Gratis Sex Apeldoorn

Sex op zolder lekker en geil

sex op zolder lekker en geil

Het slipje was 1 maat te klein zodat het strak om haar billen zat en er echt goed afgepeld moest worden. Suzan bekeek het is ,je ziet er goed geil uit voor de mannen.

Hij liep naar binnen, Sabine moest gaan staan ,oom Wim schoof zijn hand achter het elastiek van haar slipje en betaste haar bolle kale kutje. Sabine ging mee de trap op naar de zolder waar ome Henk en Suzan,s vader met een flesje bier stonden. Ook helemaal naakt en 2 harde pikken ,ja ze zou uitgewoond worden door 3 mannen om te wennen als ze gebruikt zou worden door meerdere tegelijk. Zo riep ome Henk ,goeie morgen zeg ,dat ziet er lekker uit.

Zijn pik verdikte en verharde zich. Ik wil er het eerst over heen riep de vader van Suzan,ja dat weten we nu wel ,zei Wim ,grijp haar maar. De man greep Sabine tussen de dijen en pelde het slipje over haar kontje naar beneden ,mmmmmmm lekker veel geil dijvlees en hij klauwde in haar lekkere kleine geile tietjes.

Mmmmm wat een seks diertje zeg. Sabine werd verzocht snel op haar rug te gaan liggen en de beentjes uit elkaar de man dook op haar en stote zijn pik fel naar binnen het kwijl van begeerte en lust hing ,m aan de mond. MMMMMmmmm gromde hij en zat er tot aan zijn kloten in ,Sabine begon gelijk te gillen want het deed zeer de wondjes werden open geragd. Beneden net onder de zolder waar Suzan op haar kamertje zat ,hoorde ze haar vriendin gillen en wist ze dat de 1e tamp bij haar naar binnen was gedrongen ,denk dat het paps is die wil altijd eerst.

De muziek werd wat harder gezet, maar af en toe op een stil moment in de muziek hoorde ze Sab huilen. Kon ook niet anders dacht,Suzan ,de wondjes waren nog vers en haar kutje moest ondanks de dikke geaderde vleeslul van vorige week nog wennen ,dat erveel lullen in zouden gaan de komende weken stond wel vast.

Ze hadden voor Sabine al 4 klanten de 1e week die haar wilde afraggen. De man spoot al vrij snel zijn geil diep in haar kut. Ome Wim diende zich aan ,nu ik ,zei hij,ik laat haar is goed gillen dat sletje ,ik wil traantjes zien vies hoertje,ik neuk je beurs. Hij kneep hard in Sab haar dijvlees en draaide haar tepeltjes om,vuile neukmachine,gromde hij ,zaadbak en gaf haar een klap in het gezicht ,benen wijd teef.

Hij liet zich letterlijk op het geile meisjes lichaam vallen ,en stote keihard in een keer erin mmmmmm mmmm lekker strak sletje! MMMMM goed zo,en zijn pik werd dikker toen hij de traantjes zag en hij probeerde nog dieper te komen. Opeens haalde hij zijn pik er even uit ,zette er een dike huls overheen waardoor de pik 2c in omvang en 6 cm in lengte won en stote grommend weer haar kutje in.

Sabine gilde ,maar onder het geweld werd haar klitje flink geraakt en het 1e orgasme op de zolder was toch een feit. En gierde door haar jonge lichaam. Ze huilde gilde en kreunde door elkaar heen ,op de top van het orgasme trilde ze en kwam mega klaar het kutgeil liep hem over de tegen de billen kletsende kloten.

Ome Wim rolde nagenietend van haar af ,en ome Henk dook op haar om ook zijn geilheid op haar te botvieren,wat een strak kutje lispelde hij,en wat een lekker lichaam ,na een paar stoten ,zei hij ,ik ga haar geile smoeltje maar is neuken ,en hij wenkte Sabine dat ze op haar knieen moest.

Hij schoof gelijk zijn pik tussen haar lipjes door diep haar in haar mond ,moet je die geile zaadvragende ogen is zien,wat een lekker pijp smoeltje heeft ze. Hij pakte Sabine bij haar lange donkere haren en ragde zijn pik tot aan de ballen bij het wicht naar binnen en penetreerde steeds even met zijn eikel haar keel. En ook al vrijsnel spoot ie zijn geil diep in haar mond en spoot haar gezicht helemaal onder het neukvet.

