Gratis Sex Apeldoorn

Seks kijken seksstandjes

seks kijken seksstandjes

In deze positie wordt de penis gevangen in de vagina van de vrouw. Dit zorgt voor een intenser gevoel bij het neuken. Ook wordt de clitoris op deze manier goed gestimuleerd. Een effectieve manier om een orgasme op te roepen.

De vrouw laat haar onderlichaam rusten op het bed, en het bovenlichaam net over de rand van het bed. Haar handen komen op de grond te liggen. Ze spreid haar benen en geeft haar lichaam volledig over aan de man. De man gaat op de vrouw liggen en gaat penetreren.

In dit standje zal de vrouw een licht duizelig gevoel in haar hoofd voelen. Zij kan niet zien wat er gebeurt en zal het neuken heftiger ervaren. Je moet het standje niet te lang volhouden, maar het is zeker het proberen waard. Dit standje is te vergelijken met de dirty dangle, maar de man gaat nu in dezelfde positie liggen op het bed. De vrouw gaat op de man zitten en heeft de volledige controle. De man krijgt nu een licht gevoel in zijn hoofd en kan het laten gebeuren.

De vrouw kan zorgen door de meest fijne penetratie voor zichzelf. De man raakt in extase en zal intens genieten van wat hem overkomt. Vergelijkbaar met de positie woman on top kan de vrouw het spel bepalen. De man gaat ontspannen op bed liggen en de vrouw gaat op de man zitten met de rug naar hem toe. De vrouw heeft de volledige controle en bepaalt het ritme. Door de zwaartekracht gaat de penis diep penetreren. Dit is een mooie afwisseling van de woman on top.

Als de vrouw achterover gaat leunen kan de G-spot ook nog gestimuleerd worden. Door voorover te buigen juist de clitoris. Dit is een prettig seksstandje, maar een voorwaarde is wel een zeer lenige vrouw. Zij moet namelijk in staat zijn om één been op de schouders van de man te leggen, terwijl ze met het andere been op de grond blijft staan.

In deze positie moet de man penetreren. Het prettige is dat de man de handen vrij heeft om te multitasken. Met zijn hand  kan hij de clitoris stimuleren en met de andere hand bijvoorbeeld masseren. Dit is één van de bekendste standjes, en daar is een goede reden voor. De man en de vrouw gaan elkaar tegelijk oraal bevredigen. Door de stimulatie worden jullie geil.

Dit zorgt er weer voor dat jullie nog gretiger oraal gaan bevredigen. Met volle overgave pijpen of beffen kan zorgen voor een orgasme. In ieder geval zorgt het voor een grote mate van opwinding. Door daarna gelijk te gaan neuken is een fijn orgasme zeer waarschijnlijk.

Dit standje zou je niet verwachten als op een orgasme gerichte positie, maar deze voldoet wel. De man gaat op het bed zitten met de benen naar voren en een beetje uit elkaar. De vrouw gaat tussen zijn benen zitten met de benen over zijn benen heen. Tijdens het neuken houden jullie oogcontact en jullie vrijen zeer intiem.

De intimiteit zorgt vaak voor een gelijktijdig orgasme. Niets is fijner dan op deze manier samen klaar te komen. De naam schept verwachtingen en deze worden waar gemaakt. De man gaat op een stoel zitten. De vrouw gaat op de man zitten met de beide benen ieder aan één kant van de stoel. Jullie moeten elkaars handen vasthouden om te voorkomen dat de vrouw achterover valt.

De man moet de bewegingen in gang houden. De penis raakt door de wiebelende bewegingen meerdere gevoelige plekken in de vagina.

Dit seks standje heeft grote gelijkenissen met het woman on top standje, maar er zijn verschillen. Doordat de vrouw haar benen zover mogelijk gaat spreiden, zal de penetratie veel dieper zijn. De vrouw maakt een voorwaartse en achterwaartse beweging. Zij schuift als het ware over zijn lichaam heen. Dit zorgt ook weer voor stimulatie van de G-spot en de clitoris. Het vraag wel om enige lenigheid van de vrouw.

