Gratis Sex Apeldoorn

Oma gebeft schoonzoon neuken

oma gebeft schoonzoon neuken

Bejaarde moeder gechanteerd door haar perverse zoon. Oma ontmoet een jong bloempje in het bos. Oma Joyce ontvangt jong vlees in haar reet. Harige oma wil Tom zijn jonge pik in haar voelen. Lekkere moeder verleid haar schoondochter. Oma laat haar eigen bouwval nog eens grondig inspecteren. Stoute oma neukt haar stief kleinzoon. Oma betrapt kleinzoon met haar slipje in zijn neus. Vinger in het kontje van oma tijdens neuken. Tuinman heeft wonderzaad voor oma. Kinky oma met siliconen tieten neukt en zuigt gretig aan een veel jongere lul.

Oma Annet en haar toyboy. Oma Agnes zuigt het zaad uit zijn jonge lul. Jonge pik penetreert de behaarde vagina van oma. Oma wil alleen op date voor de sex. Oma laat haar kleddernatte grotje pompen door een jonge knaap. Nu zag ik haar spiernaakt, grote hangborsten met harde tepels, een stevig buikje en een bos schaamhaar in een grijze kleur. Ma, wat heb je een heerlijk figuurtje, niks mis mee hoor.

Wat heb je een mooie melkwitte huid. Vind je grote hangtieten en een grijs behaarde poes zo mooi dan, vroeg ze. Je hebt heerlijke grote zware borsten Ma, wat een mooie uiers met een lekkere tepels die niet te missen zijn, en een zalige mooie ronde kont. Het enige wat je zou kunnen doen is je poesje op die van een jong meisje laten lijken. Lekker glad en kaal geschoren, is heerlijk om te zien maar vooral om te voelen, zalig.

Voor jou zou ik dat misschien willen doen, maar ik weet niet of dit zo ver komt jongen, zei ze. Liefje, jij bent zalig om te zien, breed, een lekker figuur en wat heb je toch een mooie dikke worst tussen je benen hangen.

En wat een joekel van een zak heb je zeg, jij hebt vooraan gestaan bij het uitdelen zie ik. Maar ik weet niet of je echt hitsig op me kunt zijn, op zo,n 65 jarige tante als ik. Ik pakte haar hand en trok haar mee naar de woonkamer, duwde haar op de bank en ging voor haar staan.

Oooh lieverd, jemig, het lijkt me dat die grote zak van jou enorm in de weg moet zitten. Heb je er geen last van, vroeg ze gemeend. Nee, Ma, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik minimaal twee keer per week moet klaarkomen.

Vind je het leuk Ma, kan ik je een beetje opwinden misschien? Moet ik wat anders doen voor je? Ja, zei ze met een hese stem. Jij moet met je lekkere speelgoed uit mijn buurt blijven, dit heb ik zo gemist Lau. Nu ik je zo zie, moet ik me in blijven houden. Oooh jongen, zou je mij straks misschien willen eeh…, wil je mij eeh…. Wat Ma, wat wil je? Zou je dit lijf eens willen eeh… Jij moet het vragen Ma, wat jij wil, moet je vragen.

Terwijl ik me zacht bleef sjorren voor haar, kleurde haar gezicht paars van de schaamte en opwinding. Ja, jeetje ik wil eens voelen hoe het is om door jou eeh…, ja, hoe moet ik dat vragen, oooh lieverd het zweet breekt me uit. En inderdaad verschenen er lichte zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. Ik voelde me nu toch een soort van lichte macht hebben over haar. Ze kon niet uit haar woorden komen waar ze normaal geen probleem mee had.

Mijn lul was door de opwinding wel dik en hard maar ik voelde dat ik nog niet op de honderd procent zat door de spanning. Als jij wil Ma, is dit ook voor jou, alleen als jij dit wil. Ik liep nog iets naar voren zodat mijn zak nu zo goed als tegen haar gezicht aan zat, en mijn lul liet ik rusten op haar hoofd.

Ik dacht eerlijk nu dat ze er bijna in zou blijven, haar hart was gelukkig goed, anders had ze dit niet overleefd. Mmmmm, o wat zacht, wat glad. Mmmm wat een zak heeft die man, Mmmmmmm lekker. Mmm, wat zacht, o wat lekker is dit. Schatje van me, ze keek nu omhoog naar mij, ik wist niet dat ik iets miste, maar ik heb het nu eindelijk ontdekt.

Mijn zak was al goed nat van haar, want ze gebruikte een hoop speeksel erbij. Voorzichtig Ma, ze moeten nog veel langer mee. Mijn lul stond nu op volle kracht, door haar gesabbel en gelik. Ze begon me nu toch echt gek van geilheid te maken, door mijn zak en ballen zo te likken en sabbelen.

Echt waar jongen, dit heb ik nog nooit gedaan bij een man en weet nu wat ik gemist heb. Liet hem uit haar mond en slurpte hem opnieuw naar binnen. Schoonmama was niet gek op mij, nee, ze aanbad alleen mijn zak en pik maar, deze vrouw was nu losgekomen. Ze liet mijn lul steeds uit haar mond schieten en er kwamen dan flinke klodders speeksel mee. Ze excuseerde zich nog even hiervoor omdat ze hem anders niet goed in haar mond kreeg, en hup, daar verdween die weer. Mijn lul dreef in haar mond van het speeksel nu, en elke keer als ze me opnieuw naar binnen zoog werd hij natter.

Als ze zoog liepen er slierten speeksel uit haar mond. Het druppelde van haar kin op haar borsten , ze kwijlde van verlangen en geilheid, wat ze jaren niet had gehad.

Ook mijn zak was ondergelopen door haar speeksel en nu stopte ze even om adem te halen. Ze hijgde een beetje van haar mondelinge arbeid nu. Ooh Lau, ik geniet heerlijk van je jongen, je kan jezelf goed beheersen, en begon nu mijn pik te sjorren op een lekker tempo. Oooh, wat een zalige dikke pik heb je, wat een heerlijkheid van een grote zak heb je toch, wat lekker zeg. Als jij echt geil op mij bent, moet je dit maar laten zien aan mij, schatje. Ondertussen begon ze sneller te rukken en bleef me aankijken.

Zal ik je pik zo laten spuiten of wil je niet? Wil je aan mij laten zien hoe geil je op me bent, dan moet je dit oude lijf maar eens een goede mannencrème geven. Ik wil gewoon zien of je echt geil op me bent. Of je jezelf kunt afrukken en klaarkomen op mijn lijf, en geil wordt als je mijn lijf ziet. Als je dat kan, dan wil ik je ook plezieren. Dus je wil dat ik mijn sperma over jouw lichaam spuit?

Weet je dat zeker Ma? Ja geile beer, ik wil zien of je meer met me wil. Moet je wel eerlijk zeggen Ma, dat ik regelmatig een behoorlijke lading zaad kan spuiten. Ik bedoel, je dochter schrok de eerste keren van de hoeveelheid die ik spoot en had dit nog niet meegemaakt. Dat is wat ze mij tenminste vertelde. Nou ja, als je dan toch spuit doe het dan maar goed, ik wil het wel eens zien als je klaarkomt.

Ma, ik wil weer in die lekkere mond van je, je zuigt heerlijk. En ze slurpte me weer in haar mond. Ik verstond op een gegeven moment, dik, dik, en mijn pik werd inderdaad nog een fractie dikker in haar mond. Ik hoorde haar vragen, zo goed, doe ik het goed?

Oooh Ma, ik voel dat ik zo ga komen, ik ga zo spuiten geile schoonma van me. Jij wilt deze pik voortaan veel meer voor jezelf hebben, he. Nou, je gaat hem van mij regelmatig krijgen, ook in je poes. Ze ging achterover zitten op de bank en nam haar borsten in haar handen, gooide ze stuk voor stuk op en ving ze weer in haar handen op. Ze lag half achterover en half onderuit gezakt, en bleef met haar borsten jongleren.

Ze lag ongegeneerd met haar benen wijd open zodat ik erin kon kijken en had haar schaamte overboord gezet. Terwijl ik bleef rukken zakte ik iets door en liet mijn vinger in 1 keer diep in haar kut schieten.

Ze schoot even omhoog en liet haar uiers direct uit haar handen vallen, die met een ketsend geluid op haar buik vielen. Oooh, wat doe je, wat zit je diep erin. Oooh Lau, wat lekker die vinger, oooh dit mogen we eigenlijk niet doen, het is beter als we nu stoppen.

Ik zei niks en voerde het tempo nog meer op, terwijl ze zich nu helemaal languit op de bank liet vallen. Dit is niet goed hoor, maar ga door alsjeblieft. Wees maar niet bang, ik stop heus niet en had ondertussen een tweede vinger erbij gestoken.

Oooooh, door, ga door, ja daar, aaah, maak me gek jongen. O ja, ja, ik kom lieverd, je gaat me laten komen geloof ik. Kom maar, geile sexmoeder van me, kom maar klaar, hou je niet in. Oooh, oooh ik kom, jaah, ik kom nu klaar jongen. Ik keek ook in haar ogen, en vingerde haar door terwijl we elkaar bleven aankijken. Ooooooh, hij laat me gewoon, aaah, ik, ja, ooooow ja, en ze hijgde erbij of ze een kind kreeg.

Jaaah, jaaah, lekker, ooow, aaaaah ja, o ja, ik kom, ja, jaaaaah, jaaaah. Dit alles was met een minuut of drie gebeurd bij haar, en langzaam ebde haar orgasme weg. Nou, na deze geilheid zou ik ook wel snel gaan spuiten en stond op.