Sabine slikte zoveel mogelijk door en het geil liep haar links en rechts uit de mond en Henk smeerde dat uit over haar tietjes. Wim moest plassen stopte ,m in haar kut en zeek zich leeg het begon al aardig te meuren op zolder naar wilde seks. Sabine moest op haar knieen in pijp stand blijven er werd een speeltje met draaiende kogeltjes erin in haar kut gedreven en haar slipje op getrokken zodat het bleef zitten en het ding werd aangezet.

Haar handen op de rug geboeid zodat ze er niet bij kon. De kunst eikel stote en een snaveltje tikte op haar klit. De mannen dronken rustig een biertje ,ze hoorde Sabine regelmatig kreunen en zagen haar klaar komen. Ze bespraken het lichaam van Sabine ,die kleine geil tietjes vind ik lekkerder dan van die meloenen ,zei Henk. Ze is lekker strak je voelt haar kut om je pik klemmen. Ze heeft ook een geil kontje mmmm daar ga ik ook nog in.

En van die geile stoot dijen. Mooi lang haar en een geil onschuldig smoeltje. Er zit meer geil vlees aan dan aan Suzan ,ja ze is wat steviger. Suzan vind ik ook erg lekker hoor ,zei Wim. Zo ging dat nog een uurtje door en het snaveltje tikte ook door en Sabine hing voorover van het vele klaar komen. Sabine ,hoe oud is Ellen? We kunnen wel een giga gangbang houden hier!

En de jongens van de voetbal club ,kreunde Sabine ,die neuken Angela het vaakst. Ja kom jij maar klaar en houd je geile bek ,zei Wim. Hij stond op en drukte zijn half slappe pik bij Sabine in de mond en neukte zich eerst stijf. Stootte toen diep door en hield dat 10 minuten vol en spoot zich weer leeg.

Zo zei Wim ,dat wicht maakt me zo geil ,dat mijn pik niet eens slap word ,daar zal ze voor boeten dat geile seks teefje. Hebben we hier een zweepje? Wim de trap af ,die pakte een zweepje ,die zag de pik van Wim keihard staan en Wim riep bars ik ga je vriendin bewusteloos neuken. Mijn pik blijft hard ,dat doet pijn en dat komt omdat Sabine zo geil is.

Wim komt de zolder weer op en en slaat Sabine met de zweep over haar kontje en dijen,Sabine die net weer klaar komt voelt de striemende zweep slagen wel ,maar het klaar komen overheerst en pijn en genot dwarrelen door elkaar. Hou nou maar op met die zweep! Ik ga haar leeg likken ,zei Suzan haar pa en jij neukt haar in de kont ,zo geschiede de man ging liggen en trok Sabine met haar kutje boven zijn mond en begon haar geil eruit te likken en Henk plaatste zijn paal tegen haar sterretje en dreef dat naar binnen.

OEFF zei Sabine ,toen de paal haar kont in gleed ,nou dacht Wim en ging op de knieen voor haar en stote zijn pik in haar mond ,even later zag hij de vader naar boven schuiven tussen de benen van de stotende Henk door en dreef zijn pik in haar kut ,zodat ze nu dubbel genomen werd.

Ze kwamen alle 3 tegelijk klaar dus de sperma vloeide rijkelijk bij Sabine naar binnen. De mannen namen weer eens een drank pauze en buiten begon het al ochtend te worden. Sabine was erg moe en haar kutje en kontje deden zeer en ze zat onder de sperma en stonk naar urine. Maar ze was nog niet van Wim af ,zijn pik bleef keihard ,je zou denken dat ie een doos viagra had leeg geslikt. Sabine weer op de rug en Wim pakte haar benen en drukte die naar voren ,naar haar gezicht toe en plante zijn pik zo op haar kut ,dan kon je dieper komen.