Om met dit standje te beginnen moet de missionaris aan worden gehouden zie seks standje 2. De vrouw kiest er in dit standje voor om met haar benen de man vast te klemmen. Het ritme en de snelheid van het neuken wordt nu mede bepaald door de vrouw. Door haar rug te buigen en weer te strekken kan ze het penetreren extra kracht bij zetten. De vrouw zal het penetreren intenser voelen en doordat ze er controle over heeft kan ze toewerken naar een orgasme. De vrouw gaat op de zijkant van haar lichaam op een tafel of bed liggen.

Zij opent haar benen en de man komt er gehurkt tussen zitten. De man tilt het bovenlichaam van de vrouw een stukje op, of geeft het lichaam in ieder geval ondersteuning. Door op deze manier te penetreren richt de penis op de G-spot. De vrouw gaat op het bed liggen met de voeten over de rand van het bed. De man gaat staand op de grond de vrouw penetreren, waardoor hij meer van onderaf de vagina binnen kan dringen.

De vouw kan met de onderbenen de man richting haar vagina drukken. Ook dit standje is gericht op het stimuleren van de G-spot. Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan? Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken. Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Edwin Edinga heeft jaren gedaan om de geheimen van seksueel genot en het seksleven te ontrafelen. Alleen jij weet wat je je seksleven en relatie waar vindt…. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:.

Goed om te horen! Ja vaak kan het standje uitmaken of je of niet klaarkomt en veel stelletjes proberen eigenlijk te weinig uit. Wat een standjes allemaal.. Mannen, werk aan je lichaam. Niet alleen zodat je er goed uit ziet. Maar ook voor seks. Als je sterk bent kun je veel meer standjes doen. Mijn vrouw en ik hebben geweldige seks. Omdat ik sterk ben en dus veel met haar kan doen. Maar wat nog veel beter is is haar optillen.

Zij slaat haar benen om je heen. Jij tilt haar op en penetreert haar. Het beste is om haar tegen de muur te duwen en te neuken. Je houdt haar opgetild. Zij houdt haar benen om je heen. Jullie bewegen met elkaar mee. Geloof me dit is de beste seks die er is. Jij houdt haar weer vast. Zij slaat haar benen om je nek en je gaat haar beffen. Zij pijpt je terwijl je haar vasthoudt.

Ze zit op haar kop dus bloed kan naar haar hoofd stromen. Maar wel een heel geil standje. Me vriendje heeft een penis die naar links buigt dus als we neuken dan ga ik op me rechter zij liggen en neemt hij me zodat zn pik tegen me g spot aan schuurt… omg dat is het lekkerste standje ooit. Miss niet echt een standje..

Dat was een fantasie van hem en toen deden we het een keer en was het heerlijk! Denk dat ik en mn vriend al deze standjes wel uitgeprobeerd hebben.. Als ik mezelf vinger dan is er niets aan de hand…. Er is één standje waar ik altijd ontzettend hard en snel van klaarkom. Ben er eigenlijk per ongeluk op gekomen met mijn vriend toen we gewoon wat aan het experimenteren waren. Het begon met de cowgirl. Hij vindt t wel geil als ik eens dominant ben, en ik vind het zelf ook prima want dan heb ik wat meer controle.

Toen draaide ik me om en deden we reverse cowgirl. Hij vindt mn billen altijd mooi zegt ie, dus dat was vast leuk voor hem. Ik vond het niet meer zo bijzonder. Ik zat eerst met mn knieën langs zijn lichaam. Als je seks hebt of gaat hebben zul je dit standje vrijwel altijd gebruiken. Je kunt met standje missionaris elkaar aankijken, hebt weinig kracht nodig en kunt met je schaambeen haar clitoris stimuleren door te schuren.

Dit standje maakt het ook lastig om 'te diep' te gaan wat je als voor- en nadeel kunt zien. Als beginner is dit echter een goede optie. Het is eentje waarbij je een vrouw diep kunt penetreren en in sommige gevallen haar A-spot kunt raken.

