Gratis Sex Apeldoorn

Vibrator in kut vrouw zoekt minnaar

vibrator in kut vrouw zoekt minnaar

Ik zetten de vibrator weer uit en ging in de badkamer opzoek naar iets waarmee ik "hem" kon insmeren,dat vond ik en kleden mij toen helemaal uit. Al trillende speelde ik zo een beetje met de vibrator over mijn tepels en langzamerhand kreeg ik toch een heel opwindend gevoel in mijn lichaam en onderbuik,mijn tepels gingen er ook heel stijf van staan en ik vond het steeds aangenamer worden. Ik deed het glijmiddel erop en zetten de vibrator weer tegen mijn schaamlippen aan,nu ging het wel soepel en ik duwde "hem" best wel een stuk mijn kutje in.

Tien jaar had ik niets meer in mijn kutje gehad,ik voelde ook dat alles strak aanvoelde,ik was dus dit helemaal niet meer gewend en waarschijnlijk door de lange onthouding bijna dicht geslipt. Het voelde heel opgevuld bij mij aan,terwijl het toch echt geen overdreven dikke ding was. Ik begon het steeds opwindende te vinden en neukte mij eigen kutje steeds dieper en harde,maar een orgasme voelde ik nog niet echt opkomen hoe graag ik dit nu toch wel weer eens wilde voelen.

Ik haalde hem uit mijn kutje en speelde er mee over mijn clitoris die ook best wel hard was geworden,maar een orgasme bij mijzelf teweeg brengen lukte nog niet,ik bleef het proberen en ging weer terug in mijn kutje wat nu ook veel soepele en vochtige aanvoelde.

Ik schrok mij een ongeluk toen ik de stem van Ben in het huis hoorde,waar ben je ma hoorde ik hem vragen,totaal in paniek vloog ik van hun bed af,maar er was geen ontkomen meer voor mij aan toen Ben in de deur opening verscheen en mij met net zulke grote ogen aankeek als dat ik hem deed.

Ik begon te huilen en te snikken,sorry zei ik,trilde over heel mijn lichaam en kreeg het gevoel dat ik flauw zou vallen. Wat ben je aan het doen vroeg hij terwijl zijn ogen over mijn lichaam gingen,hij deed ook een paar stappen de slaapkamer in en stond nu voor mij,ga even zitten op het bed zei hij,zo val je nog om,en hij begeleiden mij om op het bed te gaan zitten. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte tegen over hem,was ik totaal in de war. Ik voelde zijn warme hand over mijn schouders komen, nou doe eens rustig en kom even tot jezelf zei Ben.

Zo erg is het allemaal niet,wel lullig voor u dat ik precies op dit moment thuis kom,maar ja dit verwachten ik ook niet. Zijn woorden zorgde er toch voor dat ik weer wat rustige werd,alleen leek het wel of mijn hart in mijn lichaam wilde ontploffen. Ik zat op de bed rand met mijn hoofd naar beneden gebogen naast hem,schrok weer geweldig op toen ik tot overmaat van ramp naar zijn kruis keek waar zich een grote bult in zijn broek aftekende.

Hij raakte dus zelf opgewonden van de situatie. Ben begon over mijn rug te strelen en zei,ach ma zo erg is het toch helemaal niet. Ieder mens heeft zijn of haar gevoelens en zo te zien heb jij de vibrator van Tanja gevonden,ik begrijp het best wel hoor ging hij verder,pa is ook alweer heel lang overleden en een andere man is er niet meer in uw leven geweest.

Je ben nog een aantrekkelijk wijfie hoor. Ik ben inderdaad slanker als mijn dochter,die veel voller is,ben ook een stuk kleine als zij 1. Mijn borsten zijn niet meer zo stevig maar met mijn c-cup is het ook niet zo dat ik zware hangers heb. Ik voelde mij erg ongemakkelijk en wilde opstaan,Ben drukte mij terug waardoor ik achter over op het bed viel,hij sloeg zijn arm om mij heen en kwam in zijn kostuum geheel gekleed naast mij liggen.

Ben ik wil mij even opfrissen en aankleden zei ik,je ben toch nog fris ik wil met je vrijen zei hij tot mijn grote schrik. Je heb een opwindend lichaam ma en ik ben geil nu. Ik kon niets uitbrengen toen hij mijn borsten stevig begon te masseren,met zijn andere had kwam hij in mijn kruis en begon mij te vingeren,niet doen Ben hier komen problemen van zei ik,dit kan. Wij zijn samen hier ma zei hij en Tanja verwacht ik echt niet voor Ben is een grote sterke vent en ik kon echt niet tegen hem op,hij raakte steeds meer opgewonden en probeerde zover mogelijk met zijn vinger in mijn kutje te komen,je ben nog lekker strak lachte hij.

En je schaamhaar maak mij nog geiler,Tanja heeft een kaal kutje daar heb ik nog nooit een haartje van gezien. Ik scheer mij nooit,je een beetje mijn bikini lijn zoals dit genoemd word,maar een kale kutje zoals Ben dit noem heb ik echt nog nooit gehad. Ik voelde wel mijn schaamte afnemen,hij had mij nu toch al meer dan een kwartier naakt gezien en was ging steeds sneller met zijn vinger in mijn kutje,mijn tepels sloeg hij ook niet over,die kneden hij hard.

Ben stopte, ik kleed mij ook uit zei hij en begon zich helemaal uit te kleden,met een bonkend hart keek ik naar zijn grote gespierde lichaam,zijn laatste kledingstuk was zijn onderbroek waar ik gespannen naar keek.

Toen hij deze uitdeed sprong er een een keiharde grote dikke erectie uit,zoiets had ik van mijn leven nog niet gezien Hij voelde mijn weerstand hier voor,maar bleef het proberen zodat ik toch hieraan toe begon te geven en onze tongen zich met elkaar vermengde,ik kon geen weerstand meer aan hem geven,was nu toch al zover met hem en wist wel dat ik hem niet meer kon stoppen of op andere gedachten kon brengen.

Na zijn steeds maar weer aanhoudende zoenen ging hij een stukje naar beneden en begon om beurten mijn toch stijve tepels te kussen en erop te zuigen,ik voelde een aanhouding opwinding en begon voorzichtig zijn rug te strelen,zijn lul drukte in mijn kruis en ik voelde de warmte van zijn lul tegen mijn schaamlippen drukken.

Ik raakte toen pas echt helemaal echt in paniek en begon weer te huilen. Laat die gedachte los. De erectie kan tijdens het vrijen verdwijnen maar weer even snel weer ontstaan.

Laat u, als man, dus niet verleiden tot snelle penetratie, maar neem de tijd om van elkaar te genieten. En u, als vrouw, geef de man de tijd om weer een erectie te krijgen. Deze komt vanzelf weer. Waar vroeger het accent vooral werd gelegd op het beleven van een orgasme en misschien weinig aandacht werd gegeven aan voor- en naspel, zullen deze laatsten nu steeds belangrijker worden. Het lichaam vraagt als het ouder wordt om een langer voorspel en goede seks.

Dat komt mooi uit want vaak is er nu meer tijd om te besteden aan de kunst van het verleiden en beminnen. Probeer nieuwe dingen uit en experimenteer.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het geven van een erotiche massage? Het  boek Erotische Massage  k an u op weg helpen. Of het verrijken van uw liefdesleven met een vibrator? Een goede vibrator kan een hele aanvulling zijn bij het bedrijven van de liefde.

Dus waarom niet proberen? Tegenwoordig zijn het kleine, elegante en stille apparaatjes. Hier kunt u lezen wat voor soorten er zijn en waar u op moet letten bij de eventuele aankoop. Het lichaam vraagt ook om wat intensievere prikkers. Ook dan kan een beetje krachtige vibrator, een anaal speeltje of een prostaat stimulator een verrijking van uw liefdesleven zijn. Als je ouder wordt heb je meer tijd en sensuele prikkels nodig om verlangens te wekken en opwinding te voeden. Ga niet zitten afwachten tot de prikkels uit de lucht vallen.

Beter is het om er zelf naar op zoek te gaan. Seks begint in het hoofd. Ga op zoek naar voor u opwindende prikkels en laat uw fantasie het werk doen. Dat kan bijvoorbeeld een e rotische film zijn of een opwindend verhaal. Heel veel onderzoeken hebben uitgewezen dat seks goed is voor lichaam en geest. Ook wordt de onvermijdelijke veroudering van de geslachtsorganen in heel sterke mate tegengegaan  door regelmatig seks.

