Gratis Sex Apeldoorn

Op zijn grieks doen sperma kut likken

op zijn grieks doen sperma kut likken

...

Erotisch massage utrecht priveontvangst waalwijk

Beroemdheid Grieks Softcore pornografie. Mooie dikke vrouwen Grieks Slet Bekijker. Enthousiasteling Grieks Moeder die ik wil neuken. Enthousiasteling Grieks Masturbatie Vrouw.

Enthousiasteling Stel Grieks Tiener. Lieveling Grieks Huisgemaakt Spuiten. Enthousiasteling Man die toekijkt Grieks. Grote lul Dubbele penetratie Grieks Rijden Zweeds. Amerikaans Mooie dikke vrouwen Grieks. Enthousiasteling Grieks Logement Pissen Slet. Enthousiasteling Man die toekijkt Grieks Vrouw. Vies praten Grieks Orgie Trio.

Grieks Trio Tieten likken. Enthousiasteling Grieks Gezichtspunt Kut duiken. Enthousiasteling Grieks Logement Vrouw. Onder het dansen werd er om beurten wat in Ilse d'r oor gezegd waarop ze toch een soort ondeugend lachte. Op een gegeven moment staat ze zelfs tussen die mannen in, eentje voor haar en èèntje achter haar waarop die achterste duidelijk een soort rijdende beweging tegen haar kontje maakt en Ilse dit lachend beantwoord en haar kontje naar achter tegen hem aandrukt.

Spanning maakte zich meester over mij, met mixed feelings stond ik het te stiekum te bekijken, Na het een paar miunuutjes bekeken te hebben besloot ik mij zichtbaar te maken, zag in m'n ooghoeken dat Ilse me gezien had en maakte zich los van haar griekse dansmaatjes en zwaaide ze gedag en kwam lachend naar me toe en tongzoende mij meteen heftig, met de twee grieken toekijkend op de achtergrond. Je maakt wel snel vrienden zei ik lachend tegen Ilse, waarop ze me aankeek met een blik die ik maar al te goed ken als ze geil is.

Ben je boos vroeg ze, Wat wilde ze van je, vroeg ik toch nieuwschierig na wat ik gezien had. Ik denk niet dat je dat wil weten zei ze Okay dan, zei ik en zag Ilse me afwachtend aankijken hoe ik er op zou reageren We lachten, ze vloog me om me nek en zoende me en fluisterde in me oor, alleen jij mag me neuken.

Zullen we naar ons appartement gaan schat, stelde ze voor. Toen we ons naar de uitgang worstelde kwamen we langs de twee grieken, waarop ze ondeugend glimlachend bye, bye zei. Toen we onderweg naar het appartement liepen kwamen we door een donker steegje, we bleven even staan en begonnen heftig te zoenen.

Toen ik met m'n hand over haar stringetje wreef merkte ik dat die echt kleddernat was, jezus schat wat ben jij nat zeg, ik trok haar stringetje opzij en ging met m'n vinger door haar spleet, Op m'n netvlies flitste nog steeds het beeld van mijn Ilse tussen twee grieken die met haar kontje naar achter tegen een tegenop haar rijdende griek staat. Dat beeld wond mij op èèn of andere manier op Ilse was blijkbaar gewoon bloedgeil geworden van het voorstel van die grieken.

We liepen elkaar betastend en zoenend door naar het appartement. Toen we daar binnen kwamen was het er snikheet, de fucking airco deed het niet meer, snel de balcon deur open waar een het beter was.

Het was inmiddels 3. We dronken nog even wat op het balcon en kon het toch niet laten om het nog even aan te halen van wat ik gezien had. Toen ik het Ilse vertelde dat ik haar tussen die twee grieken had gezien en dat die griek tegen haar aan stond te rijden, zag ik dat ze schrok en dat ze niet wist dat ik dat gezien had en vertelde er gelijk achteraan, Ze lachte naar me Het lijkt wel of ik niet gezond ben zei ik tegen Ilse, maar de gedachte dat jij, m'n eigen vriendin waar ik zielsveel van hou, met die kerels aan de gang zou gaan, terwijl ik zou toekijken maakt me bloedgeil Nou dat is niet echt gek hoor schat, ik heb het wel vaker gelezen dat er mannen zijn die dat geil vinden Ilse en ik hadden elkaar twee jaar geleden ontmaagd en Ilse had alleen nog maar mijn pik in haar kutje gehad.

Weet ik niet zei ze, maar ze gaf wel toe wel eens te fantaseren om verwent te worden door meerdere mannen, maar om het ècht te doen leek haar ook wel weer eng. Ik omarmde haar en keek haar diep in haar ogen en vroeg, zou je het voor mij willen doen?