Bij sommige vrouwen raak je zelfs de G-spot. Het is ook de 'veiligste' manier om wat dominantie in bed te tonen omdat dit seks standje het makkelijk maakt om haar bij de haren vast te pakken. Daarnaast kan zij hierbij het tempo en de 'diepte' bepalen waardoor je voorkomt dat je haar pijn doet. Hierbij voorkom je dat je haar baarmoeder aanraakt als je penis bovengemiddeld is of de diepte van haar vagina aan de korte kant is. Het voorover leunen maakt het wel lastiger om haar haren beet te pakken.

Om te compenseren voor je gebrek aan flexibiliteit, kun je zoals in het plaatje met je knieën ver naar voren gaan. Hierdoor zul je automatisch zakken in hoogte. Het is een leuke afwisseling voor wanneer je als man wilt uitrusten en een vrouw aan het werk wilt zien.

Ga simpelweg op iets zitten wat vrij laag is en laat haar op je zitten. Laat haar voorover leunen en vervolgens op en neer gaan terwijl ze haar handen op de grond heeft. Hierdoor zit ze niet echt op jou maar zweeft ze. Hierdoor heb jij ruimte om te stoten zonder haar hele gewicht mee te hoeven nemen. Maar dit heet daadwerkelijk het toetje omdat je het letterlijk na het avondeten aan de eettafel kunt doen.

Kleren uit, laat haar op jou zitten terwijl ze met haar armen leunt op de tafel. Vervolgens kan ze zowel snel als langzaam op en neer. Jij als man hoeft dan alleen van je gezonde toetje te genieten. Dit standje geeft niets met anale seks te maken.

Maar waar dit wel ideaal voor is, is om haar G-spot te stimuleren. Doordat ze op haar buik ligt, is het mogelijk om de 'bovenkant' van haar vagina te stimuleren. Dit standje is makkelijk in uitvoering maar kan wel zwaar worden voor je armen.

Daarnaast zorgt de spanning er ook voor dat je makkelijker kunt klaarkomen. Bij dit standje gaat de dame bovenop de man met haar gezicht van hem af.

In plaats van rechtop te zitten, leunt ze voorover waardoor ze kan kan schommelen. Pas wel op dat ze niet te snel gaat en tegelijkertijd je piemel uit haar schiet. Niemand wil rondlopen met een gebroken piemel. Standje bulldog is een ideale vervanger voor doggystyle. Een probleem wat zich met doggystyle kan voordoen is dat je piemel niet ter hoogte van haar vagina komt.

Als jij niet 'langer' bent dan haar, zal haar vagina boven je piemel uitkomen. Dit maakt seks lastig. Bij bulldog zit je niet op je knieën maar sta je en stoot je naar beneden. Pas wel op dat je niet te hard van stapel loopt en haar baarmoeder continue een high 5 geeft.

Seks moet niet altijd ruig zijn. De afwisseling met liefde en zachte seks maakt het voor vrouwen een stuk leuker. Daar is dit standje ideaal voor. Bij dit standje knuffel je met kleren uit en met gezichten van elkaar af. Dit is één van de meest romantische seks standjes die je kunt doen met een vrouw. Je knuffelt wederom naakt terwijl jullie geslachtsdelen elkaar verwennen.

De dame moet hier heen en weer gaan of op en neer. De keuze is aan jullie. In de tussentijd kun jij met je handen over haar lichaam glijden en lieve of stoute dingen in haar oor fluisteren. Omdat je lichamen dicht op elkaar zitten, is het makkelijker om dingen in elkaar oor te fluisteren en je handen over elkaars lichamen te laten glijden.

Dit hoef je niet op de bank te doen zoals het plaatje laat zien. Dit kan overal waar je comfortabel kunt liggen. Bij dit cowgirl standje zit de dame bovenop de man en gaat ze op en neer terwijl ze naar voren leunt. Ok, dat waren de seks standjes voor de beginners onder ons. Maar wat als je al wat ervaring hebt en lekkere seks standjes zoekt om je het wat spannender te maken tussen de lakens?