En als een trein ramde hij diep naar binnen en het tempo nam toe ,het zweet gutste Wim van het hoofd ,maar hij stootte door ,ik neuk je bewusteloos ,hoer ,gromde hij. Er leek geen eind aan te komen ,de pik bleef hard en na een half uur viel Wim van vermoeidheid van haar af. Het schouwspel wond Henk zo op dat ook hij Sabine nog is besprong en goed neukte en de laatste druppels in haar achter liet.

Gevolgd door Suzan haar pa ,die haar ook nog een beurt gaf en weer Wim die ,m maar niet slap kreeg. Het leek net of Wim zichzelf bewusteloos neukte toen hij van haar af kwam. De mannen waren klaar met Sabine ,en liepen de trap af ,buiten was het al licht ,Wim gooide de deur bij Suzan los ,en riep ,we zijn klaar met je vriendin ,mijn pik doet erg zeer verdorie ,nog hard? Suzan lachte ,ja pas maar op volgende week pak ik jou weer, zei Wim.

Ik vroeg dan ook aan Johan of hij iets wilde drinken en zijn voorkeur ging uit naar een Whisky. Zelf nam ik een wijntje want het was per slot van rekening zaterdag laat in de middag.

Ons gesprek werd steeds gezelliger en na 3 drankjes zelfs iets vrijpostiger. Ik voelde de wijn al enigszins naar mijn hoofd stijgen. Johan vroeg of het mogelijk was dat hij het hele huis kon bezichtigen en daar had ik geen moeite mee. Ik liep voor hem uit en liep alle kamers door om hem het huis te laten zien. Voor hem uit liep ik de trap op en we bekeken daar alle slaapkamers en de badkamer. Tot mijn schrik had ik duidelijk zichtbaar in de wasmand liggen, je keek zo in het kruis, waar ik mij erg voor schaamde.

Gelukkig vroeg hij of er nog een zolder was en ik vertelde hem dat die met een uitschuifbare trap te bereiken was vanaf de overloop en dat daar een logeerkamer was. Ik schoof de trap uit en ging hem voor ineens beseffend dat hij mij nu onder de rok kon kijken , deze gedachte maakte mij enigszins opgewonden.

Snel klom ik de trap op en liet hem ook deze kamer zien,. Mijn oog viel op zijn kruis en ik zag een duidelijke bobbel in zijn broek. Johan zei ik heb het wel gezien en ging de trap af naar beneden, ik ging ook de trap af en voelde ineens een hand bij mijn kuit.

Doordat ik net weer een tree naar beneden ging en de hand op dezelfde plek bleef, schoof de hand tegen mijn kruis aan. Ik voelde een heerlijke opwinding vanuit mijn kruis opstijgen naar mijn hoofd en bleef even staan. Johan vroeg, dit vind je toch niet erg? Verbouwereerd kon ik niets zeggen en hij wreef inmiddels over mijn kut. MMmmmmmmm wat was dat lekker en wat heb ik dat gemist, ik deed mijn kont wat naar achteren en automatisch mijn benen wat wijder.

Ik had geen kousen aan en Johan schoof zo via mijn broekspijp met zijn hand naar binnen en glibberde over mijn inmiddels gezwollen schaamlippen. Wacht maar Els zei hij met een geile stem en hij stroopte de broek van mijn kont. Ik wist niet wat mij overkwam, maar hij ging op de traptreden zitten met zijn hoofd tussen mijn benen en begon met te likken.

Heerlijk was dat, ik dacht dat ik gek werd van dat geile gevoel, hij likte en pomt met 2 vingers mijn kut in en uit. Hij onderbrak even en zei, Els scheer jij je kut nooit, ik antwoorde, dat ik dat niet deed en dat ik zelfs mijn oksels niet schoor omdat de huid ervan snel irriteerde.

Inmiddels was hij doorgegaan met likken en met een schorre stem zei ik, op het bed is het allemaal wat makkelijker.

Hij liep mijn slaapkamer binnen en liet zijn broek zakken en deed zijn kousen en schoenen uit en was een poosje later helemaal naakt. Een grote forse lul met een kop als een paddestoel stak recht vooruit. Ik voelde de opwinding door mijn kut heen vlammen en werd helemaal wild van geiligheid.