Als ik aan je zou vragen of je je wilt laten neuken door een andere vent terwijl ik toekijk?? Ik hield het niet meer en trok Ilse uit haar stoel en gooide haar op de bank, trok haar stringetje uit en begon haar kletsnatte kutje te beffen, al snel kwam ze kronkelend klaar en begonnen een neukpartij zoals we nooit gedaan hadden, doordat het snikheet was in de kamer zaten onze lichamen al snel dik in het zweet en gleden over elkaar.

Na deze hartstochtelijke vrijpartij zijn we gaan douchen en is het ons toch gelukt om in die bloedhete kamer moe en voldaan in slaap te vallen. Toen we lepeltje lepeltje wakker werden draaide Ilse zich om en kronkelde zich om me heen met een gelukkige glimlach, zoende me en zei ik hou van je schat Zullen we naar het strand gaan, Badkleding aangedaan, handoeken mee Bij de receptie melding gemaakt van de airco en ze zouden vandaag iemand langs sturen om er naar te kijken. Het was erg druk op het strand en het was goed heet, het zou vandaag dik 40 graden worden hadden we ergens opgevangen.

Onder het zonnenbaden zaten we elkaar weer op te geilen over hetgeen gister gebeurt was. Zal ik je rug even insmeren Ils? Ik kneep een paar strepen zonnebrandolie op haar rug en begon te smeren. Naast ons zat een engels stel met kinderen en de man ervan lag op z'n buik, hoofd op z'n armen met z'n gezicht onze kant op en keek aandachtig hoe ik Ilse insmeerde.

Toen Ilse d'r benen aan de beurt waren, zakte ik af en spoot olie op haar benen van onder naar boven en begon haar in te smeren. Natuurlijk kregen haar billen en binnenkant been extra aandacht. Ilse lag met haar hoofd de andere kant op en was zich niet bewust van onze toeschouwer. Iedere keer als ik bij haar bovenkantbinnenbeen was ging ik even zachtjes met m'n duim langs het kleine stukje stof van haar string, waarop ze giechelde. De man naast ons haalde z'n wenkbrauwen op en glimlachte naar me.

Na haar insmeerbeurt ging ik bovenop haar liggen, drukte mijn inmiddels stijve pik tegen haar kontje en fluisterde in haar oor zullen we vanavond weer naar dezelfde discotheek gaan, misschien zijn je griekse fans er wel weer?

Wil je dat echt, zei Ilse Wil je het dan echt dat ik het met die griekse man ga doen? Ik weet niet hoor, Hoe wil je dat doen dan vroeg ze, Vind je het dan geen geile gedachte dat jij vanavond een wild vreemde pik in je kutje kan hebben schatje?

Zullen we naar ons appartement gaan stelde ze voor, het was inmiddels drie uur geworden. Toen we onze deur van ons appartement open deden merkte we dat de airco nog steeds niet gemaakt was, maar dat maakte op dat moment even niet uit, want we waren allebei weer bloedgeil, binnen notime zat Ilse spiernaakt in een stoel met haar benen wagenwijd over de leuningen gegeooid met de uitnodiging om haar te beffen en dat ging ook gelijk gebeuren, ik befte haar natte kutje heel zachtje en teder en wisselde af en toe af met snelle bewegingen met het puntje van m'n tong, waarop ze schokkend en kreunend reageerde.

Net toen ze op het punt stond om klaar te komen, werd er op de deur geklopt en hoorde een sleutel het slot in gaan. Ik sprong omhoog en Ilse schoot uit de stoel en kon nog net op tijd een handdoek voor haar lichaam houden toen de deur openzwaaide. De man verontschuldigde zich toen hij zag dat hij ietwat ongelegen binnen kwam..

I come to fix the airconditioning, but I'll come back later No, it's okay, come in please, I would like the airco to be fixed. De man kwam verder binnen en Ilse had de handdoek inmiddels met een bloozend hoofd om haar lichaam geknoopt en ging op de stoel zitten. Ik stond er nog netjes bij, want ik had nog niet de tijd gehad om m'n short en shirt uit te trekken.

De man maakte z'n gereedschapskist open en ging aan de gang. Ik keek Ilse aan en zei volgens mij kwam je bijna klaar hè, waarop ze mij met een blik aankeek van dat kun je toch niet zeggen met die vent erbij.