Dus seks opgeven uit zorg voor zijn of haar gezondheid zou een grote vergissing zijn! Als je jong bent, kan het lichaam een hoop stress en spanning aan. Als je ouder wordt, wordt dat vermogen minder en wordt het steeds belangrijker om op tijd te ontspannen. Dat is ook belangrijk voor het seksleven. Spanning en seks gaan namelijk slecht samen. Ontspanning is de basis voor samen genieten.

Als u ontspant daalt uw hartslag en komt de seksuele opwinding op gang. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste stellen in de vakantie, of tijdens een weekendje weg, meer zin in seks hebben. Dagelijks een moment ontspannen door bijvoorbeeld sport, wandelen, medidatie of oefeningen zal u seksleven, ook buiten de vakanties om, enorm verbeteren. Voelt de vagina droger aan?

Een goed glijmiddel helpt direct. Een paar druppeltjes van een glijmiddel zorgt al voor een sensueel, zacht en fijn gevoel. Een fijne toevoeging bij het voorspel, bij het stelen van de erogene zones, de vagina en de clitoris. Een goed glijmiddel zorgt  ervoor dat het vrijen comfortbaler aanvoelt en dat er onbezorgd kan worden genoten. En een glijmiddel zorgt ervoor dat het slijmvlies niet beschadigt en voorkomt zo pijn bij het vrijen.

Een glijmiddel verstoort overigens niet de eigen vochtaanmaak, maar ondersteunt deze juist. Tegenwoordig zijn er fijne glijmiddelen die ook voor massages kunnen worden gebruikt.

Meer informatie over glijmiddelen kunt u lezen in Hoe kies je het juiste glijmiddel? Goede, sterke bekkenbodemspieren zijn essentieel voor de beleving van seks. Ze zorgen voor intense orgames, meer gevoel en goede aanmaak van vocht. De bekkenbodemspieren kunnen verzwakken als we ouder worden, net als andere spieren.

Maar ze kunnen gelukkig ook getraind worden. Dat is belangrijk om te doen. En u bent nooit te oud ok daarmee te beginnen. Oefeningen voor het versterken van bekkenbodemspieren  vindt u op onze website. Tegenwoordig zijn er ook goede  k egel ballen ook wel vaginale ballen, ben wa ballen of geisha ballen genoemd waarmee u op een makkelijke manier de bekkenbodemspieren kunt trainen. Krachtige bekkenbodemspieren zijn ook belangrijk voor hem.

Het zorgt voor een sterke erectie. Een eenvoudige oefening om de bekkenbodemspier te trainen en te zorgen voor een blijvend krachtige erectie is de volgende.

Breng een handdoekje aan over de erecte penis. Probeer nu met uw penis het handdoekje omhoog te duwen. Houd dit seconden vol. Doe deze oefening dagelijks en voer het aantal keren op tot Een speciale gel kan helpen om de bloedtoevoer naar de clitoris te stimuleren.

Dit verhoogt de gevoeligheid van de vagina. En zorgt tegelijkertijd voor een sensuele, licht prikkelende opwinding. Goede producten zijn  de Viamax cream  en  Viagel. Elke vrouw of ze nu een natuurlijke of een operatieve menopauze heeft beleefd moet weten dat de overgangsjaren een zowel lichamelijke als emotionele aanpassing kunnen vragen en dat het heel goed mogelijk is dat dit niet altijd probleemloos verloopt.

Maar zij moet ook weten dat er medische hulp bestaat, die het aanpassingsproces geweldig kan vergemakkelijken. Door het gebruik van preparaten die vrouwelijke hormonen oestrogenen bevatten, kan het hormoon tekort worden opgevangen waardoor de meeste ongemakken zullen verdwijnen.

Let wel, hormoontherapie kent ook nadelen. Maar niet zoveel als vaak wordt gedacht. Een hormoonpreparaat voor de overgang is lichter dan de anticonceptiepil. Uw huisarts kan u hierover verder informeren en desgewenst medicatie voorschrijven. Sommige vrouwen hebben baat bij homeopatische middelen. Naar de resultaten is helaas nog geen goed onderzoek gedaan.

Ook voor mannen geldt dat zij allereerst moeten accepteren dat ze ouder worden en een nieuwe levensfase ingaan. Mochten de klachten teveel het leven gaan beperken, dan is het verstandig om naar de arts te gaan en eventueel medicijnen te slikken. Maar een elixir voor eeuwige jeugd bestaat niet en testosteron is dat ook niet. Menselijke verhoudingen blijken uiteindelijk toch belangrijker voor een goed seksleven dan hormonen.

Testosteron heeft uiteraard een functie, maar dan in interactie met allerlei psychosociale factoren. Natuurlijk zijn er mannen die problemen kunnen krijgen met een tekort aan testosteron, daarvoor kan hormoontherapie een goede en eenvoudige oplossing zijn. De huisarts kan hierover adviseren.

Over het algemeen geldt echter dat het voldoende helpt om te accepteren dat men ouder wordt en de levensstijl aan te passen: De twee belangrijkste tips om uw testosteron niveau snel te verbeteren zijn: In vetweefsel wordt voor een deel testosteron omgezet in oestrogenen.

Hoe meer vet, des te minder testosteron en hoe meer oestrogeen. Als de seks lange tijd uitblijft, daalt uiteindelijk de productie van testosteron.

Hierdoor neemt de "nachtelijke respons" af wat de conditie en werking van de penis niet ten goede komt en kan resulteren in erectieproblemen.

Mochten er erectieproblemen ontstaan dan kan een erectiepil uitkomst bieden. De bekendste erectiepil is Viagra, die werkt een paar uur. Maar er zijn ook pillen die een heel weekend werken, zoals Cialis.

De pil zorgt er alleen voor dat een erectie langer behouden blijft. Erectiepillen zijn te verkrijgen via de huisarts. Vindt u de stap naar uw eigen huisarts te groot, dan kunt u via internet een e-mailconsult aanvragen bij een seksuoloog die u een middel kan voorschrijven. Belangrijk is dat de veranderingen begrepen en aanvaard worden beide partners. Zij moet weten dat het normaal is dat de penis niet meer zo vlug stijf tot erectie komt, en dat dit helemaal niet hoeft te betekenen dat de man haar minder begeert.

Integendeel; ze moet weten dat wanneer de erectie minder hard is, zij daar iets aan kan doen: Met een kussen onder de billen of een houding waarbij zij bovenop zit kan zij hem ook een handje helpen, wanneer de erectie wat minder opgericht is.

Ook kan een penisring   een verrijking zijn voor het seksleven. Hij moet begrijpen dat de overgang een lastig periode voor een vrouw kan zijn. Dat ze daardoor bijvoorbeeld geen zin in seks heeft, of andere zin.

En dat ze, minder nog dan vroeger, een harde of onhandige benadering van de man kan verdragen. De clitoris wordt nog gevoeliger doordat de huid erom heen dunner wordt. Een al te directe stimulatie zal, in plaats van prettige gevoelens, eerder irritaties opwekt. Het werkt vaak beter om niet de clitoris zelf, maar vooral de streek er omheen te strelen.

Hij moet ook begrijpen dat het belangerijk is, meer dan voorheen, dat de dame fysiek opgewonden moet zijn voor penetratie. De weg om tot een nieuwe verstandhouding te komen verloopt niet bij iedereen even gemakkelijk. Maar er bestaat gelukkig hulp en u moet zeker niet aarzelen om die te vragen. Er zijn verschillende mogelijkheden, specialisten en behandelingen.

Uw huisarts kan u hierover informeren. Het gras lijkt altijd groener bij de buren. Maar wees gerust, dat is echt niet zo. De meeste stellen die lang bij elkaar zijn, zijn op een bepaald punt in hun relatie niet tevreden met hun seksleven. Maar dat u een lange relatie heeft, is op zichzelf al heel bijzonder.

Dat heeft u toch maar mooi samen gedaan. Daar mag u beiden trots op zijn. En een langdurige band met een partner van wie u houdt, is een mooie basis om samen op een nieuw avontuur te gaan. En waarom zou u het niet doen? Het kan alleen maar mooier, intiemer en gepassioneerder worden. U komt zeker tot verrassende mogelijkheden! Wellicht ook interessante artikelen voor u: Een leuk en interessant met de Joan Price, dé deskundige in America op het gebied van seksualiteit na je 50ste.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Huisarts en sekuoloog Peter Leusink in de Corresondent: Uiteindelijk leidt het stimuleren van de clitoris wel tot vochtigheid. Een veelvoorkomend probleem bij oudere heterostellen is dat mannen op leeftijd het juist sneller willen, omdat hun erectievermogen afneemt.