Johan ging liggen en zei, Els kleed je eens helemaal uit, ik deed mijn kleren uit en ondergoed terwijk Johan aan zijn lul zat te sjorren, wat een geil gezicht. Els ga maar op mijn gezicht zitten zei hij terwijl hij languit op bed lag, en ik liet mijn kut op zijn gezicht zakken terwijl ik goed zicht had op zijn dikke lul. Terwijl hij mij likte en vingerde, kon ik mij niet beheersen en nam zijn lul in de hand. Het leek wel of hij steeds groter werd, mijn gezicht werd er als een magneet door aangetrokken en Johan zei, Els ga er maar lekker op zuigen.

Dat had ik nog nooit gedaan, maar ik was gek van geiligheid en likte eerst over de bovenkant en door de geur en het gelik nam ik hem in de mond.

Klein neukertje sex massage delft

Ik voelde een heerlijke opwinding vanuit mijn kruis opstijgen naar mijn hoofd en bleef even staan. Johan vroeg, dit vind je toch niet erg? Verbouwereerd kon ik niets zeggen en hij wreef inmiddels over mijn kut. MMmmmmmmm wat was dat lekker en wat heb ik dat gemist, ik deed mijn kont wat naar achteren en automatisch mijn benen wat wijder. Ik had geen kousen aan en Johan schoof zo via mijn broekspijp met zijn hand naar binnen en glibberde over mijn inmiddels gezwollen schaamlippen.

Wacht maar Els zei hij met een geile stem en hij stroopte de broek van mijn kont. Ik wist niet wat mij overkwam, maar hij ging op de traptreden zitten met zijn hoofd tussen mijn benen en begon met te likken.

Heerlijk was dat, ik dacht dat ik gek werd van dat geile gevoel, hij likte en pomt met 2 vingers mijn kut in en uit. Hij onderbrak even en zei, Els scheer jij je kut nooit, ik antwoorde, dat ik dat niet deed en dat ik zelfs mijn oksels niet schoor omdat de huid ervan snel irriteerde. Inmiddels was hij doorgegaan met likken en met een schorre stem zei ik, op het bed is het allemaal wat makkelijker. Hij liep mijn slaapkamer binnen en liet zijn broek zakken en deed zijn kousen en schoenen uit en was een poosje later helemaal naakt.

Een grote forse lul met een kop als een paddestoel stak recht vooruit. Ik voelde de opwinding door mijn kut heen vlammen en werd helemaal wild van geiligheid. Johan ging liggen en zei, Els kleed je eens helemaal uit, ik deed mijn kleren uit en ondergoed terwijk Johan aan zijn lul zat te sjorren, wat een geil gezicht.

Els ga maar op mijn gezicht zitten zei hij terwijl hij languit op bed lag, en ik liet mijn kut op zijn gezicht zakken terwijl ik goed zicht had op zijn dikke lul. Terwijl hij mij likte en vingerde, kon ik mij niet beheersen en nam zijn lul in de hand.

Het leek wel of hij steeds groter werd, mijn gezicht werd er als een magneet door aangetrokken en Johan zei, Els ga er maar lekker op zuigen. Dat had ik nog nooit gedaan, maar ik was gek van geiligheid en likte eerst over de bovenkant en door de geur en het gelik nam ik hem in de mond. Johan gromde het uit van geiligheid en ik drukt mijn kut steeds harder op zijn mond en zoog keihard op zijn lul. Wat was dit een ontdekking heerlijk was het, ik nam zijn lul zo ver als het kon in mijn mond en begon er lekker aan te lebberen en te zuigen.

Ineens voelde ik als een vulkaan de opwinding komen en schokkend kwam ik geweldig klaar. Johan bleef maar zuigen en vingeren en inmiddels had hij ook een vinger in mijn kont geduwd, dit werd teveel ik dacht dat ik flauwviel van genot.

Ik rolde van hem af en hoorde hem zeggen, nu ga ik je lekker neuken Els, mag dat. Stop die lekkere lul van je maar eens in mijn kut zei ik heel ordinair. Eerst ging hij vanuit mijn kut weer likkend naar boven en ik jammerde alweer iets van geiligheid, hij had iets primitiefs in mij wakkergemaakt.

