Gratis Sex Apeldoorn

Meesteres golden shower privepjes

meesteres golden shower privepjes

..

Escort noord rotterdam neukenmeesteres golden shower privepjes

..
Spuitende homo hete vrouwen.nl


Jij bent een de weinigen die het verlangen hebben om een van de meest exclusieve en smaakvolle champagnes ter wereld tot je te nemen. Soms mag je dit drinken vanuit een champagneglas. Dat is natuurlijk niet standaard, dat begrijp je wel. Dat moet je dan ook verdienen, echt verdienen.

Of ik moet in een zeer royale en goede bui zijn en mag je, na mijn goedkeurende knik, het glas aannemen en als eerste de kleur bewonderen. Goudkleurig natuurlijk, we hebben het hier tenslotte over het neusje van de zalm en alleen het beste is goed genoeg Daarna ruik je er eens aan en jij, als 'kenner', herkent kwaliteit en het water loopt je al in de mond. Dat niet alleen natuurlijk, jouw lichaam reageert ook meteen ter hoogte van jouw kruis. Je neemt een eerste slokje en laat het langzaam door jouw mond gaan, probeert uit de smaak af te leiden wat ik de uren ervoor gedronken heb.

Of ben je nu al zo gulzig geworden dat je de volgende slok al hebt genomen? Verslik je niet he? Dat zou zonde zijn..

Klinkt heerlijk decadent, he? Tegenover jouw Meesteres gezeten, beiden gezellig nippend aan een glas champagne met een muziekje op de achtergrond. Mijn glas zie ik trouwens graag gevuld met andere champagne.

Goed, bovenstaande heeft natuurlijk te maken met mijn goede humeur en het feit dat jij schijnbaar iets heel goeds gedaan hebt. Maar de setting kan net zo makkelijk geheel anders zijn en verdien je niets.

Nou ja, noem het maar niets. Je krijgt een flinke portie vernedering omdat je iets hebt nagelaten te doen. Of omdat ik je niets meer waard vind dan mijn pispot te zijn. Toen ze terugkwam kreeg mijn stijve jonge heer klappen. Ze sloeg met haar vlakke hand, dat was niet pijnlijk, maar wel om gek van te worden. Vervolgens kneep ze mij een paar keer heel venijnig in mijn tepels.

Nu moest ik de Meesteres als een hondje volgen naar een andere kamer en opnieuw op een bank gaan liggen. Eerder die dag had ik een ballstretchter met daaraan twee ogen om mijn zak gedaan. Zij koppelde nu twee kettingen aan de beide ogen en mijn zaakje hing even later in de lucht. Ook mijn tepels werden met kettingen gelift, uiteraard voorzien van klemmen! Weer liet ze me alleen achter…… De Meesteres kwam terug en maakte me los.

Ik moest nu op mijn handen en voeten met mijn kont omhoog en mijn hoofd tegen de grond, dat was erg vernederend. Even later ging zij met haar vingers naar binnen en was het enkel genieten!!! Nu ging de Meesteres weer pauzeren en mocht ik tot mezelf komen op een krukje met kroonkurken. Daar zat ik dan, zere kont, geblinddoekt, aan handen en zak gebonden.

Ik kon geen kant op. En oh, ik verlangde steeds meer dat ze maar zo gauw mogelijk terugkwam. Twee naalden per tepel, zei ik, toen ze vroeg hoeveel ik er in wilde hebben. Eigenlijk vond ik één wel genoeg, maar ik wilde niet kinderachtig zijn. Oké, zei ze, het worden er drie!

En alle drie gingen ze er in. Dat was de eerste keer dat ik dit meemaakte, pijnlijk, vooral de derde naald, maar ze mag dit vaker bij mij doen.

meesteres golden shower privepjes

Spuit kutten grote geile tieten


Nou ja, noem het maar niets. Je krijgt een flinke portie vernedering omdat je iets hebt nagelaten te doen. Of omdat ik je niets meer waard vind dan mijn pispot te zijn. Mijn zeikslaaf, mijn toilet en dat heb je maar gewoon te pikken dus liggen jij!

Het bad is een prima plek hiervoor. In het begin heerlijk koud aan jouw lijf maar zo voel je de warmte van mijn pis tenminste goed en benadrukt dit de vernedering. Strek jouw naakte lijf maar goed uit, ik zie de schaamte in jouw ogen.

Schaamte omdat je zo vernederd gaat worden, maar ook het verlangen hiernaar. Ik heb daar geen last van trouwens, dat dubbele gevoel. Hooguit dubbele pret, want nu kan ik mijn blaas legen en ik hou van een schaamtevolle blik. Eerst wat kleine druppeltjes, dat gaat mij prima af en zo laat ik het moment wat langer duren. Kijk mij eens aan, slaaf? Nee nee, niet meteen naar jouw kruis grijpen. Ik doe het tenslotte ook zonder handen.. Nog wat druppeltjes vallen op jouw lijf en dan gaat het echte werk beginnen: Jouw borst en buik zijn al snel nat, het vocht loopt in straaltjes jouw liezen in en ik zie de opwinding in jouw ogen.

Dorsttig, schaamtevol, verlangend en geil. Nog een flinke straal en nu richt ik in jouw mond die zich meteen wijd opent om vooral maar zoveel mogelijk op te vangen. En niet alleen opvangen maar ook proeven en doorslikken. Mail Meesteres Kate Den Haag verzoek apekrul mrskate punt nl. Ook mijn tepels werden met kettingen gelift, uiteraard voorzien van klemmen! Weer liet ze me alleen achter…… De Meesteres kwam terug en maakte me los. Ik moest nu op mijn handen en voeten met mijn kont omhoog en mijn hoofd tegen de grond, dat was erg vernederend.

Even later ging zij met haar vingers naar binnen en was het enkel genieten!!! Nu ging de Meesteres weer pauzeren en mocht ik tot mezelf komen op een krukje met kroonkurken. Daar zat ik dan, zere kont, geblinddoekt, aan handen en zak gebonden.

Ik kon geen kant op. En oh, ik verlangde steeds meer dat ze maar zo gauw mogelijk terugkwam. Twee naalden per tepel, zei ik, toen ze vroeg hoeveel ik er in wilde hebben. Eigenlijk vond ik één wel genoeg, maar ik wilde niet kinderachtig zijn. Oké, zei ze, het worden er drie! En alle drie gingen ze er in. Dat was de eerste keer dat ik dit meemaakte, pijnlijk, vooral de derde naald, maar ze mag dit vaker bij mij doen.

Hier kom ik voor terug! Tenslotte beval de Meesteres dat ik op de grond moest gaan liggen. Ze ging boven mij staan en plaste een beetje over mijn stijve jonge pik. Mond open en je morst niks, zei ze.

Ze knielde boven mijn hoofd, ik zette mijn lippen voor haar hemelpoort, en ze spoot haar gouden regen achter in mijn keel. Ik heb niets gemorst!

meesteres golden shower privepjes