De handen van de jongen lieten geen plekje onaangeroerd en zorgden ervoor dat Loesje het nog zalig vond ook. Ze genoot van de zachte strelingen die haar lichaam te beurt vielen. De jongen profiteerde er van om haar openingetjes lang en zorgvuldig te beroeren.

Vooral de vele rode striemen van de zweepslagen werden extra ingewreven. Na een tijdje gierde haar lichaam om bevredigd te worden.

De jongen had ervoor gezorgd dat haar lichaam langzaam naar een hoogtepunt werd gebracht zonder haar echter een orgasme te geven. Vooral toen hij eerst aarzelend maar daarna gedreven zijn vingers langs haar kut en gezwollen schaamlippen liet glijden Na de massagebeurt verdwenen de dokter, de jongen en de gymleraar. Loesje en de meisjes werden nu alleen acchtergelaten: Het duurde een eeuwigheid vooraleer de deur opnieuw openging.

Daar verscheen de directrice! Die stapte naar Loesje en zei kortweg: Jij bent, zoals eerder afgesproken, verantwoordelijk voor het succes van ons schoolfeest. Jij wordt het leeuwinnetje van het circus samen met die andere 4 leeuwinnetjes" en ze wees naar de meisjes die langs haar waren vastgebonden "Meteen krijg jij reeds een voorsmaakje: Dus jij wordt het leeuwinnetje van het circus en jij moet er op toezien dat die andere meiden precies uitvoeren wat wij verlangen, dus veel succes!

Daar lag Loesje nu in haar touwen en had ze de donderpreek van de directrice moeten aanhoren en had ze gewoon maar kunnen jaknikken met haar hoofd. Eventjes later was ze overgeleverd aan de handelingen van een schminkster. Bij elk van hen was iemand komen postvatten.

De 5 schminksters waren eigenlijk allemaal laatstejaarsstudentinnetjes die uitblonken met hun schoolresultaten. Dus ook Loesje lag open en bloot en werd gekeurd en geschminkt door een veel jongere meid die haar misprijzend en minachtend aankeek. Vooral de venijnige woorden die ze te horen kregen maakte de vernedering nog harder om dragen: De jonge meid kon het niet nalaten om Loesje verder te beschimpen: Haar lange dijen werden beklad met die typische leeuwinnenlook en ook haar voeten bleven niet gespaard.

Toen schoof het meisje een soort behaarde klemmetjes over haar tenen zodat Loesje precies de klauwen van een echte leeuwin kreeg. Het meisje hield echt niet op om Loesje te kleineren vooral niet toen ze de gezwollen schaamlippen in het oog kreeg: Om het werk af te kunnen maken werden de touwen losgemaakt en moest Loesje nu op handen en knieen gaan staan.

Zo was ze volledig los en kon ze in feite gaan of staan waar ze wilde. Nu mag een mannetjeshond nooit boven een mens uitsteken, anders kan hij nog wel eens het idee krijgen dat hij de baas over jou is.

Ik duw hem dus weer van de bank af en hij kijkt me schuldbewust aan. Weer legt hij zijn kop op mijn schoot. Wat een irritante hond toch, zo'n macho! Alsof hij toch wel doet wat hij wil. Hij kijkt me onderdanig aan en begint mijn hand te likken. Ik duw z'n natte snoet weg maar dan likt hij over m'n blote knie. Een elektrische schok gaat door me heen en eindigt in mijn kruis. Getver, denk ik tegelijkertijd. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel hondenkwijl. Ik beweeg m'n knie, maar als reactie daarop likt hij nu de binnenkant van mijn dij.

Weer gaat er een schok door me heen. Ik merk dat ik m'n been niet meer beweeg maar geïntrigeerd kijk naar wat de hond doet. Wolf kijkt me onderzoekend aan, maar likt dan door, het zoute zweet van een dag werken tussen mijn dijen vandaan. Ik merk dat ik opgewonden word. Dit mag niet, dit kan niet. Toch open ik m'n benen een stukje, kijken wat hij doet. Z'n tong likt naar boven toe en komt aan bij het zachtste gedeelte van m'n dijen. Dit ruwe, lange tong schaaft over het zachte vlees.