Hij kneedde en sabbelde op mijn borsten en likte in mijn harige oksels en ik was beestachtig geil. Hij pakte zijn lul en schoof hem stukje voor stukje naar binnen, wat een zalig gevoel. Toen begon hij te pompen met zijn lul en inmiddels stopte hij zijn tong bij mij in de mond. Een opwindende smaak en ik besefte dat ik eigenlijk mijn eigen kut proefde. Het hek was van de dam, als een stier ramde hij zijn lul in mij en hij kreunde heel geil en ik kon niet anders dan het uitjammeren van geiligheid.

Ineens voelde ik zijn lul dikker worden en voelde zijn warme zaad ik mijn kut spuiten, van opwinding kwam ik gillend klaar terwijl Johan aan mijn ene tepel heel hard zoog en de andere tussen zijn vingers rolde.

Hij trok zijn lul uit mijn kut en hield deze voor mijn mond, instinctief nam ik hem helemaal in mijn mond en zoog het laatste restje zaad eruit. Maar alles slijt, dus dit ook. We komen weer in ons normale doen. Loes wil dan alleen maar werken.

Vaak komt ze pas laat thuis en ook moet ze voor de zaak soms op reis en blijft weleens een weekje weg. Maar Anja, is ook nog een jonge vrouw van nog geen vijftig en heeft er wel eens jeuk aan. Het is een kanjer van een vrouw, met alles wat god geschapen heeft zit aan haar lijf. Ze weet dat ze er goed uitziet en wind de mannen om haar vingers, wat ze ook vaak doet.

En het gebeurt wel eens dat er een man aan de ontbijt tafel zit, die Loes en Ik niet kennen. Maar het is háár huis en háár lichaam. Dan is Loes weer eens een paar dagen van huis. Toen ging geile Anja mij uit proberen. Eerst ging ik op haar avances niet in, maar als ze naakt de douche uitkomt, als ik ook boven ben. Dan ben je ook maar een man. Ze pakt me vol in mijn kruis. Dan is het hek van de dam. We neuken tegen de klippen op en vooral als Loes er niet is.

Maar dan komt het bericht van van haar moeder, De oma van Loesje dus. Die is opgenomen in het zieken huis maar kan daar niet blijven, want ze is uit behandelt.

Thuis revalideren gaat niet, want ze woont nog op zich zelf. Of ze zolang bij Anja in kan trekken. Het is haar eigen moeder, en Anja heeft een groot hart. Dus Oma Sjaan, kan komen maar moet op zolder slapen. Ik had het mensje nog niet vaak gezien, maar als er een taxi stopt, komt daar een kwiek, parmantig wijffie uit, wel met een stok, maar verder goed ter been.

Een pittige tante nog voor haar vijfenzeventig jaar. Gearmd komen moeder en dochter de kamer in. Dan pak ik haar tas aan en breng deze vast naar de zolder. Onder aan de trap, wacht ze me al op. Mijn voorgeil, borrelt er uit. Anja is ondertussen naar de supermarkt, voor wat boodschapjes. En ben ik alleen met Oma Sjaan op zolder. We strompelen naar haar bed en ze ploft zo neer. Ik reik haar de PO aan en zet haar erop.

Kletterend loopt de urine in de Po. Ik pak haar tas en wil de zakdoekjes aan haar geven, maar dan staat ze al op. En met gespreide benen, moet ik haar ouwe kutje afdrogen. En met haar vaardige handen, ligt mijn broek zo op het karpet. Dan masseert ze mijn neukstaaf zo geraffineerd, dat ik haast klaarkomt, van een ouwe rimpelhand om mijn penis. Dan gaan alle remmen bij me los.

En ik vul haar, naar mijn zaad smachtende vagina.
sex op zolder lekker en geil

Het slipje was 1 maat te klein zodat het strak om haar billen zat en er echt goed afgepeld moest worden. Suzan bekeek het is ,je ziet er goed geil uit voor de mannen. Hij liep naar binnen, Sabine moest gaan staan ,oom Wim schoof zijn hand achter het elastiek van haar slipje en betaste haar bolle kale kutje.