En door de dame op te tillen en haar billen op je heup te leggen, zorg je voor een hoek in haar bekken. Hierdoor is het makkelijker om haar G-spot diep te raken met elke stoot die je uitdeelt. Er is weinig bijzonders aan de hand hier. De rollen zijn alleen opgedraaid. In dit geval kan een vrouw haar benen dicht houden of open doen.

Haar benen dicht houden zal ervoor zorgen dat ze strakker aanvoelt. Maar dit is lastiger uit te voeren als je penis niet heel lang is. Benen open is dus beter. Een bijkomende voordeel van dit standje is dat haar vagina strakker zal voelen doordat je haar benen kruist.

Jullie moeten beide op jullie knieën 'zitten' terwijl jullie bijna rechtop staan. Je kunt dan net als in het plaatje haar omarmen terwijl je haar neukt. Je kunt zelfs in elkaars ogen kijken en dingen in haar oor fluisteren terwijl je aan het werk bent.

Dit is een goede aanpassing op doggystyle om het probleem van een 'te hoge' vagina op te lossen. Een dame moet zoals op het plaatje een positie aannemen als een kikker waarbij ze gehurkt op haar voeten en handen staat. Vervolgens kun jij dan stoten of haar op en neer te laten gaan.

Maar net waar jullie samen zin in hebben. Dit standje is ook een variant van doggystyle. Wat je moet doet is eerst op je knieën zitten en je vervolgens in een soort van foetushouding vouwen als vrouw. Vervolgens moet de man achter de vrouw zitten op zijn knieën en haar heupen optillen zover nodig om zijn penis erin te doen.

Je kan dit overigens ook doen terwijl je volledig plat ligt of lichtelijk omhoog zit zoals het plaatje zodat je haar beter aan kunt kijken. Bij deze leun je als vrouw niet op je voeten maar 'sta' je op je voeten waardoor je beter kunt afzetten Het beste is dat de man in deze situatie ook helpt om jou op en neer te laten stuiteren zodat jullie langer door kunnen gaan.

Bij lepeltje lepeltje kun je normaal gesproken niet echt stoten als de lichamen dicht op elkaar zitten. Maar dat is met deze variant anders. Hierbij zit de man en kan de vrouw op en naar stuiteren terwijl ze met haar rug tegen de man aan zit. Het is intiem en fijn voor zowel een man als vrouw. De benen van de vrouwen hoeven trouwens niet gebogen te zijn zoals op het plaatje. Niet alle mensen zijn beginners of zoeken meer variatie. Er zijn avonturiers onder ons die meer willen halen uit het leven Voor sommige van deze seks standjes moet je wat sterker zijn, zelfverzekerder zijn of gewoon kinky-er zijn.

Maar he, ik oordeel niet. Hierdoor nog 11 nieuwe seks standjes  voor de mensen die het onderste uit de kan willen halen tijdens de seks. Een vrouw buigt voorover en je pakt haar armen en trekt haar naar je toe terwijl jij aan het stoten bent. Afhankelijk van jullie lengte moet één van jullie op zijn tenen staan om voor eventuele lengteverschillen te corrigeren.

Dit standje is bijzonder omdat het één van de weinige standjes is waarbij de dame een kwartslag gedraaid is. Eigenlijk is het een soort cowgirl positie met een 90 graden twist. Laat de man liggen en ga als dame erbovenop zoals het plaatje laat zien. Het beste is om hierbij beide werk te verrichten omdat het voor de vrouw lastig is om al het werk alleen te doen. Je zou het misschien niet denken maar dit is een ideaal standje voor als je aan anale seks wilt doen.

Nu hoef je niet meteen je ding-a-ling in haar achterste te steken. Voor vaginale seks is deze positie ook opwindend. De vrouw moet haar rug tegen iets aanleunen bed of bank is het handigste en jij moet er boven hangen en hem erin dunken.

Dit is een heel bijzonder standje wat totaal niet populair is. Hierbij ligt de man op zijn rug met zijn benen in de lucht. Idealiter breng jij je benen zo goed als je nek. De dame gaat dan op je penis zitten en controleert het tempo van het standje.