Ma lag op haar rug op de bank nu, met opgetrokken benen en wijd uit elkaar gespreid bij te komen van haar orgasme. Ik kon haar kut ondanks de bos haar goed zien. Ik klom bij haar op de bank en ging tussen haar benen zitten. Ze zag wat ik deed, maar bleef liggen en wachtte geduldig op wat ging komen.

Ik keek haar aan en zij begreep wat ik ging doen, ze keek vol verlangen. Ik ragde haar nu op een manier of het voor mij de laatste keer was, ik ging goed tekeer met haar.

Ooh,ooh, ja ik, ik ga, oooow, jaaah, jaaaaaa,oooh, voel eens. Ik kom jongen, ik kom weer, jaaah, jaaah, oooh, haaa, jaaa. Ze was voor de tweede keer in korte tijd weer gekomen, en ik neukte haar nu ondertussen bijna door de bank heen. Ooh Ma, ik ga spuiten, hoor je me, het komt eraan. Ooooh, geile schoonmama, ik ga ook klaarkomen, daar komt het al aan, jaaah, oooh. Ik trok mijn lul vliegensvlug uit haar kut, gaf er een ruk of drie aan en spoot over haar. Mijn eerste straal was de krachtigste en degene waar het meeste zaad uitvloog.

Mijn lul trok ik af boven haar onderbuik en ik raakte haar borsten, armen en nek met volle kracht. De tweede straal was net zo krachtig en spoot net als de eerste veel zaad. Deze raakte haar borsten maar ook haar onderbuik, gevolgd door een derde en vierde straal, die ook op dezelfde plekken neerkwamen. O, lieverd wat een lading, hoorde ik Ma tussendoor zeggen. Maar ik was nog niet helemaal leeg. Haar onderbuik, binnenkant van haar bovenbenen en behaarde poes waren totaal ondergespoten.

Mijn fototoestel lag op de tafel naast de bank, zag ik opeens. Ik had gisteren een nieuwe geheugenkaart erin gezet en dat kwam mooi van pas. Ik boog me naast de bank, terwijl ik nog boven Ma hing en pakte de camera. Tot haar verbazing maakte ik verschillende foto,s van haar ondergespoten lichaam.

Jeetje lieverd, wat maak je er een kliederboel van, je sperma zit bijna overal, zei ze liggend. Je hebt niet overdreven wat je net zei, dit lijkt me alleen niet gewoon, zoveel zaad. Ongelofelijk, ik voel het overal op mijn lijf. Inderdaad, ik keek naar haar, en zag dat ook haar wang en kapsel onder de spermadruppels zaten.

Op haar borsten en onderbuik zat het meeste zaad, maar de bos haar op haar poes, had ik ook ondergeklodderd. En aan de binnenkant van haar benen liepen ook de druppels naar beneden, net als de druppels die van haar poes richting haar bilnaad drupten. Zei toch net, dat je dochter ook schrok toen ze in het begin zag wat ik spoot.

Dit heb ik niet dagelijks hoor, maar wel met regelmaat. We hadden een keer een feestje bij iemand die in het bos woont, en je dochter besloot dat ik haar een beurt in het bos moest geven omdat we nogal in een geile bui waren.

We liepen vanaf die woning voor we naar binnen gingen, het bos in. We legden een plaid uit de auto op zo,n picknicktafel, en gingen van bil. Ik zou haar poesje volspuiten omdat dit de minste rommel geeft, maar je raad het al, denk ik.

Inclusief mijn zwarte pak wat onder haar lag, ook vol met sportvlekken. Probeer dan maar eens aan je vrienden uit te leggen als ze je zien bij hun huis, dat je terug naar huis moet voor schone kleren en een opfrisbeurt. Oei, zei ze, ik blijf even liggen hoor, ben doodmoe nu. Ja, als je jaren niet meer gewend bent om orgasmes te krijgen, en plots weer wel dan moet je bijkomen. Zal even een handdoek voor je pakken, dan kan ik je schoonmaken.

Laat maar, zei ze, doe maar warm water in je bad, dan ga ik er zo meteen in. Ik heb behalve in mijn poes, nog nooit ergens anders sperma in of over gehad, dus ik wil het nu dan maar eens goed voelen op mijn lijf. Ik kuste haar en wreef ondertussen het sperma over haar behaarde poes helemaal uit.

Ze lachte en deed nu hetzelfde met haar borsten, ook daar smeerde ze alles uit, terwijl ik nu ook haar onderbuik inwreef. Wel supergeil Ma, dat je onder mijn zaad zit eigenlijk, vind het heerlijk om je zo te zien.

Ja, dat zal wel, een oude tante die onder de klodders zaad van haar schoonzoon zit, kom je niet dagelijks tegen.

Wrijf alles uit Ma, maak ik een foto van je. Ze vroeg of ik voorzichtig wilde zijn met de gemaakte foto,s wat ik ook beloofde. Daarna gingen we uitgebreid in bad samen, en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om haar poes kaal te maken.

Nou, dat wilde ik absoluut en zeker wel. Een kaal kutje is nooit te versmaden, tenminste geen haren in je mond en het ziet er veel beter en lekkerder uit. Mag je wel oppassen Ma, als je man je dan zo ziet, dan bespringt hij je misschien wel. Het enige wat hij nog bespringt is het bed, en meer niet.

En dat zal ongetwijfeld wel zo blijven in lengte der dagen, maar ik hoop in ieder geval dat jij mij wel regelmatig wil blijven bespringen. Want mijn lijf en kut kunnen nu niet meer zonder jou, ben ik bang, ik wil die pik zeker meer voelen. We wasten elkaar en doken de douche samen onder voor een tijdje. Ik ga je poesje nu meteen scheren Ma, hier in bad. We hebben dus een ingebouwd bad in huis, en het lijkt op een klein zwembad eigenlijk.

Ik vroeg aan Ma of ze op de rand van het bad wilde zitten, terwijl ik de scheerspullen haalde. Ma zat precies met haar kutje wijdbeens voor me, terwijl haar benen bungelden in het water. Ik keek recht haar grotje in en was blij dat ik haar mocht scheren, want er zat een flinke bos haar op. Na een half uur had ze een kutje als van een jong meisje, zo glad en glimmend, prachtig om te zien gewoon.

Ik kuste haar een paar keer op haar poes en daardoor schokte ze iets. Maar ik deed net of ik dat niet merkte, en zag ook dat haar clitje weer redelijk groot was geworden ondertussen. Nou Ma, je bent als een jonge meid nu, kaal, fris en een glimmende poes. Heerlijk, maar nu gaan we eerst wat eten en drinken. We liepen de keuken in en Ma bleef ook naakt lopen nu. Moet je niet een slipje aan Ma, vroeg ik plagend.

Lekker Ma, ik hoop dat ik je mag verbieden om voortaan slips te dragen, kan ik lekker onder je rok of jurk voelen of alles warm en op temperatuur is. Wat ben jij toch werkelijk een geile gozer zeg, wat mag ik dan wel dragen van jou? Alleen een leuk jurkje of mantelpakje met schoenen, is genoeg voor jou, Ma.

We lachten samen flink onder het eten en Ma was nu zeker veel vrijer geworden als toen ze vanmiddag binnenkwam. Na het eten ging Ma languit op de bank liggen om bij te komen, totdat ze werd gebeld werd door haar man. Ik had de tafel afgeruimd en zag haar al babbelend liggen praten. Ik ging achter haar staan en begon zacht haar tepels te strelen.

He, wat doe je nou zei Ma tegen mij en keek me aan. Haar tepels stonden in seconden keihard omhoog en ze praatte verder terwijl ik haar masseerde. Ik liep om de bank heen en streelde nu ook haar benen en poes en wisselde dit af met haar tepels. Haar hoofd was verschoten in opnieuw een rooie kleur, terwijl ze luisterde naar haar man aan de andere kant van de lijn. Langzaam streelde ik haar zo dat ze vanzelf haar benen ging spreiden, maar ze maakte gebaren dat ik moest stoppen wat ik dus niet deed.

Ook kuste en likte ik haar onderbuik terwijl ze probeerde om mij van zich af te houden. Langzaam begon ik haar vanaf haar voeten tot aan haar poesje zacht te kussen en te likken totdat ik haar benen spreidde en haar clitje in mijn mond nam. Ik sabbelde en likte haar clitje en opeens hoorde ik haar Ooooh roepen.

Haar man aan de lijn vroeg schijnbaar wat er was en ze antwoordde dat ze moe was en gaapte. Ze kreeg een heel verhaal aan de andere kant van de lijn, maar ze was meer bezig met wat ik bij haar deed. Ik befte haar op een goed tempo nu en ze begon al zacht tegen mijn gezicht op te rijden terwijl ze rare geluidjes maakte.

Ze wilde net als bij haar andere orgasmes het laten weten aan mij dat ze het zo lekker vond, maar had iemand aan de lijn. Haar man hoorde dat er iets was en vroeg wat er gebeurde. Nee hoor, ik heb gewoon een raar gevoel in mijn buik wat ik niet kan verklaren hoorde ik haar zeggen, en opnieuw probeerde ze me te laten stoppen wat ik uiteraard niet deed. Ja, misschien moet ik morgen wel eens langs de dokter gaan, en ze herhaalde wat haar man haar adviseerde.

Mijn tong flitste en likte langs en in haar poesje rond, terwijl ik ook haar clitje een goede verwenbeurt gaf. Ze probeerde nu zo goed en kwaad als het kon haar gesprek voor te zetten, maar haar kutje droop nu van haar geil en mijn speeksel. Ze lag zich geweldig in te houden aan de telefoon, maar wilde het liefst nu klaarkomen.