Maar als die man leert hoe hij een erectie kan behouden, dan kan hij ook wachten tot zij vochtig is. En, ik adviseer ook: Pijn bij vrijen een veelvoorkomende klacht. Geen zin meer in seks na de menopauze? Rachel Welch ook niet. Verschil in zin in seks. Seksloos huwelijk komt niet vanzelf goed. Reacties wat op een mooie en Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Er valt veel op zijn plek!

Beste Paarse Keizerin, ik heb Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Beste Paarse Keizerin, ik heb het artikel samen met mijn man gelezen. Een mooie manier om dingen met elkaar te bespreken, begrip voor elkaar te creëren en een nieuwe impuls te geven aan ons seksleven. Als Masseur merk ik inderdaad Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Als Masseur merk ik inderdaad dat als stellen dingen samen uitproberen en doen dat hun relatie vaker diepgang krijgt.

Goed duidelijk geschreven Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Goed duidelijk geschreven stuk! Er vallen weer een aantal dingen op zijn plek, dingen waar ik vanaf nu rekening mee ga houden om de liefde van mijn leven nog heel lang intiem bij me te kunnen houden.

Dank voor de waardevolle informatie! Al 6 jaar geen sex meer met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Al 6 jaar geen sex meer met man.

Hij 51 en ik ook en al 4 jr in de overgang. Nergens sexueel last van. Herkenbaar verhaal, alleen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Herkenbaar verhaal, alleen jammer dat alle verhalen uitgaan van een man of vrouw in relatie, de singles hebben er ook last van hoor!

Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passie-killers. En wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkelt zich meestal een manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Seks speeltjes zijn van alle tijden, van alle leeftijden en van alle culturen. Seks speeltjes prikkelen de zintuigen en de fantasie en voeden lust en verlangens.

Ze kunnen zorgen voor eindeloze variaties in het liefdesspel. Hoe gebruik je een penisring? En wat is de juiste keuze? Een cockring, ook wel penisring genoemd, zorgt ervoor dat een erectie steviger wordt en langer aanhoudt. Welke moet je kopen? En hoe gebruik je hem? Wat willen de dames in bed? En hoe wordt u haar beste minnaar? Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm?

Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes.

.

Man zoekt slaaf b2b massage nijmegen

Daarom is dàt vooral voor het maximale genieten en het verkrijgen van een orgasme "the place to be" Daardoor word je vanzelf opgewonden. Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Ik heb in mijn leven al zo'n vibrators, dildo's, buttplugs en andere sekstoys getest, dus ik ben eigenlijk een professionele maar wel onafhankelijke sekstoy-tester en ja, dat is een hele leuke baan!

In de slaapkamer van een van die vriendinnen vindt de heldin bij toeval een vibrator. Dat is bij ons dagelijkse kost, zien we je daar? Deze beauty is er in twee kleuren en laad je op via je laptop op het inductie oplaadplaatje of via USB. De tandenborstel werkt op 2 AAA alkaline batterijen inbegrepen. Difrax Vingertop Tandenborstel Per stuk Drogisterij. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. In deze 4 tips leer je: Oplader voor Oral-B Tandenborstels Cheaptech.

En anders kun je altijd de vlakschuurmachine er nog opzetten. Je moet dat ding natuurlijk niet recht OP je klit zetten, voor de slimmeriken onder ons. En een clitje is nog wel 10 keer zo gevoelig, hoor. Het is niet de elektrische tandenborstel die zorgt voor bloedingen of minder gevoeligheid; dat komt door de manier waarop   en hoe vaak je het doet. Vampje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Vampje.

Van Der Burg In de slaapkamer van een van die vriendinnen vindt de heldin bij toeval een vibrator. Uit zijn vorige romans was al duidelijk geworden dat hij ogenschijnlijk terloops zeer precies kan observeren en die observaties in mooie zinnen kan vatten.

Hierdoor moeten wij ook per locatie verzendkosten maken en deze aan u doorberekenen. U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Sex op openbaar strand. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal.

Grote Knutsel Set Paarden. Het MyCelebrator tandenborstel opzetstuk is een leuke toevoeging aan je elektrische tandenborstel. De erectie kan tijdens het vrijen verdwijnen maar weer even snel weer ontstaan. Laat u, als man, dus niet verleiden tot snelle penetratie, maar neem de tijd om van elkaar te genieten. En u, als vrouw, geef de man de tijd om weer een erectie te krijgen.

Deze komt vanzelf weer. Waar vroeger het accent vooral werd gelegd op het beleven van een orgasme en misschien weinig aandacht werd gegeven aan voor- en naspel, zullen deze laatsten nu steeds belangrijker worden. Het lichaam vraagt als het ouder wordt om een langer voorspel en goede seks. Dat komt mooi uit want vaak is er nu meer tijd om te besteden aan de kunst van het verleiden en beminnen.

Probeer nieuwe dingen uit en experimenteer. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het geven van een erotiche massage? Het  boek Erotische Massage  k an u op weg helpen. Of het verrijken van uw liefdesleven met een vibrator? Een goede vibrator kan een hele aanvulling zijn bij het bedrijven van de liefde. Dus waarom niet proberen? Tegenwoordig zijn het kleine, elegante en stille apparaatjes. Hier kunt u lezen wat voor soorten er zijn en waar u op moet letten bij de eventuele aankoop.

Het lichaam vraagt ook om wat intensievere prikkers. Ook dan kan een beetje krachtige vibrator, een anaal speeltje of een prostaat stimulator een verrijking van uw liefdesleven zijn. Als je ouder wordt heb je meer tijd en sensuele prikkels nodig om verlangens te wekken en opwinding te voeden.

Ga niet zitten afwachten tot de prikkels uit de lucht vallen. Beter is het om er zelf naar op zoek te gaan. Seks begint in het hoofd. Ga op zoek naar voor u opwindende prikkels en laat uw fantasie het werk doen.

Dat kan bijvoorbeeld een e rotische film zijn of een opwindend verhaal. Heel veel onderzoeken hebben uitgewezen dat seks goed is voor lichaam en geest.

Ook wordt de onvermijdelijke veroudering van de geslachtsorganen in heel sterke mate tegengegaan  door regelmatig seks. Dus seks opgeven uit zorg voor zijn of haar gezondheid zou een grote vergissing zijn!

Als je jong bent, kan het lichaam een hoop stress en spanning aan. Als je ouder wordt, wordt dat vermogen minder en wordt het steeds belangrijker om op tijd te ontspannen. Dat is ook belangrijk voor het seksleven. Spanning en seks gaan namelijk slecht samen. Ontspanning is de basis voor samen genieten. Als u ontspant daalt uw hartslag en komt de seksuele opwinding op gang. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste stellen in de vakantie, of tijdens een weekendje weg, meer zin in seks hebben.

Dagelijks een moment ontspannen door bijvoorbeeld sport, wandelen, medidatie of oefeningen zal u seksleven, ook buiten de vakanties om, enorm verbeteren. Voelt de vagina droger aan? Een goed glijmiddel helpt direct. Een paar druppeltjes van een glijmiddel zorgt al voor een sensueel, zacht en fijn gevoel. Een fijne toevoeging bij het voorspel, bij het stelen van de erogene zones, de vagina en de clitoris.

Een goed glijmiddel zorgt  ervoor dat het vrijen comfortbaler aanvoelt en dat er onbezorgd kan worden genoten. En een glijmiddel zorgt ervoor dat het slijmvlies niet beschadigt en voorkomt zo pijn bij het vrijen. Een glijmiddel verstoort overigens niet de eigen vochtaanmaak, maar ondersteunt deze juist.

Tegenwoordig zijn er fijne glijmiddelen die ook voor massages kunnen worden gebruikt. Meer informatie over glijmiddelen kunt u lezen in Hoe kies je het juiste glijmiddel? Goede, sterke bekkenbodemspieren zijn essentieel voor de beleving van seks.

Ze zorgen voor intense orgames, meer gevoel en goede aanmaak van vocht. De bekkenbodemspieren kunnen verzwakken als we ouder worden, net als andere spieren.

Maar ze kunnen gelukkig ook getraind worden. Dat is belangrijk om te doen. En u bent nooit te oud ok daarmee te beginnen. Oefeningen voor het versterken van bekkenbodemspieren  vindt u op onze website. Tegenwoordig zijn er ook goede  k egel ballen ook wel vaginale ballen, ben wa ballen of geisha ballen genoemd waarmee u op een makkelijke manier de bekkenbodemspieren kunt trainen. Krachtige bekkenbodemspieren zijn ook belangrijk voor hem.

Het zorgt voor een sterke erectie. Een eenvoudige oefening om de bekkenbodemspier te trainen en te zorgen voor een blijvend krachtige erectie is de volgende. Breng een handdoekje aan over de erecte penis. Probeer nu met uw penis het handdoekje omhoog te duwen.