Ik hoor het schuren, zo hard likt hij. Het zout moet hem goed smaken. Dan steekt hij zijn neus onder mijn jurkje recht tussen mijn dijen en snuffelt aan m'n slipje.

Nu duw ik hem wel weg, dit kan gewoon niet. Maar Wolf neemt duidelijk het heft in handen. Hij laat een korte blaf horen en steekt zijn neus weer terug. Van verbazing laat ik hem gaan. De arrogantie van deze hond! Hij snuffelt belangstellend aan mijn slipje. Zou hij mij herkennen als vrouwtjesdier door mijn geur? Dan begint hij te likken, over de stof van mijn slipje.

Ik kijk gespannen toe. Dit is wel erg lekker. Ik heb wel eens plaatjes gezien op internet, maar deze klikte ik meestal met het schaamrood op mijn kaken weer snel weg. Van bovenaf heb ik goed zicht hoe de ruwe tong over mijn slipje schraapt. De hond kijkt me bijna vragend aan en ik fluister hem zachte woordjes van bevestiging toe. De hond lijkt hier wel gevoelig voor en drukt zijn neus nog steviger tegen mijn kruis aan. Ik snap niet waar mensen nu zo'n probleem van maken" Ik zak nog iets onderuit zodat mijn benen zich iets spreiden en ik met mijn kontje op de rand van de bank lig.

Ik laat mijn hoofd achterover rusten op de rugleuning en spreid mijn armen. De schuldgevoelens glijden van me af, hij doet het toch zelf? Ik dwing hem niet. Hij dwingt mij eerder! Ik plaats mijn voeten op het salontafeltje voor me, m'n bekken omhoog kantelend. Zo kan hij er nog beter bij. En kan ik nog meer genieten. Ik slaap een diepe zucht. Wolf duwt geïrriteerd met zijn neus tegen mijn kruis aan. Hij proeft een nieuwe smaak; vrouwengeil, maar kan er niet goed bij.

Er zit een stukje stof voor. Ik vraag me af hoe het zou zijn om zijn tong direct op mijn schaamlippen te voelen. Het is wel een beetje vies, maar ook ontzettend geil. Zo'n lange tong over mijn kutje. Hoe zou dat voelen, zo'n ruwe tong over mijn klitje? In mijn kutje" Met een hand pak ik het stringetje en duw het een klein stukje opzij. Als het niet fijn is kan ik toch altijd nog terug? Wolf reageert alsof hij een sappig bot voorgeschoteld krijgt, een begint enthousiast zijn neus achter mijn stringetje te duwen, het veel verder verschuivend als in eerste instantie mijn plan was.

Zijn tong gaat op zoek naar waar die lekker geur vermengd met zoute smaak vandaan komt. Al snel beweegt zijn tong over mijn buitenste schaamlippen die als vanzelf open gaan staan. Dan likt hij aan mijn binnenste schaamlipjes die al helemaal op beginnen te zwellen. Hij weet nu waar het geil vandaan komt en duwt zijn neus nog verder naar binnen. Met zijn neus wroet hij tussen de kleine schaamlipjes in en likt er dan met korte halen tussendoor. Het intense genot overvalt me en ik slaak een diepe kreun.

O Wolf, wat doe je met het vrouwtje, praat ik tegen de hond. Lig je het vrouwtje zo lekker te verwennen. Wordt het vrouwtje zo lekker gelikt door Wolf? Ik duw de hond even weg en trek snel m'n stringetje uit. Zo kan hij er goed bij en hoef ik ben niet bezig te houden met het stringetje aan de kant te drukken, maar kan ik juist m'n schaamlipjes uit elkaar houden zodat hij overal bij kan.