...

Natte kuttjes gratis pijpenseks kijken seksstandjes

In deze positie wordt de penis gevangen in de vagina van de vrouw. Dit zorgt voor een intenser gevoel bij het neuken. Ook wordt de clitoris op deze manier goed gestimuleerd.

Een effectieve manier om een orgasme op te roepen. De vrouw laat haar onderlichaam rusten op het bed, en het bovenlichaam net over de rand van het bed. Haar handen komen op de grond te liggen. Ze spreid haar benen en geeft haar lichaam volledig over aan de man.

De man gaat op de vrouw liggen en gaat penetreren. In dit standje zal de vrouw een licht duizelig gevoel in haar hoofd voelen. Zij kan niet zien wat er gebeurt en zal het neuken heftiger ervaren. Je moet het standje niet te lang volhouden, maar het is zeker het proberen waard.

Dit standje is te vergelijken met de dirty dangle, maar de man gaat nu in dezelfde positie liggen op het bed. De vrouw gaat op de man zitten en heeft de volledige controle. De man krijgt nu een licht gevoel in zijn hoofd en kan het laten gebeuren. De vrouw kan zorgen door de meest fijne penetratie voor zichzelf. De man raakt in extase en zal intens genieten van wat hem overkomt. Vergelijkbaar met de positie woman on top kan de vrouw het spel bepalen.

De man gaat ontspannen op bed liggen en de vrouw gaat op de man zitten met de rug naar hem toe. De vrouw heeft de volledige controle en bepaalt het ritme. Door de zwaartekracht gaat de penis diep penetreren. Dit is een mooie afwisseling van de woman on top. Als de vrouw achterover gaat leunen kan de G-spot ook nog gestimuleerd worden. Door voorover te buigen juist de clitoris. Dit is een prettig seksstandje, maar een voorwaarde is wel een zeer lenige vrouw. Zij moet namelijk in staat zijn om één been op de schouders van de man te leggen, terwijl ze met het andere been op de grond blijft staan.

In deze positie moet de man penetreren. Het prettige is dat de man de handen vrij heeft om te multitasken. Met zijn hand  kan hij de clitoris stimuleren en met de andere hand bijvoorbeeld masseren. Dit is één van de bekendste standjes, en daar is een goede reden voor. De man en de vrouw gaan elkaar tegelijk oraal bevredigen.

Door de stimulatie worden jullie geil. Dit zorgt er weer voor dat jullie nog gretiger oraal gaan bevredigen. Met volle overgave pijpen of beffen kan zorgen voor een orgasme. In ieder geval zorgt het voor een grote mate van opwinding.

Door daarna gelijk te gaan neuken is een fijn orgasme zeer waarschijnlijk. Dit standje zou je niet verwachten als op een orgasme gerichte positie, maar deze voldoet wel. De man gaat op het bed zitten met de benen naar voren en een beetje uit elkaar.

De vrouw gaat tussen zijn benen zitten met de benen over zijn benen heen. Tijdens het neuken houden jullie oogcontact en jullie vrijen zeer intiem. De intimiteit zorgt vaak voor een gelijktijdig orgasme. Niets is fijner dan op deze manier samen klaar te komen. De naam schept verwachtingen en deze worden waar gemaakt. De man gaat op een stoel zitten. De vrouw gaat op de man zitten met de beide benen ieder aan één kant van de stoel.

Jullie moeten elkaars handen vasthouden om te voorkomen dat de vrouw achterover valt. De man moet de bewegingen in gang houden. De penis raakt door de wiebelende bewegingen meerdere gevoelige plekken in de vagina. Dit seks standje heeft grote gelijkenissen met het woman on top standje, maar er zijn verschillen.

Doordat de vrouw haar benen zover mogelijk gaat spreiden, zal de penetratie veel dieper zijn. De vrouw maakt een voorwaartse en achterwaartse beweging. Zij schuift als het ware over zijn lichaam heen. Dit zorgt ook weer voor stimulatie van de G-spot en de clitoris. Het vraag wel om enige lenigheid van de vrouw. Om met dit standje te beginnen moet de missionaris aan worden gehouden zie seks standje 2. De vrouw kiest er in dit standje voor om met haar benen de man vast te klemmen. Het ritme en de snelheid van het neuken wordt nu mede bepaald door de vrouw.