Houd dit seconden vol. Doe deze oefening dagelijks en voer het aantal keren op tot Een speciale gel kan helpen om de bloedtoevoer naar de clitoris te stimuleren.

Dit verhoogt de gevoeligheid van de vagina. En zorgt tegelijkertijd voor een sensuele, licht prikkelende opwinding. Goede producten zijn  de Viamax cream  en  Viagel. Elke vrouw of ze nu een natuurlijke of een operatieve menopauze heeft beleefd moet weten dat de overgangsjaren een zowel lichamelijke als emotionele aanpassing kunnen vragen en dat het heel goed mogelijk is dat dit niet altijd probleemloos verloopt.

Maar zij moet ook weten dat er medische hulp bestaat, die het aanpassingsproces geweldig kan vergemakkelijken. Door het gebruik van preparaten die vrouwelijke hormonen oestrogenen bevatten, kan het hormoon tekort worden opgevangen waardoor de meeste ongemakken zullen verdwijnen. Let wel, hormoontherapie kent ook nadelen. Maar niet zoveel als vaak wordt gedacht. Een hormoonpreparaat voor de overgang is lichter dan de anticonceptiepil. Uw huisarts kan u hierover verder informeren en desgewenst medicatie voorschrijven.

Sommige vrouwen hebben baat bij homeopatische middelen. Naar de resultaten is helaas nog geen goed onderzoek gedaan.

Ook voor mannen geldt dat zij allereerst moeten accepteren dat ze ouder worden en een nieuwe levensfase ingaan. Mochten de klachten teveel het leven gaan beperken, dan is het verstandig om naar de arts te gaan en eventueel medicijnen te slikken.

Maar een elixir voor eeuwige jeugd bestaat niet en testosteron is dat ook niet. Menselijke verhoudingen blijken uiteindelijk toch belangrijker voor een goed seksleven dan hormonen.

Testosteron heeft uiteraard een functie, maar dan in interactie met allerlei psychosociale factoren. Natuurlijk zijn er mannen die problemen kunnen krijgen met een tekort aan testosteron, daarvoor kan hormoontherapie een goede en eenvoudige oplossing zijn.

De huisarts kan hierover adviseren. Over het algemeen geldt echter dat het voldoende helpt om te accepteren dat men ouder wordt en de levensstijl aan te passen: De twee belangrijkste tips om uw testosteron niveau snel te verbeteren zijn: In vetweefsel wordt voor een deel testosteron omgezet in oestrogenen. Hoe meer vet, des te minder testosteron en hoe meer oestrogeen. Als de seks lange tijd uitblijft, daalt uiteindelijk de productie van testosteron.

Hierdoor neemt de "nachtelijke respons" af wat de conditie en werking van de penis niet ten goede komt en kan resulteren in erectieproblemen. Mochten er erectieproblemen ontstaan dan kan een erectiepil uitkomst bieden. De bekendste erectiepil is Viagra, die werkt een paar uur. Maar er zijn ook pillen die een heel weekend werken, zoals Cialis. De pil zorgt er alleen voor dat een erectie langer behouden blijft.

Erectiepillen zijn te verkrijgen via de huisarts. Vindt u de stap naar uw eigen huisarts te groot, dan kunt u via internet een e-mailconsult aanvragen bij een seksuoloog die u een middel kan voorschrijven. Belangrijk is dat de veranderingen begrepen en aanvaard worden beide partners. Zij moet weten dat het normaal is dat de penis niet meer zo vlug stijf tot erectie komt, en dat dit helemaal niet hoeft te betekenen dat de man haar minder begeert. Integendeel; ze moet weten dat wanneer de erectie minder hard is, zij daar iets aan kan doen: Met een kussen onder de billen of een houding waarbij zij bovenop zit kan zij hem ook een handje helpen, wanneer de erectie wat minder opgericht is.

Ook kan een penisring   een verrijking zijn voor het seksleven. Hij moet begrijpen dat de overgang een lastig periode voor een vrouw kan zijn. Dat ze daardoor bijvoorbeeld geen zin in seks heeft, of andere zin.

En dat ze, minder nog dan vroeger, een harde of onhandige benadering van de man kan verdragen. De clitoris wordt nog gevoeliger doordat de huid erom heen dunner wordt.

Een al te directe stimulatie zal, in plaats van prettige gevoelens, eerder irritaties opwekt. Het werkt vaak beter om niet de clitoris zelf, maar vooral de streek er omheen te strelen. Hij moet ook begrijpen dat het belangerijk is, meer dan voorheen, dat de dame fysiek opgewonden moet zijn voor penetratie. De weg om tot een nieuwe verstandhouding te komen verloopt niet bij iedereen even gemakkelijk. Maar er bestaat gelukkig hulp en u moet zeker niet aarzelen om die te vragen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, specialisten en behandelingen. Uw huisarts kan u hierover informeren. Het gras lijkt altijd groener bij de buren. Maar wees gerust, dat is echt niet zo. De meeste stellen die lang bij elkaar zijn, zijn op een bepaald punt in hun relatie niet tevreden met hun seksleven. Maar dat u een lange relatie heeft, is op zichzelf al heel bijzonder.

Dat heeft u toch maar mooi samen gedaan. Daar mag u beiden trots op zijn. En een langdurige band met een partner van wie u houdt, is een mooie basis om samen op een nieuw avontuur te gaan. En waarom zou u het niet doen? Het kan alleen maar mooier, intiemer en gepassioneerder worden. U komt zeker tot verrassende mogelijkheden! Wellicht ook interessante artikelen voor u: Een leuk en interessant met de Joan Price, dé deskundige in America op het gebied van seksualiteit na je 50ste.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Huisarts en sekuoloog Peter Leusink in de Corresondent: Uiteindelijk leidt het stimuleren van de clitoris wel tot vochtigheid. Een veelvoorkomend probleem bij oudere heterostellen is dat mannen op leeftijd het juist sneller willen, omdat hun erectievermogen afneemt. Maar als die man leert hoe hij een erectie kan behouden, dan kan hij ook wachten tot zij vochtig is. En, ik adviseer ook: Pijn bij vrijen een veelvoorkomende klacht.

Geen zin meer in seks na de menopauze? Rachel Welch ook niet. Verschil in zin in seks. Seksloos huwelijk komt niet vanzelf goed. Reacties wat op een mooie en Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Er valt veel op zijn plek!

Beste Paarse Keizerin, ik heb Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Beste Paarse Keizerin, ik heb het artikel samen met mijn man gelezen. Een mooie manier om dingen met elkaar te bespreken, begrip voor elkaar te creëren en een nieuwe impuls te geven aan ons seksleven.

Als Masseur merk ik inderdaad Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Als Masseur merk ik inderdaad dat als stellen dingen samen uitproberen en doen dat hun relatie vaker diepgang krijgt. Goed duidelijk geschreven Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Goed duidelijk geschreven stuk! Er vallen weer een aantal dingen op zijn plek, dingen waar ik vanaf nu rekening mee ga houden om de liefde van mijn leven nog heel lang intiem bij me te kunnen houden.

Dank voor de waardevolle informatie! Al 6 jaar geen sex meer met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Al 6 jaar geen sex meer met man. Hij 51 en ik ook en al 4 jr in de overgang. Nergens sexueel last van. Herkenbaar verhaal, alleen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Herkenbaar verhaal, alleen jammer dat alle verhalen uitgaan van een man of vrouw in relatie, de singles hebben er ook last van hoor!

Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passie-killers. En wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkelt zich meestal een manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen.

Seks speeltjes zijn van alle tijden, van alle leeftijden en van alle culturen. Seks speeltjes prikkelen de zintuigen en de fantasie en voeden lust en verlangens. Ze kunnen zorgen voor eindeloze variaties in het liefdesspel. Hoe gebruik je een penisring? En wat is de juiste keuze? Een cockring, ook wel penisring genoemd, zorgt ervoor dat een erectie steviger wordt en langer aanhoudt.

Welke moet je kopen? En hoe gebruik je hem? Wat willen de dames in bed? En hoe wordt u haar beste minnaar? Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm? Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes.

Technieken en seks tips voor gevorderde minnaar.

vibrator in kut vrouw zoekt minnaar

Ik zetten de vibrator weer uit en ging in de badkamer opzoek naar iets waarmee ik "hem" kon insmeren,dat vond ik en kleden mij toen helemaal uit. Al trillende speelde ik zo een beetje met de vibrator over mijn tepels en langzamerhand kreeg ik toch een heel opwindend gevoel in mijn lichaam en onderbuik,mijn tepels gingen er ook heel stijf van staan en ik vond het steeds aangenamer worden.