Onverstoorbaar befte ik haar verder, en in plaats van een geil kreetje hoestte ze nu steeds aan de telefoon om niet op te vallen. Ik hoorde nu duidelijk door haar hoestje heen de geile kreten loskomen en ze hield zich zover kon, nog steeds goed in.

Ze keek werkelijk hulpeloos naar me om me te laten stoppen, haar ogen smeekten om op te houden. Haar goed fatsoen wilde dat ik onmiddellijk zou stoppen, maar haar lijf en geest schreeuwden om weer een orgasme. Ooooh, ik ga zo, oooh, ik moet je neerleggen want ik word niet lekker, bel je straks terug.

Jaaah, ga je neerleggen, jezus wat…, ik moet snel naar het toilet hoorde ik haar zeggen, en klikte haar man weg. Ze liet haar telefoon uit haar hand vallen en begon meteen te hijgen en kreunen dat ze het zo lekker vond wat ik met haar deed.

Haar orgasme zat er aan te komen want ze schokte nu harder met haar kut op mijn mond en tong. Jammer dat je hem wegdrukte zei ik, dan had hij kunnen horen hoe zijn vrouwtje klaarkwam. Niet lullen, laat me weer komen riep ze, jij moet me laten komen, ik ben zeiknat voel je dat? Jij moet me laten voelen hoe het is om klaar te komen, en drukte nog harder tegen mijn mond aan.

Weer ging de telefoon en het was haar man opnieuw. Nee, Ma zit op het toilet, is niet zo lekker zei ik tegen hem, terwijl ik haar op een flink tempo vingerde. Hij lulde maar door en af en toe hield ik de gsm bij haar soppende kut zodat hij eventueel wat zou horen. Ma had de handen op haar mond zodat ze gesmoord kon roepen en hij haar niet hoorde. Ja, ze blijft bij mij slapen, totdat je terug bent want de sleutel ligt binnen bij jullie, ze kan er niet meer in. Ma keek met grote ogen naar me en wenkte dat ik moest stoppen nu.

Ik stopte het gesprek en concentreerde me weer op mijn lieftallige 65 jarige en op mijn vingers soppende schoonmoeder. Jaaah, jaaah, ik kom geilaard van me, hoor je me, ooohh. Haar ogen rolden weer en ze gooide van allerlei kreten en complimenten richting mijn kant terwijl ze heftig klaarkwam.

Ze schokte flink door haar orgasme en waarschijnlijk ook omdat ze zich in had moeten houden tijdens het telefoongesprek. Ze schokte goed en lang na op mijn vingers terwijl ze mij nu haar liefde verklaarde.

Ze gaf zelfs aan dat ze bij haar man weg wilde gaan voor mij, maar dat dit niet haalbaar was voor ons. Ze liet zich achterover op de bank vallen en lag bij te komen. Haar hoofd lag over de leuning van de bank heen waar ik nu ook heen liep.

Oooh geile schoonzoon van me, wat is die pik al weer dik van je, er zit genoeg leven in, jij bent bloedgeil zie ik. Ik zei niks en ging met mijn zak boven haar gezicht staan en bedekte haar gezicht ermee. Ze begon meteen mijn zak te kussen en te likken, en af en toe trok ik hem omhoog zodat ze wat extra lucht kon happen.

Mmmm, mmm hoorde ik, en voelde haar tong over mijn ballen gaan terwijl ze ze ook zacht in haar mond naar binnen sabbelde. Mijn lul stond meer dan op volle kracht en ik begon me af te trekken, terwijl zij doorging met haar mondelinge verwenjob.

Geweldig Ma, wat kun jij heerlijk een man verwennen met jouw mondje, mijn zak en ballen willen dit meer. Graag, en zo vaak mogelijk wil ik dit doen bij jou, zei ze.

Ik rukte mijn pik en zij zoog m,n ballen en likte mijn zak. Oooh Ma, mijn pik word nog harder door jou, en ik voerde mijn tempo op. Zij ging door en ik voelde dat mijn tweede orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten.

Stop maar Ma, ik ga zo komen anders, even pauze. Ik gaf een paar likjes aan haar geile, kale, gladde poes en voelde dat Ma nog vochtig was. Op mijn knieen liet ik me zakken op de bank, en Ma wist wat er ging komen, haar benen stak ze hoog in de lucht. Ik pakte haar enkels vast en deed mijn eikel tegen haar lipjes aan.

Met mijn harde knop speelde ik aan de buitenkant met haar lipjes, net niet in haar kutje. Ze duwde haar poes nu naar voren zodat mijn lul dan naar binnen in haar kutje zou schieten, maar ik trok hem naar achteren toe. Na een tijdje dit gedaan te hebben vroeg ze wat ik wilde.

Wat jij alleen wil zei ik, jij moet zeggen wat ik moet doen. Wat denk je, vroeg ze. Zeg het maar schoonmama, met je mooie kale kutje, zei ik. Eeeh, ik ben nu niet met je samen om te gaan klaverjassen, en dat doe ik voortaan ook niet meer met jou.

Het enigste wat jij moet doen met mij, is je schoonmoeder zeer tevreden houden. Ik had haar enkels hoog in de lucht vast en duwde haar benen steeds verder naar achteren. Het liefst wilde ik haar benen in haar nek leggen, maar uiteraard speelde leeftijd hier een rol en stopte ik tot ze niet verder kon. Auuww, mijn rug riep ze, ik kan niet verder, maar voor zo,n stevige ouwe taart was ze best lenig. Kun je het zo redden Ma, kan je me zo goed ontvangen denk je?

Ik had haar benen zo ver naar achteren gedaan, zodat haar kutje bijna recht omhoog stak, haar benen zaten bijna tegen haar buik aan. Stop hem erin jongen, en verwen me.

Wat wil je Ma? Je moet me die pik van jou geven, dat moet je. O ja, vroeg ik, alleen dat?

...

Pijpbeurt limburg echt gratis sex


oma gebeft schoonzoon neuken

Bejaarde moeder gechanteerd door haar perverse zoon. Oma ontmoet een jong bloempje in het bos. Oma Joyce ontvangt jong vlees in haar reet. Harige oma wil Tom zijn jonge pik in haar voelen.

Lekkere moeder verleid haar schoondochter. Oma laat haar eigen bouwval nog eens grondig inspecteren. Stoute oma neukt haar stief kleinzoon. Oma betrapt kleinzoon met haar slipje in zijn neus. Vinger in het kontje van oma tijdens neuken. Tuinman heeft wonderzaad voor oma. Kinky oma met siliconen tieten neukt en zuigt gretig aan een veel jongere lul. Oma Annet en haar toyboy. Oma Agnes zuigt het zaad uit zijn jonge lul.

Jonge pik penetreert de behaarde vagina van oma. Oma wil alleen op date voor de sex. Oma laat haar kleddernatte grotje pompen door een jonge knaap. Nu zag ik haar spiernaakt, grote hangborsten met harde tepels, een stevig buikje en een bos schaamhaar in een grijze kleur. Ma, wat heb je een heerlijk figuurtje, niks mis mee hoor. Wat heb je een mooie melkwitte huid. Vind je grote hangtieten en een grijs behaarde poes zo mooi dan, vroeg ze. Je hebt heerlijke grote zware borsten Ma, wat een mooie uiers met een lekkere tepels die niet te missen zijn, en een zalige mooie ronde kont.

Het enige wat je zou kunnen doen is je poesje op die van een jong meisje laten lijken. Lekker glad en kaal geschoren, is heerlijk om te zien maar vooral om te voelen, zalig. Voor jou zou ik dat misschien willen doen, maar ik weet niet of dit zo ver komt jongen, zei ze. Liefje, jij bent zalig om te zien, breed, een lekker figuur en wat heb je toch een mooie dikke worst tussen je benen hangen.

En wat een joekel van een zak heb je zeg, jij hebt vooraan gestaan bij het uitdelen zie ik. Maar ik weet niet of je echt hitsig op me kunt zijn, op zo,n 65 jarige tante als ik. Ik pakte haar hand en trok haar mee naar de woonkamer, duwde haar op de bank en ging voor haar staan. Oooh lieverd, jemig, het lijkt me dat die grote zak van jou enorm in de weg moet zitten.

Heb je er geen last van, vroeg ze gemeend. Nee, Ma, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik minimaal twee keer per week moet klaarkomen. Vind je het leuk Ma, kan ik je een beetje opwinden misschien? Moet ik wat anders doen voor je? Ja, zei ze met een hese stem. Jij moet met je lekkere speelgoed uit mijn buurt blijven, dit heb ik zo gemist Lau. Nu ik je zo zie, moet ik me in blijven houden. Oooh jongen, zou je mij straks misschien willen eeh…, wil je mij eeh…. Wat Ma, wat wil je?

Zou je dit lijf eens willen eeh… Jij moet het vragen Ma, wat jij wil, moet je vragen. Terwijl ik me zacht bleef sjorren voor haar, kleurde haar gezicht paars van de schaamte en opwinding.

Ja, jeetje ik wil eens voelen hoe het is om door jou eeh…, ja, hoe moet ik dat vragen, oooh lieverd het zweet breekt me uit. En inderdaad verschenen er lichte zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. Ik voelde me nu toch een soort van lichte macht hebben over haar. Ze kon niet uit haar woorden komen waar ze normaal geen probleem mee had. Mijn lul was door de opwinding wel dik en hard maar ik voelde dat ik nog niet op de honderd procent zat door de spanning.

Als jij wil Ma, is dit ook voor jou, alleen als jij dit wil. Ik liep nog iets naar voren zodat mijn zak nu zo goed als tegen haar gezicht aan zat, en mijn lul liet ik rusten op haar hoofd. Ik dacht eerlijk nu dat ze er bijna in zou blijven, haar hart was gelukkig goed, anders had ze dit niet overleefd. Mmmmm, o wat zacht, wat glad.