Door haar rug te buigen en weer te strekken kan ze het penetreren extra kracht bij zetten. De vrouw zal het penetreren intenser voelen en doordat ze er controle over heeft kan ze toewerken naar een orgasme.

De vrouw gaat op de zijkant van haar lichaam op een tafel of bed liggen. Zij opent haar benen en de man komt er gehurkt tussen zitten. De man tilt het bovenlichaam van de vrouw een stukje op, of geeft het lichaam in ieder geval ondersteuning.

Door op deze manier te penetreren richt de penis op de G-spot. De vrouw gaat op het bed liggen met de voeten over de rand van het bed.

De man gaat staand op de grond de vrouw penetreren, waardoor hij meer van onderaf de vagina binnen kan dringen.

De vouw kan met de onderbenen de man richting haar vagina drukken. Ook dit standje is gericht op het stimuleren van de G-spot. Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan? Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken. Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Edwin Edinga heeft jaren gedaan om de geheimen van seksueel genot en het seksleven te ontrafelen. Alleen jij weet wat je je seksleven en relatie waar vindt….

In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:. Goed om te horen!

Ja vaak kan het standje uitmaken of je of niet klaarkomt en veel stelletjes proberen eigenlijk te weinig uit. Wat een standjes allemaal.. Mannen, werk aan je lichaam. Niet alleen zodat je er goed uit ziet. Maar ook voor seks. Als je sterk bent kun je veel meer standjes doen. Mijn vrouw en ik hebben geweldige seks. Omdat ik sterk ben en dus veel met haar kan doen.

Maar wat nog veel beter is is haar optillen. Zij slaat haar benen om je heen. Jij tilt haar op en penetreert haar. Het beste is om haar tegen de muur te duwen en te neuken. Je houdt haar opgetild. Zij houdt haar benen om je heen. Jullie bewegen met elkaar mee. Geloof me dit is de beste seks die er is. Jij houdt haar weer vast. Zij slaat haar benen om je nek en je gaat haar beffen. Zij pijpt je terwijl je haar vasthoudt. Ze zit op haar kop dus bloed kan naar haar hoofd stromen. Maar wel een heel geil standje.

Me vriendje heeft een penis die naar links buigt dus als we neuken dan ga ik op me rechter zij liggen en neemt hij me zodat zn pik tegen me g spot aan schuurt… omg dat is het lekkerste standje ooit.

Miss niet echt een standje.. Dat was een fantasie van hem en toen deden we het een keer en was het heerlijk! Denk dat ik en mn vriend al deze standjes wel uitgeprobeerd hebben.. Als ik mezelf vinger dan is er niets aan de hand…. Er is één standje waar ik altijd ontzettend hard en snel van klaarkom. Ben er eigenlijk per ongeluk op gekomen met mijn vriend toen we gewoon wat aan het experimenteren waren.

Het begon met de cowgirl. Hij vindt t wel geil als ik eens dominant ben, en ik vind het zelf ook prima want dan heb ik wat meer controle. Toen draaide ik me om en deden we reverse cowgirl.

Hij vindt mn billen altijd mooi zegt ie, dus dat was vast leuk voor hem. Ik vond het niet meer zo bijzonder. Ik zat eerst met mn knieën langs zijn lichaam. Als je seks hebt of gaat hebben zul je dit standje vrijwel altijd gebruiken. Je kunt met standje missionaris elkaar aankijken, hebt weinig kracht nodig en kunt met je schaambeen haar clitoris stimuleren door te schuren.

Dit standje maakt het ook lastig om 'te diep' te gaan wat je als voor- en nadeel kunt zien. Als beginner is dit echter een goede optie. Het is eentje waarbij je een vrouw diep kunt penetreren en in sommige gevallen haar A-spot kunt raken.