Ik deed het glijmiddel erop en zetten de vibrator weer tegen mijn schaamlippen aan,nu ging het wel soepel en ik duwde "hem" best wel een stuk mijn kutje in. Tien jaar had ik niets meer in mijn kutje gehad,ik voelde ook dat alles strak aanvoelde,ik was dus dit helemaal niet meer gewend en waarschijnlijk door de lange onthouding bijna dicht geslipt.

Het voelde heel opgevuld bij mij aan,terwijl het toch echt geen overdreven dikke ding was. Ik begon het steeds opwindende te vinden en neukte mij eigen kutje steeds dieper en harde,maar een orgasme voelde ik nog niet echt opkomen hoe graag ik dit nu toch wel weer eens wilde voelen. Ik haalde hem uit mijn kutje en speelde er mee over mijn clitoris die ook best wel hard was geworden,maar een orgasme bij mijzelf teweeg brengen lukte nog niet,ik bleef het proberen en ging weer terug in mijn kutje wat nu ook veel soepele en vochtige aanvoelde.

Ik schrok mij een ongeluk toen ik de stem van Ben in het huis hoorde,waar ben je ma hoorde ik hem vragen,totaal in paniek vloog ik van hun bed af,maar er was geen ontkomen meer voor mij aan toen Ben in de deur opening verscheen en mij met net zulke grote ogen aankeek als dat ik hem deed.

Ik begon te huilen en te snikken,sorry zei ik,trilde over heel mijn lichaam en kreeg het gevoel dat ik flauw zou vallen. Wat ben je aan het doen vroeg hij terwijl zijn ogen over mijn lichaam gingen,hij deed ook een paar stappen de slaapkamer in en stond nu voor mij,ga even zitten op het bed zei hij,zo val je nog om,en hij begeleiden mij om op het bed te gaan zitten. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte tegen over hem,was ik totaal in de war. Ik voelde zijn warme hand over mijn schouders komen, nou doe eens rustig en kom even tot jezelf zei Ben.

Zo erg is het allemaal niet,wel lullig voor u dat ik precies op dit moment thuis kom,maar ja dit verwachten ik ook niet. Zijn woorden zorgde er toch voor dat ik weer wat rustige werd,alleen leek het wel of mijn hart in mijn lichaam wilde ontploffen. Ik zat op de bed rand met mijn hoofd naar beneden gebogen naast hem,schrok weer geweldig op toen ik tot overmaat van ramp naar zijn kruis keek waar zich een grote bult in zijn broek aftekende.

Hij raakte dus zelf opgewonden van de situatie. Ben begon over mijn rug te strelen en zei,ach ma zo erg is het toch helemaal niet. Ieder mens heeft zijn of haar gevoelens en zo te zien heb jij de vibrator van Tanja gevonden,ik begrijp het best wel hoor ging hij verder,pa is ook alweer heel lang overleden en een andere man is er niet meer in uw leven geweest. Je ben nog een aantrekkelijk wijfie hoor. Ik ben inderdaad slanker als mijn dochter,die veel voller is,ben ook een stuk kleine als zij 1.

Mijn borsten zijn niet meer zo stevig maar met mijn c-cup is het ook niet zo dat ik zware hangers heb. Ik voelde mij erg ongemakkelijk en wilde opstaan,Ben drukte mij terug waardoor ik achter over op het bed viel,hij sloeg zijn arm om mij heen en kwam in zijn kostuum geheel gekleed naast mij liggen. Ben ik wil mij even opfrissen en aankleden zei ik,je ben toch nog fris ik wil met je vrijen zei hij tot mijn grote schrik. Je heb een opwindend lichaam ma en ik ben geil nu. Ik kon niets uitbrengen toen hij mijn borsten stevig begon te masseren,met zijn andere had kwam hij in mijn kruis en begon mij te vingeren,niet doen Ben hier komen problemen van zei ik,dit kan.

Wij zijn samen hier ma zei hij en Tanja verwacht ik echt niet voor Ben is een grote sterke vent en ik kon echt niet tegen hem op,hij raakte steeds meer opgewonden en probeerde zover mogelijk met zijn vinger in mijn kutje te komen,je ben nog lekker strak lachte hij. En je schaamhaar maak mij nog geiler,Tanja heeft een kaal kutje daar heb ik nog nooit een haartje van gezien.

Ik scheer mij nooit,je een beetje mijn bikini lijn zoals dit genoemd word,maar een kale kutje zoals Ben dit noem heb ik echt nog nooit gehad. Ik voelde wel mijn schaamte afnemen,hij had mij nu toch al meer dan een kwartier naakt gezien en was ging steeds sneller met zijn vinger in mijn kutje,mijn tepels sloeg hij ook niet over,die kneden hij hard.

Ben stopte, ik kleed mij ook uit zei hij en begon zich helemaal uit te kleden,met een bonkend hart keek ik naar zijn grote gespierde lichaam,zijn laatste kledingstuk was zijn onderbroek waar ik gespannen naar keek. Toen hij deze uitdeed sprong er een een keiharde grote dikke erectie uit,zoiets had ik van mijn leven nog niet gezien Hij voelde mijn weerstand hier voor,maar bleef het proberen zodat ik toch hieraan toe begon te geven en onze tongen zich met elkaar vermengde,ik kon geen weerstand meer aan hem geven,was nu toch al zover met hem en wist wel dat ik hem niet meer kon stoppen of op andere gedachten kon brengen.

Na zijn steeds maar weer aanhoudende zoenen ging hij een stukje naar beneden en begon om beurten mijn toch stijve tepels te kussen en erop te zuigen,ik voelde een aanhouding opwinding en begon voorzichtig zijn rug te strelen,zijn lul drukte in mijn kruis en ik voelde de warmte van zijn lul tegen mijn schaamlippen drukken. Ik raakte toen pas echt helemaal echt in paniek en begon weer te huilen. Laat die gedachte los. De erectie kan tijdens het vrijen verdwijnen maar weer even snel weer ontstaan.

Laat u, als man, dus niet verleiden tot snelle penetratie, maar neem de tijd om van elkaar te genieten. En u, als vrouw, geef de man de tijd om weer een erectie te krijgen. Deze komt vanzelf weer. Waar vroeger het accent vooral werd gelegd op het beleven van een orgasme en misschien weinig aandacht werd gegeven aan voor- en naspel, zullen deze laatsten nu steeds belangrijker worden.

Het lichaam vraagt als het ouder wordt om een langer voorspel en goede seks. Dat komt mooi uit want vaak is er nu meer tijd om te besteden aan de kunst van het verleiden en beminnen. Probeer nieuwe dingen uit en experimenteer. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het geven van een erotiche massage? Het  boek Erotische Massage  k an u op weg helpen. Of het verrijken van uw liefdesleven met een vibrator? Een goede vibrator kan een hele aanvulling zijn bij het bedrijven van de liefde.

Dus waarom niet proberen? Tegenwoordig zijn het kleine, elegante en stille apparaatjes. Hier kunt u lezen wat voor soorten er zijn en waar u op moet letten bij de eventuele aankoop. Het lichaam vraagt ook om wat intensievere prikkers. Ook dan kan een beetje krachtige vibrator, een anaal speeltje of een prostaat stimulator een verrijking van uw liefdesleven zijn.

Als je ouder wordt heb je meer tijd en sensuele prikkels nodig om verlangens te wekken en opwinding te voeden. Ga niet zitten afwachten tot de prikkels uit de lucht vallen.

Beter is het om er zelf naar op zoek te gaan. Seks begint in het hoofd. Ga op zoek naar voor u opwindende prikkels en laat uw fantasie het werk doen. Dat kan bijvoorbeeld een e rotische film zijn of een opwindend verhaal. Heel veel onderzoeken hebben uitgewezen dat seks goed is voor lichaam en geest.

Ook wordt de onvermijdelijke veroudering van de geslachtsorganen in heel sterke mate tegengegaan  door regelmatig seks. Dus seks opgeven uit zorg voor zijn of haar gezondheid zou een grote vergissing zijn! Als je jong bent, kan het lichaam een hoop stress en spanning aan. Als je ouder wordt, wordt dat vermogen minder en wordt het steeds belangrijker om op tijd te ontspannen. Dat is ook belangrijk voor het seksleven. Spanning en seks gaan namelijk slecht samen.

Ontspanning is de basis voor samen genieten. Als u ontspant daalt uw hartslag en komt de seksuele opwinding op gang. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste stellen in de vakantie, of tijdens een weekendje weg, meer zin in seks hebben. Dagelijks een moment ontspannen door bijvoorbeeld sport, wandelen, medidatie of oefeningen zal u seksleven, ook buiten de vakanties om, enorm verbeteren. Voelt de vagina droger aan?