Mmmm wat een zak heeft die man, Mmmmmmm lekker. Mmm, wat zacht, o wat lekker is dit. Schatje van me, ze keek nu omhoog naar mij, ik wist niet dat ik iets miste, maar ik heb het nu eindelijk ontdekt. Mijn zak was al goed nat van haar, want ze gebruikte een hoop speeksel erbij. Voorzichtig Ma, ze moeten nog veel langer mee. Mijn lul stond nu op volle kracht, door haar gesabbel en gelik. Ze begon me nu toch echt gek van geilheid te maken, door mijn zak en ballen zo te likken en sabbelen. Echt waar jongen, dit heb ik nog nooit gedaan bij een man en weet nu wat ik gemist heb.

Liet hem uit haar mond en slurpte hem opnieuw naar binnen. Schoonmama was niet gek op mij, nee, ze aanbad alleen mijn zak en pik maar, deze vrouw was nu losgekomen. Ze liet mijn lul steeds uit haar mond schieten en er kwamen dan flinke klodders speeksel mee.

Ze excuseerde zich nog even hiervoor omdat ze hem anders niet goed in haar mond kreeg, en hup, daar verdween die weer. Mijn lul dreef in haar mond van het speeksel nu, en elke keer als ze me opnieuw naar binnen zoog werd hij natter. Als ze zoog liepen er slierten speeksel uit haar mond. Het druppelde van haar kin op haar borsten , ze kwijlde van verlangen en geilheid, wat ze jaren niet had gehad.

Ook mijn zak was ondergelopen door haar speeksel en nu stopte ze even om adem te halen. Ze hijgde een beetje van haar mondelinge arbeid nu. Ooh Lau, ik geniet heerlijk van je jongen, je kan jezelf goed beheersen, en begon nu mijn pik te sjorren op een lekker tempo. Oooh, wat een zalige dikke pik heb je, wat een heerlijkheid van een grote zak heb je toch, wat lekker zeg. Als jij echt geil op mij bent, moet je dit maar laten zien aan mij, schatje. Ondertussen begon ze sneller te rukken en bleef me aankijken.

Zal ik je pik zo laten spuiten of wil je niet? Wil je aan mij laten zien hoe geil je op me bent, dan moet je dit oude lijf maar eens een goede mannencrème geven. Ik wil gewoon zien of je echt geil op me bent. Of je jezelf kunt afrukken en klaarkomen op mijn lijf, en geil wordt als je mijn lijf ziet. Als je dat kan, dan wil ik je ook plezieren. Dus je wil dat ik mijn sperma over jouw lichaam spuit?

Weet je dat zeker Ma? Ja geile beer, ik wil zien of je meer met me wil. Moet je wel eerlijk zeggen Ma, dat ik regelmatig een behoorlijke lading zaad kan spuiten. Ik bedoel, je dochter schrok de eerste keren van de hoeveelheid die ik spoot en had dit nog niet meegemaakt.

Dat is wat ze mij tenminste vertelde. Nou ja, als je dan toch spuit doe het dan maar goed, ik wil het wel eens zien als je klaarkomt. Ma, ik wil weer in die lekkere mond van je, je zuigt heerlijk. En ze slurpte me weer in haar mond. Ik verstond op een gegeven moment, dik, dik, en mijn pik werd inderdaad nog een fractie dikker in haar mond.

Ik hoorde haar vragen, zo goed, doe ik het goed? Oooh Ma, ik voel dat ik zo ga komen, ik ga zo spuiten geile schoonma van me. Jij wilt deze pik voortaan veel meer voor jezelf hebben, he.

Nou, je gaat hem van mij regelmatig krijgen, ook in je poes. Ze ging achterover zitten op de bank en nam haar borsten in haar handen, gooide ze stuk voor stuk op en ving ze weer in haar handen op.

Ze lag half achterover en half onderuit gezakt, en bleef met haar borsten jongleren. Ze lag ongegeneerd met haar benen wijd open zodat ik erin kon kijken en had haar schaamte overboord gezet.

Terwijl ik bleef rukken zakte ik iets door en liet mijn vinger in 1 keer diep in haar kut schieten. Ze schoot even omhoog en liet haar uiers direct uit haar handen vallen, die met een ketsend geluid op haar buik vielen. Oooh, wat doe je, wat zit je diep erin. Oooh Lau, wat lekker die vinger, oooh dit mogen we eigenlijk niet doen, het is beter als we nu stoppen. Ik zei niks en voerde het tempo nog meer op, terwijl ze zich nu helemaal languit op de bank liet vallen.

Dit is niet goed hoor, maar ga door alsjeblieft. Wees maar niet bang, ik stop heus niet en had ondertussen een tweede vinger erbij gestoken. Oooooh, door, ga door, ja daar, aaah, maak me gek jongen. O ja, ja, ik kom lieverd, je gaat me laten komen geloof ik.

Kom maar, geile sexmoeder van me, kom maar klaar, hou je niet in. Oooh, oooh ik kom, jaah, ik kom nu klaar jongen. Ik keek ook in haar ogen, en vingerde haar door terwijl we elkaar bleven aankijken. Ooooooh, hij laat me gewoon, aaah, ik, ja, ooooow ja, en ze hijgde erbij of ze een kind kreeg.

Jaaah, jaaah, lekker, ooow, aaaaah ja, o ja, ik kom, ja, jaaaaah, jaaaah. Dit alles was met een minuut of drie gebeurd bij haar, en langzaam ebde haar orgasme weg. Nou, na deze geilheid zou ik ook wel snel gaan spuiten en stond op.

Ma lag op haar rug op de bank nu, met opgetrokken benen en wijd uit elkaar gespreid bij te komen van haar orgasme. Ik kon haar kut ondanks de bos haar goed zien. Ik klom bij haar op de bank en ging tussen haar benen zitten. Ze zag wat ik deed, maar bleef liggen en wachtte geduldig op wat ging komen. Ik keek haar aan en zij begreep wat ik ging doen, ze keek vol verlangen. Ik ragde haar nu op een manier of het voor mij de laatste keer was, ik ging goed tekeer met haar.

Ooh,ooh, ja ik, ik ga, oooow, jaaah, jaaaaaa,oooh, voel eens. Ik kom jongen, ik kom weer, jaaah, jaaah, oooh, haaa, jaaa. Ze was voor de tweede keer in korte tijd weer gekomen, en ik neukte haar nu ondertussen bijna door de bank heen. Ooh Ma, ik ga spuiten, hoor je me, het komt eraan. Ooooh, geile schoonmama, ik ga ook klaarkomen, daar komt het al aan, jaaah, oooh. Ik trok mijn lul vliegensvlug uit haar kut, gaf er een ruk of drie aan en spoot over haar.

Mijn eerste straal was de krachtigste en degene waar het meeste zaad uitvloog. Mijn lul trok ik af boven haar onderbuik en ik raakte haar borsten, armen en nek met volle kracht. De tweede straal was net zo krachtig en spoot net als de eerste veel zaad. Deze raakte haar borsten maar ook haar onderbuik, gevolgd door een derde en vierde straal, die ook op dezelfde plekken neerkwamen. O, lieverd wat een lading, hoorde ik Ma tussendoor zeggen.

Maar ik was nog niet helemaal leeg. Haar onderbuik, binnenkant van haar bovenbenen en behaarde poes waren totaal ondergespoten. Mijn fototoestel lag op de tafel naast de bank, zag ik opeens. Ik had gisteren een nieuwe geheugenkaart erin gezet en dat kwam mooi van pas.

Ik boog me naast de bank, terwijl ik nog boven Ma hing en pakte de camera. Tot haar verbazing maakte ik verschillende foto,s van haar ondergespoten lichaam. Jeetje lieverd, wat maak je er een kliederboel van, je sperma zit bijna overal, zei ze liggend. Je hebt niet overdreven wat je net zei, dit lijkt me alleen niet gewoon, zoveel zaad.

Ongelofelijk, ik voel het overal op mijn lijf. Inderdaad, ik keek naar haar, en zag dat ook haar wang en kapsel onder de spermadruppels zaten.

Op haar borsten en onderbuik zat het meeste zaad, maar de bos haar op haar poes, had ik ook ondergeklodderd. En aan de binnenkant van haar benen liepen ook de druppels naar beneden, net als de druppels die van haar poes richting haar bilnaad drupten.

Zei toch net, dat je dochter ook schrok toen ze in het begin zag wat ik spoot. Dit heb ik niet dagelijks hoor, maar wel met regelmaat.

We hadden een keer een feestje bij iemand die in het bos woont, en je dochter besloot dat ik haar een beurt in het bos moest geven omdat we nogal in een geile bui waren. We liepen vanaf die woning voor we naar binnen gingen, het bos in. We legden een plaid uit de auto op zo,n picknicktafel, en gingen van bil. Ik zou haar poesje volspuiten omdat dit de minste rommel geeft, maar je raad het al, denk ik.

Inclusief mijn zwarte pak wat onder haar lag, ook vol met sportvlekken. Probeer dan maar eens aan je vrienden uit te leggen als ze je zien bij hun huis, dat je terug naar huis moet voor schone kleren en een opfrisbeurt. Oei, zei ze, ik blijf even liggen hoor, ben doodmoe nu. Ja, als je jaren niet meer gewend bent om orgasmes te krijgen, en plots weer wel dan moet je bijkomen.