Sabine ging mee de trap op naar de zolder waar ome Henk en Suzan,s vader met een flesje bier stonden. Ook helemaal naakt en 2 harde pikken ,ja ze zou uitgewoond worden door 3 mannen om te wennen als ze gebruikt zou worden door meerdere tegelijk. Zo riep ome Henk ,goeie morgen zeg ,dat ziet er lekker uit. Zijn pik verdikte en verharde zich. Ik wil er het eerst over heen riep de vader van Suzan,ja dat weten we nu wel ,zei Wim ,grijp haar maar. De man greep Sabine tussen de dijen en pelde het slipje over haar kontje naar beneden ,mmmmmmm lekker veel geil dijvlees en hij klauwde in haar lekkere kleine geile tietjes.

Mmmmm wat een seks diertje zeg. Sabine werd verzocht snel op haar rug te gaan liggen en de beentjes uit elkaar de man dook op haar en stote zijn pik fel naar binnen het kwijl van begeerte en lust hing ,m aan de mond. MMMMMmmmm gromde hij en zat er tot aan zijn kloten in ,Sabine begon gelijk te gillen want het deed zeer de wondjes werden open geragd. Beneden net onder de zolder waar Suzan op haar kamertje zat ,hoorde ze haar vriendin gillen en wist ze dat de 1e tamp bij haar naar binnen was gedrongen ,denk dat het paps is die wil altijd eerst.

De muziek werd wat harder gezet, maar af en toe op een stil moment in de muziek hoorde ze Sab huilen. Kon ook niet anders dacht,Suzan ,de wondjes waren nog vers en haar kutje moest ondanks de dikke geaderde vleeslul van vorige week nog wennen ,dat erveel lullen in zouden gaan de komende weken stond wel vast. Ze hadden voor Sabine al 4 klanten de 1e week die haar wilde afraggen. De man spoot al vrij snel zijn geil diep in haar kut.

Ome Wim diende zich aan ,nu ik ,zei hij,ik laat haar is goed gillen dat sletje ,ik wil traantjes zien vies hoertje,ik neuk je beurs. Hij kneep hard in Sab haar dijvlees en draaide haar tepeltjes om,vuile neukmachine,gromde hij ,zaadbak en gaf haar een klap in het gezicht ,benen wijd teef. Hij liet zich letterlijk op het geile meisjes lichaam vallen ,en stote keihard in een keer erin mmmmmm mmmm lekker strak sletje!

MMMMM goed zo,en zijn pik werd dikker toen hij de traantjes zag en hij probeerde nog dieper te komen. Opeens haalde hij zijn pik er even uit ,zette er een dike huls overheen waardoor de pik 2c in omvang en 6 cm in lengte won en stote grommend weer haar kutje in. Sabine gilde ,maar onder het geweld werd haar klitje flink geraakt en het 1e orgasme op de zolder was toch een feit.

En gierde door haar jonge lichaam. Ze huilde gilde en kreunde door elkaar heen ,op de top van het orgasme trilde ze en kwam mega klaar het kutgeil liep hem over de tegen de billen kletsende kloten.

Ome Wim rolde nagenietend van haar af ,en ome Henk dook op haar om ook zijn geilheid op haar te botvieren,wat een strak kutje lispelde hij,en wat een lekker lichaam ,na een paar stoten ,zei hij ,ik ga haar geile smoeltje maar is neuken ,en hij wenkte Sabine dat ze op haar knieen moest.

Hij schoof gelijk zijn pik tussen haar lipjes door diep haar in haar mond ,moet je die geile zaadvragende ogen is zien,wat een lekker pijp smoeltje heeft ze. Hij pakte Sabine bij haar lange donkere haren en ragde zijn pik tot aan de ballen bij het wicht naar binnen en penetreerde steeds even met zijn eikel haar keel. En ook al vrijsnel spoot ie zijn geil diep in haar mond en spoot haar gezicht helemaal onder het neukvet. Sabine slikte zoveel mogelijk door en het geil liep haar links en rechts uit de mond en Henk smeerde dat uit over haar tietjes.

Wim moest plassen stopte ,m in haar kut en zeek zich leeg het begon al aardig te meuren op zolder naar wilde seks. Sabine moest op haar knieen in pijp stand blijven er werd een speeltje met draaiende kogeltjes erin in haar kut gedreven en haar slipje op getrokken zodat het bleef zitten en het ding werd aangezet.