Een goed glijmiddel helpt direct. Een paar druppeltjes van een glijmiddel zorgt al voor een sensueel, zacht en fijn gevoel. Een fijne toevoeging bij het voorspel, bij het stelen van de erogene zones, de vagina en de clitoris. Een goed glijmiddel zorgt  ervoor dat het vrijen comfortbaler aanvoelt en dat er onbezorgd kan worden genoten. En een glijmiddel zorgt ervoor dat het slijmvlies niet beschadigt en voorkomt zo pijn bij het vrijen. Een glijmiddel verstoort overigens niet de eigen vochtaanmaak, maar ondersteunt deze juist.

Tegenwoordig zijn er fijne glijmiddelen die ook voor massages kunnen worden gebruikt. Meer informatie over glijmiddelen kunt u lezen in Hoe kies je het juiste glijmiddel? Goede, sterke bekkenbodemspieren zijn essentieel voor de beleving van seks.

Ze zorgen voor intense orgames, meer gevoel en goede aanmaak van vocht. De bekkenbodemspieren kunnen verzwakken als we ouder worden, net als andere spieren.

Maar ze kunnen gelukkig ook getraind worden. Dat is belangrijk om te doen. En u bent nooit te oud ok daarmee te beginnen. Oefeningen voor het versterken van bekkenbodemspieren  vindt u op onze website. Tegenwoordig zijn er ook goede  k egel ballen ook wel vaginale ballen, ben wa ballen of geisha ballen genoemd waarmee u op een makkelijke manier de bekkenbodemspieren kunt trainen.

Krachtige bekkenbodemspieren zijn ook belangrijk voor hem. Het zorgt voor een sterke erectie. Een eenvoudige oefening om de bekkenbodemspier te trainen en te zorgen voor een blijvend krachtige erectie is de volgende. Breng een handdoekje aan over de erecte penis. Probeer nu met uw penis het handdoekje omhoog te duwen. Houd dit seconden vol.

Doe deze oefening dagelijks en voer het aantal keren op tot Een speciale gel kan helpen om de bloedtoevoer naar de clitoris te stimuleren. Dit verhoogt de gevoeligheid van de vagina. En zorgt tegelijkertijd voor een sensuele, licht prikkelende opwinding. Goede producten zijn  de Viamax cream  en  Viagel. Elke vrouw of ze nu een natuurlijke of een operatieve menopauze heeft beleefd moet weten dat de overgangsjaren een zowel lichamelijke als emotionele aanpassing kunnen vragen en dat het heel goed mogelijk is dat dit niet altijd probleemloos verloopt.

Maar zij moet ook weten dat er medische hulp bestaat, die het aanpassingsproces geweldig kan vergemakkelijken. Door het gebruik van preparaten die vrouwelijke hormonen oestrogenen bevatten, kan het hormoon tekort worden opgevangen waardoor de meeste ongemakken zullen verdwijnen. Let wel, hormoontherapie kent ook nadelen. Maar niet zoveel als vaak wordt gedacht. Een hormoonpreparaat voor de overgang is lichter dan de anticonceptiepil.

Uw huisarts kan u hierover verder informeren en desgewenst medicatie voorschrijven. Sommige vrouwen hebben baat bij homeopatische middelen. Naar de resultaten is helaas nog geen goed onderzoek gedaan. Ook voor mannen geldt dat zij allereerst moeten accepteren dat ze ouder worden en een nieuwe levensfase ingaan.

Mochten de klachten teveel het leven gaan beperken, dan is het verstandig om naar de arts te gaan en eventueel medicijnen te slikken. Maar een elixir voor eeuwige jeugd bestaat niet en testosteron is dat ook niet. Menselijke verhoudingen blijken uiteindelijk toch belangrijker voor een goed seksleven dan hormonen. Testosteron heeft uiteraard een functie, maar dan in interactie met allerlei psychosociale factoren. Natuurlijk zijn er mannen die problemen kunnen krijgen met een tekort aan testosteron, daarvoor kan hormoontherapie een goede en eenvoudige oplossing zijn.

De huisarts kan hierover adviseren. Over het algemeen geldt echter dat het voldoende helpt om te accepteren dat men ouder wordt en de levensstijl aan te passen: De twee belangrijkste tips om uw testosteron niveau snel te verbeteren zijn: In vetweefsel wordt voor een deel testosteron omgezet in oestrogenen.

Hoe meer vet, des te minder testosteron en hoe meer oestrogeen. Als de seks lange tijd uitblijft, daalt uiteindelijk de productie van testosteron. Hierdoor neemt de "nachtelijke respons" af wat de conditie en werking van de penis niet ten goede komt en kan resulteren in erectieproblemen.

Mochten er erectieproblemen ontstaan dan kan een erectiepil uitkomst bieden. De bekendste erectiepil is Viagra, die werkt een paar uur. Maar er zijn ook pillen die een heel weekend werken, zoals Cialis.

De pil zorgt er alleen voor dat een erectie langer behouden blijft. Erectiepillen zijn te verkrijgen via de huisarts. Vindt u de stap naar uw eigen huisarts te groot, dan kunt u via internet een e-mailconsult aanvragen bij een seksuoloog die u een middel kan voorschrijven. Belangrijk is dat de veranderingen begrepen en aanvaard worden beide partners.

Zij moet weten dat het normaal is dat de penis niet meer zo vlug stijf tot erectie komt, en dat dit helemaal niet hoeft te betekenen dat de man haar minder begeert. Integendeel; ze moet weten dat wanneer de erectie minder hard is, zij daar iets aan kan doen: Met een kussen onder de billen of een houding waarbij zij bovenop zit kan zij hem ook een handje helpen, wanneer de erectie wat minder opgericht is.

Ook kan een penisring   een verrijking zijn voor het seksleven. Hij moet begrijpen dat de overgang een lastig periode voor een vrouw kan zijn. Dat ze daardoor bijvoorbeeld geen zin in seks heeft, of andere zin. En dat ze, minder nog dan vroeger, een harde of onhandige benadering van de man kan verdragen. De clitoris wordt nog gevoeliger doordat de huid erom heen dunner wordt. Een al te directe stimulatie zal, in plaats van prettige gevoelens, eerder irritaties opwekt. Het werkt vaak beter om niet de clitoris zelf, maar vooral de streek er omheen te strelen.

Hij moet ook begrijpen dat het belangerijk is, meer dan voorheen, dat de dame fysiek opgewonden moet zijn voor penetratie. De weg om tot een nieuwe verstandhouding te komen verloopt niet bij iedereen even gemakkelijk. Maar er bestaat gelukkig hulp en u moet zeker niet aarzelen om die te vragen. Er zijn verschillende mogelijkheden, specialisten en behandelingen.

Uw huisarts kan u hierover informeren. Het gras lijkt altijd groener bij de buren. Maar wees gerust, dat is echt niet zo. De meeste stellen die lang bij elkaar zijn, zijn op een bepaald punt in hun relatie niet tevreden met hun seksleven.

Maar dat u een lange relatie heeft, is op zichzelf al heel bijzonder. Dat heeft u toch maar mooi samen gedaan. Daar mag u beiden trots op zijn. En een langdurige band met een partner van wie u houdt, is een mooie basis om samen op een nieuw avontuur te gaan. En waarom zou u het niet doen? Het kan alleen maar mooier, intiemer en gepassioneerder worden.

U komt zeker tot verrassende mogelijkheden! Wellicht ook interessante artikelen voor u: Een leuk en interessant met de Joan Price, dé deskundige in America op het gebied van seksualiteit na je 50ste. Overslaan en naar de inhoud gaan. Huisarts en sekuoloog Peter Leusink in de Corresondent: Uiteindelijk leidt het stimuleren van de clitoris wel tot vochtigheid.

Een veelvoorkomend probleem bij oudere heterostellen is dat mannen op leeftijd het juist sneller willen, omdat hun erectievermogen afneemt. Maar als die man leert hoe hij een erectie kan behouden, dan kan hij ook wachten tot zij vochtig is. En, ik adviseer ook: Pijn bij vrijen een veelvoorkomende klacht. Geen zin meer in seks na de menopauze? Rachel Welch ook niet. Verschil in zin in seks. Seksloos huwelijk komt niet vanzelf goed.

Reacties wat op een mooie en Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Er valt veel op zijn plek! Beste Paarse Keizerin, ik heb Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Beste Paarse Keizerin, ik heb het artikel samen met mijn man gelezen.