Zal even een handdoek voor je pakken, dan kan ik je schoonmaken. Laat maar, zei ze, doe maar warm water in je bad, dan ga ik er zo meteen in. Ik heb behalve in mijn poes, nog nooit ergens anders sperma in of over gehad, dus ik wil het nu dan maar eens goed voelen op mijn lijf.

Ik kuste haar en wreef ondertussen het sperma over haar behaarde poes helemaal uit. Ze lachte en deed nu hetzelfde met haar borsten, ook daar smeerde ze alles uit, terwijl ik nu ook haar onderbuik inwreef.

Wel supergeil Ma, dat je onder mijn zaad zit eigenlijk, vind het heerlijk om je zo te zien. Ja, dat zal wel, een oude tante die onder de klodders zaad van haar schoonzoon zit, kom je niet dagelijks tegen.

Wrijf alles uit Ma, maak ik een foto van je. Ze vroeg of ik voorzichtig wilde zijn met de gemaakte foto,s wat ik ook beloofde. Daarna gingen we uitgebreid in bad samen, en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om haar poes kaal te maken. Nou, dat wilde ik absoluut en zeker wel. Een kaal kutje is nooit te versmaden, tenminste geen haren in je mond en het ziet er veel beter en lekkerder uit.

Mag je wel oppassen Ma, als je man je dan zo ziet, dan bespringt hij je misschien wel. Het enige wat hij nog bespringt is het bed, en meer niet. En dat zal ongetwijfeld wel zo blijven in lengte der dagen, maar ik hoop in ieder geval dat jij mij wel regelmatig wil blijven bespringen. Want mijn lijf en kut kunnen nu niet meer zonder jou, ben ik bang, ik wil die pik zeker meer voelen.

We wasten elkaar en doken de douche samen onder voor een tijdje. Ik ga je poesje nu meteen scheren Ma, hier in bad. We hebben dus een ingebouwd bad in huis, en het lijkt op een klein zwembad eigenlijk. Ik vroeg aan Ma of ze op de rand van het bad wilde zitten, terwijl ik de scheerspullen haalde. Ma zat precies met haar kutje wijdbeens voor me, terwijl haar benen bungelden in het water. Ik keek recht haar grotje in en was blij dat ik haar mocht scheren, want er zat een flinke bos haar op.

Na een half uur had ze een kutje als van een jong meisje, zo glad en glimmend, prachtig om te zien gewoon. Ik kuste haar een paar keer op haar poes en daardoor schokte ze iets. Maar ik deed net of ik dat niet merkte, en zag ook dat haar clitje weer redelijk groot was geworden ondertussen.

Nou Ma, je bent als een jonge meid nu, kaal, fris en een glimmende poes. Heerlijk, maar nu gaan we eerst wat eten en drinken. We liepen de keuken in en Ma bleef ook naakt lopen nu. Moet je niet een slipje aan Ma, vroeg ik plagend. Lekker Ma, ik hoop dat ik je mag verbieden om voortaan slips te dragen, kan ik lekker onder je rok of jurk voelen of alles warm en op temperatuur is.

Wat ben jij toch werkelijk een geile gozer zeg, wat mag ik dan wel dragen van jou? Alleen een leuk jurkje of mantelpakje met schoenen, is genoeg voor jou, Ma. We lachten samen flink onder het eten en Ma was nu zeker veel vrijer geworden als toen ze vanmiddag binnenkwam.

Na het eten ging Ma languit op de bank liggen om bij te komen, totdat ze werd gebeld werd door haar man. Ik had de tafel afgeruimd en zag haar al babbelend liggen praten. Ik ging achter haar staan en begon zacht haar tepels te strelen. He, wat doe je nou zei Ma tegen mij en keek me aan. Haar tepels stonden in seconden keihard omhoog en ze praatte verder terwijl ik haar masseerde. Ik liep om de bank heen en streelde nu ook haar benen en poes en wisselde dit af met haar tepels.

Haar hoofd was verschoten in opnieuw een rooie kleur, terwijl ze luisterde naar haar man aan de andere kant van de lijn. Langzaam streelde ik haar zo dat ze vanzelf haar benen ging spreiden, maar ze maakte gebaren dat ik moest stoppen wat ik dus niet deed.

Ook kuste en likte ik haar onderbuik terwijl ze probeerde om mij van zich af te houden. Langzaam begon ik haar vanaf haar voeten tot aan haar poesje zacht te kussen en te likken totdat ik haar benen spreidde en haar clitje in mijn mond nam. Ik sabbelde en likte haar clitje en opeens hoorde ik haar Ooooh roepen. Haar man aan de lijn vroeg schijnbaar wat er was en ze antwoordde dat ze moe was en gaapte. Ze kreeg een heel verhaal aan de andere kant van de lijn, maar ze was meer bezig met wat ik bij haar deed.

Ik befte haar op een goed tempo nu en ze begon al zacht tegen mijn gezicht op te rijden terwijl ze rare geluidjes maakte. Ze wilde net als bij haar andere orgasmes het laten weten aan mij dat ze het zo lekker vond, maar had iemand aan de lijn. Haar man hoorde dat er iets was en vroeg wat er gebeurde. Nee hoor, ik heb gewoon een raar gevoel in mijn buik wat ik niet kan verklaren hoorde ik haar zeggen, en opnieuw probeerde ze me te laten stoppen wat ik uiteraard niet deed.

Ja, misschien moet ik morgen wel eens langs de dokter gaan, en ze herhaalde wat haar man haar adviseerde. Mijn tong flitste en likte langs en in haar poesje rond, terwijl ik ook haar clitje een goede verwenbeurt gaf. Ze probeerde nu zo goed en kwaad als het kon haar gesprek voor te zetten, maar haar kutje droop nu van haar geil en mijn speeksel.

Ze lag zich geweldig in te houden aan de telefoon, maar wilde het liefst nu klaarkomen. Onverstoorbaar befte ik haar verder, en in plaats van een geil kreetje hoestte ze nu steeds aan de telefoon om niet op te vallen. Ik hoorde nu duidelijk door haar hoestje heen de geile kreten loskomen en ze hield zich zover kon, nog steeds goed in.

Ze keek werkelijk hulpeloos naar me om me te laten stoppen, haar ogen smeekten om op te houden. Haar goed fatsoen wilde dat ik onmiddellijk zou stoppen, maar haar lijf en geest schreeuwden om weer een orgasme.

Ooooh, ik ga zo, oooh, ik moet je neerleggen want ik word niet lekker, bel je straks terug. Jaaah, ga je neerleggen, jezus wat…, ik moet snel naar het toilet hoorde ik haar zeggen, en klikte haar man weg.

Ze liet haar telefoon uit haar hand vallen en begon meteen te hijgen en kreunen dat ze het zo lekker vond wat ik met haar deed. Haar orgasme zat er aan te komen want ze schokte nu harder met haar kut op mijn mond en tong.

Jammer dat je hem wegdrukte zei ik, dan had hij kunnen horen hoe zijn vrouwtje klaarkwam. Niet lullen, laat me weer komen riep ze, jij moet me laten komen, ik ben zeiknat voel je dat? Jij moet me laten voelen hoe het is om klaar te komen, en drukte nog harder tegen mijn mond aan.

Weer ging de telefoon en het was haar man opnieuw. Nee, Ma zit op het toilet, is niet zo lekker zei ik tegen hem, terwijl ik haar op een flink tempo vingerde. Hij lulde maar door en af en toe hield ik de gsm bij haar soppende kut zodat hij eventueel wat zou horen. Ma had de handen op haar mond zodat ze gesmoord kon roepen en hij haar niet hoorde. Ja, ze blijft bij mij slapen, totdat je terug bent want de sleutel ligt binnen bij jullie, ze kan er niet meer in.

Ma keek met grote ogen naar me en wenkte dat ik moest stoppen nu. Ik stopte het gesprek en concentreerde me weer op mijn lieftallige 65 jarige en op mijn vingers soppende schoonmoeder. Jaaah, jaaah, ik kom geilaard van me, hoor je me, ooohh. Haar ogen rolden weer en ze gooide van allerlei kreten en complimenten richting mijn kant terwijl ze heftig klaarkwam.

Ze schokte flink door haar orgasme en waarschijnlijk ook omdat ze zich in had moeten houden tijdens het telefoongesprek.

Ze schokte goed en lang na op mijn vingers terwijl ze mij nu haar liefde verklaarde. Ze gaf zelfs aan dat ze bij haar man weg wilde gaan voor mij, maar dat dit niet haalbaar was voor ons. Ze liet zich achterover op de bank vallen en lag bij te komen. Haar hoofd lag over de leuning van de bank heen waar ik nu ook heen liep. Oooh geile schoonzoon van me, wat is die pik al weer dik van je, er zit genoeg leven in, jij bent bloedgeil zie ik.

Ik zei niks en ging met mijn zak boven haar gezicht staan en bedekte haar gezicht ermee. Ze begon meteen mijn zak te kussen en te likken, en af en toe trok ik hem omhoog zodat ze wat extra lucht kon happen. Mmmm, mmm hoorde ik, en voelde haar tong over mijn ballen gaan terwijl ze ze ook zacht in haar mond naar binnen sabbelde.

Mijn lul stond meer dan op volle kracht en ik begon me af te trekken, terwijl zij doorging met haar mondelinge verwenjob. Geweldig Ma, wat kun jij heerlijk een man verwennen met jouw mondje, mijn zak en ballen willen dit meer. Graag, en zo vaak mogelijk wil ik dit doen bij jou, zei ze. Ik rukte mijn pik en zij zoog m,n ballen en likte mijn zak. Oooh Ma, mijn pik word nog harder door jou, en ik voerde mijn tempo op. Zij ging door en ik voelde dat mijn tweede orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten.