Ik ga weer in positie liggen; languit onderuit op de bank, m'n billen op het randje en m'n benen wijd met m'n voeten op de lage salontafel. Laat hem nu maar komen. Wolf duwt weer enthousiast z'n neus tussen m'n dijen en begint tussen m'n lipjes te wroeten. Hij likt zichzelf een weg naar binnen op zoek naar het geil. Als hij mijn kleine schaamlipjes ook eenmaal goed open heeft raakt hij buiten zinnen. Hij proeft het geil op zijn tong en begint steeds harder te likken.

Z'n tong verdwijnt nu een klein stukje naar binnen. Ik open met mijn vingers mijn schaamlippen zodat nu ook m'n klitje bloot komt te liggen. Ik wil dat hij mijn klitje ook likt. De lange halen van de hond gaan zowel langs mijn kutje als over mijn klitje. Ik geloof dat ik gek word. Dit is zo lekker, die lange ruwe tong over mijn kleine opgezwollen klitje heen. Dan verdwijnt het tongetje weer in mijn kutje. Het geil blijft naar buiten stromen en het lijkt wel of die grote hond het naar buiten staat te zuigen.

Ik spreid m'n benen zo ver mogelijk. Met èèn hand houd ik m'n lipjes goed wijd en met de andere begin ik m'n tepels door de dunne stof van m'n jurkje te beroeren.

Ik begin te fantaseren hoe mannen toe zouden kijken, terwijl ik me onderwerp aan deze hond. Dat zou ik natuurlijk nooit vrijwillig doen. Ik laat me niet zomaar neuken door een hond. Maar ze zouden me misschien wel dwingen de hond in me te nemen, me te laten dekken als een geil teefje. Ze zouden m'n benen uit elkaar spreiden zodat de hond plaats kan nemen tussen mijn blanke dijen, waarna hij woest begint te stoten op zoek naar mijn natte kutje.

Ik pak Wolf z'n kop stevig beet en druk hem nog stijver tegen mijn gespreide kutje aan. Natuurlijk laat ik me niet door het beest neuken maar ik geniet intens van die lange, ruwe, gespierde tong. Hij likt maar door en hoe harder hij likt, hoe meer kutsappen hij opwekt en hoe harder hij weer moet likken om het op te krijgen. Z'n neus duwt daarbij stevig tegen mijn klitje aan die zo opgezwollen is als een kleine pruim. Ik wil hem dieper, dieper. Nog verder spreid ik mijn benen en nog feller likt hij m'n kutje.

Als ik m'n benen iets verder optrek komt ook mijn sterretje vrij van de bank. Wolf verplaats automatisch z'n tong naar m'n sterretje en ik slaak een gil van genot. Een hond die zo lekker bruut over je aarsje likt. Had ik maar iets om in m'n kutje en sterretje te duwen.

Geen vinger, te klein. Iets dik en stijf. Ik duw de hond weg, die me verbaast nakijkt, en ren naar de koelkast. Geweldig, een komkommer, precies wat ik zocht. Ik neem weer positie in op de bank en laat de komkommer in m'n kutje glijden. Ik ben nog een beetje nauw maar ik voel hoe de komkommer me lekker oprekt.

De hond kijkt verbaasd toe en probeert z'n neus er weer tussen te steken. Hij kan nu niet meer in m'n kutje likken, maar likt er wel verwoed omheen. Niets slaat hij over: Dan hoor ik achter me een vreemd gehijg. Mijn twee vrienden staan in de deuropening met hun handen vol met tassen. Hun monden handen open en ze kijken me met uitpuilende ogen aan.

Natuurlijk kunnen ze niets echt zien, want ik zit met de rugleuning naar ze toe, maar aan hun gezichten te zien kunnen ze zich genoeg voorstellen bij mijn gekreun. Ik trek snel de komkommer uit mijn kutje, duw de hond weg en trek m'n jurkje over m'n knieën. Maar aan hun gezichten te zien is het al te laat. Langzaam komen ze op me aflopen en het schaamrood stijgt tot mijn kaken. Ik weet geen woord uit te brengen en wil opstaan om weg te lopen, maar Gerard drukt me alweer terug op de bank.