Bij sommige vrouwen raak je zelfs de G-spot. Het is ook de 'veiligste' manier om wat dominantie in bed te tonen omdat dit seks standje het makkelijk maakt om haar bij de haren vast te pakken. Daarnaast kan zij hierbij het tempo en de 'diepte' bepalen waardoor je voorkomt dat je haar pijn doet.

Hierbij voorkom je dat je haar baarmoeder aanraakt als je penis bovengemiddeld is of de diepte van haar vagina aan de korte kant is. Het voorover leunen maakt het wel lastiger om haar haren beet te pakken. Om te compenseren voor je gebrek aan flexibiliteit, kun je zoals in het plaatje met je knieën ver naar voren gaan.

Hierdoor zul je automatisch zakken in hoogte. Het is een leuke afwisseling voor wanneer je als man wilt uitrusten en een vrouw aan het werk wilt zien. Ga simpelweg op iets zitten wat vrij laag is en laat haar op je zitten. Laat haar voorover leunen en vervolgens op en neer gaan terwijl ze haar handen op de grond heeft.

Hierdoor zit ze niet echt op jou maar zweeft ze. Hierdoor heb jij ruimte om te stoten zonder haar hele gewicht mee te hoeven nemen.

Maar dit heet daadwerkelijk het toetje omdat je het letterlijk na het avondeten aan de eettafel kunt doen. Kleren uit, laat haar op jou zitten terwijl ze met haar armen leunt op de tafel. Vervolgens kan ze zowel snel als langzaam op en neer. Jij als man hoeft dan alleen van je gezonde toetje te genieten. Dit standje geeft niets met anale seks te maken. Maar waar dit wel ideaal voor is, is om haar G-spot te stimuleren.

Doordat ze op haar buik ligt, is het mogelijk om de 'bovenkant' van haar vagina te stimuleren. Dit standje is makkelijk in uitvoering maar kan wel zwaar worden voor je armen. Daarnaast zorgt de spanning er ook voor dat je makkelijker kunt klaarkomen.

Bij dit standje gaat de dame bovenop de man met haar gezicht van hem af. In plaats van rechtop te zitten, leunt ze voorover waardoor ze kan kan schommelen. Pas wel op dat ze niet te snel gaat en tegelijkertijd je piemel uit haar schiet. Niemand wil rondlopen met een gebroken piemel. Standje bulldog is een ideale vervanger voor doggystyle. Een probleem wat zich met doggystyle kan voordoen is dat je piemel niet ter hoogte van haar vagina komt. Als jij niet 'langer' bent dan haar, zal haar vagina boven je piemel uitkomen.

Dit maakt seks lastig. Bij bulldog zit je niet op je knieën maar sta je en stoot je naar beneden. Pas wel op dat je niet te hard van stapel loopt en haar baarmoeder continue een high 5 geeft.

Seks moet niet altijd ruig zijn. De afwisseling met liefde en zachte seks maakt het voor vrouwen een stuk leuker. Daar is dit standje ideaal voor.

Bij dit standje knuffel je met kleren uit en met gezichten van elkaar af. Dit is één van de meest romantische seks standjes die je kunt doen met een vrouw. Je knuffelt wederom naakt terwijl jullie geslachtsdelen elkaar verwennen.

De dame moet hier heen en weer gaan of op en neer. De keuze is aan jullie. In de tussentijd kun jij met je handen over haar lichaam glijden en lieve of stoute dingen in haar oor fluisteren. Omdat je lichamen dicht op elkaar zitten, is het makkelijker om dingen in elkaar oor te fluisteren en je handen over elkaars lichamen te laten glijden.

Dit hoef je niet op de bank te doen zoals het plaatje laat zien. Dit kan overal waar je comfortabel kunt liggen. Bij dit cowgirl standje zit de dame bovenop de man en gaat ze op en neer terwijl ze naar voren leunt. Ok, dat waren de seks standjes voor de beginners onder ons. Maar wat als je al wat ervaring hebt en lekkere seks standjes zoekt om je het wat spannender te maken tussen de lakens? En door de dame op te tillen en haar billen op je heup te leggen, zorg je voor een hoek in haar bekken.