Stop maar Ma, ik ga zo komen anders, even pauze. Ik gaf een paar likjes aan haar geile, kale, gladde poes en voelde dat Ma nog vochtig was. Op mijn knieen liet ik me zakken op de bank, en Ma wist wat er ging komen, haar benen stak ze hoog in de lucht. Ik pakte haar enkels vast en deed mijn eikel tegen haar lipjes aan. Met mijn harde knop speelde ik aan de buitenkant met haar lipjes, net niet in haar kutje. Ze duwde haar poes nu naar voren zodat mijn lul dan naar binnen in haar kutje zou schieten, maar ik trok hem naar achteren toe.

Na een tijdje dit gedaan te hebben vroeg ze wat ik wilde. Wat jij alleen wil zei ik, jij moet zeggen wat ik moet doen. Wat denk je, vroeg ze. Zeg het maar schoonmama, met je mooie kale kutje, zei ik. Eeeh, ik ben nu niet met je samen om te gaan klaverjassen, en dat doe ik voortaan ook niet meer met jou. Het enigste wat jij moet doen met mij, is je schoonmoeder zeer tevreden houden. Ik had haar enkels hoog in de lucht vast en duwde haar benen steeds verder naar achteren.

Het liefst wilde ik haar benen in haar nek leggen, maar uiteraard speelde leeftijd hier een rol en stopte ik tot ze niet verder kon. Auuww, mijn rug riep ze, ik kan niet verder, maar voor zo,n stevige ouwe taart was ze best lenig. Kun je het zo redden Ma, kan je me zo goed ontvangen denk je? Ik had haar benen zo ver naar achteren gedaan, zodat haar kutje bijna recht omhoog stak, haar benen zaten bijna tegen haar buik aan.

Stop hem erin jongen, en verwen me. Wat wil je Ma? Je moet me die pik van jou geven, dat moet je. O ja, vroeg ik, alleen dat?

...

Niet alle omas zitten uitgedroogd voor de geraniums. Eens een nymfo altijd een nymfo. Deze geile oma kan geen genoeg krijgen van sex. En het liefst met jonge knullen met uithoudingsvermogen. Dit is oma neuken in de keuken. Deze geile oma in deze trio sex pijpt word gebeft en geneukt door twee stijve lullen terwijl ze gefilmd word.

Een geile oma in een trio sex. Your browser does not support HTML5 video. Geile oma door schoonzoon misbruikt Haar dochter moest eens weten dat haar man regelmatig zijn schoonmoeder neukt.

Granny laat zich neuken door de klusjesman Het scheren van haar venus dat heeft ze nog nooit gedaan maar neuken als de beste wat is ze toch een ongelooflijk geile oma. Hij laat zich filmen terwijl hij de mature teef neukt Zijn vriend filmt hoe hij de oudere dame een beurt geeft, nadat hij haar hang tieten heeft gemasseerd likt hij de kut van de teef die hem dan pijpt. Twee escort meisjes pijpen de oudere man en laten zich neuken Twee escort meisjes, pijpen de stijve lul van de oudere man en laten zich door hem neuken tot hij klaar komt in een van hen.

Oma geneukt door jonge knul met dikke lul De geile jonge knul neukt oma de hele kamer door, hij steekt zijn stijve lul diep in de oude kut. Chatten Dat chatten niet alleen voor jonge mensen is laat deze oma wel even zien. Nou, na deze geilheid zou ik ook wel snel gaan spuiten en stond op. Ma lag op haar rug op de bank nu, met opgetrokken benen en wijd uit elkaar gespreid bij te komen van haar orgasme.

Ik kon haar kut ondanks de bos haar goed zien. Ik klom bij haar op de bank en ging tussen haar benen zitten. Ze zag wat ik deed, maar bleef liggen en wachtte geduldig op wat ging komen. Ik keek haar aan en zij begreep wat ik ging doen, ze keek vol verlangen. Ik ragde haar nu op een manier of het voor mij de laatste keer was, ik ging goed tekeer met haar. Ooh,ooh, ja ik, ik ga, oooow, jaaah, jaaaaaa,oooh, voel eens. Ik kom jongen, ik kom weer, jaaah, jaaah, oooh, haaa, jaaa.

Ze was voor de tweede keer in korte tijd weer gekomen, en ik neukte haar nu ondertussen bijna door de bank heen. Ooh Ma, ik ga spuiten, hoor je me, het komt eraan. Ooooh, geile schoonmama, ik ga ook klaarkomen, daar komt het al aan, jaaah, oooh. Ik trok mijn lul vliegensvlug uit haar kut, gaf er een ruk of drie aan en spoot over haar. Mijn eerste straal was de krachtigste en degene waar het meeste zaad uitvloog.

Mijn lul trok ik af boven haar onderbuik en ik raakte haar borsten, armen en nek met volle kracht. De tweede straal was net zo krachtig en spoot net als de eerste veel zaad. Deze raakte haar borsten maar ook haar onderbuik, gevolgd door een derde en vierde straal, die ook op dezelfde plekken neerkwamen. O, lieverd wat een lading, hoorde ik Ma tussendoor zeggen. Maar ik was nog niet helemaal leeg.

Haar onderbuik, binnenkant van haar bovenbenen en behaarde poes waren totaal ondergespoten. Mijn fototoestel lag op de tafel naast de bank, zag ik opeens.

Ik had gisteren een nieuwe geheugenkaart erin gezet en dat kwam mooi van pas. Ik boog me naast de bank, terwijl ik nog boven Ma hing en pakte de camera. Tot haar verbazing maakte ik verschillende foto,s van haar ondergespoten lichaam. Jeetje lieverd, wat maak je er een kliederboel van, je sperma zit bijna overal, zei ze liggend. Je hebt niet overdreven wat je net zei, dit lijkt me alleen niet gewoon, zoveel zaad. Ongelofelijk, ik voel het overal op mijn lijf.

Inderdaad, ik keek naar haar, en zag dat ook haar wang en kapsel onder de spermadruppels zaten. Op haar borsten en onderbuik zat het meeste zaad, maar de bos haar op haar poes, had ik ook ondergeklodderd. En aan de binnenkant van haar benen liepen ook de druppels naar beneden, net als de druppels die van haar poes richting haar bilnaad drupten.

Zei toch net, dat je dochter ook schrok toen ze in het begin zag wat ik spoot. Dit heb ik niet dagelijks hoor, maar wel met regelmaat. We hadden een keer een feestje bij iemand die in het bos woont, en je dochter besloot dat ik haar een beurt in het bos moest geven omdat we nogal in een geile bui waren.

We liepen vanaf die woning voor we naar binnen gingen, het bos in. We legden een plaid uit de auto op zo,n picknicktafel, en gingen van bil. Ik zou haar poesje volspuiten omdat dit de minste rommel geeft, maar je raad het al, denk ik. Inclusief mijn zwarte pak wat onder haar lag, ook vol met sportvlekken. Probeer dan maar eens aan je vrienden uit te leggen als ze je zien bij hun huis, dat je terug naar huis moet voor schone kleren en een opfrisbeurt.

Oei, zei ze, ik blijf even liggen hoor, ben doodmoe nu. Ja, als je jaren niet meer gewend bent om orgasmes te krijgen, en plots weer wel dan moet je bijkomen.

Zal even een handdoek voor je pakken, dan kan ik je schoonmaken. Laat maar, zei ze, doe maar warm water in je bad, dan ga ik er zo meteen in. Ik heb behalve in mijn poes, nog nooit ergens anders sperma in of over gehad, dus ik wil het nu dan maar eens goed voelen op mijn lijf. Ik kuste haar en wreef ondertussen het sperma over haar behaarde poes helemaal uit. Ze lachte en deed nu hetzelfde met haar borsten, ook daar smeerde ze alles uit, terwijl ik nu ook haar onderbuik inwreef.

Wel supergeil Ma, dat je onder mijn zaad zit eigenlijk, vind het heerlijk om je zo te zien. Ja, dat zal wel, een oude tante die onder de klodders zaad van haar schoonzoon zit, kom je niet dagelijks tegen. Wrijf alles uit Ma, maak ik een foto van je. Ze vroeg of ik voorzichtig wilde zijn met de gemaakte foto,s wat ik ook beloofde. Daarna gingen we uitgebreid in bad samen, en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om haar poes kaal te maken.

Nou, dat wilde ik absoluut en zeker wel. Een kaal kutje is nooit te versmaden, tenminste geen haren in je mond en het ziet er veel beter en lekkerder uit. Mag je wel oppassen Ma, als je man je dan zo ziet, dan bespringt hij je misschien wel.

Het enige wat hij nog bespringt is het bed, en meer niet. En dat zal ongetwijfeld wel zo blijven in lengte der dagen, maar ik hoop in ieder geval dat jij mij wel regelmatig wil blijven bespringen. Want mijn lijf en kut kunnen nu niet meer zonder jou, ben ik bang, ik wil die pik zeker meer voelen. We wasten elkaar en doken de douche samen onder voor een tijdje. Ik ga je poesje nu meteen scheren Ma, hier in bad. We hebben dus een ingebouwd bad in huis, en het lijkt op een klein zwembad eigenlijk.

Ik vroeg aan Ma of ze op de rand van het bad wilde zitten, terwijl ik de scheerspullen haalde. Ma zat precies met haar kutje wijdbeens voor me, terwijl haar benen bungelden in het water. Ik keek recht haar grotje in en was blij dat ik haar mocht scheren, want er zat een flinke bos haar op. Na een half uur had ze een kutje als van een jong meisje, zo glad en glimmend, prachtig om te zien gewoon. Ik kuste haar een paar keer op haar poes en daardoor schokte ze iets. Maar ik deed net of ik dat niet merkte, en zag ook dat haar clitje weer redelijk groot was geworden ondertussen.