Hij bekijkt de situatie en ik zie dat ze nu ook de komkommer ontdekt hebben, die onder het geil op de grond ligt. Gerard pakt Wolf bij z'n kop en drukt een knuffel op z'n neus. Dan kijkt hij me intens aan. Hij weet het nu zeker! De andere vriend, Jaap, staat er iets onwennig bij. Toch zie ik aan de enorme bult in zijn broek dat de situatie hem niet koud laat. Toch verzet hij geen stap. Gerard daarentegen lijkt de situatie weer volledig onder controle te hebben en komt naast me op de bank zitten.

Hij pakt de komkommer van de grond en houdt deze voor me. Had je al zo'n honger, vraagt hij me. Ik word zo mogelijk nog roder en weet niet waar ik kijken moet. Hij pakt ook mijn doorweekte slipje en drukt dit tegen zijn neus, waarbij hij diep de geur ervan opsnuift. Dan strijkt hij met de komkommer over mijn blote knie en schuift m'n jurkje er iets mee omhoog. Ik kijk hem bang en afwachtend aan.

Hij lacht alleen maar en schuift de komkommer nog een stukje langs de binnenkant van mijn dij omhoog. Gaat Gerard de dikke komkommer in m'n kutje schuiven terwijl ze beiden toekijken?

Schiet het door m'n hoofd. M'n venusheuveltje ligt weer open en bloot en ik probeer m'n dijen bij elkaar te houden zodat ze m'n kutje niet zien. Maar Gerard trekt m'n knieën uit elkaar en ik voel hoe koude lucht langs mijn nog natte schaamlippen strijkt.

Ook Jaap gaat er maar bij zitten. Hij neemt plaats aan mijn andere kant en trekt de andere knie naar hem toe. Ik kijk beide een beetje bang en vragend aan, maar lees in hun ogen dat het besluit al genomen is. Ze duwen me achterover tegen de rugleuning waardoor ik iets naar onderen moet zakken en mijn kutje nog opener komt te liggen. Beide mannen staren er gebiologeerd naar. Weer voel ik de komkommer hoger schuiven en al gauw raakt het topje mijn natte schaamlipjes.

De komkommer voelt koud aan tegen mijn natte kutje. Met de komkommer opent Gerard mijn schaamlipjes en wrijft over mijn klitje, die direct weer opzwelt en tussen de schaamlipjes uitsteekt.

Een kreun komt over mijn lippen en ik laat me nog iets verder naar beneden zakken. Ik voel hoe beide mannen een hand op m'n schaamlippen leggen en deze uit elkaar trekken.

Een opgezwollen open en nat kutje kijkt hen aan. De mannen staren er gefascineerd naar hoe mijn kutje opzwelt en kloppend onder hun handen ligt. Ik raak zo opgewonden van beide mannen die alleen maar naar mijn vochtige grotje staren, alsof ze bedenken wat ze er allemaal mee gaan doen. Ik voel hoe m'n kutje steeds vochtiger wordt van de intense spanning en hoe een klein druppeltje geil aan m'n schaamlipjes hangt.

Jaap vangt het druppeltje op met z'n vinger en steekt deze vervolgens diep in mijn mond. Ik proef m'n eigen geil en zuig verlekkerd op z'n vinger.

Met zijn vochtige vingers begint hij mijn tepels te kietelen. Dan pakt hij met beide handen het kraagje van m'n jurkje en scheurt deze open tot aan mijn navel. Twee volle borsten komen tevoorschijn en Jaap zet direct zijn mond erop en begint cirkeltjes rond mijn tepels te trekken. Ik voel hoe de komkommer verplaats wordt naar mijn grotje en hoe de kop tegen de ingang drukt. Mijn kutje staat nog wagenwijd open van de laatste keer dat de komkommer er in zat, en deze keer zal hij er haast als vanzelf inglijden.