Een mooie manier om dingen met elkaar te bespreken, begrip voor elkaar te creëren en een nieuwe impuls te geven aan ons seksleven. Als Masseur merk ik inderdaad Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Als Masseur merk ik inderdaad dat als stellen dingen samen uitproberen en doen dat hun relatie vaker diepgang krijgt. Goed duidelijk geschreven Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Goed duidelijk geschreven stuk! Er vallen weer een aantal dingen op zijn plek, dingen waar ik vanaf nu rekening mee ga houden om de liefde van mijn leven nog heel lang intiem bij me te kunnen houden.

Dank voor de waardevolle informatie! Al 6 jaar geen sex meer met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Al 6 jaar geen sex meer met man.

Hij 51 en ik ook en al 4 jr in de overgang. Nergens sexueel last van. Herkenbaar verhaal, alleen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Herkenbaar verhaal, alleen jammer dat alle verhalen uitgaan van een man of vrouw in relatie, de singles hebben er ook last van hoor! Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passie-killers. En wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkelt zich meestal een manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen.

Seks speeltjes zijn van alle tijden, van alle leeftijden en van alle culturen. Seks speeltjes prikkelen de zintuigen en de fantasie en voeden lust en verlangens. Ze kunnen zorgen voor eindeloze variaties in het liefdesspel. Hoe gebruik je een penisring? En wat is de juiste keuze? Een cockring, ook wel penisring genoemd, zorgt ervoor dat een erectie steviger wordt en langer aanhoudt.

Welke moet je kopen? En hoe gebruik je hem? Wat willen de dames in bed? En hoe wordt u haar beste minnaar? Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm? Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes.

.Gratis pjes com sex date limburg


De vagina verrimpelt en wordt wat kleiner, net als de schaamlippen. De clitoris wordt niet kleiner, maar wordt wel gevoeliger.

Dit komt doordat het vetweefsel, dat om de clitoris heen zit, dunner wordt. Het vaginale vocht vermindert waardoor de vagina droger is. En er kunnen wat makkelijker vaginale infecties ontstaan jeuk, ontsteking, witte vloed en dergelijke.

Tot aan de menopauze zorgt de zure pH-waarde in de vagina dat microben zich niet kunnen vermeerderen. De daling van de oestrogenen na de overgang vermindert echter deze zuurgraad met als gevolg dat vaginale infecties sneller ontstaan.

De bekkenbodemspieren, die zorgen voor een goede vochtaanmaak, orgasmes en gevoel bij penetratie, kunnen, net als andere spieren, aan kracht verliezen. U zult begrijpen dat al deze lichamelijke veranderingen invloed kunnen hebben op de beleving van seksualiteit. Naast de lichamelijke veranderingen heeft de overgang ook een emotionele kant. De overgang brengt vaak - maar gelukkig slechts tijdelijk - een ongewone vermoeidheid met zich mee. Ook kunnen zich andere ongemakken voordoen waar je niet meteen vrolijk van wordt, zoals bijvoorbeeld: Daarnaast vinden er in deze fase van het leven gebeurtenissen plaats die belangrijke invloed kunnen hebben op het gevoelsleven van de vrouw.

Haar kinderen die onafhankelijk worden bijvoorbeeld, of haar ouders die ziek of hulpbehoevend zijn of sterven, of haar man die nu rond de vijftig is en die nu misschien ook niet de meest leuke en makkelijke periode van zijn leven doormaakt. Ook de angst om niet meer sexy of mooi gevonden te worden omdat men 'oud' is, zit er diep in en kan het seksleven zwaar verstoren. In deze periode kan een vrouw soms veel minder zin hebben in seks dan vroeger, soms kan ze er zelfs een afkeer voor ontwikkelen.

Voor vrouwen is het krijgen van zin in seks een complex proces. Als er lichamelijk of geestelijk iets uit balans is, heeft dat direct invloed op 'de zin in seks'. Overgangsklachten als opvliegers en stemmingswisselingen kunnen het libido dus begrijpelijk verlagen.

Maar het omgekeerde komt ook voor: Dat laatste hoor je vaak zeggen door vrouwen in het eerste en tweede jaar van de overgang. Ook kan het gebeuren dat wat ze vroeger heel prettig en spannend vond, haar nu tegenstaat.

Vaak wordt de behoefte aan gemeenschap minder, terwijl de behoefte om te vrijen blijft, zelfs vaak groter wordt. Intimiteit, knuffelen, zoenen en strelen worden belangrijker dan een orgasme krijgen. Na de overgang, wanneer het lichaam relatief over meer testosteron mannelijk hormoon beschikt, neemt de lust vaak weer toe. Die verandering tijdens de overgang is heel normaal. Maar het kan wel een probleem opleveren in de relatie met de partner. Zijn verwachtingspatroon blijft misschien hetzelfde en dan zal hij het niet direct begrijpen als zij het liever anders wilt.

Het is dus belangrijk om hier samen over te praten. Naarmate mannen ouder worden, hebben ze minder actief testosteron en meer oestrogeen in hun lijf. Bij mannen en vrouwen is testosteron het belangrijkste sekshormoon. Dat is dus heel weining. De hoeveelheid testosteron neemt in een iets hoger tempo af wanneer een man eind veertig of begin vijftig is.

Deze daling van het testosteron komt vooral doordat mannen op een wat hogere leeftijd overgewicht krijgen, gezondheidsproblemen hebben en medicijnen gebruiken. Vaak hebben ze wat minder vaak seks solo en samen , wat ook resulteert in een afname van het testosteron. De hoeveelheid testosteron en de snelheid van de testosterondaling varieert trouwens sterk per man; er zijn mannen van in de 70 die een testosteronspiegel hebben die gelijk is aan die van de gemiddelde man van in de Bij de oudere man verlopen de lichamelijke reacties op de erotische opwinding trager.

Dat wil zeggen dat er dus iets meer tijd nodig is voordat de penis stijf wordt, dus voordat er een erectie komt. En ook is het op en neer gaan van opwinding en verslapping en verharding van de erectie tijdens het vrijen is een veel voorkomende ervaring.

Bij sommige mannen speelt ook het tijdstip en het energieniveau een rol. Een erectie kan bijvoorbeeld 's ochtends of 's middags sneller ontstaan dan 's avonds. Alhoewel dit normale verschijnselen zijn, gaan heel wat niet goed ingelichte mannen zich zorgen maken en vrezen meteen impotent te worden. En juist deze angst om impotent te worden is in veel gevallen de oorzaak van die impotentie. Als de man na de eerste keer weer een poging waagt, dan is er grote kans dat door zijn gebrek aan zelfvertrouwen dit tot een mislukking leidt.

Meer informatie hierover kunt u lezen in het artikel ' Oorzaken erectiestoornissen '. Tim begint het vrijen met Anne meestal met een stevige erectie. Als hij en Anne langer vrijen wordt er erectie soms wat minder stijf. Hij is dan de volgende keer sneller geneigd om wat minder lang te vrijen en sneller te penetreren. Tim is bang dat als hij te lang wacht, zijn erectie verdwenen is. Hij denkt ten onrechte dan het niet meer zal lukken. Stoppen met vrijen bij de eerste vermindering die ze voelen is niet nodig.

Meestal onstaat de erectie weer vanzelf. Bij het ouder worden komt het op en neer gaan van de erectie vaak voor. Ook goed voor elke vrouw en man om te weten: Een hand met gespreide vingers geeft aan hoe de erecties in de loop van het leven anders zijn. Niet alleen de erectiehoek verandert, ook de lengte van de penis in erecte staat.

Vanaf ongeveer 60 jaar wordt deze vaak 1 of 2 centimeter korter. Doordat de doorbloeding op oudere leeftijd vaak minder wordt, wordt de kop van de penis minder gekleurd, minder paars dus.

En door de verlaging van het testosteron wordt het schaamhaar rondom de penis ook wat minder. De ervaring van het hoogtepunt zelf het orgasme kan ook veranderen.

Voor een jonge man is het moeilijk het ogenblik van ejaculatie uit te stellen: De oudere man daarentegen kan dit ogenblik langer uitstellen en veel bewuster kiezen. Voor iemand bij wie in zijn jonge jaren vroegtijdige zaadlozing nogal eens voorkwam, zal dit een grote vooruitgang zijn. Nu kan hij zich veel langer inhouden en beheersen, wat het makkelijker maakt om zijn partner te bevredigen. Want in het algemeen is het zo dat vrouwen minder snel klaar komen dan mannen. Het verschil kan wel een kwartier bedragen.

Dit is dus een concreet voorbeeld waarbij partners bij het ouder worden seksueel beter op in elkaar ingespeeld raken. Hoe een man het orgasme beleeft, verschilt natuurlijk van man tot man en van keer tot keer. Maar bij het ouder worden kan de zaadlozing bijna onopgemerkt verlopen: De hoeveelheid zaadvocht vermindert vaak ook op den duur, wat zeker niet hoeft te betekenen dat het plezier dat men aan het orgasme beleeft, afneemt.