Nou Ma, je bent als een jonge meid nu, kaal, fris en een glimmende poes. Heerlijk, maar nu gaan we eerst wat eten en drinken. We liepen de keuken in en Ma bleef ook naakt lopen nu. Moet je niet een slipje aan Ma, vroeg ik plagend. Lekker Ma, ik hoop dat ik je mag verbieden om voortaan slips te dragen, kan ik lekker onder je rok of jurk voelen of alles warm en op temperatuur is.

Wat ben jij toch werkelijk een geile gozer zeg, wat mag ik dan wel dragen van jou? Alleen een leuk jurkje of mantelpakje met schoenen, is genoeg voor jou, Ma. We lachten samen flink onder het eten en Ma was nu zeker veel vrijer geworden als toen ze vanmiddag binnenkwam. Na het eten ging Ma languit op de bank liggen om bij te komen, totdat ze werd gebeld werd door haar man. Ik had de tafel afgeruimd en zag haar al babbelend liggen praten. Ik ging achter haar staan en begon zacht haar tepels te strelen.

He, wat doe je nou zei Ma tegen mij en keek me aan. Haar tepels stonden in seconden keihard omhoog en ze praatte verder terwijl ik haar masseerde. Ik liep om de bank heen en streelde nu ook haar benen en poes en wisselde dit af met haar tepels. Haar hoofd was verschoten in opnieuw een rooie kleur, terwijl ze luisterde naar haar man aan de andere kant van de lijn.

Langzaam streelde ik haar zo dat ze vanzelf haar benen ging spreiden, maar ze maakte gebaren dat ik moest stoppen wat ik dus niet deed. Ook kuste en likte ik haar onderbuik terwijl ze probeerde om mij van zich af te houden. Langzaam begon ik haar vanaf haar voeten tot aan haar poesje zacht te kussen en te likken totdat ik haar benen spreidde en haar clitje in mijn mond nam. Ik sabbelde en likte haar clitje en opeens hoorde ik haar Ooooh roepen. Haar man aan de lijn vroeg schijnbaar wat er was en ze antwoordde dat ze moe was en gaapte.

Ze kreeg een heel verhaal aan de andere kant van de lijn, maar ze was meer bezig met wat ik bij haar deed. Ik befte haar op een goed tempo nu en ze begon al zacht tegen mijn gezicht op te rijden terwijl ze rare geluidjes maakte.

Ze wilde net als bij haar andere orgasmes het laten weten aan mij dat ze het zo lekker vond, maar had iemand aan de lijn. Haar man hoorde dat er iets was en vroeg wat er gebeurde. Nee hoor, ik heb gewoon een raar gevoel in mijn buik wat ik niet kan verklaren hoorde ik haar zeggen, en opnieuw probeerde ze me te laten stoppen wat ik uiteraard niet deed. Ja, misschien moet ik morgen wel eens langs de dokter gaan, en ze herhaalde wat haar man haar adviseerde.

Mijn tong flitste en likte langs en in haar poesje rond, terwijl ik ook haar clitje een goede verwenbeurt gaf. Ze probeerde nu zo goed en kwaad als het kon haar gesprek voor te zetten, maar haar kutje droop nu van haar geil en mijn speeksel. Ze lag zich geweldig in te houden aan de telefoon, maar wilde het liefst nu klaarkomen. Onverstoorbaar befte ik haar verder, en in plaats van een geil kreetje hoestte ze nu steeds aan de telefoon om niet op te vallen. Ik hoorde nu duidelijk door haar hoestje heen de geile kreten loskomen en ze hield zich zover kon, nog steeds goed in.

Ze keek werkelijk hulpeloos naar me om me te laten stoppen, haar ogen smeekten om op te houden. Haar goed fatsoen wilde dat ik onmiddellijk zou stoppen, maar haar lijf en geest schreeuwden om weer een orgasme.

Ooooh, ik ga zo, oooh, ik moet je neerleggen want ik word niet lekker, bel je straks terug. Jaaah, ga je neerleggen, jezus wat…, ik moet snel naar het toilet hoorde ik haar zeggen, en klikte haar man weg.

Ze liet haar telefoon uit haar hand vallen en begon meteen te hijgen en kreunen dat ze het zo lekker vond wat ik met haar deed. Haar orgasme zat er aan te komen want ze schokte nu harder met haar kut op mijn mond en tong.

Jammer dat je hem wegdrukte zei ik, dan had hij kunnen horen hoe zijn vrouwtje klaarkwam. Niet lullen, laat me weer komen riep ze, jij moet me laten komen, ik ben zeiknat voel je dat? Jij moet me laten voelen hoe het is om klaar te komen, en drukte nog harder tegen mijn mond aan. Weer ging de telefoon en het was haar man opnieuw. Nee, Ma zit op het toilet, is niet zo lekker zei ik tegen hem, terwijl ik haar op een flink tempo vingerde.

Hij lulde maar door en af en toe hield ik de gsm bij haar soppende kut zodat hij eventueel wat zou horen. Ma had de handen op haar mond zodat ze gesmoord kon roepen en hij haar niet hoorde. Ja, ze blijft bij mij slapen, totdat je terug bent want de sleutel ligt binnen bij jullie, ze kan er niet meer in. Ma keek met grote ogen naar me en wenkte dat ik moest stoppen nu.

Ik stopte het gesprek en concentreerde me weer op mijn lieftallige 65 jarige en op mijn vingers soppende schoonmoeder. Jaaah, jaaah, ik kom geilaard van me, hoor je me, ooohh. Haar ogen rolden weer en ze gooide van allerlei kreten en complimenten richting mijn kant terwijl ze heftig klaarkwam. Ze schokte flink door haar orgasme en waarschijnlijk ook omdat ze zich in had moeten houden tijdens het telefoongesprek.

Ze schokte goed en lang na op mijn vingers terwijl ze mij nu haar liefde verklaarde. Ze gaf zelfs aan dat ze bij haar man weg wilde gaan voor mij, maar dat dit niet haalbaar was voor ons.

Ze liet zich achterover op de bank vallen en lag bij te komen. Haar hoofd lag over de leuning van de bank heen waar ik nu ook heen liep. Oooh geile schoonzoon van me, wat is die pik al weer dik van je, er zit genoeg leven in, jij bent bloedgeil zie ik. Ik zei niks en ging met mijn zak boven haar gezicht staan en bedekte haar gezicht ermee. Ze begon meteen mijn zak te kussen en te likken, en af en toe trok ik hem omhoog zodat ze wat extra lucht kon happen.

Mmmm, mmm hoorde ik, en voelde haar tong over mijn ballen gaan terwijl ze ze ook zacht in haar mond naar binnen sabbelde.

Mijn lul stond meer dan op volle kracht en ik begon me af te trekken, terwijl zij doorging met haar mondelinge verwenjob. Geweldig Ma, wat kun jij heerlijk een man verwennen met jouw mondje, mijn zak en ballen willen dit meer. Graag, en zo vaak mogelijk wil ik dit doen bij jou, zei ze. Ik rukte mijn pik en zij zoog m,n ballen en likte mijn zak. Oooh Ma, mijn pik word nog harder door jou, en ik voerde mijn tempo op. Zij ging door en ik voelde dat mijn tweede orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten.

Stop maar Ma, ik ga zo komen anders, even pauze. Ik gaf een paar likjes aan haar geile, kale, gladde poes en voelde dat Ma nog vochtig was. Op mijn knieen liet ik me zakken op de bank, en Ma wist wat er ging komen, haar benen stak ze hoog in de lucht. Ik pakte haar enkels vast en deed mijn eikel tegen haar lipjes aan. Met mijn harde knop speelde ik aan de buitenkant met haar lipjes, net niet in haar kutje.

Ze duwde haar poes nu naar voren zodat mijn lul dan naar binnen in haar kutje zou schieten, maar ik trok hem naar achteren toe. Na een tijdje dit gedaan te hebben vroeg ze wat ik wilde.

Wat jij alleen wil zei ik, jij moet zeggen wat ik moet doen. Wat denk je, vroeg ze. Zeg het maar schoonmama, met je mooie kale kutje, zei ik. Eeeh, ik ben nu niet met je samen om te gaan klaverjassen, en dat doe ik voortaan ook niet meer met jou. Het enigste wat jij moet doen met mij, is je schoonmoeder zeer tevreden houden.

Ik had haar enkels hoog in de lucht vast en duwde haar benen steeds verder naar achteren. Het liefst wilde ik haar benen in haar nek leggen, maar uiteraard speelde leeftijd hier een rol en stopte ik tot ze niet verder kon. Auuww, mijn rug riep ze, ik kan niet verder, maar voor zo,n stevige ouwe taart was ze best lenig. Kun je het zo redden Ma, kan je me zo goed ontvangen denk je? Ik had haar benen zo ver naar achteren gedaan, zodat haar kutje bijna recht omhoog stak, haar benen zaten bijna tegen haar buik aan.

Stop hem erin jongen, en verwen me. Wat wil je Ma? Je moet me die pik van jou geven, dat moet je. O ja, vroeg ik, alleen dat? Neuk me, ik wil nog een keer klaarkomen en mijn kut moet jij helemaal vol spuiten. Weet je het zeker lieve moeder , vroeg ik. Kom nou, ik wil neuken met je, hou op en neuk me nu maar. Wat mevrouw wil zei ik, en ondertussen had ik mijn eikel voor haar gleuf geplaatst.