Gerard tikt met de komkommer tegen de opening en ik beweeg m'n kutje naar de komkommer toe. Alsjeblieft, gil ik in gedacht, duw hem er weer in! Gerard grijnst en blijft me pesten. Ik plaats m'n voeten op de salontafel zodat ik meer kracht kan zetten en duw nogmaals m'n kutje richting de komkommer. Wat wil je dan? Ik kreun maar kan geen woord uitbrengen. Geilheid en schaamte overspoelen me. Ik wil iets in m'n kutje maar durf het niet te vragen. Die komkommer, fluister ik bijna onhoorbaar.

Die komkommer, zeg ik nu iets harder. Wat wil je dan met die komkommer, vraagt Gerard. Daar, zeg ik, en ik kijk hem smekend aan. Ik ben zo geil dat m'n kutje gewoon pijn doet.

Ik moet iets in me hebben! Ik word nu ongeduldig en gil het bijna uit. In m'n kutje natuurlijk. Alsjeblieft Gerard, duw dat ding alsjeblieft naar binnen, ik hou het niet meer! Hij grijnst en in ene keer duwt hij de komkommer tot aan mijn baarmoeder naar binnen. Alle lucht wordt uit m'n longen gedrukt en ik slaak een diepe kreun. Een lichte pijn en intens genot verspreiden zich door mijn lichaam.

Ik duw m'n bekken omhoog en probeer tegen de komkommer op te rijden. Beide mannen genieten blijkbaar erg van dit schouwspel want ik hoor ritsen van broeken opengaan en dikke stijve pikken worden naar buiten gehaald.

Ik pak een dikke pik in elke hand en begin er zachtjes over te wrijven en ze af te trekken. Ik hoor diep gekreun en zie de mannen verlekkerd kijken hoe de komkommer diep in mijn kutje verdwijnt. Volgens mij was je nog met iets anders bezig, hoor ik Gerard zeggen. Hij fluit zacht en daar voel ik hoe Wolf weer plaatsneemt tussen mijn benen. Deze kent de weg en probeert zijn neus naast de komkommer naar binnen te drukken in mijn kutje wat nu helemaal wijd openstaat.

Ik hou het niet meer als ik voel hoe die ruwe tong over m'n klitje likt, zoekend naar de sappen die met de komkommer naar buiten komen. Jaap ligt nog steeds aan een tepel te zuigen en rolt de andere tussen duim en wijsvinger. Gerard houdt de komkommer diep in m'n kutje gedrukt en de hond likt er woest langs.

Ik houd de twee dikke stijve palen in mijn hand en ruk ze beiden lekker af. Ik kan niet geloven dat ik dit doe, twee mannen verwennen en op de koop toe zelf gelikt worden door een grote zwarte herder. De mannen kunnen hun blik niet afhouden van de hondekop die fel tegen mijn kutje aan beweegt.grote schaamlippen geile loesje

Deze hier zei Brutus en wees naar Nattespleet heeft een grote kut je kan er je hand in steken de twee andere zijn niet zo groot zal je straks wel voelen. Mogen die jongens straks aan mijn kut voelen dacht ik, dat kan toch niet ik ben geen hoer. Alles uit zei Brutus. Onmiddellijk deden we onze kledij uit en stonden we helemaal naakt ten toon. Brutus trok mijn kut open en zei “ hier zit haar clitoris, dat is heel gevoelig” en wreef met zijn duim op mijn genotsknobbeltje.

Onmiddellijk voelde ik in mijn buik kriebels, en begon ik te vloeien. Gelukkig stopte Brutus anders kreeg ik hier een orgasme waar al die jonge knapen bij waren. Ik voelde een straaltje geil langs mijn billen omlaag lopen. Als je straks in hun kut zal voelen dan moet je heel diep gaan, dan voel je daar hun baarmoederopening. Het is daaruit dat het slijm komt als deze teven klaarkomen. Omdraaien op jullie knieën en billen open trekken zei Brutus tegen Mij en Nattespleet.