Hallo zeg ik, hij verstaat geen woord van wat we zeggen hoor, we zitten in griekenland weet je wel. Misschien verstaat ie wel nederlands joh zei Ilse. Anders had ie heus wel gereageerd hoor schatje. Ze lachte en gaf ondeugend antwoord, nou ik hoop dat het niet te lang duurt want ik wil je pik straks in me en wil dat je in m'n kutje klaarkomt zei ze Is deze vent niks voor je schatje zei ik plagend tegen haar.

Het was een echte griek van een jaar of 35 schat ik 1. Glimlachend kijkt ze me aan en zei, Ik weet zeker dat ie wel zo'n geil jong als jou zou willen neuken. Ilse begon het een leuk spelletje te vinden om dingen te zeggen waar die vent bij was en dat hij het toch niet begreep waar we het over hadden.

Ik ben benieuwd of hij een grote pik heeft, m'n kutje is verschrikkelijk nat ik glij bijna van m'n stoel zei ze glimlachend Kijken dan, zei ik tegen haar. De man stond met z'n rug naar ons toe, en Ilse doet ondeugend haar benen wijd en zie dat ze haar kletsnatte kutje open trekt die glimt van het vocht.

De man sleutelt niets vermoedend verder. Wat heb je liever schatje, Hoezo TWEE grieken, zei ze? Nou ze vroegen toch of je het met twee mannen tegelijk zou willen doen. Oh ja, maar ik dacht dat jij het alleen zou willen als ik het er met èèn zou doen Nee hoor, zei ik, als jij met twee mannen tegelijk durft mag dat.. Meen je dat echt zei Ilse, De monteur draaide zich om en vertelde dat hij een onderdeel nodig had en verliet onze kamer.

Toen de man vertrokken was ging Ilse verder, ik wil wel dat je erbij bent hoor In ons appartement hadden we een een soort hangkast het was een uitbouw met gewoon de stenen vloer van de kamer die doorliepen afgescheiden door een paar deuren waarin ik rechtop in kon staan.

We gaan vanavond naar die discotheek en doen gewoon net als gisteren. Ik doe mij gewoon verdekt opstellen, zodat het lijkt dat je daar alleen bent, en je gaat gewoon weer dansen.

Dan is het volgens mij niet al te moeilijk als jij ze een beetje uitdaagt dat die geilneven toehapppen en zeg je gewoon dat je vriend met andere vrienden aan het stappen is.. Als ik zie dat je beet hebt speurt ik naar het appartement en verstop ik mij in deze kast zet de deur op een kier, zodat ik het goed kan zien. Ja hoor moet ik het helemaal alleen doen,zei ze, Als ik dat gister zo zag schatje moet dat wel lukken, dan neem je vanavond gewoon een paar extra baco's en ouzootjes.

Laten we ff een generale repetitie doen zei ik, jij gaat op bed liggen en ik stap even in de kast om te kijken hoe het uitzicht is. Met dat ik in de kast zit en Ilse de handdoek van haar lichaam laat vallen en op bed gaat liggen met haar benen wijd gaat de deur weer open en onze monteur stapt zonder te kloppen weer naar binnen met het onderdeel die hij nodig had. Ilse schoot direct weer van het bed af.

Hello I'm back, aangezien hij zicht heeft op de slaapkamer was het aan èèn kant een beetje genant om de kast uit te komen en aan de andere kant schoot er op èèn of ander manier direct spanning door mijn lichaam heen en besloot nog even in de kast te blijven zitten.

Eerst keek ze een beetje verbaast naar de kast, De man had in z'n vorige bezoek maar weinig gezegd, maar begon al snel zowaar een gesprek. Is this your first time in Greece, No I've been to Kos once with my parents, last year, antwoorde Ilse Yes, gaf Ilse antwoord I think they are very friendly Where is your boyfriend? Ilse keek naar de kast en zag door de kier m'n vinger heen en weer gaan,zo Het werd even stil Ilse en ik in de kast schrokken ons het apenlazerus, kut, Maar u kunt nederlands praten bazelde Ilse.

Ja zei de man, Ik familie heb in nederland, die restaurant hebben. Ikkuh vindt beter hier. Ik schaam me rot, verontschuldigde Ilse zich. Ik heet Nikos zei de man. Ilse stond met een rood hoofd en kon even geen woord uitbrengen Nikos ging verder, toen ik kwam binnen ik jullie storen, jullie bezig hè.??..

Ilse wist niet hoe ze moest reageren en glimlachte het verlegen weg Ilse slikte en kleurde ervan, kut Ilse en ik dachten op dat moment precies hetzelfde, M'n hart bonkte in m'n keel.


op zijn grieks doen sperma kut likken

...