Haar benen lagen nu ook in mijn nek en ik lag schuin boven haar en duwde haar benen nog verder naar achteren. Stop, ik kan niet verder, riep ze en tegelijkertijd liet ik mijn lul in een diepe haal in haar kut terecht komen. Ik liet mijn volle gewicht op haar vallen en zat meteen heel diep in haar. Oooh, mijn buik, ik voel je pik echt diep in mijn buik zitten. Het was zwaar voor haar merkte ik, want ze begon al te zweten.

Maar goed, ik ging ook wel hard met haar tekeer nu, maar ze kon het wel hebben. Ooooh, probeer je me te slopen vroeg ze, en tegelijkertijd riep ze opnieuw dat ik weer erg diep in haar zat, wat geweldig voelde. Ik ging best tekeer met haar, of ze een jong grietje was met een turncarriere, maar oma,s kutje werd goed en hard geneukt door mij. Ik denk als je ons zo bezig gezien zou hebben, dat het een scene leek uit een pornofilm. Schoonmoeder word gesloopt en genaaid door schoonzoon, zou het kunnen heten.

Ze zweette nu behoorlijk en ik begon nu ook. Maar met de seconde kreeg ik het warmer en warmer, maar dat kwam ongetwijfeld door het tempo waar ik haar mee naaide. Mijn lieftallige schoonmama wilde genaaid worden door mij?

Nou, dat kon hoor, en ik versnelde mijn tempo opnieuw. Bij elke stoot waar ik mijn pik mee in haar kut ramde, zag je haar buikje op en neer gaan. Haar grote uiers lagen door het gewicht opzij, naar haar zijkant toe en bungelden heen en weer. Haar make up liep uit door het zweten en daardoor glom haar lijf nu ook.

Ze zei bij elke stoot wat ze voelde in haar lijf, en dat ze nog nooit zo geneukt was. Ze vond het heerlijk dat ik haar nu zo achterlijk diep en vreselijk hard neukte, maar gaf wel eerlijk aan dat ze dit niet dagelijks kon hebben.

Want dit zou haar gezondheid kosten, daar was ze bang voor. Maar goed, ze begon wat te kreunen en voelde dat ze ging klaarkomen. Zeg het Ma, zei ik, zeg het als je klaarkomt, want ik kom ook zo klaar voel ik aan. Oooh, jongen, mijn kutje jeukt weer zo, ik ben zo verschrikkelijk nat van binnen. Jij moet me klaar laten komen hoor. Help me ervan af, jaaah. Het lukt, het lukt je weer, oooh, ooh, ja, ja, ja, oooh daar komt het. Voor zover ik nog kon voerde ik mijn tempo op en bleef haar diep palen, en haar ogen begonnen te draaien.

O jee, mijn lijf riep ze, wat gebeurt er, terwijl ze zich op de bank liet klappen. Ik was even bang dat ze flauw viel, maar haar hersens probeerden gewoon te verwerken dat ze gigantisch was klaargekomen. Haar kutspieren hield ze nu lang en strak erom heen terwijl ze lag bij te komen, het leek wel of ze op slot zat.

Oooh lieve schoonmama van me, ik ga je spuiten elk ogenblik, mijn zaad wil eruit. Oooh,oooh, daar komt het, geile Ma. Ik hield mijn lul diep in haar kut stil, terwijl ik mijn zaad eruit voelde schieten, Ma had nog steeds haar spieren strak om mijn lul gespannen.

Ik voelde een paar stralen in haar kutje schieten terwijl Ma me aankeek. Nu voelde ik haar kutje ontspannen en ze dacht dat ik leeg was en ik ook. Ik had haar volgespoten en haalde mijn lul eruit.

Mijn lul jeukte nog van binnen en ik nam hem nog even in mijn hand en gaf er een paar rukken aan. Ooooh Ma, riep ik en na die paar rukken vloog er warempel nog een klein straaltje sperma uit, precies op haar kale gleuf.

Ze keek me aan en vroeg meteen of ik nu leeg was, wat ik bevestigde. Ze lag voor pampus op de bank, en mevrouw wijdbeens liet het zaad vanuit haar kut op de bank druppelen.

Nu ben ik werkelijk moe en gebroken door die keiharde beurt van je, en gigantisch klaargekomen op je pik. Mijn lul was niet meer hard maar wel dik, en ik zei met een geintje tegen Ma dat ik over een half uur of uur wel weer wilde wippen met haar, je had haar gezicht moeten zien. Lieverd, ik ben een paar keer heerlijk gekomen, maar blij dat ik niet met je getrouwd ben. Dit trek ik echt niet elke dag, zo,n harde beurt, het mag wel een paar tandjes lager voor mij. Ik kuste Ma en zei dat ik bloedgeil op haar was, en dat ik me excuseerde voor de harde sex.

Schat, zei ze, ik vind dit voor een hele enkele keer niet erg hoor, als het maar niet dagelijks is. Want nog nooit van mijn leven ben ik in een paar uur drie keer klaargekomen, dus je hebt wel wat gedaan voor mij. Geweldig vond ik het met jou, maar je hebt me afgemat nu, ben echt kapot.

Knap en superlekker om te zien is mijn schoonmoeder niet, maar wel geil en voor het eerst in haar leven losgekomen op sexueel gebied. Dit was de eerste keer dat we samen sex hadden, en nog goede sex ook. Ma was na dit alles toch enigszins losgekomen en droeg alleen een jurkje of mantelpakje als we samen waren. Uiteraard op mijn verzoek zonder slip en bh natuurlijk. Ze was losgekomen op sexgebied en vanaf dat moment was ze ook veel vrijer.

We hebben met haar man en mijn vrouw een zaak die we met zijn vieren delen en ieder heeft een eigen kantoor. Moet je wel eerlijk zeggen dat ik goed geil op haar ben geworden, want als er maar even een mogelijkheid is en ze is geil, dan vinger ik haar, waar we ook zijn.

En als ze een beurt wil dan geeft ze dit meteen aan, en waar mogelijk doen we het. We lijken wel een stel tieners en zo onbezonnen zijn we soms, ook zij. Alleen kan soms een geile bui wel wat kleine probleempjes opleveren, want terwijl we op een belangrijke klant wachtten, was ik bloedgeil geworden. Maar Ma droeg bij een belangrijke afspraak altijd een net pakje en een bh, privé droeg ze die nooit.

Afijn, ik vroeg aan Ma of ze mijn pik alleen in haar handen wilde nemen, omdat ik met mijn vrouw twee weken geen sex had gehad. Die zat in het buitenland en Ma was ook even weg geweest, dus was ik blij om 1 van de twee weer te zien. Eigenlijk wilde ze niet op dit moment, maar deed het toch. Ik keek naar haar grote decolleté in haar pakje en mijn lul stond zo hard als een paal. Alleen was ik zo geil dat ik binnen een minuut of twee haar decolleté en nek onderspoot wat niet de bedoeling was.

En ja, twee weken geen sex gehad dus er kwam een grote lading uit voor Ma. Onnodig om te zeggen dat haar blouse, borsten, nek en jasje van haar pakje onder mijn sperma zaten.

Ma was niet blij in deze situatie omdat die klant elk moment kon komen. Wat dus gebeurde na een paar minuten, en Ma kon niet naar huis om om te kleden. De klant ontvangen en even in een ander kantoor gezet en vlug naar Ma. Ze had haar blouse en jasje uit, en was lichtelijk in paniek. Zo goed als ging heb ik Ma geholpen.

Dit duurt te lang zei ze, ook mijn bh zit onder, verdorie zei ze boos. Ze gooide haar uiers uit haar bh, wreef ze flink tegen elkaar zodat het zaad verdeeld werd en propte ze er weer in. Als we niks te doen hadden gehad, was dit voor mij wel een geil gezicht geweest. In haar nek veegde ik ook de klodders weg en Ma zag er weer fris uit. Hier Ma, zei ik en gaf haar mijn reserve hemd en das, het was een neutrale kleur dus het paste wel bij haar.

Schone blouse en das, Ma waste zich snel even en kon de klant toen ontvangen, met mijn zaad nog tussen haar borsten in. Vanaf dat moment nam Ma ook extra kleding mee naar de zaak, want ze wist dat haar hitsige schoonzoon haar wel kon bespringen als hij haar zag. Wat ik dus wekelijks ook doe als de kans daar is. Ze is bang dat we eventueel betrapt worden in de toekomst en spraken daarom af dat we gewoon apart bleven slapen als we bij elkaar zijn.

Misschien publiceer ik nog een deel of delen van ons samen, maar dat heeft tijd nodig, want het is leuker om de activiteiten met haar tot in redelijk detail te beschrijven. Ik heb dan niet me schoonmoeder geneukt maar wel me tante. Ik was 16 jaar en me tante 45 jaar.

Zag er goed uit blond haar grote borsten en een geschoren kutje. De eerste keer had ze me afgetrokken waarbij ik een forse lading over haar santijnen blouse spoot en het droop van haar af. Ze heeft me alles geleerd op sex gebied. Heb haar gebeft in haar kut gespoten haar kontje geneukt.Neuken prive he&she escort

  • Oma gebeft schoonzoon neuken
  • De oudere man beft het kale kutje van het meisje en neukt Eefke is alleen thuis en heeft zin in geile sex.
  • Heerlijk gepijpt utrecht erotic massage
  • Ma had geen zin om mee te gaan en ik was de afgelopen dagen al niet lekker en bleef thuis. De vreemdeling Het was een kristalheldere nacht toen ik de mooiste man die ik ooit had gezien tegenkwam bij de ingang van het restaurant waar ik had afgesproken met mijn beste vriendin. Ze kreunt het uit, wat lekker is dit zeg!
  • Geeke ligt op bed met zichzelf te spelen terwijl Peter de kamer binnen komt.