Kijk zei hij hier heb je hun poepgat, daarin kan je hen ook neuken, Ieder gat van deze teven kan gevuld worden. Je kan ze zo ook neuken in hun kut dat noemen ze dan op zijn hondjes neuken. Ook de borsten spelen een rol in het seksleven. Daar kan je aan trekken, in knijpen, ze melken,.

Het zijn de uiers van deze proefbeestjes, en dat zijn hun spenen waar melk uit komt. Doordat we op onze handen en knieën zaten hingen mijn borsten als twee rijpe peren aan mij te bengelen. Hij trok hard aan mijn tepels en er kwam een druppel melk uit. Kijk zei Brutus deze begint al melk te geven ze is daarvoor in behandeling, heel goed en hij sloeg op mijn kont.

Zijn er vragen zei Brutus. Een jongen stak zijn hand op en vroeg hoeveel mag je haar neuken?? Brutus zei “ altijd 24 uur op de 24, ze zijn gemaakt om te gebruiken, hun kut is onverslijtbaar. Een meisje vroeg “ hoeveel keer kan je per dag klaarkomen”, “Sommige vrouwen lopen gans de dag loops en willen voortdurend geneukt worden, Je kan dus voortdurend klaarkomen.

Nattespleet die staat altijd met haar kut te spelen die is nooit voldaan” zei Brutus. Jullie mogen nu eens zelf eens komen bekijken wat jullie zojuist gehoord hebt. Ze zullen alles toelaten, dus ze zijn van jullie. Als je vragen hebt roept maar. Onmiddellijk gingen we liggen en spreiden we onze benen zodat alles heel gemakkelijk toegankelijk was.

We waren plots zoals een stuk vee dat gekeurd moest worden. Ik schaamde me dat ik me zo open en bloot aan deze jongens en meisjes moest aanbieden. Mijn intieme delen waren zomaar te grabbel gegeven. De jongens verspreiden zich en de twee meisjes en 1 jongen gingen onmiddellijk naar Nattespleet.

Loesje één van de meisjes opende Nattespleet haar flamoes en keek vol belangstelling naar haar grote schaamlippen. De clitoris van Nattespleet was groot en ze was kletsnat tussen haar benen. Loesje duwde zachtjes twee vingers in Nattespleet haar kut en zei, “ ze is heel nat, ik ben nog nooit zo nat geweest” en stak meteen nog twee vingers erbij in haar pruim.

Het andere meisje trok aan de tepels en kneep in de borsten van Natte spleet terwijl de jongen meer belangstelling had in de handelingen die Loesje deed. Nattespleet genoot van de handelingen, en voelde hoe ze geil aan het worden was. De jongen zat met een grote bobbel in zijn broek, en Tine het meisje dat met Nattespleet haar borsten speelde wreef tussen haar eigen benen.

Loesje trok haar vingers terug en deed haar duim tussen haar vier vingers en stak nu alle 5 haar vingers in Nattespleet haar hapende kut, drukte effen door en meteen zat heel haar hand in de vagina van Nattespleet.

Ze opende haar hand in de vagina van Nattespleet en ging op verkenning. Nattespleet voelde hoe ze aan het klaarkomen was, en juist toen Loesje de baarmoederingang gevonden had kwam Nattespleet tot een orgasme en spoot hele stromen geil uit haar baarmoeder tegen Loesje haar hand.. Loesje trok haar hand terug en zei tegen Tine “je moet eens voelen hoe nat zij is” Tine stak meteen haar hand in Nattespleet haar kut. Die is nogal loops zei Tine, ik ben ook al nat maar niet zo nat als zij hier.

Tine die blijkbaar al wat meer durfde dan haar klasgenoten zei tegen Loesje voel maar eens mijn kutje. Loesje ging onder Tine haar rokje en deed haar slipje wat opzij en voelde Loesje haar schaamlipjes die behoorlijk nat waren. Brutus had het gezien en naderde, Doe maar gerust haar broek je uit hoor, hier mag alles.