Haar handen op de rug geboeid zodat ze er niet bij kon. De kunst eikel stote en een snaveltje tikte op haar klit. De mannen dronken rustig een biertje ,ze hoorde Sabine regelmatig kreunen en zagen haar klaar komen. Ze bespraken het lichaam van Sabine ,die kleine geil tietjes vind ik lekkerder dan van die meloenen ,zei Henk. Ze is lekker strak je voelt haar kut om je pik klemmen.

Ze heeft ook een geil kontje mmmm daar ga ik ook nog in. En van die geile stoot dijen. Mooi lang haar en een geil onschuldig smoeltje. Er zit meer geil vlees aan dan aan Suzan ,ja ze is wat steviger. Suzan vind ik ook erg lekker hoor ,zei Wim. Zo ging dat nog een uurtje door en het snaveltje tikte ook door en Sabine hing voorover van het vele klaar komen.

Sabine ,hoe oud is Ellen? We kunnen wel een giga gangbang houden hier! En de jongens van de voetbal club ,kreunde Sabine ,die neuken Angela het vaakst. Ja kom jij maar klaar en houd je geile bek ,zei Wim. Hij stond op en drukte zijn half slappe pik bij Sabine in de mond en neukte zich eerst stijf.

Stootte toen diep door en hield dat 10 minuten vol en spoot zich weer leeg. Zo zei Wim ,dat wicht maakt me zo geil ,dat mijn pik niet eens slap word ,daar zal ze voor boeten dat geile seks teefje. Hebben we hier een zweepje? Wim de trap af ,die pakte een zweepje ,die zag de pik van Wim keihard staan en Wim riep bars ik ga je vriendin bewusteloos neuken. Mijn pik blijft hard ,dat doet pijn en dat komt omdat Sabine zo geil is.

Wim komt de zolder weer op en en slaat Sabine met de zweep over haar kontje en dijen,Sabine die net weer klaar komt voelt de striemende zweep slagen wel ,maar het klaar komen overheerst en pijn en genot dwarrelen door elkaar. Hou nou maar op met die zweep!

Ik ga haar leeg likken ,zei Suzan haar pa en jij neukt haar in de kont ,zo geschiede de man ging liggen en trok Sabine met haar kutje boven zijn mond en begon haar geil eruit te likken en Henk plaatste zijn paal tegen haar sterretje en dreef dat naar binnen.

OEFF zei Sabine ,toen de paal haar kont in gleed ,nou dacht Wim en ging op de knieen voor haar en stote zijn pik in haar mond ,even later zag hij de vader naar boven schuiven tussen de benen van de stotende Henk door en dreef zijn pik in haar kut ,zodat ze nu dubbel genomen werd. Ze kwamen alle 3 tegelijk klaar dus de sperma vloeide rijkelijk bij Sabine naar binnen. De mannen namen weer eens een drank pauze en buiten begon het al ochtend te worden.

Sabine was erg moe en haar kutje en kontje deden zeer en ze zat onder de sperma en stonk naar urine. Maar ze was nog niet van Wim af ,zijn pik bleef keihard ,je zou denken dat ie een doos viagra had leeg geslikt. Sabine weer op de rug en Wim pakte haar benen en drukte die naar voren ,naar haar gezicht toe en plante zijn pik zo op haar kut ,dan kon je dieper komen. En als een trein ramde hij diep naar binnen en het tempo nam toe ,het zweet gutste Wim van het hoofd ,maar hij stootte door ,ik neuk je bewusteloos ,hoer ,gromde hij.

Er leek geen eind aan te komen ,de pik bleef hard en na een half uur viel Wim van vermoeidheid van haar af. Het schouwspel wond Henk zo op dat ook hij Sabine nog is besprong en goed neukte en de laatste druppels in haar achter liet. Gevolgd door Suzan haar pa ,die haar ook nog een beurt gaf en weer Wim die ,m maar niet slap kreeg. Het leek net of Wim zichzelf bewusteloos neukte toen hij van haar af kwam.

De mannen waren klaar met Sabine ,en liepen de trap af ,buiten was het al licht ,Wim gooide de deur bij Suzan los ,en riep ,we zijn klaar met je vriendin ,mijn pik doet erg zeer verdorie ,nog hard?