Hierdoor is het makkelijker om haar G-spot diep te raken met elke stoot die je uitdeelt. Er is weinig bijzonders aan de hand hier. De rollen zijn alleen opgedraaid. In dit geval kan een vrouw haar benen dicht houden of open doen. Haar benen dicht houden zal ervoor zorgen dat ze strakker aanvoelt.

Maar dit is lastiger uit te voeren als je penis niet heel lang is. Benen open is dus beter. Een bijkomende voordeel van dit standje is dat haar vagina strakker zal voelen doordat je haar benen kruist.

Jullie moeten beide op jullie knieën 'zitten' terwijl jullie bijna rechtop staan. Je kunt dan net als in het plaatje haar omarmen terwijl je haar neukt.

Je kunt zelfs in elkaars ogen kijken en dingen in haar oor fluisteren terwijl je aan het werk bent. Dit is een goede aanpassing op doggystyle om het probleem van een 'te hoge' vagina op te lossen.

Een dame moet zoals op het plaatje een positie aannemen als een kikker waarbij ze gehurkt op haar voeten en handen staat. Vervolgens kun jij dan stoten of haar op en neer te laten gaan. Maar net waar jullie samen zin in hebben.

Dit standje is ook een variant van doggystyle. Wat je moet doet is eerst op je knieën zitten en je vervolgens in een soort van foetushouding vouwen als vrouw. Vervolgens moet de man achter de vrouw zitten op zijn knieën en haar heupen optillen zover nodig om zijn penis erin te doen. Je kan dit overigens ook doen terwijl je volledig plat ligt of lichtelijk omhoog zit zoals het plaatje zodat je haar beter aan kunt kijken.

Bij deze leun je als vrouw niet op je voeten maar 'sta' je op je voeten waardoor je beter kunt afzetten Het beste is dat de man in deze situatie ook helpt om jou op en neer te laten stuiteren zodat jullie langer door kunnen gaan.

Bij lepeltje lepeltje kun je normaal gesproken niet echt stoten als de lichamen dicht op elkaar zitten. Maar dat is met deze variant anders. Hierbij zit de man en kan de vrouw op en naar stuiteren terwijl ze met haar rug tegen de man aan zit. Het is intiem en fijn voor zowel een man als vrouw.

De benen van de vrouwen hoeven trouwens niet gebogen te zijn zoals op het plaatje. Niet alle mensen zijn beginners of zoeken meer variatie. Er zijn avonturiers onder ons die meer willen halen uit het leven Voor sommige van deze seks standjes moet je wat sterker zijn, zelfverzekerder zijn of gewoon kinky-er zijn.

Maar he, ik oordeel niet. Hierdoor nog 11 nieuwe seks standjes  voor de mensen die het onderste uit de kan willen halen tijdens de seks. Een vrouw buigt voorover en je pakt haar armen en trekt haar naar je toe terwijl jij aan het stoten bent. Afhankelijk van jullie lengte moet één van jullie op zijn tenen staan om voor eventuele lengteverschillen te corrigeren. Dit standje is bijzonder omdat het één van de weinige standjes is waarbij de dame een kwartslag gedraaid is. Eigenlijk is het een soort cowgirl positie met een 90 graden twist.

Laat de man liggen en ga als dame erbovenop zoals het plaatje laat zien. Het beste is om hierbij beide werk te verrichten omdat het voor de vrouw lastig is om al het werk alleen te doen. Je zou het misschien niet denken maar dit is een ideaal standje voor als je aan anale seks wilt doen.

Nu hoef je niet meteen je ding-a-ling in haar achterste te steken. Voor vaginale seks is deze positie ook opwindend. De vrouw moet haar rug tegen iets aanleunen bed of bank is het handigste en jij moet er boven hangen en hem erin dunken.

Dit is een heel bijzonder standje wat totaal niet populair is. Hierbij ligt de man op zijn rug met zijn benen in de lucht.

Idealiter breng jij je benen zo goed als je nek. De dame gaat dan op je penis zitten en controleert het tempo van het standje.

...