Mag je ook neuken vroeg de jongen. Natuurlijk zei Brutus Je mag alles hier daarvoor liggen die sletten hier. Loesje keek effen naar Tine en die knikte goedkeurend, waarna Loesje het slipje van Tine uittrok en 1 vinger in Tine haar kutje stak. Tine maakte met haar handen in Natte spleet neukbewegingen en je jongen wreef over haar clitoris. Natte poes voelde een tweede orgasme naderen, en Tine stond ook te trillen op haar benen door de strelingen van Loesje aan haar kutje, Tine was zodanig geil dat ze niet eens gevoeld had dat Loesje ook haar rokje uitgedaan had en dat ze nu ook met een blote kont stond voor heel de klas.

Samen kwamen Tine en Nattespleet klaar. Bij het zien van het schaamteloos gedrag van Tine en Loesje waren de jongens nu ook heel wat losser geworden, en sommige stonden al met hun lul uit hun broek. Tine ging nu boven het aangezicht van Natte spleet zitten en bood haar kutje aan. Die bracht de injectienaald nu dichterbij tussen haar wijd opengespreide benen. Hij had een soort bril op met een vergrootglas want wat hij nu wilde uitvoeren eiste volledige concentratie en uiterste precisie.

Loesje zag door de spiegel hoe de dokter de injectienaald naar de ingang van haar kutje bracht. Het angstzweet brak haar uit want de dokter trok met een van zijn handen aan haar schaamlippen die door de zweepslagen open en bloot in het licht van de spots lagen te glimmen.

De injectienaald kwam langzaam dichterbij en boorde zich toen precies midden in het roze vlees van een van haar schaamlippen. Ze beet op de prop in haar mond en probeerde haar onderbuik weg te draaien maar dat werd belet door het gespan waarin ze was vastgebonden. De injectienaald spoot zijn inhoud helemaal leeg midden en diep in de schaamlip. Toen bette de dokter die ene schaamlip met een steriel propje watten. Loesje kreeg het gevoel dat haar kutje op ontploffen stond. Maar nog was de marteling niet voorbij want de dokter kwam aandraven met een tweede injectienaald.

Ondertussen hielden de jongen en de gymleraar nog steeds die spiegel voor haar gezicht zodat ze kon meevolgen wat de dokter deed. Opnieuw zag ze hoe de dokter nu haar andere schaamlip vastnam tussen zijn vingers en ook daar de injectienaald met een behendig maneuver inpriemde.

Een warme gloed maakte zich meester van haar onderbuik. Gewilloos moest ze toezien hoe haar schaamlip zich meer en meer opspande naarmate de injectienaald werd leeggespoten. Opnieuw streek de dokter met een propje watten over de plaats van de prik. Toen werd het stil en leek het alsof het drietal ergens op stond te wachten. De spiegel werd weggetrokken en Loesje zag dat de dokter zijn uurwerk gadesloeg. Ze keken haar lachwekkend en genietend aan. Loesje kreeg het nu echt wel benauwd vooral omdat de druk op haar onderbuik toenam.

Haar kutje bleef maar gloeien. De druk op haar schaamlippen voelde ze branden doorheen haar uitgeput lichaam. Er leek geen einde aan te komen. Een mengeling van jeuk en wellust joeg door haar kutje. En toen de gymleraar eventjes later de spiegel opnieuw voor haar gezicht schoof kon ze meekijken omlaag naar de plek die maar niet ophield met jeuken. Wat Loesje toen zag zou voor de rest van haar leven op haar netvlies blijven gebrand staan.

Haar schaamlippen stondeen rozegloeiend wijd uiteen en staken uitdagend en opgeblazen uit haar kut.