Suzan lachte ,ja pas maar op volgende week pak ik jou weer, zei Wim. Ik vroeg dan ook aan Johan of hij iets wilde drinken en zijn voorkeur ging uit naar een Whisky. Zelf nam ik een wijntje want het was per slot van rekening zaterdag laat in de middag.

Ons gesprek werd steeds gezelliger en na 3 drankjes zelfs iets vrijpostiger. Ik voelde de wijn al enigszins naar mijn hoofd stijgen. Johan vroeg of het mogelijk was dat hij het hele huis kon bezichtigen en daar had ik geen moeite mee. Ik liep voor hem uit en liep alle kamers door om hem het huis te laten zien. Voor hem uit liep ik de trap op en we bekeken daar alle slaapkamers en de badkamer.

Tot mijn schrik had ik duidelijk zichtbaar in de wasmand liggen, je keek zo in het kruis, waar ik mij erg voor schaamde. Gelukkig vroeg hij of er nog een zolder was en ik vertelde hem dat die met een uitschuifbare trap te bereiken was vanaf de overloop en dat daar een logeerkamer was. Ik schoof de trap uit en ging hem voor ineens beseffend dat hij mij nu onder de rok kon kijken , deze gedachte maakte mij enigszins opgewonden. Snel klom ik de trap op en liet hem ook deze kamer zien,.

Mijn oog viel op zijn kruis en ik zag een duidelijke bobbel in zijn broek. Johan zei ik heb het wel gezien en ging de trap af naar beneden, ik ging ook de trap af en voelde ineens een hand bij mijn kuit. Doordat ik net weer een tree naar beneden ging en de hand op dezelfde plek bleef, schoof de hand tegen mijn kruis aan.

Ik voelde een heerlijke opwinding vanuit mijn kruis opstijgen naar mijn hoofd en bleef even staan. Johan vroeg, dit vind je toch niet erg? Verbouwereerd kon ik niets zeggen en hij wreef inmiddels over mijn kut. MMmmmmmmm wat was dat lekker en wat heb ik dat gemist, ik deed mijn kont wat naar achteren en automatisch mijn benen wat wijder. Ik had geen kousen aan en Johan schoof zo via mijn broekspijp met zijn hand naar binnen en glibberde over mijn inmiddels gezwollen schaamlippen.

Wacht maar Els zei hij met een geile stem en hij stroopte de broek van mijn kont. Ik wist niet wat mij overkwam, maar hij ging op de traptreden zitten met zijn hoofd tussen mijn benen en begon met te likken. Heerlijk was dat, ik dacht dat ik gek werd van dat geile gevoel, hij likte en pomt met 2 vingers mijn kut in en uit. Hij onderbrak even en zei, Els scheer jij je kut nooit, ik antwoorde, dat ik dat niet deed en dat ik zelfs mijn oksels niet schoor omdat de huid ervan snel irriteerde.

Inmiddels was hij doorgegaan met likken en met een schorre stem zei ik, op het bed is het allemaal wat makkelijker. Hij liep mijn slaapkamer binnen en liet zijn broek zakken en deed zijn kousen en schoenen uit en was een poosje later helemaal naakt. Een grote forse lul met een kop als een paddestoel stak recht vooruit. Ik voelde de opwinding door mijn kut heen vlammen en werd helemaal wild van geiligheid. Johan ging liggen en zei, Els kleed je eens helemaal uit, ik deed mijn kleren uit en ondergoed terwijk Johan aan zijn lul zat te sjorren, wat een geil gezicht.

Els ga maar op mijn gezicht zitten zei hij terwijl hij languit op bed lag, en ik liet mijn kut op zijn gezicht zakken terwijl ik goed zicht had op zijn dikke lul. Terwijl hij mij likte en vingerde, kon ik mij niet beheersen en nam zijn lul in de hand.

Het leek wel of hij steeds groter werd, mijn gezicht werd er als een magneet door aangetrokken en Johan zei, Els ga er maar lekker op zuigen. Dat had ik nog nooit gedaan, maar ik was gek van geiligheid en likte eerst over de bovenkant en door de geur en het gelik nam ik hem in de mond.
Spuitende mannen sperma in de kut


sex op zolder lekker en geil