Een andere verandering die kan opvallen is dat de erectie minder lang nablijft na de ejaculatie. Het penis wordt vlugger slap. Het wordt haast onmogelijk om in korte tijd verschillende keren tot coïtus te komen. De man heeft gewoon een rustperiode nodig om weer bij te komen.

Hoeveel lust of zin hij ook heeft, er is een tijdelijke lichamelijke ongevoeligheid voor erotische prikkels.

Vijftigers krijgen meestal voor het eerst wat meer vrije tijd voor zichzelf en voor elkaar. En met een beetje geluk hebben ze ook minder zorgen aan hun hoofd. Op dit punt van hun leven hebben ze waarschijnlijk ongeveer bereikt wat ze wilden bereiken.

Tegelijkertijd zorgen een aantal sociale veranderingen, die gepaard gaan aan het ouder worden, ervoor dat er tussen man en vrouw een nieuw evenwicht gezocht moet worden. Zo rond het vijftigste jaar maken veel mannen en vrouwen de balans van hun leven op. Vragen die opkomen zijn bijvoorbeeld: Houd ik wel nog van mijn partner? Wat verwacht ik van mijn relatie in de volgende fase van mijn leven?

Ik geniet eigenlijk niet meer intens van vrijen, is het nog de moeite waard? Kan ik niet beter een nieuwe relatie aangaan? Ook seksuele prikkelingen veranderen. De man krijgt geen erectie meer door het kijken naar een diep decolleté of blote borst, een vrouw niet meer van een streling. De veranderingen zorgen soms voor onzekerheid en misverstanden: Niet alleen vrouwen krijgen tijdens de overgang te maken met het zoeken van een nieuwe balans.

Ook mannen ondergaan een emotionele verandering. Zij gaan zich minder richten op de buitenkant, hun rol in de maatschappij en het veroveren van de buitenwereld. Er komt meer ruimte voor hun vrouwelijke kant.

Zo zien we dat mannen ineens meer aandacht hebben voor de kleinkinderen. Man en vrouw zijn weer met zijn twee ën en dit voor  de komende periode van zo'n 15 tot 30 jaar. Tijdens deze fase maken man en vrouw ieder voor zich een evaluatie van hun ouderrol. Maar dat niet alleen, ook de partnerrelatie wordt geëvalueerd: Vind ik mijn partner eigenlijk nog wel leuk?

Actrice Carine Crutzen in de Volkrant over de periode nadat haar zonen het huis hadden verlaten: Wat doe ik met de ruimte die opeens in mijn leven is gekomen? En vind ik de man met wie ik leef nog wel leuk? We hebben ons leven moeten herijken. Daar komt het op neer. Twintig jaar zijn we een soort bedrijf geweest. Opeens werd onze samenlevingsvorm een totaal andere.

Wie waren we zelf eigenlijk ook al weer? Wanneer één van beiden ernstig ziek wordt, verandert de relatie op drastische wijze. Seksualiteit krijgt een andere invulling. Het intiem met elkaar zijn en het er voor elkaar zijn krijgt prioriteit. Velen hebben hard gewerkt en daarnaast de kinderen groot gebracht. Webcam Sex met Lekkere Ervaren vrouwen die graag doen wat jij van hun verwacht, geef ze opdracht om met hun rijpe kutje te spelen, geil over hun dikke tieten te wrijven.

Kom online lekker live en anoniem en chat met een lekkere rijpe vrouw en sommige zijn zelf in voor een geile sexdate dus neuken met een lekkere hollandse of belgische vrouw dus kies je favoriete webcam kanjer uit en kom direct online met en chat one on one.

Geile vrouwen zitten achter de webcam en doen alles wat jij van ze verlangt. Meer Sex vindt je ook bij deze linkpartners met sexplaatjes en sexfilms Hete Sexfilms met Alleen Oma's. Rijpe Vrouwen Escort Sex. De Hete Top Geile oma wil graag keihard geneukt Brenda 36 jaar zuigt lekker aan lul Rijpe dikke Verpleegster wordt geneukt.

Breda Nu Chatten Naam: Maastricht Nu Chatten Naam: Dordrecht Nu Chatten Naam: Utrecht Nu Chatten Naam: Sinds het overlijden van mijn man 10 jaar heb ik daar voldoende tijd en ruimte voor en help hun graag met het huishouden en de boodschappen doen,zij werken hele dagen soms wel 6 dagen per week. Vier maanden geleden was ik bezig met het verschonen van hun beddengoed toen er onder een kussen een vibrator te voorschijn kwam,er zat nog een condoom omheen. Nog nooit had ik dit gezien in hun huis,uberhaupt geen seksspeeltjes.

Dit was zij zeker vergeten op te bergen en ik legde de vibrator even op het nachtkasje en ging verder met het bed verschonen. Zelf heb ik na het overlijden van mijn man geen andere man meer in mijn leven gehad,de eerste jaren van zijn overlijden stond mijn hoofd daar gewoon niet naar ondanks dat ik zelf pas 46 jaar was op dat moment.

In de afgelopen 10 jaar heb ik ook mijzelf nooit bevredigd, ik heb er wel eens over gedacht als ik in een folder een kunst penis of vibrator zag om er een te bestellen,maar nee ik sloot gewoon denk ik mij daar toch ook voor af. In mijn huwelijk met mijn man hadden wij ook nooit wat voor seksspeeltje dan ook in huis gehaald,maar hadden in mijn beleving best wel een bevredigend seksleven waar wij samen van konden genieten.

Ik keek weer naar de vibrator en stond mij te bedenken wat ik met dat ding moest doen,gewoon maar terug leggen leek mij het beste, ik pakte de vibrator weer en voelde het rubber van de condoom,wat moet Tanja hiermee kwam het in mij op. Haar man Ben is een mooie aantrekkelijke man die haar heus wel zou kunnen bevredigen,maar ja de moderne tijd zal dit wel zijn,wat dat aangaat ben ik altijd wel erg preuts geweest.

Ik legde dat ding terug onder de verschoonde kussens en ging verder met het opruimen van hun huis. Ik raakte daarbij het schakel knopje aan waardoor de vibrator in mijn hand begon te trillen en te zoemen,voor mij helemaal nieuw dus. Ik voelde mij toch wat licht worden in mijn hoofd,zal ik het eens proberen zo,n ding bedacht ik. Ik liep er weer mee hun slaapkamer in en ging op hun bed liggen,deed mijn panty,s en slipje uit en zette de vibrator aan waarna ik de kop ervan tegen mijn schaamlippen zetten,voorzichtig probeerde ik de vibrator een stukje bij mij naar binnen te brengen.

Het voelde stroef en droog aan,ik was ook helemaal niet vochtig waardoor het zelfs een beetje pijn deed,nee geen fijn gevoel vond ik het. Het trillen ervan vond ik wel opwindend in de buurt van mijn clitoris. Ik zetten de vibrator weer uit en ging in de badkamer opzoek naar iets waarmee ik "hem" kon insmeren,dat vond ik en kleden mij toen helemaal uit. Al trillende speelde ik zo een beetje met de vibrator over mijn tepels en langzamerhand kreeg ik toch een heel opwindend gevoel in mijn lichaam en onderbuik,mijn tepels gingen er ook heel stijf van staan en ik vond het steeds aangenamer worden.

Ik deed het glijmiddel erop en zetten de vibrator weer tegen mijn schaamlippen aan,nu ging het wel soepel en ik duwde "hem" best wel een stuk mijn kutje in. Tien jaar had ik niets meer in mijn kutje gehad,ik voelde ook dat alles strak aanvoelde,ik was dus dit helemaal niet meer gewend en waarschijnlijk door de lange onthouding bijna dicht geslipt.

Het voelde heel opgevuld bij mij aan,terwijl het toch echt geen overdreven dikke ding was. Ik begon het steeds opwindende te vinden en neukte mij eigen kutje steeds dieper en harde,maar een orgasme voelde ik nog niet echt opkomen hoe graag ik dit nu toch wel weer eens wilde voelen.

Ik haalde hem uit mijn kutje en speelde er mee over mijn clitoris die ook best wel hard was geworden,maar een orgasme bij mijzelf teweeg brengen lukte nog niet,ik bleef het proberen en ging weer terug in mijn kutje wat nu ook veel soepele en vochtige aanvoelde.

Ik schrok mij een ongeluk toen ik de stem van Ben in het huis hoorde,waar ben je ma hoorde ik hem vragen,totaal in paniek vloog ik van hun bed af,maar er was geen ontkomen meer voor mij aan toen Ben in de deur opening verscheen en mij met net zulke grote ogen aankeek als dat ik hem deed.