Ze waren meer dan verdubbeld in volume waardoor Loesje nu echt op een teefje leek. Loesje herinnerde zich bij een laatste bezoek aan de zoo dat de apen ook dergelijke gezwollen kutlippen hadden. Loesje kon wel in tranen uitbarsten. Nu begreep ze wat de bedoeling van die prikjes waren geweest. Haar schaamlippen waren nu het uithangbord geworden van haar eigen geilheid.

Bij de minste aanraking of sexuele prikkel zouden ze uit haar kutje puilen en glimmend en gloeiend tevoorschijn springen. Ze hoorde nog net wat de dokter tegen de jongen en de gymleraar zei: Wat hadden die mannen een lef!

Loesje werd nu uit haar gedachten verlost want ze voelde hoe een paar handen haar billen begon te masseren. Het was dezelfde jongen die haar daarstraks billenkoek had gegeven. Tussen haar benen stond een pot massage-olie en een nog wat andere potjes. Eerst werd Loesje van kop tot teen met een welriekende olie ingesmeerd. De handen van de jongen lieten geen plekje onaangeroerd en zorgden ervoor dat Loesje het nog zalig vond ook. Ze genoot van de zachte strelingen die haar lichaam te beurt vielen.

De jongen profiteerde er van om haar openingetjes lang en zorgvuldig te beroeren. Vooral de vele rode striemen van de zweepslagen werden extra ingewreven. Na een tijdje gierde haar lichaam om bevredigd te worden. De jongen had ervoor gezorgd dat haar lichaam langzaam naar een hoogtepunt werd gebracht zonder haar echter een orgasme te geven.

Vooral toen hij eerst aarzelend maar daarna gedreven zijn vingers langs haar kut en gezwollen schaamlippen liet glijden Na de massagebeurt verdwenen de dokter, de jongen en de gymleraar. Loesje en de meisjes werden nu alleen acchtergelaten: Het duurde een eeuwigheid vooraleer de deur opnieuw openging.

Daar verscheen de directrice! Die stapte naar Loesje en zei kortweg: Jij bent, zoals eerder afgesproken, verantwoordelijk voor het succes van ons schoolfeest. Jij wordt het leeuwinnetje van het circus samen met die andere 4 leeuwinnetjes" en ze wees naar de meisjes die langs haar waren vastgebonden "Meteen krijg jij reeds een voorsmaakje: Dus jij wordt het leeuwinnetje van het circus en jij moet er op toezien dat die andere meiden precies uitvoeren wat wij verlangen, dus veel succes!

Daar lag Loesje nu in haar touwen en had ze de donderpreek van de directrice moeten aanhoren en had ze gewoon maar kunnen jaknikken met haar hoofd.

Eventjes later was ze overgeleverd aan de handelingen van een schminkster. Bij elk van hen was iemand komen postvatten. De 5 schminksters waren eigenlijk allemaal laatstejaarsstudentinnetjes die uitblonken met hun schoolresultaten.

Dus ook Loesje lag open en bloot en werd gekeurd en geschminkt door een veel jongere meid die haar misprijzend en minachtend aankeek. Vooral de venijnige woorden die ze te horen kregen maakte de vernedering nog harder om dragen: De jonge meid kon het niet nalaten om Loesje verder te beschimpen: Haar lange dijen werden beklad met die typische leeuwinnenlook en ook haar voeten bleven niet gespaard.

Toen schoof het meisje een soort behaarde klemmetjes over haar tenen zodat Loesje precies de klauwen van een echte leeuwin kreeg. Het meisje hield echt niet op om Loesje te kleineren vooral niet toen ze de gezwollen schaamlippen in het oog kreeg: Om het werk af te kunnen maken werden de touwen losgemaakt en moest Loesje nu op handen en knieen gaan staan.Sex in de stal priveontvangst in groningen nl

  • Papa - 11 May '16 - Gerard staat zuchtend op en pakt z'n autosleutels.
  • Sexcontact 06 meiden geil
  • SPERMA IN DE KUT SEXDATE AMSTERDAM
  • Grote schaamlippen geile loesje